Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................

Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................

Canım sıkma canını herşey daha iyi olur inşallah. Şimdiden şifa diliyorum Allahtan. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarımm yine bütün gün buralardaydım ara ara. Mesajları bitirme telaşındaydım. Minnet telaşındaydım. Çok şükür ki ; özel , ziyaretçi ve diğer topikteki bütün mesajları cevaplandırdım. Ama bu süre zarfında sizlerden uzak kaldım. Kaçırdığım çok önemli şeyler oldumu bilemiyorum. Yarın işe başlayacağım. Bu sebeple şimdi çıkıyorum. ınternetin el verdiği ölçüde yarın işyerinde geçmişe başlayacağım. Çok önemli birşeyler varsa ne olur bana özelden bilenler atsın. Kimseye ayıp etmiyeyim. Haftasonu da diğer topiklerimi ve sitedeki görevlerimi ayarlarım artık. Bizim bebişler bu tempoya ayak uyduruyorlar bakalım. Arada bel ağrısı oluyor. Kalkıp dinleniyorum yarım saat. Beni ve bebişleri merak etmeyin sakın. Allaha emanet ettik kendimizi. Çok yorulmadan takılıyoruz. Yarın görüşmek üzere , kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :1hug: :asigim:

ah fadikçiğim sana annenlerin yolu gözüktüoraya uçarsın artıka.s.aslında bu kadar etkilenmemesi lazım ama bilemiyorum belki hava koşullarındandır.
evet canım artık annemlere daha sık gitmem gerekicek....
canım annemlerle bizim evin arası 100 metre var...yani zaten çok uzak birde önüne bina yapılınca çok etkiliyor...ama hava bozuk olmasa yavaşta olsa net oluyor....
yağmur başlayınca gidiyor....

canım bilmiyorumki acaba 2 sefer olması etkilermi...
hayırlısı olsun...
inşalalh artış olmuştur...

bitanem kendini çok yoruyorsun:çok üzgünüm:
burdada okuyacağın çok mesaj var...kendine dikkat et bitanem...önemli birşey varsa arkadaşlar haber verirler...bende haber vermek isterdim ama bende 3 gündür geçmişi okuyamadım...
eğer netim kopmasa şimdi biraz okumak istiyorum...bakalım hayırlısı....

benim eşimde tek taraflı olmuştu, bende çok sıkıntı yapmıştım, korkuyodum ama çok basit bi işlem hiç canını sıkma. Allah yardımcınız olsun, şifa versin.. şimdiden geçmiş olsun..

badem benim eşimde çift taraflı ameliyat oldu 1 hafta önce,merak etme çok zor bir operasyon değil,ilk 3 gün oturup kalkarken biraz ağrısı oldu,5.gün işe gidebilir hale gelir..şimdiden geçmiş olsun..

Sağolun arkadaşlar..yanında refakatçi kalamıyormuşum eşimin......:çok üzgünüm:

günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar nasılsınnız dilerim herkez iyidir bademcim rabbim yardımcınız olsun inşşşşş.....haydin kızlarrrr uyanın

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar,
nevrom yeni adet tarihim 26 Nisan...
bademcim geçmiş olsun,Allah eşine şifa versin ve inşallah bundan sonra her şey sizin için daha güzel olur a.s.

kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm

Çok güzel bi haber.....:sm_cool:
Çok sevindim.:teytey:
Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.:Saruboceq:
Darısı bizim de başımıza.:Saruboceq:
Bizler için de dua et......:Saruboceq:
Nevro ayağını sürüdü valla..kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler

Günaydın kıslara.s. herkese hayırlı cumalar
Allah inşallah tez zamanda herkesin gönlündekini verir.

Bademcim eşin bugün ameliyat oluyomuş Allah şifalar versin canım inşallah herşey çok güzel gider dualarımız senin ve eşinle :Saruboceq:

a şimdi gördüm roaycım hamileymişsin tebrik ederim :sm_cool: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun.
İnşallah adetin gelir de kistin gidiverir
Genetik testlerinizin de olumlu çıkmasına sevindim.:1hug::asigim:
İnşallah çok yakında tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:Saruboceq:

hadi yaa senin eşteki düşünceye bak
yazık ama ne düşünmüş
dr ada özellikle söylersiniz canım olurmu
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar:Saruboceq:

geçmiş olsun şimdiden canım
operasyonu kısa süren bi ameliyat
Allah acil şifalar versin

kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler

tatlım sizede çook geçmiş olsun
siz nerdeki dr a veya kliniğe gidiyosunuz
yada nereye gitmek istiyosunuz
benim pek bilgim yok ama
tüp bebek bölümünde micro tese yapan arkadaşlar veye topiğimizdeki bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaklardıryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…