Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hep beraber gülüp hep beraber üzülüyoruzz inşşş hamile haberini alacağız bir gün burdan

BiT@Nem aysecim cnm benım kendını üzme nolur inan cok üzüldüm ama allah bılır bıtanem ya inş bigün hepimizin yüzünü güldürecek nolur uzulme sakın

ayse canim cok uzuldum gercekten allahsbir versin sana cok uzuluyo insan moralini bozma biliyorum soylemesi kolay ama yapacak birsey yok bende yasadim bunlari ama zaman herseyin ilaci insan alisiyo optum

ayşecim canım bitanem kısmet değilmiş diye düşün olur muuu bırakma kendini bak biz hepimiz inanıyoruz bir gün hep beraber çekcez halayımızı.ama çok inanıyordum ben yaaa....................demekki rabbim bunu hayırlı görmüş tatlım...

bu sefer daha iyiyim, merak etmeyin tabiki uzuldum bekledigim sonuc bu degildi ama ne yapalim daha vakti gelmemis....
doktordan randevu aldim6mayis'ta gidip gorusecem 5transfer ve sadece1pozitif, belki usg'de gorunmeyen bi sorun vardir, arastirsin!!
bide kizlar kafama takildi, hemsire, ilaclarini birak, ve adetini bekle dedi, eger pazartesine kadar gelmezse tekrar test yapacaz dedi, kafam karisti, ilk defa boyle bisey oluyo anlamadim neden diyo sordum degerlerinize tekrar bakacaz dedi

geceyi veren rabbim gündüzü de göstercek canım kardeşim üzülmemek elde değil ama kendini bırakma en azından olurmu bacım......

canım şuanki değerin kaç

degerinin kac oldugunu soyledimi belkide biraz var onun icin merak etti yoksa bir daha bakmazdi bence

canım bugünkü negatif çıktı dediğin kaç çıktı sayı

canim insallah büyük bir mucize olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…