ya ben bişi sorucam.
hani biz yumurtgluyoruz ya yumurtlama gününü belirlemeye çalışıyoruz. yumurtladığın günde mi yoksam çatladığını anladığın zamanmı ilişki olması lazım. benim bu konuda kafam karıkık ya. mesela ben 14-15-16. günler akıntım fazlalaşıyo kasıklarım ağrıyo 17.19. günler arasıda o (afedersiniz ) yapışkan sıvı lop diye düşüyo benden. çatlamış oluyo heralde.aşağıdaki şıklardan hangisine göre ilişki olmalı
a) yumurtlama günü
b) çatlama günü ve sonrası
c) hepsi
d) hiç biri
sınavdan çıktığım nasıl belli oluyo dimi manyadım iyice zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
a.s.Canım inşallah doktor randevun güzel geçer. Güzel haberler ve güzel kararlarla göndersin yanımıza. Şeniz
Canım benim sonuç 24 Mart. Balım test yaptırmayacakmış. Şeniz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bayagıdır bir girip çıkıyorum yeni hamişler varmı diye bakmak için haberlerinzi almak için ama eşim evde ve internete girince mızmızlanıyor malesef krizzedelerdeniz bizde eşim 1 aydır iş arıyor ama sanki ortalık kurudu tek eksiğimiz bir bebekti rabbim nasip etti çok şükür ama şimdide gelirimiz kesildi allah herkesin yardımcısı olsun
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgeldiler
nevrosky yazdıklarını okudumda iyisin maşallah inşallah rabbim gönlüne göre verecek
tüliiiiiiiiiiiiiiin nerdesin,sözünü dinledim,resimler tamamdır.ödül var mı???
bende bugun sabh 9 da hastaneye gıttım...o kadr streslıydıkı bıırturlu ıslerım rast gıtmedı...
ssk kendı uzerıme gıdıyordum karsılamıyor dedıler kostur kostur ssk ıslerımı hallettım..
esımın uzerıne gectım..genetık tahlıllerı ıstendı.pıhttılasmayada ora bakıyormus...
kanı verdım..sonra kadın dogumcu baska testler ıstedı..pıhtılasma ıcın:çok üzgünüm:
tekrar sıl bastan onların ıslemlerı..gunboyu elımde kagıt,kann alınan tupler,fotokopı ıslerı..yıldım resmen...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
esımı ıstedılermı genetık ıcın..adam gelemedı ıslerı yogun oldugu ıcın onu genetıkler cuma gunune kaldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
testlerımın yarısı kaldı kurum hepsını karsılıyormus bır gun ıcınde..11 gun sonra tekrar o karmasık ıslerı yapacam
sonuclar dersenız bende bılmıyom...2 hafta ıcerınde cıkarmaya calısacaklar..genetık 1 haftadan cıkarmıs ama pıhtılasma testlerı 2 haftayı bulurmus..
kadın dogumcuya muayene bıle olamadım..usg ye alısmısım..onsuz yapamadım hazır gelmısken muayene olayım demıstımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fadıgım testlerı karsılastırlaım dıyecem sana ama elımde hec bısey yok...hepsı cıksın karsılastırma yaparız..hangı testler yapıldı yapılmadı...kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlar hepinize teşekkürler kaynım hastaneden çıktı bugün çok şükürki iyi bende yarın doktora gidiyorum hormon tahlili yapıcam inşallah bişey çıkmaz inşallah herşey strestendir banada dua edin olurmu
smshcım değerlerin kötü çıkmış inşallah enyakın zamanda tekrar yükselir doktor bu konuda ne diyor
hiç değişme olmaması normalmi
hepinize sevgilier kızlar mutlu haberlerle geliriz inşalalh
kızlar dr dan sonra bir yere gittik o yüzden çok geciktim .
kısa bir muayene oldum sonra da drla bol bol konuştuk.şu an görünüşte rahimde bir problem yokmuş.
