canım geçen ayın 23.de oldum
normalde 27-28 günde adet olurum
22 gibi olmam lazımdı.
bakalım canım
çok heyecanlıyım.
canım aldım ama daha başlamadım
biliyosun şükür ki yarın dr da randevum var
semihacım yarın inş güzel haberlerle gelirsin.. Şeniz
Kızlar diğer topic açıldığından burası pek boş kaldı buara kimse kalmamış baksanıza benim eşim bugün test vericek amileyattan sonraki ilk testimiz olcak bizlerede dua edin arkdaşlar bişeyler değişmiş olsaun gerçi eşim bence değişmedi bişeyler herşey aynı gibi diyor ama neolur yanılmış ollaım hepinize sevgiler
aşkmeleği yeni ameliyat olmuş daha.. ilk testte pek düzelme beklemeyin.. hatta düşebilir de .. canınızı sıkmayın.. zaman lazım düzeliyor..
kızlar meraba
biliyosunuz adetim geçikmişti.
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
nevrocum pazara kadar bekle demişşin ama dayanamadım.
hayırlısı bakalım.
hadi hayırlı haberler ver bize.. halayımız başlasın.. delikafadulden delikafadulden
kıslarrrrr gunaydın şekerler . ben yarın histereskopi olucammmmm ingaaaaaaaa
nesrüüünnnnn kısss nnapaysunnn ben korkayimmmm
Kızlar diğer topic açıldığından burası pek boş kaldı buara kimse kalmamış baksanıza benim eşim bugün test vericek amileyattan sonraki ilk testimiz olcak bizlerede dua edin arkdaşlar bişeyler değişmiş olsaun gerçi eşim bence değişmedi bişeyler herşey aynı gibi diyor ama neolur yanılmış ollaım hepinize sevgiler
kızlar meraba
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
hayırlısı bakalım.
korkma canım korkulacak ne var..nelere katlanmadıkki bizz ne yapalımm sloganımız neydii
:lepi:her şey bebek için :lepi:
kızlar meraba
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
hayırlısı bakalım.
roay inşallah pozitif sonucu alırız seninle kısmet güzelim dualarımız seninle
canım o bahsettiğiniz ilacın bende otunu almayı düşünüyorum demir dikeni ilacına pek cesaret edemiyoruz o yüzden otunu kullanacagız inşallah hepimiz için hayırlısı olur.bildigim kadarı ile testestorona iyi geliyormuş.:uhm:canım yanlış bilmiyosam ambalajı içindeki kağıtta yazıyo bizimkinde yazıyo yani yemeklerden önce bir tane alın diyo günde ikitane diyo bizde başlayalı 5 gün oldu sonucu bilmiyoruz artık etkiliycekmi ....
kızlar meraba
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
hayırlısı bakalım.
anladım canım peki kullanma tarihi önemli mi sence CADIARZUCADIARZUCADIARZU
canım o bahsettiğiniz ilacın bende otunu almayı düşünüyorum demir dikeni ilacına pek cesaret edemiyoruz o yüzden otunu kullanacagız inşallah hepimiz için hayırlısı olur.bildigim kadarı ile testestorona iyi geliyormuş.:uhm:
canım geçen ayın 23.de oldum
normalde 27-28 günde adet olurum
22 gibi olmam lazımdı.
bakalım canım
çok heyecanlıyım.
bacım valla ilaç değil diyo açıklamalarında gıda takviyesi diyo tarım bakanlığı sertifikası gösteriyo sepe naturel yazıp kendi gözünüzle görün ben kullanıyorum sizde kullanın diyemem orda gıda takviyeleri bölümünde tribulus terrestris var özellklerini görebilirsiniz sonra kendi kararınızı verin canım ama ilaç değil yazıyoya ona güvendik inşallah kötüye gitmez geriside nasip ben size haber veririm burdan nasıl bir gelişme olursa olsun tamammı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?