canım saol ya.zaten suan bu topıgı okumasaydım eger kendımı dısarı atacaktım.yorulana kadar gezeyım ıstıyorum.ayaklkarım nereye gotururse oraya gıdeyım..senın boyle umutlu olman ne guzel.bende ınsallah bırgun boyle olurum ya..
bızede uc yılınızın dolmasına sekız ay kalmıs.gıdın gezın gelın dedı.varıkosel olup olmadıgı renklı doplerden sonra bellı olcak.ama urolojı solda damarlar genıslemıs gıbı duruyor demıs.ya bılımıyorum artık.sımdı arastırcam netten..
smhsmh sizde mi varikosel ameliyatı oldunuz?sonuclarınız bızım sonuclarımızla aynı..ne kadar beklediniz iki analiz arasında?su morfolojı ne olcak:1no2:
merhaba kıslaaaaarrr, uzuuun bir aradan sonra ben geldimmeşimin varikosel ameliyatından sonra kayınpederim bir ameliyat geçirdi oyüzden 2 haftadır sizlerle sohbetten uzak kaldım arada sayfayı açıyorum ama bikaç sayfa okuyup hemen çıkmak zorunda kalıyorum yazamıyorum bile
eeee nasılsınız görüşmeyeli önemli gelişmeler olmuştur anlatın bakiiimm yada olanları kısaca biri bana özetlesin sizde bu çene varken 2 haftalık bi geçmişi okumam mümkün değil çünkükaydirigubbakcemile3
listeyı aglayarak okudum malesef.boyle bırsey yazacagım hıc aklıma gelmemıstı.dun esımın test sonucunu aldık.gorunce ınanamadım.morfolojı%0.ya koca bır sıfır.esımde bende yıkıldık.gelır gelmez uyuduk.sabahta ıse gıttı ben gormeden.sadece benı optugunu hatırlıyorum.kım bılır suan ne halde.yok ya ben ınanmıyorum artık hıcbırseye.olmucak ıste.hıc umudum kalmadı artık.bıde salak doktor daha gencsınız uc yıllık evlı olun oyle gelın dedı.ne yapacagımı sasırdım.allahım sana ısyan etmem hıcbırzaman ama ben daha fazla dayanamıyorum.yoruldum artık.
BKRTLC canım kendini sıkma oluruna bırak inşsllah seninki kendini salıvereceka.s.Eğer adetin gelmezsede Allahtan hayırlısı olsun.
smhsmh canım İnşallah herşey düzelecek moralini bozma ,bizim bir zmanlar hiç sperm yoktu sonra ne olduysa sayı 16 milyon oldu dr.bile şaşırdı,inşallah sizinde problemler düzelir,Allahım hepimizede mucizesini gösterir inşallah:Saruboceq:
aymes günaydına.s.
BTRKLC ablacım inşallah tedavi olmadan gelir senin yaramaz
Günaydın canlarım hoşbulduma.s.
Ablacım afiyet olsun sizecokacimcoook
sağol aymesim iyiyim bende işlerim var biraz uğraşıyorum bi yandan ...
beter ablacım inş bebiş yoksa hemen gelir adetinde tedaviye başlarsın.. yerimseniben
listeyı aglayarak okudum malesef.boyle bırsey yazacagım hıc aklıma gelmemıstı.dun esımın test sonucunu aldık.gorunce ınanamadım.morfolojı%0.ya koca bır sıfır.esımde bende yıkıldık.gelır gelmez uyuduk.sabahta ıse gıttı ben gormeden.sadece benı optugunu hatırlıyorum.kım bılır suan ne halde.yok ya ben ınanmıyorum artık hıcbırseye.olmucak ıste.hıc umudum kalmadı artık.bıde salak doktor daha gencsınız uc yıllık evlı olun oyle gelın dedı.ne yapacagımı sasırdım.allahım sana ısyan etmem hıcbırzaman ama ben daha fazla dayanamıyorum.yoruldum artık.
