canım aldım ama daha başlamadımsmhsmh ve rapunzel:asigim::asigim:
kızlar hemencikte almışsınız otları
ben daha alamadım:çok üzgünüm:
inşallah şifa olur canlarım:Saruboceq:
sen araştır olurmuKızlar dün internetten bişey buldum
Tribulus Demirdikeni 500 mg kapsül şeklinde
içinde 100 tane varmış
hem erkek hem kadın içiyomuş.
erkeklerin sperm sayısını arttırıyomuş bide hareketlendiriyomuş
kadınlarda yumurtlamaya yardımcıymış.
ben bundan almak istiyorum
aranızda kullanan varmı?
şimdiden geçmiş olsun özlem
inşallah hiç ağrın sızın olmaz
göbekten mi yapılıyodu bu
günaydın canlarrr o söylemiş olduğunuz tribulüs ü bende aldım ancak kullanmadık henüz donuzu nasıl ayarlıyosunuz yada kaç defa alıyosunuz
korkmana gerek yok.. hsgyi canlı canlı çektirdin smear yaptırdın.. bunu hiç duymayacan bile.. Allah şifa versin.. sorunsuz geçsin bitsin inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm canım bende yaptırdım histereskopi öle korlulacak bir şey yokm hatta mhsg den daha kolay zaten anestezi alıyorsun inşş içeridede bir sorun yoktur rahat nol geçmiş olsuna.s.a.s.a.s.
canım yanlış bilmiyosam ambalajı içindeki kağıtta yazıyo bizimkinde yazıyo yani yemeklerden önce bir tane alın diyo günde ikitane diyo bizde başlayalı 5 gün oldu sonucu bilmiyoruz artık etkiliycekmi ....
anladım canım peki kullanma tarihi önemli mi sence CADIARZUCADIARZUCADIARZU
Kızlar diğer topic açıldığından burası pek boş kaldı buara kimse kalmamış baksanıza benim eşim bugün test vericek amileyattan sonraki ilk testimiz olcak bizlerede dua edin arkdaşlar bişeyler değişmiş olsaun gerçi eşim bence değişmedi bişeyler herşey aynı gibi diyor ama neolur yanılmış ollaım hepinize sevgiler
Kızlar diğer topic açıldığından burası pek boş kaldı buara kimse kalmamış baksanıza benim eşim bugün test vericek amileyattan sonraki ilk testimiz olcak bizlerede dua edin arkdaşlar bişeyler değişmiş olsaun gerçi eşim bence değişmedi bişeyler herşey aynı gibi diyor ama neolur yanılmış ollaım hepinize sevgiler
tünaydın kızlaaarrrr sizin için güzel bir gün olsun bugün a.s. günün yarısı bitti oda ayrı birşey kaydirigubbakcemile3
özlemişko inşallah hiçbir problem çıkmaz canım hsgyi canlı çektirdiysen bu vız gelir tırıs gider sana hadi güzel haberlerle gel canım :1hug:
yaa kızlar bademin verdiği karışımı hiç problemi olmayanlarda kullanabilirlermi acaba bende kullanmak istiyorum ama kafam karışık :uhm:
süngercim inşallah güzel haberlerle gelecek dr dan rabbim meleğini ona bağışla yaa rabbim:Saruboceq:
iyi aksamlar
bugün aksama kanamam geldi ve kipkirmizi ve su anda leke gibi geliyor...adet günümde persembe cuma artik bilmiyorum adet kanamasimi....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar meraba
biliyosunuz adetim geçikmişti.
biraz önce kan verdim.
4 gibi sonucu alacam
nevrocum pazara kadar bekle demişşin ama dayanamadım.
hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?