Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sperm sayısı:63 mılyon
hereket %78
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:490 mılyon.
morfolojık analız:%0
dıger onemsızlerı yazmıyorum volumu falan..
ıste koca bır sıfır..

kısacık çıktım bayağı yazmışsınız maşallah kızlar nazar değmesin bengrip oluyo gibiyim birazcık yatıp çıkıcam evden yoksa evde kalırsam yatmaktan hasta olucam..kendinize çok iyi bakın öpüyourm..

o duyguyu iyi bilirim,eşimi evden gönderir göndermez hıçkırıklara boğulurdum.ilk tahlil azosperm çıkınca herşey bitti dedim ama sonraki tahlilde sperm olduğunu ama varikosel çıktığını duyunca çok sevinmiştim buna sevineceğim en başlarda aklıma gelirmiydi ama ne de olsa tedavisi olan bir hastalıık dedim.şimdi umutla bekeyiş devam ediyor.sen de hayatta bundan sonrası için güzel şeyler yaşarsın inşallah.ben 'varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar' diye bir konu açtım güzel haberleri aldıkça umudum katlansın diye orda ameliyatla ilgili bir çok bilgi var.Allah yardımcınız olsun...a.s.

smhsmh sizde mi varikosel ameliyatı oldunuz?sonuclarınız bızım sonuclarımızla aynı..ne kadar beklediniz iki analiz arasında?su morfolojı ne olcak:1no2:

spermler 72 günde bir yenileniyormuş o yüzden 3 aylık periyodlarda test yaptırılıyor canım..

hoşgeldinnnn.. eşin nasıl oldu... şimdiye toparlanmıştır çoktan... kayınpederine de geçmiş olsun canım..

Allah'tan ümit kesilmez.. bütün doktorlar morfoloji değişkendir deyip duruyor vardır elbet bir bildikleri.. ilaçla tedavisi yokmuş.. tek yapamamız gereken beklemek canım.. zamanı geldiğinde isterse hiç olmasın yine de olur ..

selam kızlar.. nasılsınız? yerimseniben

Selam tulıny ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın
kalabalıklaşmaya başlamışız uykucular uyandılar galiba
ben öğle yemeğine gidiyorum kıslar görüşürüz sonra

aymes günaydına.s.

BTRKLC ablacım inşallah tedavi olmadan gelir senin yaramaz

Günaydın canlarım hoşbulduma.s.

Ablacım afiyet olsun sizecokacimcoook

sağolun kızlar umarım hayırlı olan gelir başıma.
artık adet belirtilerimde yok odu sanırım5yıldır kullandığım hormonlu ilaçlardan anlamıyorum son iki aydır belirtisiz şak diye geliveriyor.:bbo:

sağol aymesim iyiyim bende işlerim var biraz uğraşıyorum bi yandan ...

beter ablacım inş bebiş yoksa hemen gelir adetinde tedaviye başlarsın.. yerimseniben

sağol aymesim iyiyim bende işlerim var biraz uğraşıyorum bi yandan ...

beter ablacım inş bebiş yoksa hemen gelir adetinde tedaviye başlarsın.. yerimseniben

inşallah tuliny aslında 16 bekliyordum ama hep birgün sonrayı yazdırırım.fakat bugün çokkkk gerildim.umarım bebiş vardırda gerildiğime değer:içelim:

canim benim hic moralini bozma morak vermek icin demiyorum ama sayiniz bir harika bence ayrica ben esime ari sutu kullandirmistim sayimiz artmadi ama morfoloji 2 den 4e cikmisti tabi bizim sayi cok dusuk oldugu icin birseye yaramadi
bence bir dene canim zarar gelmez sabahlari icir bir kasik ari sutu

pardon kizlar tunaydin diyim selam vermeyi unuttum
erkenden kalktim ama arkadasa kahvaltiya gitmistim yeni geldim
insallah iyidirsiniz
ha bizim buralara bahar geldi icim kipir kipir nerdeyse 20 derece cok guzel hava yaaaaaaaa

bu arada karar verirsem mayıstaki ilk adetimin 3. günü gidicem muayene olucam.hormon testleri yapılacak.adet bitimi de sulu lutrason çekilecek.....
seni çok iyi anlıyorum canım...bizim için hamile kalmak ta zor hamilelikten sonrasıda....rabbim yardımcımız olsun....inşallah bu tedavide pozitif olur da bebişini sağlıcakla kucağına alırsın....

iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
hayırlı olsun canıma.s.

inşallah kardeşininin tedavisi pozitif olur canım...
bizlerde aynı durumda olduğumuz için onu çok iyi anlıyoruz....

sorma canım kahvaltıya arkadaşım gelcek yatmadım tekrar
ayyyy birde adet bekliyorum tık yokkk belirti hiçç yokkkkkötükedihüso
rabbim büyükyerimseniben inşallah bir süpriz olursüprizzzzz
olmassada kısa zamanda gelsin kırmızılar inşalalh....

selam bitanem..
tedavime devam ediliyor,yumoslar yine son gayret toparladi kendini sükür..
hormonlarda dengesizlik var ama oda gecicek insallah
inanmazsin düsünmüyorum bile:))yasakkelime

[/COLOR]
rahat olman çok güzel canım...inşalalh bu sefer yumoşlar yarı yolda kalmayacaklar:lepi:

hoşgeldin canıma.s.
kayınbederine çok geçmiş olsun....
canım en son gelişmelere burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-5326.html#post5754900

canım ya bende üzüldüm:çok üzgünüm:
belkide varikosel olmuştur...dr a gitsin bakalım eşin....
rabbim yardımcınız olsun...

