Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım hoşgeldinn. :1hug: Kriz çoğu aileyi vurdu. benneyaptımki Ucu size de dokundu demek. klava: İnşallah eşin tez zamanda güzel bir iş bulur canım. :Saruboceq: Ki Bebeğin kısmeti ile bulacak ben inanıyorum. :ecrin_bebek:

Sağol canımmm. Aminn inşallahhh :Saruboceq: Şeniz :asigim:

Canım inşallah beğenmişlerdir yerlerini. Hizmette sınır yok. 24 saat görev başındayız. kaydirigubbakcemile3

aaa bide beğenmesinler sıcacık yer işte..annişi onlara güzel güzel bakacak. şimdi üçü birden anne bizi hissediyormusun diyorlar ama sen duymuyorsun..:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Orkid
Üç mahkum cezaevi yolundadır. Her birine, hapiste geçirecekleri günler için
bir eşya getirmelerine izin verilmiştir. Otobüste, biri diğerine döner ve
sorar:
- Eeee sen ne getirdin ?
Diğer mahkum bir boya kutusu çıkarır ve
- Bununla her şeyi boyayabileceğim
der.
İkinci mahkum bir deste iskambil kaağıdı çıkarır.
- Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kağıt oyunu oynayabilirim.
üçüncü mahkuma merakla sorarlar:
- Sen ne getirdin ?
Adi Temel olan üçüncü mahkum bir kutu çıkarır ve gülerek:
- Bu orkidleri getirdim
der. Diğer iki mahkumun kafası karışmıştır.
Merakla sorarlar:
- Bunlarla ne yapabilirsin ki?
Temel sırıtır ve elindeki kutuyu göstererek,
- Kutuda yazdığına göre, bunlarla ata binebilir, yüzmeye gidebilir, hatta paten kayabilirmişim.... :roflol::roflol:

aaa bide beğenmesinler sıcacık yer işte..annişi onlara güzel güzel bakacak. şimdi üçü birden anne bizi hissediyormusun diyorlar ama sen duymuyorsun..:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Canım çok tatlısın. :asigim: Şeniz Ne var ne yok , nasılsın? Keyifler yerinde mi? Bir ara pek keyfin yoktu.

kolay gelsin semihacım.. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım.. micro da olsa tutar inş.. sizden bi can yinede .. Allah sağlık versin size.. sen doktora git bi adeti bi hal yola sok..
teşekkür ederim canım
inşallah canım herşeyin hayırlısı
ne bileyim canım micro beni hep maddiyat yüzünden korkutuyo yinede Allah büyük:Saruboceq:

offfss
canım tek diyeceğim hayırlıyla inşallah:Saruboceq:
herkes gibi doğal yolla taraftarıydım ama

olsun semiham tüp bebek yaparsınız.şansın halen var.hemde senmde çok şükür sorun yok o zaman tutmaa şası sizde daha yüksek ablam:asigim:
öyle canım benim ama
ne bileyim herşeyden korkuyorum
kapana sıkışmış gibiyim
adette olamadım gene:çok üzgünüm:

canım ya yinemi aynı:çok üzgünüm:
rabbim yardımcınız olsun....
bitanem peki sayıda mı aynı....bir ara düşmüştüya...
sayı geçen 7 milyondu ama onun neden olabileceğini sonradan az çok tahmin ettik benim yumutlama günüm diye çalışmıştık
çok sperm sarfetmekte sayıyı düşürüyomuş
yani 7 milyon çıkmasındaki tahminimiz bu yinede bilmiyorum ama
bu sefer 29 milyon anladığım kadarıylada ml de 2 ml vermiş toplamda 58 milyon ediyo
hazirana kadar bekliycez şimdilik sonrası Allah kerim:Saruboceq:

canim benim yaaaaa
olsun saglik olsun beni yanlis anlamada duzelecegi yok gibi sen anne olmayi cokkkkkkkkkk hakediyorsun cok guzel de anne olacagina inaniyorum bizim topigin kizlari gibi yani bizler
tup bebek yaptirmayi dusunuyormusun
teşekkür ederim canım
tüp bebek için türkiyede şartlar var biliyosun ya onları bekliycez yada bilmiyorumki daha 2 yıl olmadı evlenemli onun için en az 3 yıl dolması gerek

canım biliyorum ama biliyosun adetlerimde düzensiz umudum yok
dr şimdilik bişey kullanmayın demişti o yüzden kullanmıyoruz
ama duruma göre bakalım artık
inşallah Allahın izniyle sizinki düzelmiştir

ahh be nevrom gerçekten öyle olacaktı
şimdilik hazirana kadar beklemek var hedefimizde sonrası Allah kerim perşembe günü eşim sonucunu göstermeye gidicek ne der bilmiyorum
gene daha erken der muhtemelen
bende biliyosun adet olamadım sorma yaa kapana sıkışmış gibiyim inanki bunaldım
rabbim herşeyin hayırlısını versin
ama bi umut ışığına bi mucizeye öyle açım ki bi bilsen:Saruboceq:

inşallah canım hormon testlerin iyi çıkar inşallah strestendir canım
ben daha olmadım yarın gene hastaneden randevu alıcam ufss gene o ilacı kullanıcam
erkenmiş daha oyüzden değişmemesi normalmiş onlara göre
ah be canım inşallah:Saruboceq:

amin bitanem inşallah:Saruboceq:
şimdilik dr bişey kullanmayın dedi
ama canım muhakkak aklımda bi araştırıp sordurucam
sen kullan inşallah şifa olur:Saruboceq:

üzüldüm keşke iyi haberlerle gelseydin ama şimdi olmadı diye hiç olmayacak değilya inşallah vakti gelince rabbim sevindirecek seni

evet canım dediğin gibi
şu aralar kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum
nerdeyse 50 gün oldu adet olmadım
adetlerim düzensiz
ahh ah
herşeyin hayırlısı
mevlam neylerse güzel eyler:Saruboceq:yerimseniben

nesrincim süperdii :lepi: Şeniz Yorgunluğu atmışız üzerimizden bakıyorum. sositososito

Hasta olamamak da strese sokuyor bir yandan. fisfisfis Allah yardımcın olsun canım. Seni çok iyi anlıyorum. Dua ediyorum. Allah her işinizi yoluna koysun inşallah. Güzel günler yakındır dilerim. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…