Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hepsi.her ay 12. gün yumurtlama olur 12.-14. ve 16. günler ilişki olsun denir.bunlar da çatlamaya tekabül eden günler.yalnız şöyle bir durum var.stres,çevresel faktörler bu tarihlerde değişiklik yaratıyor.yani çok çalışmak lazım.aslında en iyisi hiç kafaya takmamak.

Canım inşallah doktor randevun güzel geçer. Güzel haberler ve güzel kararlarla göndersin yanımıza. Şeniz
a.s.

Canım benim sonuç 24 Mart. Balım test yaptırmayacakmış. Şeniz

canım 10. gün baktırabilirsin neden bu kadar geç tarih vermişler anlamadım.

bebeğini gönderdi kısmetini de verir rabbim.takma kafana...

tüliiiiiiiiiiiiiiin nerdesin,sözünü dinledim,resimler tamamdır.ödül var mı???

efferin yavrum zencefil.. kaydirigubbakcemile3 sende pek güzelsin maşallah nazar değmesin.. Şeniz

rapunzelim hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar alırsın.. önemli birşey çıkmaz da ilaçla düzeltilebilir.. :Saruboceq:

inş testlerin güzel çıkar canım.. :Saruboceq:

fadik ve nesrin fıkralar yine çok hoştu sağolun yenilerini bekliyoruz Şeniz

kızlar dr dan sonra bir yere gittik o yüzden çok geciktim .

kısa bir muayene oldum sonra da drla bol bol konuştuk.şu an görünüşte rahimde bir problem yokmuş.

yalnız bir daha ki gebeliğimde gebelik sonuna kadar heparin iğneleri kullanıcam.Çünkü bende Antifosfolipit antikor sendromu na ait bulgular gözlendi.pıhtılaşma testlerim ve kromozom testlerimde hiç bişiy çıkmamaıştı ama antikorlarımdan biri normal değerlerin üstünde.çok üzgünüm bebeğimi bu sebeple kaybetmiş olma ihtimalim var.ben bu iğneyi tedbir amaçlı 15. haftaya kadar kullanmıştım ve kanamam olduğu için bırakmıştım.belki de kullanmaya devam etsem bebeğimi bu ay kollarıma alıcaktım.bunu dr a da söyledim o da bana aşırı kanama sebebiyle de bebeğimi kaybedebileceğimi bu yüzden üzülmemem gerektiğini söyledi.çok üzgünüm çoook.henüz otopsi sonuçları gelmedi ama bu rahatsızlık sebebiyle kanımda pıhtılaşma olup bebeğimin kalbinin durmuş olması muhtemel.....sonuçların gelmesine de 2-3 ay kalmış.
Allahım o günleri yine yaşıyorum sanki....

dr um bir dahaki tedavide hiç bir değişiklik yapmayacağınısöyledi.fakat gebelik takibinin daha farklı olacağını söyledi.mayıs ayı gibi uzun protokolle başlarız belki bilemiyorum.yazın 1900 ytl vermiştim.3000 olmuş tedavi.ilaçlar hariç fiyat bu.elimde bir kullanımlık ilacım kaldı.haklarım da bitti..ooofff offf.....

bu arada karar verirsem mayıstaki ilk adetimin 3. günü gidicem muayene olucam.hormon testleri yapılacak.adet bitimi de sulu lutrason çekilecek.....

kelebeğim hakkında hayırlısı olsun.. hiçbirşeyin çıkmaması daha kötü.. inş kolay tedavisi olan birşey çıkar da ne olduğunu anlamış olursunuz.. rabbim sana da bebişini göndersin.. sağlıkla kucağına al inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: keşke ilaçlarını da alabilseydin yerimseniben

canım 10. gün baktırabilirsin neden bu kadar geç tarih vermişler anlamadım.

Canım ovitrelle diye bir iğne var onu yaptıracağım göbekten. Transferden 1 hafta sonra yaptırtıyorlar. Bu iğne yalancı hcg salgıladığı için test günümü de uzağa verdiler. Sonuçta test yaptırsam bile doğru sonuç almam zor gözüküyor. 24 Mart'ı beklemek gerekecek.

İnşallah herşey planladığınız gibi gider ve hayırlısıyla tedavine başlarsın canım. Şimdiden moral depolamaya başla derim bitanem. Şeniz

ilkbahar hayırlısı olsun canım.. inş sıkı sıkı tutunurlar sana :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok tatlısın. :asigim: Şeniz Ne var ne yok , nasılsın? Keyifler yerinde mi? Bir ara pek keyfin yoktu.

iyiyim işte birazda olsa rahatladım.tedaviye ara vermem iyi oldu..biliyorsun bende pko olduğu için iğnelere aşırı tepki veriyor yumurtalıklar.aşılama yaptırdığım zaman 4 gün iğne olmuştum adet olup gidince doktor baktı yumurtalar kiste dönüşmüş duruyorlardı.bu ay gittim bu defa iğneyi 10 taneye çıkardı.söyledik aşırı tepkiyi bize gülü seven dikenine katlanır..olabilirde olmayabilirde yine aşılama yapacaz dedi.4 tane aşırı uyardıysa 10 tane nasıl yapar bilemiyorum.eve geldik karar verdik 3-4 ay dinleniyoruz.bide kaç tane aşılama şart tüp bebk için dedim oda 3 dedi.arkadaşlar senin 2 tane yaptırdığını söylediler.bilmiyorum nasıl olacak.aşılamalar boşa gidecek biliyorum..yinede hayırlısı olsun takdir ilahi..

Canım ara vermekle iyi yapmışsınız. Çünkü vücudunun da dinlenmeye ihtiyacı var. Sonuçta sağlığın elden gittikçe pozitif de olamazsın. Ben 2 aşılama yaptırmıştım geçen sene. 3. yü istemediler canım. Artık 2'ye indirmişler. Neden 3 diyorlar hala anlamıyorum. :uhm:

sağol canım.bir kullanımlık derken yani bir denemelik var demek istedim.son hakkımda gereğinden çok ilaç yazdırmıştım.

o iğneyi hiç duymamıştım.niye yapılıyor acaba?daha çok varmış yaaa.Allah sabır versin günler su gibi aksın canım....
bugün dr um iyi gaz verdi valla...kaydirigubbakcemile3

nevromm ben daha önce gördüm ama bazı nickler birbirine benzediği için acep mi dedim:uhm:
şu listemizi kurcalayınca :lepik tam üztüne basmışsın dedim.
fırça iyi olmuş canım burda iyi günde de birlikteyiz kötü gündedekötükedihüso
gözüp kulağım burda kızlar klava:

rapunzelim evet valla bebiş yoksa hemencik gelsin adet
asicim gördünmü bizden bişi kaçmaz hemencik yakaladım
semiham meleğim üzme kendini yavru küşün hazirandan sonra gelsin bizde 2010 annesi oluruz napakkkk:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…