Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Faydaları ve Kullanım Alanları:

· Kas gücünü, vücut dayanıklılığını ve fiziksel performansı arttırcı (özellikle yoğun egzersiz yapan sporcularda),

· Vücut enerjisinin ve dayanıklılığının arttırılması,

· Fiziksel, zihinsel, duygusal dinçlik ve kuvvet verici,

· Erkeklerde testesteronu arttırıcı, dengeleyici ve normal seviyesini koruyucu,

· Erkek menopozu (andropoz) semptomlarını azaltıcı,

· Erkeklerde sperm sayısı, miktarı ve hareketliliğinin arttırılması,

· Cinsel fonksiyonları düzenleyici,

· Erkeklerde iktidarsızlık, sertleşme (ereksiyon), kadınlarda yumurtlama problemlerine karşı yardımcı,

· Her iki cinste de cinsel istek ve libido arttırıcı

canım nette buldum bunu. Belki işine yarar.

rapunzelim kist icin hic üzülme:teselli:
üzülünce beni düsün moral olsun sana..ben napiyim onlarca kistim oluyor her ay..
bosverrrr,nede olsa gidicekmis bak seninkiyerimseniben

peki canim nasil kullanacaksin??ben adet baslangicinda baslicem ama 15gunmu kullanacaz yoksa hic ara vermedenmi devam edecez??ben orasini pek anlayamadim!!

bademcim burda aktar yok, yani o saydigin otlari benim burda bulmam çok zor olacak, hayit tohumunu bile çok zor buldum((

uzulme canim bak arkadaslarda yazmis çok ornekleri var ve hepsininde saglikli bebekleri olmus, insallah sadece yanilmadir ve bebegin sagliklidir, içini ferah tut...

kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar eşimde morfoloji bozukluğu vardı %1 idi
hatta tup bebeğe başlayacaktık
yaklaşık 3,5 yıldır istiyoduk
ama şok tayım kızlarr
RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
darısı size kızlar

canim cok tbr ederim saglicakla kucagina alirsin insallah bebisini
ne guzel kizlar demekki olmaz diye bir sey bence buda bir mucize
masallah topigimize
mart calismalari sonucunu biliyor
siradaki surpriz kimin acaba

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:lepi::lepi:
:teytey::teytey:

valla yaa,mart ayi kediler baz alinarak iyi calisilmis,insallah daha cok hamisimiz cikar:Saruboceq:
siradaki sen olmayasinyerimseniben

ROAY canım tebrik ederim Rabbim hayırlı uğurlu etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım sonucunuzu merakla bekliyorum inşallah iyi çıkar
ağlatman benii söyletmen benii senağlama senağlama senağlama
kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm

ama şok tayım kızlarr
darısı size kızlar
sırayla sonuç gelmişmi diye geçmişten gelirken gördüm
çok güzel haber tatlım
rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla:Saruboceq: :teytey: :dance:

benim bilgim yok ne yazıkki tatlım aktara sorsaydınız keşke
ya da nette araştır

rapunzel tatlışımm geçmiş olsun
benimde 5 cm di sonra 3 oldu falan şimdi kaçtır bilmem
yarın dr dayım bakalım ne çıkacak

valla yaa,mart ayi kediler baz alinarak iyi calisilmis,insallah daha cok hamisimiz cikar:Saruboceq:
siradaki sen olmayasinyerimseniben

zuzumm sende ol emii

bugün bebek görmeye gittim yaa oğluş çook tatlıydı yaa daha 2 aylık bile değildi:asigim:

a.s.Rapunzel geçmiş olsun canım üzülme tedavisi varmış kullandığın ilaçlarla kistin gidecekmiş inşallah öyle olur Allah dahabüyük dert vermesin moralini yüksek tut inşallah herşey düzelecek canım

kızlar ben çıkıyorum
ay inanaımıyorum
akşam girmeye çalışacam
Allahım en yakın zamanda arkadaşlarımda hamiş olsun
hepinizi kocaman öpüyorum
daha kocişin haberi yok

ama şok tayım kızlarr
darısı size kızlar

tebrikler roay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum..

bizim de morfoloji %1 ...allahım sen ne büyüksün,hepimize nasip et yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq:

ah fadikçiğim sana annenlerin yolu gözüktüoraya uçarsın artıka.s.aslında bu kadar etkilenmemesi lazım ama bilemiyorum belki hava koşullarındandır.

iyi akşamlar kızlar topiği açtığım gibi çok güzel bir haberle karşılaştım
roay canım tebrikler rabbim kucağına almayıda nasip etsin :teytey::teytey:
nevrom ayağını sürttü inşallah sıra bizlerdedir :Saruboceq:

roaycım tebrikler canım yaaa allah analı babalı büyütsün rabbbim vakti zamanı tayin etmiş demekki allah bizlerede nasip etsin
eşim sonucu verdi yarın 11de alıcaz yanlzı ufak bi sorun var 2sefer olmuş acaba bi problem olurmu
lab.sorumlusu olmaz demiş ama kafam karıştı çok sinirlendim eşime kızıdım oda çok olsun diye yaptım diyo ama öyle işte uamrım az da olsa düzelme olmuştur.

:Saruboceq:yeni hamişi kutluyorum umarım arkasından bizde geliriz.

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
Allahım tez vakittede sizlere verir işallah
hala şoktayız canım
rabbim çok büyük kızlar.
vakti zamanı gelince herşey bahaneymiş.
Allahım tüm arkadaşlarımada nasip eyle ya rabbim.
sizleri kocaman öpüyorum canlarım
sizler benim burda dert ortağım oldunuz
hepinizden allah razı olsun.

Canımmm ROAY ; hamilemisin tatlımmm. a.s. a.s. a.s. Son sayfada tebrikleri görünce.. :lepi: :lepi: :lepi: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey: İki gündür mesajlara dönmekten , diğer topikteki 240 mesajı cevaplamaktan buraya hiç gelemedim. Başka önemli bir olay varmı bilmiyorum ama bu çok çoooooooooooooook önemli bir olay gerçekten. Büyün bir sürpriz. Görüyorsun di mi sen şu işi. Allahım şükürler olsunn. Kız hemen arkamdan patlattın bombayı. Günüm geçti olabilir mi deyince heyecanlanmıştım. Çok şükür ki hamileymişsin. İnşallah herkes böyle çatır çatır hamile kalır. Çok sevindim canımmm. Çok çoook tebrik ediyorumm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlımm. Allaha emanet olun.

İçimden de dedim ki bugün. Ben buralarda mesaj cevaplıyorum ama istermisin bizim topikte hamişş çıksınn. Demekki kalbim temizmiş. Neyseki ucundan da olsa yakaladım. :hooray: :hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…