gunaydın kızlar nasılsınız bugun komple ewi temızlıcem baya bı işim varr ufff ...

fatıma zehracım bızde dun gittik doktora aynı şey bizdede var morfolojı sıfır...ama ben dun eşimle konuştum herşeyde bı hayır var dıee hastaneye gıdene kadar hep hayırlsını ver allhım dıee dua ettım.ama 2 ay öncesınden bı farkı yok gene sıfır cıktı neyapalım kendımızı asalımmı aglıyalımmı sankı aglıyınca gelcekmı umudunu yıtırme sakın var bundada bı hayır guselimm..ben adet olunca asılamaya baslıcas.bende bılmıorum sıfırla nasıl olcak dıee ama doktor bana ne dedi bılıomusun sayınız yuksek hareketde varr !!bunlar 100 sperme bakıolarmış yanı 64mılyonun hepsine deil sadece 100 une ona göre degerlendırıolarr bakarsın o mılyonların içinden cıkar bıkac tane saglam olanı çıkar üzülme güzelim eşin daha cok üzülür ben dun eşimi nasıl rahatlattım bılıomusunn kendıne geldı oda çok kötüydü ama kendıne getirdim allaha sıgıncas bol bol dua etcez belkı bı mucize de bız yasarız umudunu yıtırme sakın tmmmı eşinide üzme güçlü ol onun karşısında daha cok kötü olup daha kötü olur spermleri..bide eşin ne iş yapıo benım eşim koskaca fabrıkayı yürütüyo herşeyden sorumlu herşeye o bakıo ben buna inanıorum iş stresi bozdu moorfolojısını cok stresli işleri..neyapalımmbuda bızım kaderımız canımyaa dediklerimi sakın unutma...

selam bacular ben geldim şöyle bi geçmişe bakım size selam verim ev işlerime öyle başlayayım dedim ....bugün kociş geliyor yoktu kaç günlerden beri ev işi yemek işi çok işim var çok.........gene döktürmüşsünüz canlar oku oku bitmiyor

saol asıcım.arısutunu bende duymustum.sımdı fellık fellık netten arasrtırma yapıyorum.morfolojıye ne ıyı gelır dıye..
rabbım hepımızın gonlune gore verır ınsallah..
sende ıyısın deılmı canım.toparladınmı kendını.ınan hep okudum yazdıklarını ve dua ettım rabbım esınle aranı bozmasın dıye..allah onları basımızdan eksık etmesın..

asicim hoşgeldın cnm msn de görmüom senı hıç nerdesın sen

selam canim evet ya hep bi isim oluyor bu ara cok evde durmuyorum cok acmiyorum o yuzden girdigimde de sen yoksun nedense

insallah duzelir canim
sagolasin iyim toparlandim arada yine hir gur olsada idare ediyoruz iste
dumansiz baca kaygisiz kocami olmaz derler ne kaydirigubbakcemile2
allah herseyin hayirlisini versin hakkimizda

ayyyy kızlar daha adet olmadım geçen ayın 28 olmam lazımdı bu ayın 28 geliyo daha yok....acayip geriliyorum sinirli olduğumu belli etmeyeyim diyorum ama arada patlak veriyo .......off ya bugün kocişte geliyor birkaç gün evde inşallah ona patlamam ......eve gelmeden aradı babası aramış ben daha 2 gün oldu oradan geleli hastalarmış oraya çağırıyolarmış bende kendi adına konuş ben yeni geldim hem hasta falanda değiller gitmemiz için diyolar dedim birazcık sesimi yükseltmişim bana ne bağırıyon dedi bende kusura bakma 2 haftadan beri devamlı yanlarındayım bu sefer senle evde kalacaz gezecez başbaşa dedim ........dedim amma malesef rahat bırakmazlar zaten gerginim sinir küpü olmuşum bide onları çekemem .....2 gün yetti bana sağolsun kaynanatörün çenesi sapasağlam kafa ütülüyor ben aldım alacağımı 1 aylık stok yapmışım giderse oğlu gitsin oda alsın stoğonu

canım ya ne guzel anlatmıssın.saol destegın ıcın.ben zaten kendıme uzulmuyorum.esıme uzuluyorum.okadar yıkıldıkı orda sankı omuzları dustu bebek gıbı dudakları tıtredı.canım benım.hala aglıyorum.bılıyorum bu gunlerde gececek.zaten burasıda olmasaydı ben ne yapardm bılmem.hep umut oldu bana bu topık.ama artık gercekten yoruldum.sımdı toparlanıp esımı aksam guzel karsılamam lazım.dedıgın gıbı onun morelının ıyı olması lazım..
esım elektırık teknıkerı.bır ara ıs sıkıntısı oldu.heralde onunda etkısı vardır.ınsallah duzelır ya..
senın doktorun ne kadar umutlu konusmus senınle.bızımkı uc yılı doldurun gelın dedı ya.o salagı gormek ıstemıyorum.resmen basından savdı.parayı alırken ıyı ama.off off

cnm ben eşime ne yapmadımkı arısütü arıpolenı kebiboynuzu kürü keciboynuuzu pekmezi fındık fıstık ballı bi karışımm ewicapp yanı neler neler ama sıfırı ögrenınce başladım 2 ay oldu hala bı deişme olmamış kesın duzeldı dıodum ama maleseff hiç bi deişme yokk:bbo::çok üzgünüm::1no2:emeklerım yazık oldu..

ya kızlar bıde benım hormon tahlıllerım yapıldı.eger bılenınız varsa yorum yapabılırmı.netten arastırcam ama basım cok agrıyor.bu morfolojı benı bıtırdı bır gunde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…