Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim benim hadi bakalim insallah hayirli sonucuna az kaldi
mevlam yuzunu guldursun insallahkaydirigubbakcemile2

insallah canim mevlam hiçbirimizin kucaklarini bos birakmasin!!

Hadi hayırlısı canım arkadaşım
büyük bi heyecanla sonucu bekliyoruz
bizim saate göremi 4te çıkıcak:uhm:
gerçekten saatler hiç geçmiyo sanki

heyecani sen gelde bana sor canim )))
4saat sonra belli olur, yani tr saatiyel 3civari çooooook heyecanliyim

insallah hamilesindir canim....

nevrodan hiç haber yokmu??

ayyy cok heyecanlandim canimmm:dance:
seni anliyorum valla bitanem,biz bile burda heyecandan catliyoruzzzz:sm_cool:
insallah süper haberlerle dönersin bitanemmm:Saruboceq:

canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah. inşallah allahım yüzünüzü güldürür meleğinize kavuşturur.

insallah guzel haberler veririm bu sefer, beni dusundunuz için çok sagol canim arkadaslarim

ayyy 4 saat gecmekde bilmez artik....insaallah canim allahin izniyle sonuc güzel olacak

inşallah canım inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pembe köşeye geçsinlerki sıra bizlere geçsin dimi ama

kesinlikle evet canım artık sıralarını savmaları lazım ki bize gelsin

sidelyacım sende gözükmüyosun bu aralar. sınav günüde yaklaştı dimi az kaldıııı

evet canım ya sınavlara az kaldı ama benimde işler yogunlaştı napcam bilmiyorum evdede koca bebekle ugraşıyoruz orda da ders çalışamıyorum kaldım ben bu yıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ya aklima geldi nevroya sormayi unuttum yada gozden kacirdimmi nevro hic idrar testi yapmadimiki

yok canım hiç yapmadı

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: hadi kızlar ya coşturun bizi
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Zannediyorum haberi saat 2 gibi alırız Ayse Belcikada TR saati ile bizden 1 saat gerideler. Bakalım hayırlısı ile güzel haberilerini alalım artık.
canımcım teşekkür ederim açıkladıgın için sanırım ben kendimi iyi ifade edememişim ama sen iyi anlatmışsın tatlım.Şeniz

insallah sabirsizim, bende guzel haber vermek için çok sabirsizlaniyorum, insallah bu sefer rabbim ol demistir

İnşallah değerler çok güzel çıkar , hepimizin ağzı açık kalırrrrrrrr. :1shok: :teytey: :teytey::teytey:

nevrosky canım beni listeye yazmamışsın çok üzüldüm:çok üzgünüm:ben sana bilgilerimi yazayım;2007 de tese başarılı elonge spermatid(gelişimi tamamlanmamış demek)2 tane emriyo oluşumu sonucu tüpbebek başarısız ankara gürgan clınıc Timur Gürgan şuanda ikinci deneme için beklemedeyiz.hihoyyyt

kızlar yarın bende gidiyorum kontrole o güzel temennilerinize ihtiyacım var eşimin 6 aylık tedavi sonucunu alcaz inşallah iyi sonuçla döneriz

sagol belgin....
neyse kizlar, utrogestan vakti, ben çikiyorum gece hiç uyumadim biraz uyumaya calisacam zamanda daha çabuk gecer
haberi alir almaz sizi ariyorum
bize dua edin, ve tekrar tekrarda tsk ediyorum bu kadar dusundugunuz için

aysem hadı hayırlsı sonucun guzel cıkacak ınsallah..bu son olacak..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada asılam topıgınde okudum nçınar arkadsımız 1 haftadır hastanede yatıyormus...kanaması varmıs oyuzden hastaneye almıslar..
ınsallah kendısıne ve bebısıne bısey oolmadan tekraradan gelır aramıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar nevro ve ayşe'nin güzel haberlerini duymak için dua edelim. hepimiz. Allah inşallah bugün bize onların mutluluğuyla mutlu olmayı nasip eder.

slam kızlar ya valla çok heyecanlıyım ayşe ve nevromun sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ama bence kesin ikisinin de pozitiftir inşallah mendilleriniz hazırdır halay için :teytey:

Ayşemmm canımm benimmm az kaldı biraz daha sabret ve Allahın izni ile güzel sona ulaşacağız... ayyy çok heyecanlandım şimdi tam olarak kaç saat kaldı.öğleden sonra biraz yoğun oluyorum ona göre ayarlama yapayım... Haddi Rabbim gönlümüze göre versin... demek idrar da yapmadın heee o kadar da fişeklemiştim seni yaptır çatlarız diye(tabi işin şakası beklemek en güzeli) kıpır kıpr içim valla sanki benimmiş
gibi seviniyorum:dance::dance::dance:a.s.

kızlar şimdi doktordan geldim kan tahlili sonuçlarımı gösterdi prolaktin için bişey demedi doktor sadecedemir eksikliği var dedi ultrasona baktı orda da polikistik over olduğunu 30tna follikül kistim olduğunu söyledi
bunlar gebeliği engelleyici değil senden yana bi sorun yok dedi eşinin spermiyogramını getir tedaviye başlayalım dedi şok oldum polikistik over benim bldğim etkiler gebeliği ama yok diyo haftaya medical parka hastanesine gidicem birde oraya göstericem moralim çok bozuldu kızlar
kilo vermeyi dene birascık topluyum ondan olabilirmiş belki ama tam ilaçla tedavisi yok dedi
uffffff birde bunlar çıktı yaaa

hadi yaa inş bişey olmaz bebişine rabbim ncinara bağışlar inş bebişini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…