Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saboom ıste senden duydugum en guzel seydı.moralların tavan yapsın..:sm_cool::sm_cool:
gıderken azcık morallaer kotuydu....ama boyle mutlu ve umutlu donmenen cok sevındımŞenizŞeniz
ufak yeğenim 9aylık bir zilloş onla vakit geçirdim kokladım öptüm ciciler giydirdim saçına tokalar taktımmm öptümmmmm gezmelere götürdüm :dance: çok güzeldii :dance: birgün bizde tadıcaz bu güzel duyguyu :teytey:

inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız. ayyyyyyyyyyyyy ne güzel olur yaaaaaaaaa

allahım allahım hayal edince bile heyecanlanıyorum yaaaaaa

canim benim hosgeldinnndelikafaduldena.s.
bomba haberlere yetistin valla:dance:
hb güzeller güzeli :1hug: yetiştim valla tutmayın :teytey: :teytey: :teytey:
sen neler yapıyosun cnm gelişmeleri bilmiyorum şuan yoksa hamişşmisin kıs :sm_cool: our baby ..... yazısın ı görünce heyecanlandım
:dance:

günaydın kızlar inşallah bugün topiğimizin günü olacak hayırlı haberler alacağız ve sonra birer birer hepimizin bebişleri olacak nevro ve ayşe bize uğur getircekler allahın izniyle ikisinide yüzleri güler sağlıklı hayırlı bebişleri olur

ya aklima geldi nevroya sormayi unuttum yada gozden kacirdimmi nevro hic idrar testi yapmadimiki

slm kizlar, nasilsiniz?
ben az once kan verdim 4saat sonra filan belli olur artik, iki hafta su gibi gecti ama su bikac saat çok zor, omre bedel!!!
nevrodan haber varmi??
asicim bildim kadariyla yapmadi, çunki trandferden sonra yine çatlatma ignesi vurundu, buda yanlis sonuc verebiliyo

bizleri dusundugunuz için hepinize çok ama çok tsk ederim, destekleriniz ilac gibi

canim benim hadi bakalim insallah hayirli sonucuna az kaldi
mevlam yuzunu guldursun insallahkaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlısı canım arkadaşım
büyük bi heyecanla sonucu bekliyoruz
bizim saate göremi 4te çıkıcak:uhm:
gerçekten saatler hiç geçmiyo sanki

canim benim o senin güzelliginŞeniz
bitanem gecmise yormayim seni söyleyim hemen...
persembe catlatma ignemi vurdum,cumartesi 17 tane büyümeyen yumosum alindi 3 tane olgun olan birakildi..simdide dinleniyorum..
belkide hamisimdir,bal gibi konusuyorsun kiss:1rolleyes::1hug::asigim:
ben o our baby falan yazisini yazmadim bitanem,o bebekte yazida sonradan oldu:)))

Son düzenleme:

ayyy cok heyecanlandim canimmm:dance:
seni anliyorum valla bitanem,biz bile burda heyecandan catliyoruzzzz:sm_cool:
insallah süper haberlerle dönersin bitanemmm:Saruboceq:

canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah. inşallah allahım yüzünüzü güldürür meleğinize kavuşturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…