İnşallah o günlerde gelecek güzelim çocuğumuzun elinden tutup gezmelere gidicez,bende çalışmak istiyorum ama iş yok:sm_confused: keşke bende senin gibi çalışsam,en azından çocuğun yokmu diyen kadınlar dan bir nevi kurtulmuş olurum kafamı işe veririm,bazen öyle dokunuyoki kendimi eve kapatıyorum ama bu şekildede olmuyo sonra kendimi tekrar dışarı salıyorum:roflol:
evet ben geldimmmmmsositososito
hosbuldum bitanemm:asigim:
epey kafa dagittim ama ayrilmak cok zor oluyor,zaten sulugözüm:çok üzgünüm:
ama insallah 20 güne kadar abimler gelecekler..halasinin evini dagiticak bicirikdelikafadulden
sen nasilsin canim?hersey yolunda insallah
nuuuurrrrrr
kız sen hani resimlerini yükliycektin profilinenaniknanik
resim isteremnaniknanik
sevcan avatarıma bak sağdaki kısa saçlı benim
Günaydın canım napıyım işte her zamanki şeyler sabah baktım burda kimse yok gidip biraz iş yapıyım bende dedim ama kötü tarafı işimde yok öyle kendime iş diye bişeyler çıkardım işte onlarla uğraşıyorum.
İyi gezmeler sana bol eğlenceler.:1hug:
Canım ne yazıkki kurtulamıyosun beni işyerindede rahat bırakmıyolar mahalledede. Evde olan çalışmak çalışanda evde olmak istiyo işte bende uzun zamandır evde kalmaya hasretim.:1hug:
listeyı aglayarak okudum malesef.boyle bırsey yazacagım hıc aklıma gelmemıstı.dun esımın test sonucunu aldık.gorunce ınanamadım.morfolojı%0.ya koca bır sıfır.esımde bende yıkıldık.gelır gelmez uyuduk.sabahta ıse gıttı ben gormeden.sadece benı optugunu hatırlıyorum.kım bılır suan ne halde.yok ya ben ınanmıyorum artık hıcbırseye.olmucak ıste.hıc umudum kalmadı artık.bıde salak doktor daha gencsınız uc yıllık evlı olun oyle gelın dedı.ne yapacagımı sasırdım.allahım sana ısyan etmem hıcbırzaman ama ben daha fazla dayanamıyorum.yoruldum artık.
merhaba kıslaaaaarrr, uzuuun bir aradan sonra ben geldimmeşimin varikosel ameliyatından sonra kayınpederim bir ameliyat geçirdi oyüzden 2 haftadır sizlerle sohbetten uzak kaldım arada sayfayı açıyorum ama bikaç sayfa okuyup hemen çıkmak zorunda kalıyorum yazamıyorum bile
eeee nasılsınız görüşmeyeli önemli gelişmeler olmuştur anlatın bakiiimm yada olanları kısaca biri bana özetlesin sizde bu çene varken 2 haftalık bi geçmişi okumam mümkün değil çünkükaydirigubbakcemile3
günaydin canim,sagolasin..sen nasilsin?
oh ne güsel günler,gezmeler:1rolleyes:
tadini cikar yarin göbis büyümeye baslayinca evde keyif yaparsinyerimseniben
listeyı aglayarak okudum malesef.boyle bırsey yazacagım hıc aklıma gelmemıstı.dun esımın test sonucunu aldık.gorunce ınanamadım.morfolojı%0.ya koca bır sıfır.esımde bende yıkıldık.gelır gelmez uyuduk.sabahta ıse gıttı ben gormeden.sadece benı optugunu hatırlıyorum.kım bılır suan ne halde.yok ya ben ınanmıyorum artık hıcbırseye.olmucak ıste.hıc umudum kalmadı artık.bıde salak doktor daha gencsınız uc yıllık evlı olun oyle gelın dedı.ne yapacagımı sasırdım.allahım sana ısyan etmem hıcbırzaman ama ben daha fazla dayanamıyorum.yoruldum artık.
selam canım geçmiş olsun.hikayeni bilmiyorum ama eşinde varikosel vardır belki,eğer yaşınız da genç ise hemen umutsuzluğa kapılma mevlam herşey bitti denilen anlarda bile öyle bir kapı açar ki şaşar kalırsın inanmak çalışmak kadar önemli.seni çok iyi anlıyorum biz de zor zamanlar geçiriyoruz yaklaşık 1yıl oldu bebek isteyeli bu aşamada tedaviler tahliller varikosel ameliyatı derken şu an sadece bekliyoruz,etrafın sormalarını saymazsam canımı sıkmamaya çalışıyorum ve inanıyorum bir gün eşime baba olacaksın diyeceğim..
Fatımacım öncelikle hoşgeldin uzun zamadır göremiyodum seni güzel haberlerle gelmeni isterdim ama kısmet değilmiş çok üzülüpte kendini mahfetme yinede Allah yardımcınız olsun eşinede sanada sabırlar versin burda çoğumuzun sorunu aynı biliyosun nerdeyse yarımız yaşadık bu olayları hep ilk duyduğumuz anlarda yıkıldık ama elden bişey gelmiyo sonra toparlanmak zorunda olduğumuzu biliyoduk inşallah sende çabuk atlatırsın
evet bitanem insanların problemleri yok gibi birde aşılamayı bile 3 yıla çıkarmışlar daha yeni olmuş bu kanun ne diyeyim hakkımızda hayırlısı üzülme herşeyde bir hayır vardır belkide 3 yıla kalmaz doğal yoldan gelir bebişin. burda çok insan morfolojıyle hamiş kaldı umudunu yitirme
canım destegın ve guzel sozlerın ıcın tesekkur ederım.sayı cok guzel cıktı ama morfolojıyı gorunce yıkıldık.esımınde gozlerı bır anda kıpkırmızı oldu..ben kendıme deıl ona uzuluyorum.aksam olsun ıstemıyorum.senağlama
bizim ilk gittiğimiz doktor eşimin yüzüne senin çocuğun olmaz diyip göndermişti o gün yaşadıklarımızı şu an çok iyi anlarsın ama ben eşime yılmak yok gel başka doktora da gidelim dedim o doktor tahlili yeniletti umut ışığı doğdu,varikosekl de var ameliyat ol belki düzelir dedi yaklaşık 2ay önce ameliyat oldu eşim ve ben geleceğe umutla bakıyorum bakmak istiyorum ve bekliyorum inatçı keçimizi :1rolleyes: sen de peşini bırakma sayı güzelmiş en azından bikaç doktorun görüşünü alın,inşallah güzel haberler alırsınız,biz burda nice çocuğu olmaz denilenlerin gebelik haberlarini aldık,sen de onlardan biri olabilirsin hadi toparlan artık eşinin en çok sana ihtiyacı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?