kızlar şimdi doktordan geldim kan tahlili sonuçlarımı gösterdi prolaktin için bişey demedi doktor sadecedemir eksikliği var dedi ultrasona baktı orda da polikistik over olduğunu 30tna follikül kistim olduğunu söyledi
bunlar gebeliği engelleyici değil senden yana bi sorun yok dedi eşinin spermiyogramını getir tedaviye başlayalım dedi şok oldum polikistik over benim bldğim etkiler gebeliği ama yok diyo haftaya medical parka hastanesine gidicem birde oraya göstericem moralim çok bozuldu kızlar
kilo vermeyi dene birascık topluyum ondan olabilirmiş belki ama tam ilaçla tedavisi yok dedi
uffffff birde bunlar çıktı yaaa
aa hadi bakalım Badem cim inşallah bu sefer herşey gönlünce olacak Allahın izniyle:Saruboceq:
bide canım bu balla karıştırdığın karışımı ne için kullanıyosun mesela bende kullanabilirmiyim
Rahmi kuvvetlendirmek için canım...a.s.
Offf ya merakla pc yi açyım..Geçmişe de baktım hala haber yok ...Ne oldu acaba sonuçlar....hihoyyyt
hadi yaa inş bişey olmaz bebişine rabbim ncinara bağışlar inş bebişini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar nasılsınız ben bursadan dün gece döndüm 10gündür yoktum gelişmelerden bihaberim neler neler olmuştur kimbilir
hepinizi çok özledim
hb cnm :lepi: dinlendim bomba gibiyim Allahın izniyle :dance: :dance:sabırsız hoşgeldin.a.s.:1hug:
inşallah iyice dinlenmişsindir
dashuri, esila@mısra, gelincik238, naren1981, neslihan1983, nur krp, sevcangoksel, sevgii:), sidelya01
hepize iyi günler kıslar size bir önerim var mutlu haberi alırsak eğer inşş alırızz ilk duyan kişi bir halay smile ikinci kişi ikihalay smile yapsın herkes altına yazsın ben birinci kişi sıradaki ikinci kişi iki simile yapsın diye...böyle böyle devam etsin bakalım kaç kişi olacak halay ekimizdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?