iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bayagıdır bir girip çıkıyorum yeni hamişler varmı diye bakmak için haberlerinzi almak için ama eşim evde ve internete girince mızmızlanıyor malesef krizzedelerdeniz bizde eşim 1 aydır iş arıyor ama sanki ortalık kurudu tek eksiğimiz bir bebekti rabbim nasip etti çok şükür ama şimdide gelirimiz kesildi allah herkesin yardımcısı olsun
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgeldiler
nevrosky yazdıklarını okudumda iyisin maşallah inşallah rabbim gönlüne göre verecek
sositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Şeniz :asigim: Şeniz :asigim: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
:1ninca::1ninca::1ninca:lülülülülülüklava: klava:senağlamabenneyaptımki:1no2::a015:
nevom canım nasılsın.bebişler nasıl annelerinin sıcacık karınlarında büyüyorlardır işallah...
ben geldimmmmmmmmmmm
Bebişimmm :1hug: :asigim: Şeniz yerimseniben :asigim: Şeniz :asigim: :içelim:
Canım inşallah beğenmişlerdir yerlerini. Hizmette sınır yok. 24 saat görev başındayız. kaydirigubbakcemile3
Şeniz :asigim: Şeniz :asigim: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
aaa bide beğenmesinler sıcacık yer işte..annişi onlara güzel güzel bakacak. şimdi üçü birden anne bizi hissediyormusun diyorlar ama sen duymuyorsun..:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
teşekkür ederim canımkolay gelsin semihacım.. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım.. micro da olsa tutar inş.. sizden bi can yinede .. Allah sağlık versin size.. sen doktora git bi adeti bi hal yola sok..
offfss:teselli:Semihamm üzülme canımm ..Allahın izniylee rabbim istedimi%0 harekett birden değişirr ve hamiş kalırsın.Bu topikte bir çok arkadaş değerleri düşükken kaldı.Umudunu yitirmee.Doğal yolla olmasada tüp bebek ile mucizene kavuşabilirsinn..Öpüyorum seni canım Şeniz
öyle canım benim amaolsun semiham tüp bebek yaparsınız.şansın halen var.hemde senmde çok şükür sorun yok o zaman tutmaa şası sizde daha yüksek ablam:asigim:
sayı geçen 7 milyondu ama onun neden olabileceğini sonradan az çok tahmin ettik benim yumutlama günüm diye çalışmıştık
canım ya yinemi aynı:çok üzgünüm:
rabbim yardımcınız olsun....
bitanem peki sayıda mı aynı....bir ara düşmüştüya...
teşekkür ederim canımcanim benim yaaaaa
olsun saglik olsun beni yanlis anlamada duzelecegi yok gibi sen anne olmayi cokkkkkkkkkk hakediyorsun cok guzel de anne olacagina inaniyorum bizim topigin kizlari gibi yani bizler
tup bebek yaptirmayi dusunuyormusun
canım biliyorum ama biliyosun adetlerimde düzensiz umudum yoksmhsmh eşinin sonuçlarına çok üzüldüm,iyi olacak diye ameliyat oluyorlar ama sonuç böyle olunca insan sinir oluyor,inşallah her şey daha güzel olur,bakalım benim eşimin sonuçları nasıl olacak eskisinden daha kötü olursa dayanamaz ve hasta olur kafaya takar bilirim ilk öğrendiğinde bile ayrılalım demişti senağlama zor toparladım ama belli olmaz canım hareketliliği sıfır olanlar bile hamile kalıyor bu topikte biliyorsun birde havuç kürü var onu uygularsanız 1 ay belki değişir sonuçlar :uhm:
ahh be nevrom gerçekten öyle olacaktıCanım azıcık bir oynama olsa ışık olacaktı biliyorum. %1'e bile razıydın farkındayım. Ama olmayınca olmuyor işte. :teselli: Demekki daha vakti gelmemiş. Kaç ay oldu canım ameliyattan sonra? Doktorun ne diyor? En iyi bilecek olan da o tabi.
inşallah canım hormon testlerin iyi çıkar inşallah strestendir canımiyi akşamlar kızlar hepinize teşekkürler kaynım hastaneden çıktı bugün çok şükürki iyi bende yarın doktora gidiyorum hormon tahlili yapıcam inşallah bişey çıkmaz inşallah herşey strestendir banada dua edin olurmu
smshcım değerlerin kötü çıkmış inşallah enyakın zamanda tekrar yükselir doktor bu konuda ne diyor
hiç değişme olmaması normalmi
hepinize sevgilier kızlar mutlu haberlerle geliriz inşalalh
amin bitanem inşallah:Saruboceq:semıham benım kader arkadasım suanda senı cok iyi anlıorum bızde heveslenmıştık kesın duzeldı dıee ama maleseff düzelememiş işte:S hakkımızda hayırlsı olsun inş en kısa sürede cok bekletmez meleklerımız
şimdilik dr bişey kullanmayın dedisemıhacım bugun doktorda bırıyle tanıştım on yıllık ewliler bikere hamiş kalmış düşmüş...onlarında hareket sıfırmışş çakşır suyu almış eltısı onlaraa aktardan bı ay mı ne kullanmışşş hareket %15 e cıkmış cnm onunda bı deneyelım bende denıcem..
üzüldüm keşke iyi haberlerle gelseydin ama şimdi olmadı diye hiç olmayacak değilya inşallah vakti gelince rabbim sevindirecek seni
HOŞBULDUK CANIM.VALLA EV SAKİN OLDUĞU İÇİN KAFA DİNLİYOM.Hoşgeldinn canımm. :1hug: a.s. Yoğun ve yorucu bir iş gününden sonra nasılsın bakalım? sengözlerimebaksanab
ahh be nevrom gerçekten öyle olacaktı
şimdilik hazirana kadar beklemek var hedefimizde sonrası Allah kerim perşembe günü eşim sonucunu göstermeye gidicek ne der bilmiyorum
gene daha erken der muhtemelen
bende biliyosun adet olamadım sorma yaa kapana sıkışmış gibiyim inanki bunaldım
rabbim herşeyin hayırlısını versin
ama bi umut ışığına bi mucizeye öyle açım ki bi bilsen:Saruboceq:
nesrincim süperdii :lepi: Şeniz Yorgunluğu atmışız üzerimizden bakıyorum. sositososito
nesrincim süperdii :lepi: Şeniz Yorgunluğu atmışız üzerimizden bakıyorum. sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?