kızlar dr dan sonra bir yere gittik o yüzden çok geciktim .
kısa bir muayene oldum sonra da drla bol bol konuştuk.şu an görünüşte rahimde bir problem yokmuş.
yalnız bir daha ki gebeliğimde gebelik sonuna kadar heparin iğneleri kullanıcam.Çünkü bende Antifosfolipit antikor sendromu na ait bulgular gözlendi.pıhtılaşma testlerim ve kromozom testlerimde hiç bişiy çıkmamaıştı ama antikorlarımdan biri normal değerlerin üstünde.çok üzgünüm bebeğimi bu sebeple kaybetmiş olma ihtimalim var.ben bu iğneyi tedbir amaçlı 15. haftaya kadar kullanmıştım ve kanamam olduğu için bırakmıştım.belki de kullanmaya devam etsem bebeğimi bu ay kollarıma alıcaktım.bunu dr a da söyledim o da bana aşırı kanama sebebiyle de bebeğimi kaybedebileceğimi bu yüzden üzülmemem gerektiğini söyledi.çok üzgünüm çoook.henüz otopsi sonuçları gelmedi ama bu rahatsızlık sebebiyle kanımda pıhtılaşma olup bebeğimin kalbinin durmuş olması muhtemel.....sonuçların gelmesine de 2-3 ay kalmış.
Allahım o günleri yine yaşıyorum sanki....
dr um bir dahaki tedavide hiç bir değişiklik yapmayacağınısöyledi.fakat gebelik takibinin daha farklı olacağını söyledi.mayıs ayı gibi uzun protokolle başlarız belki bilemiyorum.yazın 1900 ytl vermiştim.3000 olmuş tedavi.ilaçlar hariç fiyat bu.elimde bir kullanımlık ilacım kaldı.haklarım da bitti..ooofff offf.....
seni çok iyi anlıyorum canım...bizim için hamile kalmak ta zor hamilelikten sonrasıda....rabbim yardımcımız olsun....inşallah bu tedavide pozitif olur da bebişini sağlıcakla kucağına alırsın....bu arada karar verirsem mayıstaki ilk adetimin 3. günü gidicem muayene olucam.hormon testleri yapılacak.adet bitimi de sulu lutrason çekilecek.....
hayırlı olsun canıma.s.iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
inşallah kardeşininin tedavisi pozitif olur canım...vallahi masallah zaten ben sende korkuyorum bende geizyorum arada nereye girsem ordasin seni gidi gaci seniiiiiiiiiiii az degilsin ama iyi oluyor gizli kacaklari yakaliyorsun anacim
ilkbahar canim hadi hayirlisi hakkinda
kizlar bu arada ben demeyi unuttum biliyorsunuz ablamda 6 yili gecti bebek icin ugrasanlardan sebebsiz infertilite uzun protokol oda tedavi oluyor suanda gonalf lere gecti allahin izniyle bu sefer yuzu gulecek insallah
iki yaramdan biri bari kapansa:CüvCüv:
rabbim büyükyerimseniben inşallah bir süpriz olursüprizzzzzsorma canım kahvaltıya arkadaşım gelcek yatmadım tekrar
ayyyy birde adet bekliyorum tık yokkk belirti hiçç yokkkkkötükedihüso
rahat olman çok güzel canım...inşalalh bu sefer yumoşlar yarı yolda kalmayacaklar:lepi:selam bitanem..
tedavime devam ediliyor,yumoslar yine son gayret toparladi kendini sükür..
