bu sefer daha iyiyim, merak etmeyin tabiki uzuldum bekledigim sonuc bu degildi ama ne yapalim daha vakti gelmemis....
doktordan randevu aldim6mayis'ta gidip gorusecem 5transfer ve sadece1pozitif, belki usg'de gorunmeyen bi sorun vardir, arastirsin!!
bide kizlar kafama takildi, hemsire, ilaclarini birak, ve adetini bekle dedi, eger pazartesine kadar gelmezse tekrar test yapacaz dedi, kafam karisti, ilk defa boyle bisey oluyo anlamadim neden diyo sordum degerlerinize tekrar bakacaz dedi
degerimi sordum negatif dedi, sayi demedi, adetini bekle gelmezse pazartesi sabaha gel randevu almana gerek yok, ilk gordugun hemsireye durumu anlat dedi, kafami karistirdi,
ama neden dedim degerlerinde gelisme olacakmi ona bakacaz dedi
degerimi sordum negatif dedi, sayi demedi, adetini bekle gelmezse pazartesi sabaha gel randevu almana gerek yok, ilk gordugun hemsireye durumu anlat dedi, kafami karistirdi,
senağlamasenağlamasenağlamayine olmadi((((
canım benim seni umutlandırmak daha da üzmek istemem ama benim görüşüme göre eğer sayı söylemediler se negatif pozitif arası bişi ve değer katlanacak mı veya düşecekmi diye bakacaklar. işin içine adet olmazsan gel dediyse bu olabilir. eğer adet olursan kimyasal gebelik diye düşünebilirler...:çok üzgünüm:
canım benim seni umutlandırmak daha da üzmek istemem ama benim görüşüme göre eğer sayı söylemediler se negatif pozitif arası bişi ve değer katlanacak mı veya düşecekmi diye bakacaklar. işin içine adet olmazsan gel dediyse bu olabilir. eğer adet olursan kimyasal gebelik diye düşünebilirler...:çok üzgünüm:
bu sefer daha iyiyim, merak etmeyin tabiki uzuldum bekledigim sonuc bu degildi ama ne yapalim daha vakti gelmemis....
doktordan randevu aldim6mayis'ta gidip gorusecem 5transfer ve sadece1pozitif, belki usg'de gorunmeyen bi sorun vardir, arastirsin!!
bide kizlar kafama takildi, hemsire, ilaclarini birak, ve adetini bekle dedi, eger pazartesine kadar gelmezse tekrar test yapacaz dedi, kafam karisti, ilk defa boyle bisey oluyo anlamadim neden diyo sordum degerlerinize tekrar bakacaz dedi
Canım neden sadece negatif deyip sayıyı söylemiyorlar ki..bak benim beta hcg de çok düşüktü hatta kanama olmasına rağmen hamilelik çıktı bende..Öyle azcık bir kanama ya da lekelenme değil baya bir adet kanaması şeklindeydi..ben ilaçlarımı bırakmadım aksine progesteron iğnesini arttırmıştım..İstersen bir kaç gün sonra tekrarla testi..Hiç belli olmaz...Benim değerim düşük olduğu için bana da kimyasal gebelik demişti salak doktorum biri..salak diyorum çünkü neyse....ama benim değerim düşük olmasına rağmen sağlıklı iki bebeğe hamile kaldığım ortaya çıkmıştı....
bende oyle anladim, cunki neden tekrar gebelik testi yapsinlarki dimi??
degerim negatifmis, ama bide transfer edilen embriolardan biri, kalite olarak 1.gun embriosuydu(hucre sayisi olarak)belki ondan!!!
offf ya negatif tamam buna alistim ama simdi iyice kafam karisti
nevro hala yok, insallah ondan guzel haberler aliriz, hepten uzulmeyelim insallah allahim onun ve diger bekleyen herkesin yuzunu guldurur
kizlar sizleri çok seviyorum ve hersey için çok tsk ediyorum iyiki varisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?