ah bitanem sende ol insallahhh:Saruboceq:Şenizcanım sonucunuzu merakla bekliyorum inşallah iyi çıkar
ağlatman benii söyletmen benii senağlama senağlama senağlama
sırayla sonuç gelmişmi diye geçmişten gelirken gördüm
çok güzel haber tatlım
rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla:Saruboceq: :teytey: :dance:
benim bilgim yok ne yazıkki tatlım aktara sorsaydınız keşke
ya da nette araştır
rapunzel tatlışımm geçmiş olsun
benimde 5 cm di sonra 3 oldu falan şimdi kaçtır bilmem
yarın dr dayım bakalım ne çıkacak
zuzumm sende ol emii
bugün bebek görmeye gittim yaa oğluş çook tatlıydı yaa daha 2 aylık bile değildi:asigim:
canim gecmis olsun..rahatlat kendini insallah hersey yoluna girecek tatlim:Saruboceq:Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
Sağolun arkadaşlar..yanında refakatçi kalamıyormuşum eşimin......:çok üzgünüm:
Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler
kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ve inşallah artık çözüm bulurlar:Saruboceq:
HAYIRLI CUMALAR
Allahım bugün ettiğiniz bütün dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:
Hamile arkadaşlarımıza ve
hamile kalmak için uğraşan ben ve diğer arkadaşlarıma
Allahım yardım etsin.:Saruboceq:
kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
HAYIRLI CUMALAR
Allahım bugün ettiğiniz bütün dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:
Hamile arkadaşlarımıza ve
hamile kalmak için uğraşan ben ve diğer arkadaşlarıma
Allahım yardım etsin.:Saruboceq:
Sağolun arkadaşlar..yanında refakatçi kalamıyormuşum eşimin......:çok üzgünüm:
ben eşimin yanında kalmıştım....sadece rafekatcıya izin vardı...o yüzden ben kalmak istedim....yanımızda yatan sadece 2 hasta vardı...ama bütün yatakların arlarına perde koymuşlar...perdeleri çektiğin zaman hiç kimse gözükmüyordu...bademcim geçmiş olsun şimdiden. başarılı geçer inşallah ameliyatı.
benim eşim ameliyat olduğunda bende kalamamıştım kaynım kalmıştı.ama geceye kadar kaçamak kaçamak kalmıştım. erkek odası olduğu için bayan kabul etmiyolar.
canım ya üzüldüm...ama hayırlısı olsun...inşallah microtese de çıkar...rabbim yardımcınız olsun...canım benim bildiğim hastane yok:sm_confused:kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler
bitanem git bakalım ne diyecek...güzel haberlerini bekliyoruz...inşallah bu sorunu atlatırsın.....kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA HAMİLE OLMAK İSTEYENLERE MELEKLERİNİ GÖNDER HAMİLE KALANLARADA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMELERİ VE ZAMANINDA MELEKLERİNE KAVUŞMALARINI SAĞLA.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA HAMİLE OLMAK İSTEYENLERE MELEKLERİNİ GÖNDER HAMİLE KALANLARADA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMELERİ VE ZAMANINDA MELEKLERİNE KAVUŞMALARINI SAĞLA.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?