tatlımm normal şartlarda 20 25 gün var ama benim cadı azcukk acele ediyorr ..yani heran gelebilirmişş Allahın izniyle sağlıcakla gelsinde zamanda
evet eczanelerde satılıyor solgar,diğeride (gnc) kendi özel mağazaları var ve tamamen dogal, yanı bıtkısel.benım bahsettıgım dıger arkadaslarımın bahsettıgı seyleri, yanı kolmen,trental vb.. tarzı ilaçları doktor kontrolunde almak gerekır...
mesela sperm kalitesı ıcın onerılen bazı vıtamınler var ,, c vitamını ve e vitamını ,bunların da ilaç versiyonları var ,bunlar sentetik barındırıyorlarmıs,onermedıler bıze,bunları da bitkisel kullanıyoruz,çünkü diğerlerı uzun vadede vücutta bırıkıyormus.. (mesela,evicap e vitamını onermedıler,kullanıyorduk degıstırdık..) bunları da 400'lük e vitamını solgardan,1 gr 'lık c vitamını yine bıtkısel bır marka 21st century yada solgar kulanabılırsın,argınmax ı da gnc den aldık..
Anaaaaaaaaaaaaaa okadar çokmu oldu ya daha dün gibiydi maşallah hayırlısıyla gelir inşallah aha canım ya ne kadar heyecanlı bi olay bu:1hug:
evet canımm hiç sorma aslında geçmiyormuş gibi geliyor ama arkaya dönüpte bakınca gerçekten dün gibi geliyor insana...Rabbim herkeze yaşatsınn bu duyguları :Saruboceq::Saruboceq:
tatlımm normal şartlarda 20 25 gün var ama benim cadı azcukk acele ediyorr ..yani heran gelebilirmişş Allahın izniyle sağlıcakla gelsinde zamanda
Sersem gibiyim...Başımı vurup yatağa uyumak istiyorum....:bbo: Cuma ya da cumartesi herşey belli olucak..
ayyyyy bişide kalmamış nisan kızı olacak ha. hayırlısı ile sağlıcakla gelir inşallah.adı ne peki belirledinizmi bir isim
evet tatlımm aslında normal doğumu beklesek mayıs ama sezeryan olucağı için mecburen nisan ayına denk geliyor...Allahın izniyle ismi GAZEL olacak tatlım ŞenizŞeniz
evet tatlımm aslında normal doğumu beklesek mayıs ama sezeryan olucağı için mecburen nisan ayına denk geliyor...Allahın izniyle ismi GAZEL olacak tatlım ŞenizŞeniz
gazel hanım ha. hoşgelir sefaler getirir inşallah canım benim.
Gazel ismiyle yaşadın inşallah canım...
Belim ağrıyor hafiften ama Adetim çoktan geçti bitti........:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?