Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar meraba
biliyosunuz adetim geçikmişti.
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
nevrocum pazara kadar bekle demişşin ama dayanamadım.
hayırlısı bakalım.

Ayyy canım ya inşallah hamilesindir.:Saruboceq::CüvCüv:
Geldiğin gibi haber ver bize.
Ben 5 te çıkıyorum çünkü.:sm_confused:

yum usulca gözlerini..
uzat üşümüş ellerini.
sakla o masum yüreğini..
zaman gibi sessiz uyu.. bu dünya dipsiz bir kuyu..
pamuktan kalbin solmadan
hayat yüzüne vurmadan ..
uyu yavrum uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu..

Eğer birgün rabbim bebek nasip ederse minik kulağına bu ninniyi söylemeyi çok istiyorum kızlar :asigim:

canım hayırlısıyla Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah, sen de pışpışlayarak bu ninniyi söylersin. Allahım tez zamanda evlat hasretimizi dindirsin, hayırlı sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü evlatlar nasip etsinn

kızlar bişey sorucam şimdi ben c.tesi dr a gidicem ...adetliyken bakıcak dr ...karnımdanmı bakıcak alttanmı? off iğrenç ya..

kızlar bişey sorucam şimdi ben c.tesi dr a gidicem ...adetliyken bakıcak dr ...karnımdanmı bakıcak alttanmı? off iğrenç ya..

canım adetin ikinci yada üçüncü günü çağırdıysa alttan bakılıyo malesef

inşallah hepimiz en kısa zamanda yaşarız o duyguyu :CüvCüv:
genelde alttan bakılıyor malesef
ama kasıktan bakanlarda var aşılama mı olucak senin cnm?

bende bendeeee
beraber söyleriz sabirsizimmmŞeniz
o günler bi gelsin hele:1rolleyes:

evet adetin 3. 4. günü gel dedi....off ya ben bile iğreniyorum nasıl acıcam ya

genelde alttan bakılıyor malesef
ama kasıktan bakanlarda var aşılama mı olucak senin cnm?

yok aşılama değil... rahim filmi cektiricektim muayene oldum karnımda sıvı gördüğünü söyledi adetliyken gel bakıcam belki yumurtlama gunun olduğu ıcın olmustur dedi...işte c.tesi gidicem..karnımdaki sıvı hala varsa karın röntgeni cektircem ....yumurtalık kanserınde bu tür belirtiler oluyomus:1no2:

yasakkelime aklına kötü şeyler getirme :1hug: güzel düşün güzel olsun tatlım a.s.
Herkese bakılıyor akılda soru işareti kalmasın diye.. için ferah olsun

canım inş sonuçlar süper çıkarda sizide şaşırtır

canım kusura bakma yeni geldim de ne tarihi anlamadım açsana biraz....

hani bize yok adetliyken yok sonrasında olayları varya onlarad öyle bişey varmı diye merak ettim sadece :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ilkbaharcım inş korktugun gibi değildir tatlım pozitif olmaya çalış ltfff dualarımızdasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok canım farketmiyo istediği zaman başlasın biz zaten sadece bi kutu kullancaz faydasını görürsek ikinci kutuyu alırız yoksada almayız bidahada

Kızlar burada fazla halay çekilmedi yaaaaaa benim içimde kaldı hala oynayasım var nevo için :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar ben geldim.
sonucum 1-1,5 saat sonra çıkacakmış
makinelri arıza yapmış
ayyy deli oldum ya
iice heyecan bastı
arızada beni buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…