Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah bitanem sende ol insallahhh:Saruboceq:Şeniz
Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
canim gecmis olsun..rahatlat kendini insallah hersey yoluna girecek tatlim:Saruboceq:

Sağolun arkadaşlar..yanında refakatçi kalamıyormuşum eşimin......:çok üzgünüm:

bademcim geçmiş olsun şimdiden. başarılı geçer inşallah ameliyatı.

benim eşim ameliyat olduğunda bende kalamamıştım kaynım kalmıştı.ama geceye kadar kaçamak kaçamak kalmıştım. erkek odası olduğu için bayan kabul etmiyolar.

kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ve inşallah artık çözüm bulurlar:Saruboceq:

HAYIRLI CUMALAR

Allahım bugün ettiğiniz bütün dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:
Hamile arkadaşlarımıza ve
hamile kalmak için uğraşan ben ve diğer arkadaşlarıma
Allahım yardım etsin.:Saruboceq:

kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:

canım rabbim yardımcınız olsun inş bir problem çıkmaz ve burayada güzel haberlerle dönersn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ayyy hadi bakalım canım yaaaa
inşallah muayen güzel geçer
ve bu kırmızıların gelmeme nedenini öğrenirsin inşallah
Artık düzene girmesini çok istiyorum gerçekten senin için

Canım inşallah hayrılı hebrlerle dönersin
inşallah dediğin gibi artık bi çözüm bulurlar bu işe herzaman böyle olmazki
Allah yardımcın olsun

Aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
sanada hayırlı cumalar canım

Sağolun arkadaşlar..yanında refakatçi kalamıyormuşum eşimin......:çok üzgünüm:
ben eşimin yanında kalmıştım....sadece rafekatcıya izin vardı...o yüzden ben kalmak istedim....yanımızda yatan sadece 2 hasta vardı...ama bütün yatakların arlarına perde koymuşlar...perdeleri çektiğin zaman hiç kimse gözükmüyordu...

kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler
canım ya üzüldüm...ama hayırlısı olsun...inşallah microtese de çıkar...rabbim yardımcınız olsun...canım benim bildiğim hastane yok:sm_confused:
bitanem git bakalım ne diyecek...güzel haberlerini bekliyoruz...inşallah bu sorunu atlatırsın.....

günaydın hayırlı cumalar canlara.s.
ben dün gece okuyamadığım geçmişin hepsini okudum...100 sayfakafamçokkarıştı
canlarım hiç bir mesaja cevap yazamadım...çünkü çok fazla mesaj vardı...
ama okudum için rahat etti...ben yokken ne konuştunuz merak ediyordum:asigim:

Son düzenleme:
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA HAMİLE OLMAK İSTEYENLERE MELEKLERİNİ GÖNDER HAMİLE KALANLARADA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMELERİ VE ZAMANINDA MELEKLERİNE KAVUŞMALARINI SAĞLA.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim yaaa yüreğin gibi dileklerinde harika

allah hepimizin yüzünü güldüsün.
badem canım geçmiş olsun eşine :Saruboceq:
smhsmh umarım haırlı haberlerle dönersin :Saruboceq:
rapunzelim umarım kistlerin ardından bebişin gelir :Saruboceq:

[/B]

ay hadi bitanem,insallah güzel haberlerle geleceksin:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNN
Nekadar güzel yazmışsın canım ya ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…