haberler iyi değil kızlar:çok üzgünüm:
ne yazıkki eşimin sperm sonucunda hiç bir değişiklik yok:çok üzgünüm:senağlama
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
bilmiyorumki ne olacak sonumuz:sm_confused:
selam canim,cok sagolcucum tam seni düşünürken yazını gördüm:asigim:
iyiyiz sen nasılsın asıl
canim benim...:teselli:haberler iyi değil kızlar:çok üzgünüm:
ne yazıkki eşimin sperm sonucunda hiç bir değişiklik yok:çok üzgünüm:senağlama
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
bilmiyorumki ne olacak sonumuz:sm_confused:
selam bitanem..
hayırlısı olsun canım..şimdiden tutmaz diye düşünme rabbim büyük...hiç belli olmaz...
merhaba canıma.s.
bitanem sen yeni tedaviye başladınmı...
canım şimdiye dr dan gelmiş olman lazımdı...
gelince ne yaptın bizede yaz...
canım ya yinemi aynı:çok üzgünüm:
rabbim yardımcınız olsun....
bitanem peki sayıda mı aynı....bir ara düşmüştüya...
canim dualarimizdasin merak etmeiyi akşamlar kızlar hepinize teşekkürler kaynım hastaneden çıktı bugün çok şükürki iyi bende yarın doktora gidiyorum hormon tahlili yapıcam inşallah bişey çıkmaz inşallah herşey strestendir banada dua edin olurmu
smshcım değerlerin kötü çıkmış inşallah enyakın zamanda tekrar yükselir doktor bu konuda ne diyor
hiç değişme olmaması normalmi
hepinize sevgilier kızlar mutlu haberlerle geliriz inşalalh
cok güzel bi haber bu tatlim...iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
canim benim ya...kızlar dr dan sonra bir yere gittik o yüzden çok geciktim .
kısa bir muayene oldum sonra da drla bol bol konuştuk.şu an görünüşte rahimde bir problem yokmuş.
yalnız bir daha ki gebeliğimde gebelik sonuna kadar heparin iğneleri kullanıcam.Çünkü bende Antifosfolipit antikor sendromu na ait bulgular gözlendi.pıhtılaşma testlerim ve kromozom testlerimde hiç bişiy çıkmamaıştı ama antikorlarımdan biri normal değerlerin üstünde.çok üzgünüm bebeğimi bu sebeple kaybetmiş olma ihtimalim var.ben bu iğneyi tedbir amaçlı 15. haftaya kadar kullanmıştım ve kanamam olduğu için bırakmıştım.belki de kullanmaya devam etsem bebeğimi bu ay kollarıma alıcaktım.bunu dr a da söyledim o da bana aşırı kanama sebebiyle de bebeğimi kaybedebileceğimi bu yüzden üzülmemem gerektiğini söyledi.çok üzgünüm çoook.henüz otopsi sonuçları gelmedi ama bu rahatsızlık sebebiyle kanımda pıhtılaşma olup bebeğimin kalbinin durmuş olması muhtemel.....sonuçların gelmesine de 2-3 ay kalmış.
Allahım o günleri yine yaşıyorum sanki....
dr um bir dahaki tedavide hiç bir değişiklik yapmayacağınısöyledi.fakat gebelik takibinin daha farklı olacağını söyledi.mayıs ayı gibi uzun protokolle başlarız belki bilemiyorum.yazın 1900 ytl vermiştim.3000 olmuş tedavi.ilaçlar hariç fiyat bu.elimde bir kullanımlık ilacım kaldı.haklarım da bitti..ooofff offf.....
tedaviye ara vermekle bence en iyisini yapmissin canim..iyiyim işte birazda olsa rahatladım.tedaviye ara vermem iyi oldu..biliyorsun bende pko olduğu için iğnelere aşırı tepki veriyor yumurtalıklar.aşılama yaptırdığım zaman 4 gün iğne olmuştum adet olup gidince doktor baktı yumurtalar kiste dönüşmüş duruyorlardı.bu ay gittim bu defa iğneyi 10 taneye çıkardı.söyledik aşırı tepkiyi bize gülü seven dikenine katlanır..olabilirde olmayabilirde yine aşılama yapacaz dedi.4 tane aşırı uyardıysa 10 tane nasıl yapar bilemiyorum.eve geldik karar verdik 3-4 ay dinleniyoruz.bide kaç tane aşılama şart tüp bebk için dedim oda 3 dedi.arkadaşlar senin 2 tane yaptırdığını söylediler.bilmiyorum nasıl olacak.aşılamalar boşa gidecek biliyorum..yinede hayırlısı olsun takdir ilahi..
iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
Kıslar nerdesiniz tam yarım saattir kimse bişey yazmamış
hadi uyanın artık ama çok uykucu oldunuz siz bu aralarlaelaelaelaelae
İyiyiz gaye sen nasılsın?
Ne güzel geziyosunuz.
Keşke bende çalışmasam, gezmelere gitsem çocuğumun elinden tutup
iyi geldi sükür canim..günaydın
ben geldim
CUCUM çok iyiyim dolanıyorum buralarda
keyfim yerinde
sanada gezmek iyi gelmiş çok sevindim
Günaydın canlarım aymes,cucu-pete ve diğer arkadaşlar,nasılsınız?
Bugünde gezmem var gitmeden önce şöyle bir bakayım dedima.s.
evet aymesim gece bidi bidi konusuyorlar,gündüz kimse yoknaniknanik
Günaydın canlarım aymes,cucu-pete ve diğer arkadaşlar,nasılsınız?
Bugünde gezmem var gitmeden önce şöyle bir bakayım dedima.s.
İyiyiz gaye sen nasılsın?
Ne güzel geziyosunuz.
Keşke bende çalışmasam, gezmelere gitsem çocuğumun elinden tutup
aaaaaaaaaaaaa cucum gelmiş hoşgeldin canım nasıl geçti kafa dağıtmışındır inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?