hormonlarda dengesizlik var ama oda gecicek insallah
inanmazsin düsünmüyorum bile:))yasakkelime
[/COLOR]
hoşgeldin canıma.s.merhaba kıslaaaaarrr, uzuuun bir aradan sonra ben geldimmeşimin varikosel ameliyatından sonra kayınpederim bir ameliyat geçirdi oyüzden 2 haftadır sizlerle sohbetten uzak kaldım arada sayfayı açıyorum ama bikaç sayfa okuyup hemen çıkmak zorunda kalıyorum yazamıyorum bile
eeee nasılsınız görüşmeyeli önemli gelişmeler olmuştur anlatın bakiiimm yada olanları kısaca biri bana özetlesin sizde bu çene varken 2 haftalık bi geçmişi okumam mümkün değil çünkükaydirigubbakcemile3
canim benim hic moralini bozma morak vermek icin demiyorum ama sayiniz bir harika bence ayrica ben esime ari sutu kullandirmistim sayimiz artmadi ama morfoloji 2 den 4e cikmisti tabi bizim sayi cok dusuk oldugu icin birseye yaramadi
bence bir dene canim zarar gelmez sabahlari icir bir kasik ari sutu
asicim hoşgeldın cnm msn de görmüom senı hıç nerdesın sen
saol asıcım.arısutunu bende duymustum.sımdı fellık fellık netten arasrtırma yapıyorum.morfolojıye ne ıyı gelır dıye..
rabbım hepımızın gonlune gore verır ınsallah..
sende ıyısın deılmı canım.toparladınmı kendını.ınan hep okudum yazdıklarını ve dua ettım rabbım esınle aranı bozmasın dıye..allah onları basımızdan eksık etmesın..
canım ya ne guzel anlatmıssın.saol destegın ıcın.ben zaten kendıme uzulmuyorum.esıme uzuluyorum.okadar yıkıldıkı orda sankı omuzları dustu bebek gıbı dudakları tıtredı.canım benım.hala aglıyorum.bılıyorum bu gunlerde gececek.zaten burasıda olmasaydı ben ne yapardm bılmem.hep umut oldu bana bu topık.ama artık gercekten yoruldum.sımdı toparlanıp esımı aksam guzel karsılamam lazım.dedıgın gıbı onun morelının ıyı olması lazım..gunaydın kızlar nasılsınız bugun komple ewi temızlıcem baya bı işim varr ufff ...
fatıma zehracım bızde dun gittik doktora aynı şey bizdede var morfolojı sıfır...ama ben dun eşimle konuştum herşeyde bı hayır var dıee hastaneye gıdene kadar hep hayırlsını ver allhım dıee dua ettım.ama 2 ay öncesınden bı farkı yok gene sıfır cıktı neyapalım kendımızı asalımmı aglıyalımmı sankı aglıyınca gelcekmı umudunu yıtırme sakın var bundada bı hayır guselimm..ben adet olunca asılamaya baslıcas.bende bılmıorum sıfırla nasıl olcak dıee ama doktor bana ne dedi bılıomusun sayınız yuksek hareketde varr !!bunlar 100 sperme bakıolarmış yanı 64mılyonun hepsine deil sadece 100 une ona göre degerlendırıolarr bakarsın o mılyonların içinden cıkar bıkac tane saglam olanı çıkar üzülme güzelim eşin daha cok üzülür ben dun eşimi nasıl rahatlattım bılıomusunn kendıne geldı oda çok kötüydü ama kendıne getirdim allaha sıgıncas bol bol dua etcez belkı bı mucize de bız yasarız umudunu yıtırme sakın tmmmı eşinide üzme güçlü ol onun karşısında daha cok kötü olup daha kötü olur spermleri..bide eşin ne iş yapıo benım eşim koskaca fabrıkayı yürütüyo herşeyden sorumlu herşeye o bakıo ben buna inanıorum iş stresi bozdu moorfolojısını cok stresli işleri..neyapalımmbuda bızım kaderımız canımyaa dediklerimi sakın unutma...
saol asıcım.arısutunu bende duymustum.sımdı fellık fellık netten arasrtırma yapıyorum.morfolojıye ne ıyı gelır dıye..
rabbım hepımızın gonlune gore verır ınsallah..
sende ıyısın deılmı canım.toparladınmı kendını.ınan hep okudum yazdıklarını ve dua ettım rabbım esınle aranı bozmasın dıye..allah onları basımızdan eksık etmesın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?