Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

senacım canım..bende senı merak edıyordum..ceylandan ogrenmıtım..bazı seylerı..
ama bak keselerı gormsuun..hemde 3 gelıyor
hıc kafana takmam ınan..bızım tanıdık 7 ayın ıcınde..ucuzlere hamısdelikafaduldendelikafadulden
bebklerıde coook saglıklı ustelık...

canim tedabin hayirli olsun..
insallah yakin zamanda güzel haberleri verirsin:Saruboceq:

canım nevronun daha keselerine bakılmadı...ama bthc testinde sayı fazla...yani çoğul gibi ama daha net birşey belli değil...yarın hastaneye gidecek....

demek üçüz hamilesin....rabbim yardımcın olsun..inşallah 3 ünüde sağsalim kucağına alırsın canım...

civciv1981 ve ealnas çogu gitmiş azı kalmış hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah isimleride güzelmiş

maşallah ne güzel 2 tane beklerken 3 çıktı yumurcaklar rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın bebeklerini

tulınyım cucum inş saolun kızlar inş hepimiz yasarız bu duyguları hayırlsı olsunn

fadıkcım artık asılamada 3 sart deil artık bir bile yeterliymiş mayada okudum sigorta önemlı en cok

tulınyım cucum inş saolun kızlar inş hepimiz yasarız bu duyguları hayırlsı olsunn

fadıkcım artık asılamada 3 sart deil artık bir bile yeterliymiş mayada okudum sigorta önemlı en cok

canım bir ara 3 tü...
nevro ikiden sonra hemen tüp bebeğe geçti...
şimdide biremi inmiş...
bu çok iyi inşallah öğledir...bu hepimiz için iyi olur...

canım tedavin hayırlı olsun..inşallah güzel sonuç alırsınınz...

fadikcim ve süngercim sağolun canalrım darısı isteyen herkesin ve de sizlerin başına inşallaaaaaaah

dıptısta yazmış fadikcim klomen vb ilaçları 3 ay kullandığını belgelersen aşılamaya gerek kalmıyormuş.. ya da tek aşılama yeterli oluyormuş..

Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:

3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:

badem, merhabalar. msj nı gördüm ancak pc nin başına oturabildim. malum çalışan kadının klasik akşamı. canım benim yarın 2 hafta olacak düşük yapalı hala kanamam devam ediyor ve geçen doktora gittim 2 hafta sonra b HCG istedi ama ben bugün idrar testi yaptım hala çift çizgi yani düşmemiş.geçen salı 300 dü. canım sıkıldı. biran önce düşsün normale döneyim istiyorum. yani çift çizgi insanı her zaman mutlu etmiyor. bu arada senin için kendi istatistiğmi yaptım.

canım hadı bakalım az kaldı halay çekmeye

dua edicem inşaallah hamişsindir inşaaaaaalllahhhhhhh[/B]
:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

bademcim ben 17 aralıkta kürtaj oldum. ilk bHCG değerime 30 aralıkta baktım 422 idi. 21 ocakta mens oldum ve 22 ocak bHCG değerim 7.5 di. yani biraz geç düşüyor çok ümitlenme derim ama bellide olmaz. ben artık kendiliğimden hamile kalmaya planladım kendimi. senin çok daha yüksek ihtimal çünkü gebelik endometriozisi çok geriletiyor. neden olmasın güzel bir süpriz harika ötesi birşey olurdu yaaaa. bak benim bir arkadaşım bugün doğum yaptı onunda servikal yetmezliği vardı. dikiş atıldı çok güzel bir hamilelik geçirdi. çok tatlı bir oğlu oldu adıda ne biliyormusun ZAFER çünkü miniğimiz büyük bir zafer kazandı. seninde benimde burda isteyen herkesin birgün mutlaka olacak inanıyorum. biraz sabır sadece...

Canım benim 45 gün oldu kürtaj olalı..kanamam 15 gün sürdü..Sonra tamamen bitti...19 martta adet oldum..Yani o kanama adetse tabi..sonra 5. gün dr a gittik..dr rahmin eski durumuna gelmiş,rahim ağzı kapanmış,yumurtalıklarda herhangi bir patalojik durum yok,2 cm lik bir folikulun var ,her hangi bir enfeksiyonun yok deyince biz de ertesi gün belki yumurta nasılsa 2 cm lik olmuş artık çatlar diye eşimle bir girişimde bulunduk..bir kaç gündür laf olsun diye idrar testi yapıyorum...3 farklı testte 2.çizgi çıkıyor..Bu gün biraz daha koyu gibi..5 dakika dolmadan çıkıyor bu çizgiler..2 dr uma da sorduk hamilelikten kalma beta hcg olabilirmi vücudumda diye ..ikisi de artık kalmamıştır dediler..ama bu kadar erken hamilelik olabilceği konusunda şüpheliyiz tabiiki...ancak 2 .çizgi her geçen gün daha çok beliriyor gibi...cumartesi kan testi her şeyi göstericek....

Amin inşallah canım..Bizim de mantığımız almıyor bu kadar erken hamileliğe..Ama acaba diyoruz eşimle.......

ya imkansız diye bişey yok ben buna inanıyorum. sen sadece çok kaptırma kendini. olursa harika olur olmazsa tekrar deneriz. benim başka bir arkadaşımın iki tüpüde tıkalıydı ve doktorlar normal yolla ASLA olmaz dediler. tüp bebekle ikizlerini doğurdu. tabi normal olamaz diye dikkat etmemiş. şu an kendiliğinden üçüncüye hamile. ALLAH ol derse herşey olur. seninki neden olmasın. sakin bekle bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…