yalnız bir daha ki gebeliğimde gebelik sonuna kadar heparin iğneleri kullanıcam.Çünkü bende Antifosfolipit antikor sendromu na ait bulgular gözlendi.pıhtılaşma testlerim ve kromozom testlerimde hiç bişiy çıkmamaıştı ama antikorlarımdan biri normal değerlerin üstünde.çok üzgünüm bebeğimi bu sebeple kaybetmiş olma ihtimalim var.ben bu iğneyi tedbir amaçlı 15. haftaya kadar kullanmıştım ve kanamam olduğu için bırakmıştım.belki de kullanmaya devam etsem bebeğimi bu ay kollarıma alıcaktım.bunu dr a da söyledim o da bana aşırı kanama sebebiyle de bebeğimi kaybedebileceğimi bu yüzden üzülmemem gerektiğini söyledi.çok üzgünüm çoook.henüz otopsi sonuçları gelmedi ama bu rahatsızlık sebebiyle kanımda pıhtılaşma olup bebeğimin kalbinin durmuş olması muhtemel.....sonuçların gelmesine de 2-3 ay kalmış.
Allahım o günleri yine yaşıyorum sanki....
dr um bir dahaki tedavide hiç bir değişiklik yapmayacağınısöyledi.fakat gebelik takibinin daha farklı olacağını söyledi.mayıs ayı gibi uzun protokolle başlarız belki bilemiyorum.yazın 1900 ytl vermiştim.3000 olmuş tedavi.ilaçlar hariç fiyat bu.elimde bir kullanımlık ilacım kaldı.haklarım da bitti..ooofff offf.....
canım 10. gün baktırabilirsin neden bu kadar geç tarih vermişler anlamadım.
Canım çok tatlısın. :asigim: Şeniz Ne var ne yok , nasılsın? Keyifler yerinde mi? Bir ara pek keyfin yoktu.
iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
iyiyim işte birazda olsa rahatladım.tedaviye ara vermem iyi oldu..biliyorsun bende pko olduğu için iğnelere aşırı tepki veriyor yumurtalıklar.aşılama yaptırdığım zaman 4 gün iğne olmuştum adet olup gidince doktor baktı yumurtalar kiste dönüşmüş duruyorlardı.bu ay gittim bu defa iğneyi 10 taneye çıkardı.söyledik aşırı tepkiyi bize gülü seven dikenine katlanır..olabilirde olmayabilirde yine aşılama yapacaz dedi.4 tane aşırı uyardıysa 10 tane nasıl yapar bilemiyorum.eve geldik karar verdik 3-4 ay dinleniyoruz.bide kaç tane aşılama şart tüp bebk için dedim oda 3 dedi.arkadaşlar senin 2 tane yaptırdığını söylediler.bilmiyorum nasıl olacak.aşılamalar boşa gidecek biliyorum..yinede hayırlısı olsun takdir ilahi..
kelebeğim hakkında hayırlısı olsun.. hiçbirşeyin çıkmaması daha kötü.. inş kolay tedavisi olan birşey çıkar da ne olduğunu anlamış olursunuz.. rabbim sana da bebişini göndersin.. sağlıkla kucağına al inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: keşke ilaçlarını da alabilseydin yerimseniben
Canım ovitrelle diye bir iğne var onu yaptıracağım göbekten. Transferden 1 hafta sonra yaptırtıyorlar. Bu iğne yalancı hcg salgıladığı için test günümü de uzağa verdiler. Sonuçta test yaptırsam bile doğru sonuç almam zor gözüküyor. 24 Mart'ı beklemek gerekecek.
İnşallah herşey planladığınız gibi gider ve hayırlısıyla tedavine başlarsın canım. Şimdiden moral depolamaya başla derim bitanem. Şeniz
iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
o iğneyi hiç duymamıştım.niye yapılıyor acaba?daha çok varmış yaaa.Allah sabır versin günler su gibi aksın canım....
bugün dr um iyi gaz verdi valla...kaydirigubbakcemile3
Yaw baktım şimdi. Hakkaten öyleee. 9 Haftalık olmuş bebeler. Doğunca haberimiz olacaktı sanırım. kaydirigubbakcemile3 Teessüf meessüf ediyorum. Özel mesaj attım. Sitem ettim biraz. Tabi tebrik de ettim. Pek hırpalamak da olmaz. Kızcağız mutluluk sahoşu olunca kendini kaybetmiştir muhakkak. Unutmuştur buraları. Zati çok gelmiyordu. Çok nadir uğruyordu. O sebeple atlamıştır. Gelecek inşallah mesajımı görünce hikayesini paylaşmaya. :lepi: :teytey:
Ama işte her yerde gözümüz kulağımız var. Bizden birşey kaçmıyor. Helal kız sana. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?