nevrokycim nasıl gidiyor birtanem...umarım herşey yolundadır allah kucağına lamayı da nasip etsin birtanem...ben önceki mesjlara bakmadım ama senin laç kese var kuşum çoğul gebelik mi?benim ikiz demiştim ya bugün üçüz olduğunu öğrendik öyle şaşkın haldeyim ki ne düşüneceğimi bilmiyorum...bu sorunlu bir hamilelik demek allah korusun üçünün de yolk keseleri oluşmuş ama embriyoları henüz görmedik haftaya pazartesi randevu var.....bakalım inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...çok korkuyorum benim başından beri sorunlu oldu çünkü.....bana da dua et tatlım..Şeniz
..
kızlar doktora gittim geldım klomenle basladık bakalım adetımın 10.gunu yumoşlarım tepkı vercekmı ilaca hadı hayırlısı bakalım durum neyı göstercekde bana neden klomen verıldı göbek iğneleri verılmıomuydu..
nevrokycim nasıl gidiyor birtanem...umarım herşey yolundadır allah kucağına lamayı da nasip etsin birtanem...ben önceki mesjlara bakmadım ama senin laç kese var kuşum çoğul gebelik mi?benim ikiz demiştim ya bugün üçüz olduğunu öğrendik öyle şaşkın haldeyim ki ne düşüneceğimi bilmiyorum...bu sorunlu bir hamilelik demek allah korusun üçünün de yolk keseleri oluşmuş ama embriyoları henüz görmedik haftaya pazartesi randevu var.....bakalım inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...çok korkuyorum benim başından beri sorunlu oldu çünkü.....bana da dua et tatlım..Şeniz
..
..
tulınyım cucum inş saolun kızlar inş hepimiz yasarız bu duyguları hayırlsı olsunn
fadıkcım artık asılamada 3 sart deil artık bir bile yeterliymiş mayada okudum sigorta önemlı en cok
canım bir ara 3 tü...
nevro ikiden sonra hemen tüp bebeğe geçti...
şimdide biremi inmiş...
bu çok iyi inşallah öğledir...bu hepimiz için iyi olur...
canım tedavin hayırlı olsun..inşallah güzel sonuç alırsınınz...
Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
badem, merhabalar. msj nı gördüm ancak pc nin başına oturabildim. malum çalışan kadının klasik akşamı. canım benim yarın 2 hafta olacak düşük yapalı hala kanamam devam ediyor ve geçen doktora gittim 2 hafta sonra b HCG istedi ama ben bugün idrar testi yaptım hala çift çizgi yani düşmemiş.geçen salı 300 dü. canım sıkıldı. biran önce düşsün normale döneyim istiyorum. yani çift çizgi insanı her zaman mutlu etmiyor. bu arada senin için kendi istatistiğmi yaptım.
bademcim ben 17 aralıkta kürtaj oldum. ilk bHCG değerime 30 aralıkta baktım 422 idi. 21 ocakta mens oldum ve 22 ocak bHCG değerim 7.5 di. yani biraz geç düşüyor çok ümitlenme derim ama bellide olmaz. ben artık kendiliğimden hamile kalmaya planladım kendimi. senin çok daha yüksek ihtimal çünkü gebelik endometriozisi çok geriletiyor. neden olmasın güzel bir süpriz harika ötesi birşey olurdu yaaaa. bak benim bir arkadaşım bugün doğum yaptı onunda servikal yetmezliği vardı. dikiş atıldı çok güzel bir hamilelik geçirdi. çok tatlı bir oğlu oldu adıda ne biliyormusun ZAFER çünkü miniğimiz büyük bir zafer kazandı. seninde benimde burda isteyen herkesin birgün mutlaka olacak inanıyorum. biraz sabır sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?