Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizi okuyanlardan misafirlerden biri nevro olabilirmi acaba!!!
ya çok merak ettim, ne oldu acaba simdiye sonuc almis olmali

arkadaşım hayırlısı olsun. negatif sonucunu okuyunca gözlerim doldu valla. sanki o anı ben yaşamışım gibi,çok üzüldüm. ama adet olmamışın belkide hala bi ümit vardır.

nevro hala yok, insallah ondan guzel haberler aliriz, hepten uzulmeyelim insallah allahim onun ve diger bekleyen herkesin yuzunu guldurur

kizlar sizleri çok seviyorum ve hersey için çok tsk ediyorum iyiki varisiniz

amin canim,insallah sendende güzel haberler aliriz...bence umut var hala..yoksa geri gelin bakalim demezlerdi

kızlar bence nevrocum bi yerde düşüp bayıldı yada kocişiyle kutlamaya gitti haberi ne dersiniz. ayşe canım kardeşim yılmıycaz dimi allah çok büyük hamiş listemizdeki civciuv kardeşimizi örnek gösteriyorum sana canım başkada bişiy demiyorum

yok canim artik umut kalmadi, aradim sonuc kesinlikle sifirmis, baska bi hemsire çikti, sizin gelmenize gerek yok dedi, sonuc4-5gibi çiktiginda tekrar cagriyoruz dedi!!!!

ay sevinçten demek istedim yani her tarafa birden koşunca böyle oluyo üf ya

slm kızlar nasılsınız?nevronun ne sonucu belli olacak arkadaslar merak ettim bende??

evet kizlar ya var birsey bu saat oldu daha yok nevro ortalarda kacta alacagini soylemismiydi ama en kotu ihtimal 3 te cikiyor sonuclar
kutlamaya falanmi gittiki

asla yilmicez, simdilik biraz ara veriyorum, en azindan doktorla gorusene kadar(6mayista)bakalim ne diyecek, gerekirse histereskopi isteyecem bi incelesin bakalim rahim içinde belki bi sorun vardir, benim kanallarimdan biri tikanik belki orda bi iltihap var o engelliyo arastirsinlar, geriyo8tane dondurulmus embriyom var, bosu bosuna denemek istemiyorum!!!!
eger gerekirse en kotu ihtimal yilbasi civari, turkiyeye gelirim su an parasal olarak gercekten imkanim yok, ama dugunumde takilan bi suru altinim var, onlari bozdururum gerekirse,

canım üzüldüm hakkında hayırklısı olsun inşallah

asi buralara gelmiyonmu??
gelirsen haberim olsun bi bruksel kacamagi yaparim, meryemide cagirirz, bizde bulusuruz)))

gebelik sonucu tup bebek yaptirdi ya
bu arada avatarlariniz ayni alt alta geldi pek komik oldu

evet ya heletron kardişim tesadüfünde bu kadarı yane neyse canım olsun biz burda neleri paylaşıyoruz avatarımızıda paylaşırız gerekirse dimeyerimseniben

kizlar bu sefer bana zor gelmedi ama gecen seferki negatif bana acayip koymustu ama bu sefer allahima sukurlere olsun içim rahat, huzurluyum ne bilim, bu negatifler bende bagimlilik yapti herhalde ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…