Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hemen kötü düşünme bak doktorda demiş onunda bildigi bişey vardır mutlaka moralini bozma hemen rabbim yardımcın olsun tatlım seninde

CANIM DOKTOR KÖTÜ düşünme dedi ama benim bildiğim pcos gebeliği engeller yumurtayı geliştirmez hattadoktoa göre tam olarak tedavisi yok dedi ama yengemde gititiğinde onda da varmış bi ilaç vermişler 3ay kullanmış sonrasında geçmiş kistleri bilmiyorm ya hayırlısı herşey için
inşallah nevrodan ve ayşeden mutlu haberler gelirde neşem yerine gelir

selam canalrıma.s.
benim bugün eşim evde...bu yüzden gelemedim...
şimdide dışarıya çıkmamız lazım...
bende çok heyacanlıyım....
inşallah geldiğimde güzel haberi görürüm...
kendinize iyi bakına.s.
sonra görüşürüz
....

merhaba kızlaaarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

ben bile çok heyecanlıyım nevro ve ayşeyi düşünemiyorum.allah emeklerinin karşılığını verir inşllh.bugün çifte mutluluk yaşamak istiyoruuuuzzzzzzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba kizlar
nevro ve aysenin sonuclarini hepimiz merak ediyoruz
insallah guzel haberlerle gelicekler
kizlar neolursunuz benim icin dua edin adetim zamaninda gelsin tedavime baslayabiliyim bu ay
yaklasik 5 aydan beri duzensiz oldu
bu ay kendiliginden duzenli gelirse asilama yaptiricaz insallah

çatlayacam kızlar bir sürü işim var aklım burda gelip gidip sayfa güncelliyorum inş sonuçlar olumlu ve de çabuk gelirr

kızlar şu anda nevrodan ve ayşeden gelcek haber bekleyen canlar haydi hep bareaber aynı anda onlar için dua edelimmi saat tam 13:00 da herkez içinden onlar için dua etsin ltf

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro ve ayşenin sonuçları henüz belli değil sanırımm , ayy sabırsızlıkla bekliyorumm ,,Rabbim haklarında hayırlısı neyse onu nasip etsinn ,inş.. güzel haberlerle gelirlerr,,

Merhaba kızlar nasılsınız.nevrosky ne zaman alacak sonucu bilen var mı?hayırlısı olsun.inşallah olumludur sonuç.

ınşallah ikiside hayırlı haberlerle gelirlerde bizleri sevindirirler.Rabbim yardımcıları olsun.belki de almışlardır sonuçları.gelirler birazdan.

yürüyüşü bile zor bitirdim eve nasıl geldim bilmiyorum
2-3 saatten önce haber gelmez sanırım

dashuri, esila@mısra, gelincik238, naren1981, neslihan1983, nur krp, sevcangoksel, sevgii:), sidelya01

hepize iyi günler kıslar size bir önerim var mutlu haberi alırsak eğer inşş alırızz ilk duyan kişi bir halay smile ikinci kişi ikihalay smile yapsın herkes altına yazsın ben birinci kişi sıradaki ikinci kişi iki simile yapsın diye...böyle böyle devam etsin bakalım kaç kişi olacak halay ekimiz
delikafaduldendelikafadulden

bana uyar tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…