Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.

canım gözün aydın
ben pek tedavi geçmişini bilmiyorum ama heyecan hiç değişmiyor değil mi?
Allah hayırlısını versin

rapunzelım fadığım inşşş dediğinizz gıbı bı mucızeyı bende yasarımda bebişim asılamayla da olsa cıka gelse keşkkeee onu hep beklıcemmm

insana kendini hiç o yollarda hayal etmiyor ilk başta
ama çok şükür ki bu yollar varda bir adım daha yaklaşabiliyoruz hayalimize

Canım inşallah beğenmişlerdir yerlerini. Hizmette sınır yok. 24 saat görev başındayız. kaydirigubbakcemile3

nevrooooooooooooooom
topiğe akmışsın son hızla
canım yazılarını görmek ne güzel
ayyyyyyyyyyyy
çok heyecanlıyız valla
halay çekmedik uzun zamandır

kelebeğim canım benim umarım bu tedavin sonucunda meleğin arbbimin izniyle kardeşini yollar annesine:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla harikasın canım. Bana kalsa doğunca haberim olabilirdi. Eskiden o günsüzlerin arada porfillerine uğrar , uğramayanlara bakardım geçmiş mesajlarından gelişme var mı diye. Ama hem kişi sayısı artınca , hem de sitedeki görevlerim artınca yetişemez oldum. Ama sen süper iş çıkardın bu konuda. :lepi::hooray:

ilkbaharcımm hadi bakalım bu ay hayırlı olu senin için bebiş aralık 2009 ceeee yaparrr annesine:Saruboceq:

vallahi masallah zaten ben sende korkuyorum bende geizyorum arada nereye girsem ordasin seni gidi gaci seniiiiiiiiiiii az degilsin ama iyi oluyor gizli kacaklari yakaliyorsun anacim

ilkbahar canim hadi hayirlisi hakkinda

kizlar bu arada ben demeyi unuttum biliyorsunuz ablamda 6 yili gecti bebek icin ugrasanlardan sebebsiz infertilite uzun protokol oda tedavi oluyor suanda gonalf lere gecti allahin izniyle bu sefer yuzu gulecek insallah
iki yaramdan biri bari kapansa:CüvCüv:

butterfly canim uzulme en azindan ne oldugunu anladiniz drlar artik daha ozenli davranirlar gelecek melegin sanada simsiki tutunur annesiiiiiiiiiiiiiii
allahim yuzunu guldursun

nevrooooooooooooooom
topiğe akmışsın son hızla
canım yazılarını görmek ne güzel
ayyyyyyyyyyyy
çok heyecanlıyız valla
halay çekmedik uzun zamandır

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Canımsınnn. Çok özledim sizi. Geldim artık. Sizlerle geçireceğiz geri kalan zamanımızı da :sm_cool: a.s. İnşallah canımm inşallahh. Allah o günleri de gösterir inşallahhh. :teytey: :teytey: :teytey:

Canım Allah ablanın yardımcısı olsun. Dualarımız onunla. İnşallahh olur canım. İnşallahhhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:

nur krp sagol canim,ama bu defa hic heyacanim yok.2 defa negatif oldugu icin

yasakkelime Ama yok öyle şeyler düşünmek. Ümitsiz olup da bu yola çıkmak yok o zaman. Sonunu bildiğin bir filmi izlemek gibi birşey bu yaptığın. Lütfen ümit edelim. Kesinlikle transferden sonra senden böyle şeyler duymak istemiyorum. Annelerinden alacaklar onlar gücü. Tamam mı tatlışımm. Şeniz Allah nasip edecek inşallahhh bu sefer.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom kizma bana...demek istedigim ne ümidim var,ne de ümitsizim,ortada yani,
önceki .. tedavilerimde cok heycanliydim,cok hayeller falan...o yüzden galiba..sonuc ne bilmiyorsun...

Canım Allah ablanın yardımcısı olsun. Dualarımız onunla. İnşallahh olur canım. İnşallahhhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:

canim benim aminnnnnnnnnnnnnn seninle birlikte insallah halaylar elimden mendili atmiycam
seni buralarda ay pardonnnnnnnnnn
sizi buralarda gormek cok guzellllllll
:CüvCüv:
:ecrin_bebek:

nevrom kizma bana...demek istedigim ne ümidim var,ne de ümitsizim,ortada yani,
önceki .. tedavilerimde cok heycanliydim,cok hayeller falan...o yüzden galiba..sonuc ne bilmiyorsun...

Tamam canım ben de tamamen ümitsizsin sandım. :1hug: :asigim: Allah inşallah nasip eder canım. Çok isteriz bunu , inan senin kadar. Sevincine de ortak olmayı. Şeniz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…