Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
smhsmh ve rapunzel:asigim::asigim:
kızlar hemencikte almışsınız otları
ben daha alamadım:çok üzgünüm:
inşallah şifa olur canlarım:Saruboceq:
canım aldım ama daha başlamadım
biliyosun şükür ki yarın dr da randevum var

sen araştır olurmu
gerçi dr ters tepebilir dediği için korkuyorum ben

günaydın canlarrr o söylemiş olduğunuz tribulüs ü bende aldım ancak kullanmadık henüz donuzu nasıl ayarlıyosunuz yada kaç defa alıyosunuz

şimdiden geçmiş olsun özlem
inşallah hiç ağrın sızın olmaz
göbekten mi yapılıyodu bu

sağol canım.yok bitanem hsg gibi aynı sadece renklisini çekicekler.bide perde varmı diye bakıcaklar.tüplerde problem olmadığı için uzun sürmez sanırım tüplere bakmayacağız dedi çünkü. o göbişden delinen tüpler için annamm bide o delikler çıkmadı iyiki başıma takardım ben onlara sırnaşık şey

günaydın canlarrr o söylemiş olduğunuz tribulüs ü bende aldım ancak kullanmadık henüz donuzu nasıl ayarlıyosunuz yada kaç defa alıyosunuz

canım yanlış bilmiyosam ambalajı içindeki kağıtta yazıyo bizimkinde yazıyo yani yemeklerden önce bir tane alın diyo günde ikitane diyo bizde başlayalı 5 gün oldu sonucu bilmiyoruz artık etkiliycekmi ....

korkmana gerek yok.. hsgyi canlı canlı çektirdin smear yaptırdın.. bunu hiç duymayacan bile.. Allah şifa versin.. sorunsuz geçsin bitsin inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağoll canım inşallah çabucak geçer en çok anestezili diye seviniyorum zaten yoksa yaptıramazdım .zaten ilk baştan anlamadım ben sonradan nesrin söleyince bacaklarım bi kesildi ama neyseki anestezili olucak şükür

slm canım bende yaptırdım histereskopi öle korlulacak bir şey yokm hatta mhsg den daha kolay zaten anestezi alıyorsun inşş içeridede bir sorun yoktur rahat nol geçmiş olsuna.s.a.s.a.s.

inşallah bakalım ne çıkıcak yarın ona göre bakıcaz hemen gidip dosyayı açtırmak istiyorum dosyamı açıyodu doktor bu çıkınca bıraktık.

anladım canım peki kullanma tarihi önemli mi sence CADIARZUCADIARZUCADIARZU

emine gelmedi dimi kızlarr onun adet günü bugündüü
acaba kırmızılar geldimiii
inşallahhh gelmemiştirrr:Saruboceq:

tünaydın kızlaaarrrr sizin için güzel bir gün olsun bugün a.s. günün yarısı bitti oda ayrı birşey kaydirigubbakcemile3

özlemişko inşallah hiçbir problem çıkmaz canım hsgyi canlı çektirdiysen bu vız gelir tırıs gider sana hadi güzel haberlerle gel canım :1hug:

yaa kızlar bademin verdiği karışımı hiç problemi olmayanlarda kullanabilirlermi acaba bende kullanmak istiyorum ama kafam karışık :uhm:

süngercim inşallah güzel haberlerle gelecek dr dan rabbim meleğini ona bağışla yaa rabbim:Saruboceq:

Kızlar diğer topic açıldığından burası pek boş kaldı buara kimse kalmamış baksanıza benim eşim bugün test vericek amileyattan sonraki ilk testimiz olcak bizlerede dua edin arkdaşlar bişeyler değişmiş olsaun gerçi eşim bence değişmedi bişeyler herşey aynı gibi diyor ama neolur yanılmış ollaım hepinize sevgiler

cnm ne kadar geçti ameliyatın üstünden

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım
ameliyatın kaçıncı ayında yaptırıyorsunuz testi :uhm:

inşallah canım guzel olucak herşey yarın belki dosyayı bile açtırıp diğer ay aşılamamaı yaptırım hayırlısı

canım test sonucunu hemenyaz bize umarım düzelmiştir değerleri

kızlar meraba
biliyosunuz adetim geçikmişti.
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
nevrocum pazara kadar bekle demişşin ama dayanamadım.
hayırlısı bakalım.

ceylin naz başınız sağolsun canım allah geride kalanlara uzun ömürler versin

iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım adet kanaması gibi olsa kanaman beta hcg baktır..hakkında neyse hayırlısı o olsun bitanem

canım inşşş güzel sonuçlar alırsınızzz

kızlar meraba
biliyosunuz adetim geçikmişti.
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
nevrocum pazara kadar bekle demişşin ama dayanamadım.
hayırlısı bakalım.

canım inşşş güzel haberlerle gelirsin... :Saruboceq:
kaç günün geçmişti senin :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…