iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
rapunzelım fadığım inşşş dediğinizz gıbı bı mucızeyı bende yasarımda bebişim asılamayla da olsa cıka gelse keşkkeee onu hep beklıcemmm
Canım inşallah beğenmişlerdir yerlerini. Hizmette sınır yok. 24 saat görev başındayız. kaydirigubbakcemile3
nevromm ben daha önce gördüm ama bazı nickler birbirine benzediği için acep mi dedim:uhm:
şu listemizi kurcalayınca :lepik tam üztüne basmışsın dedim.
fırça iyi olmuş canım burda iyi günde de birlikteyiz kötü gündedekötükedihüso
gözüp kulağım burda kızlarklava:
BTRKLC ablam ne güzel yakalamışsın
bu topiğin kızları müthiş valla
rapunzelim evet valla bebiş yoksa hemencik gelsin adet
asicim gördünmü bizden bişi kaçmaz hemencik yakaladım
semiham meleğim üzme kendini yavru küşün hazirandan sonra gelsin bizde 2010 annesi oluruz napakkkk:sm_confused:
kelebeğim canım benim umarım bu tedavin sonucunda meleğin arbbimin izniyle kardeşini yollar annesine:Saruboceq:
nevrooooooooooooooom
topiğe akmışsın son hızla
canım yazılarını görmek ne güzel
ayyyyyyyyyyyy
çok heyecanlıyız valla
halay çekmedik uzun zamandır
vallahi masallah zaten ben sende korkuyorum bende geizyorum arada nereye girsem ordasin seni gidi gaci seniiiiiiiiiiii az degilsin ama iyi oluyor gizli kacaklari yakaliyorsun anacim
ilkbahar canim hadi hayirlisi hakkinda
kizlar bu arada ben demeyi unuttum biliyorsunuz ablamda 6 yili gecti bebek icin ugrasanlardan sebebsiz infertilite uzun protokol oda tedavi oluyor suanda gonalf lere gecti allahin izniyle bu sefer yuzu gulecek insallah
iki yaramdan biri bari kapansa:CüvCüv:
nur krp sagol canim,ama bu defa hic heyacanim yok.2 defa negatif oldugu icin
nevrom kizma bana...demek istedigim ne ümidim var,ne de ümitsizim,ortada yani,yasakkelime Ama yok öyle şeyler düşünmek. Ümitsiz olup da bu yola çıkmak yok o zaman. Sonunu bildiğin bir filmi izlemek gibi birşey bu yaptığın. Lütfen ümit edelim. Kesinlikle transferden sonra senden böyle şeyler duymak istemiyorum. Annelerinden alacaklar onlar gücü. Tamam mı tatlışımm. Şeniz Allah nasip edecek inşallahhh bu sefer.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
rapunzelim evet valla bebiş yoksa hemencik gelsin adet
asicim gördünmü bizden bişi kaçmaz hemencik yakaladım
semiham meleğim üzme kendini yavru küşün hazirandan sonra gelsin bizde 2010 annesi oluruz napakkkk:sm_confused:
Canım Allah ablanın yardımcısı olsun. Dualarımız onunla. İnşallahh olur canım. İnşallahhhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :teytey:
nevrom kizma bana...demek istedigim ne ümidim var,ne de ümitsizim,ortada yani,
önceki .. tedavilerimde cok heycanliydim,cok hayeller falan...o yüzden galiba..sonuc ne bilmiyorsun...
nevrom kizma bana...demek istedigim ne ümidim var,ne de ümitsizim,ortada yani,
önceki .. tedavilerimde cok heycanliydim,cok hayeller falan...o yüzden galiba..sonuc ne bilmiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?