Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
evet canım artık annemlere daha sık gitmem gerekicek....ah fadikçiğim sana annenlerin yolu gözüktüoraya uçarsın artıka.s.aslında bu kadar etkilenmemesi lazım ama bilemiyorum belki hava koşullarındandır.
canım bilmiyorumki acaba 2 sefer olması etkilermi...roaycım tebrikler canım yaaa allah analı babalı büyütsün rabbbim vakti zamanı tayin etmiş demekki allah bizlerede nasip etsin
eşim sonucu verdi yarın 11de alıcaz yanlzı ufak bi sorun var 2sefer olmuş acaba bi problem olurmu
lab.sorumlusu olmaz demiş ama kafam karıştı çok sinirlendim eşime kızıdım oda çok olsun diye yaptım diyo ama öyle işte uamrım az da olsa düzelme olmuştur.
bitanem kendini çok yoruyorsun:çok üzgünüm:Canlarımm yine bütün gün buralardaydım ara ara. Mesajları bitirme telaşındaydım. Minnet telaşındaydım. Çok şükür ki ; özel , ziyaretçi ve diğer topikteki bütün mesajları cevaplandırdım. Ama bu süre zarfında sizlerden uzak kaldım. Kaçırdığım çok önemli şeyler oldumu bilemiyorum. Yarın işe başlayacağım. Bu sebeple şimdi çıkıyorum. İnternetin el verdiği ölçüde yarın işyerinde geçmişe başlayacağım. Çok önemli birşeyler varsa ne olur bana özelden bilenler atsın. Kimseye ayıp etmiyeyim. Haftasonu da diğer topiklerimi ve sitedeki görevlerimi ayarlarım artık. Bizim bebişler bu tempoya ayak uyduruyorlar bakalım. Arada bel ağrısı oluyor. Kalkıp dinleniyorum yarım saat. Beni ve bebişleri merak etmeyin sakın. Allaha emanet ettik kendimizi. Çok yorulmadan takılıyoruz. Yarın görüşmek üzere , kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :1hug: :asigim:
Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
kızlar hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmm
şoktayım telefonla öğrendim
yarım saat sonra sonuç kağıdımı alacam
şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba arkadslar bugun dr gıttım..
vee nur topu gıbı bır kıstım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
baya buyuk bır kıstmıs 5cm dedı..
oyuzden adetım gecıkmıs..
progestan verdıler...onu bıtırınce adet gelcekmıs...
ve kıstte atılcakmıs adetle..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
genetık testlerımız cıktı ayrıca herseyımız noormal cıktı..pıhtılasma testlerının bır kısmı cıktı..onlrda olumlu..bakalım en o nemlı tahlıller haftaya kaldı
sızlere horman tahlılerımı yazıyor
yorumlarsanız sevınırım
fsh.......2.22
e2..........146 bu yuksek kıstten dolayı tek bunu dedı..
lh.......4.72
prokola... 11.4
hadi yaa senin eşteki düşünceye bakroaycım tebrikler canım yaaa allah analı babalı büyütsün rabbbim vakti zamanı tayin etmiş demekki allah bizlerede nasip etsin
eşim sonucu verdi yarın 11de alıcaz yanlzı ufak bi sorun var 2sefer olmuş acaba bi problem olurmu
lab.sorumlusu olmaz demiş ama kafam karıştı çok sinirlendim eşime kızıdım oda çok olsun diye yaptım diyo ama öyle işte uamrım az da olsa düzelme olmuştur.
geçmiş olsun şimdiden canımEşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?