Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım geçen ayın 23.de oldum
normalde 27-28 günde adet olurum
22 gibi olmam lazımdı.
bakalım canım
çok heyecanlıyım.

canım geçen ayın 23.de oldum
normalde 27-28 günde adet olurum
22 gibi olmam lazımdı.
bakalım canım
çok heyecanlıyım.

heee yani bugün 32,günn 28 günde bir olsann tamm 4 gün geçmişş kan sonucunda çıkar gibi geliyorr banaa ..bende heyacanlandımm şimdiiii delikafaduldendelikafadulden

ayyy terledimmm haaaa delikafadulden

Allah yardımcınız olsun canım
inşallah herşey yoluna girmiştir
dualarımız sizinle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar meraba
biliyosunuz adetim geçikmişti.
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
nevrocum pazara kadar bekle demişşin ama dayanamadım.
hayırlısı bakalım.

Canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah güzel bi haber verirsin bizlere
kaç gün gecikmişti adetin tatlımm:uhm:

Pardon canım yazmışsın şimdi gördüm aynı tarihte olmamız gerekiyomuş bendede daha gelen yok ama benim umudum yok malum tüp bebekten sonra gecikirmiş hep

kızlar meraba
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
hayırlısı bakalım.

hadi hayırlısı. inşallah pozitif sonucu alırsın bizede bu güzel heberi verirsin canım. haydi bakalım. halay çekmek için ben gidem biraz yeni mendil alayım geleyim. geçen gün nevroda mendil falan kalmadı hepsi yırtıldı halay çekmekten.

6ay oldu doktor 6ay sonra yaptırın dedi belkide azda olsa değişme olmuştur gerçi özeldekilere pek güvenmiyorum ama bakalım

canım o bahsettiğiniz ilacın bende otunu almayı düşünüyorum demir dikeni ilacına pek cesaret edemiyoruz o yüzden otunu kullanacagız inşallah hepimiz için hayırlısı olur.bildigim kadarı ile testestorona iyi geliyormuş.:uhm:

kızlar meraba
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
hayırlısı bakalım.

canım inşallah allahın izniyle senden de güzell haberleri alırız nevro ayağını sürüdü gelsin bakalım hamişler sırayla canım :CüvCüv::dance::dance::teytey::teytey:

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
vakit geçmiyo
çok heyecanlıyım

bacım valla ilaç değil diyo açıklamalarında gıda takviyesi diyo tarım bakanlığı sertifikası gösteriyo sepe naturel yazıp kendi gözünüzle görün ben kullanıyorum sizde kullanın diyemem orda gıda takviyeleri bölümünde tribulus terrestris var özellklerini görebilirsiniz sonra kendi kararınızı verin canım ama ilaç değil yazıyoya ona güvendik inşallah kötüye gitmez geriside nasip ben size haber veririm burdan nasıl bir gelişme olursa olsun tamammı canım.

canım inşallah emeklerin boşa çıkmazda güzel gelişmeler olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…