rabbim inş ellerini boş çevirmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ufak yeğenim 9aylık bir zilloş onla vakit geçirdim kokladım öptüm ciciler giydirdim saçına tokalar taktımmm öptümmmmm gezmelere götürdüm :dance: çok güzeldii :dance: birgün bizde tadıcaz bu güzel duyguyu :teytey:saboom ıste senden duydugum en guzel seydı.moralların tavan yapsın..:sm_cool::sm_cool:
gıderken azcık morallaer kotuydu....ama boyle mutlu ve umutlu donmenen cok sevındımŞenizŞeniz
kızlar nasılsınız ben bursadan dün gece döndüm 10gündür yoktum gelişmelerden bihaberim neler neler olmuştur kimbilir
hepinizi çok özledim
hb canım :1hug:sabırsız hoşgeldin canım
ufak yeğenim 9aylık bir zilloş onla vakit geçirdim kokladım öptüm ciciler giydirdim saçına tokalar taktımmm öptümmmmm gezmelere götürdüm :dance: çok güzeldii :dance: birgün bizde tadıcaz bu güzel duyguyu :teytey:
hb güzeller güzeli :1hug: yetiştim valla tutmayın :teytey: :teytey: :teytey:canim benim hosgeldinnndelikafaduldena.s.
bomba haberlere yetistin valla:dance:
ya aklima geldi nevroya sormayi unuttum yada gozden kacirdimmi nevro hic idrar testi yapmadimiki
slm kizlar, nasilsiniz?
ben az once kan verdim 4saat sonra filan belli olur artik, iki hafta su gibi gecti ama su bikac saat çok zor, omre bedel!!!
nevrodan haber varmi??
asicim bildim kadariyla yapmadi, çunki trandferden sonra yine çatlatma ignesi vurundu, buda yanlis sonuc verebiliyo
slm kizlar, nasilsiniz?
ben az once kan verdim 4saat sonra filan belli olur artik, iki hafta su gibi gecti ama su bikac saat çok zor, omre bedel!!!
nevrodan haber varmi??
asicim bildim kadariyla yapmadi, çunki trandferden sonra yine çatlatma ignesi vurundu, buda yanlis sonuc verebiliyo
hb güzeller güzeli :1hug: yetiştim valla tutmayın :teytey: :teytey: :teytey:
sen neler yapıyosun cnm gelişmeleri bilmiyorum şuan yoksa hamişşmisin kıs :sm_cool: our baby ..... yazısın ı görünce heyecanlandım :dance:
slm kizlar, nasilsiniz?
nevrodan haber varmi??
slm kizlar, nasilsiniz?
nevrodan haber varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?