Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inş rabbim tez zamanlarda hiç bir şeye gerek kalmadan anneliği yaşatırda bütün bu üzüntülü hallerini unutursun......belli mi olur rabbim ol desin yeter kiii................bak şimdi senin ne kadar üzüldüğünü az çok hepimiz biliyoruz çünkü aynı yolun yolcusuyuz.....peygamber efendimizin hadisi....''insanların hayır bildiği şeylerde şer ,şer bildigi şeylerde hayır vardır''onun için üzülme tatlımmm....demekki az daha sabredecez meleklerimize kavuşmak içinnnn.....seni çok seviyoruz hepimizde......... kalbimizin yanıbaşında oldugunu unutma bi tanem

canım hayırlısı olsunnn üzülme fazla ayrıca değerin kaçtı ki hemşire öyle birşey dedi.belki değerin azdır:çok üzgünüm:

degerimi sordum negatif dedi, sayi demedi, adetini bekle gelmezse pazartesi sabaha gel randevu almana gerek yok, ilk gordugun hemsireye durumu anlat dedi, kafami karistirdi,
ama neden dedim degerlerinde gelisme olacakmi ona bakacaz dedi

ayşecim :1no2: çok geçmiş olsun :1no2: bu sonucu beklemiyorduk elbette ama elden birşey gelmiyor senağlama

degerimi sordum negatif dedi, sayi demedi, adetini bekle gelmezse pazartesi sabaha gel randevu almana gerek yok, ilk gordugun hemsireye durumu anlat dedi, kafami karistirdi,

canımm inşallah bebişin sana şaka yapmıştırrda adetin gelmezzz:Saruboceq:

ayşem canım inan bu durumdane denir bilmiyorum cok üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm: rabbim sabır versin

ayşe inan benimde kafam karıştı..keşke değerinin kaç olduğunu söyleseydi..acaba düşük çıktıda onun için mi dedi..:uhm: bakalım bekleyip göreceğiz o zaman hayırlısı

canım benim seni umutlandırmak daha da üzmek istemem ama benim görüşüme göre eğer sayı söylemediler se negatif pozitif arası bişi ve değer katlanacak mı veya düşecekmi diye bakacaklar. işin içine adet olmazsan gel dediyse bu olabilir. eğer adet olursan kimyasal gebelik diye düşünebilirler...:çok üzgünüm:

senağlamasenağlamasenağlama

canım hakkında hayırlı olan buymuş allahım en kısa zamanda bebişini sana yollar inşallah canım üzülme diyemiyorum çünkü üzülmemek elde değil biliyorum ama elimizden geleni biz yapıyoruz taktiri ilahi allahın canım

bende oyle anladim, cunki neden tekrar gebelik testi yapsinlarki dimi??
degerim negatifmis, ama bide transfer edilen embriolardan biri, kalite olarak 1.gun embriosuydu(hucre sayisi olarak)belki ondan!!!
offf ya negatif tamam buna alistim ama simdi iyice kafam karisti

a.sa.s

canım sana katılıyorumm olabilirrr

Canım neden sadece negatif deyip sayıyı söylemiyorlar ki..bak benim beta hcg de çok düşüktü hatta kanama olmasına rağmen hamilelik çıktı bende..Öyle azcık bir kanama ya da lekelenme değil baya bir adet kanaması şeklindeydi..ben ilaçlarımı bırakmadım aksine progesteron iğnesini arttırmıştım..İstersen bir kaç gün sonra tekrarla testi..Hiç belli olmaz...Benim değerim düşük olduğu için bana da kimyasal gebelik demişti salak doktorun biri..salak diyorum çünkü neyse.....................:dilcikar: ama benim değerim düşük olmasına rağmen sağlıklı iki bebeğe hamile kaldığım ortaya çıkmıştı....

nevro hala yok, insallah ondan guzel haberler aliriz, hepten uzulmeyelim insallah allahim onun ve diger bekleyen herkesin yuzunu guldurur

kizlar sizleri çok seviyorum ve hersey için çok tsk ediyorum iyiki varisiniz

ayşecim hayırlısı olsun canım,belki ummadığın bir anda geliverir meleğinn umudunu yitirme ,sonuç pozitif olmasada sen hep pozitif ol,,Rabbimin bir bildiği vardır elbet daha vakti var demekki,,,Allahım tez zamanda gönderirr meleğini inş..

ya aslinda bende ilaclara devam etsemmi diyorum anlamadim, neyse birazdan arayip sorayim sifirsa birakirim

neyse canımm adetinn gelmezz inşallahhh
dualarımız seninle canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

bizi okuyanlardan misafirlerden biri nevro olabilirmi acaba!!!
ya çok merak ettim, ne oldu acaba simdiye sonuc almis olmali

nevro hala yok, insallah ondan guzel haberler aliriz, hepten uzulmeyelim insallah allahim onun ve diger bekleyen herkesin yuzunu guldurur

kizlar sizleri çok seviyorum ve hersey için çok tsk ediyorum iyiki varisiniz

bizlerde seni çok seviyoruzzz herzaman yanındayız...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…