canim benim hadi bakalim insallah hayirli sonucuna az kaldi
mevlam yuzunu guldursun insallahkaydirigubbakcemile2
Hadi hayırlısı canım arkadaşım
büyük bi heyecanla sonucu bekliyoruz
bizim saate göremi 4te çıkıcak:uhm:
gerçekten saatler hiç geçmiyo sanki
canim benim o senin güzelliginŞeniz
bitanem gecmise yormayim seni söyleyim hemen...
persembe catlatma ignemi vurdum,cumartesi 17 tane büyümeyen yumosum alindi 3 tane olgun olan birakildi..simdide dinleniyorum..
belkide hamisimdir,bal gibi konusuyorsun kiss:1rolleyes::1hug::asigim:
ayyy cok heyecanlandim canimmm:dance:
seni anliyorum valla bitanem,biz bile burda heyecandan catliyoruzzzz:sm_cool:
insallah süper haberlerle dönersin bitanemmm:Saruboceq:
canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah. inşallah allahım yüzünüzü güldürür meleğinize kavuşturur.
slm kizlar, nasilsiniz?
ben az once kan verdim 4saat sonra filan belli olur artik, iki hafta su gibi gecti ama su bikac saat çok zor, omre bedel!!!
nevrodan haber varmi??
asicim bildim kadariyla yapmadi, çunki trandferden sonra yine çatlatma ignesi vurundu, buda yanlis sonuc verebiliyo
inşallah canım inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
pembe köşeye geçsinlerki sıra bizlere geçsin dimi ama
sidelyacım sende gözükmüyosun bu aralar. sınav günüde yaklaştı dimi az kaldıııı
ya aklima geldi nevroya sormayi unuttum yada gozden kacirdimmi nevro hic idrar testi yapmadimiki
canımcım teşekkür ederim açıkladıgın için sanırım ben kendimi iyi ifade edememişim ama sen iyi anlatmışsın tatlım.ŞenizZannediyorum haberi saat 2 gibi alırız Ayse Belcikada TR saati ile bizden 1 saat gerideler. Bakalım hayırlısı ile güzel haberilerini alalım artık.
İnşallah değerler çok güzel çıkar , hepimizin ağzı açık kalırrrrrrrr. :1shok: :teytey: :teytey::teytey:
iyi haberlerini bekliyoruz canıminsallah sabirsizim, bende guzel haber vermek için çok sabirsizlaniyorum, insallah bu sefer rabbim ol demistir
canımcım teşekkür ederim açıkladıgın için sanırım ben kendimi iyi ifade edememişim ama sen iyi anlatmışsın tatlım.Şeniz
slm kizlar, nasilsiniz?
ben az once kan verdim 4saat sonra filan belli olur artik, iki hafta su gibi gecti ama su bikac saat çok zor, omre bedel!!!
nevrodan haber varmi??
asicim bildim kadariyla yapmadi, çunki trandferden sonra yine çatlatma ignesi vurundu, buda yanlis sonuc verebiliyo
Ne dimek canım kardeşim senin içinde umarım hayırlısı olur.
aysem hadı hayırlsı sonucun guzel cıkacak ınsallah..bu son olacak..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada asılam topıgınde okudum nçınar arkadsımız 1 haftadır hastanede yatıyormus...kanaması varmıs oyuzden hastaneye almıslar..
ınsallah kendısıne ve bebısıne bısey oolmadan tekraradan gelır aramıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?