ya imkansız diye bişey yok ben buna inanıyorum. sen sadece çok kaptırma kendini. olursa harika olur olmazsa tekrar deneriz. benim başka bir arkadaşımın iki tüpüde tıkalıydı ve doktorlar normal yolla ASLA olmaz dediler. tüp bebekle ikizlerini doğurdu. tabi normal olamaz diye dikkat etmemiş. şu an kendiliğinden üçüncüye hamile. ALLAH ol derse herşey olur. seninki neden olmasın. sakin bekle bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum haberlerini.
inşallah canım hayırlısı artık. bu arada kesinlikle daha iyisin moralin daha iyi gibi. çok güçlü birisin bence çabuk toparlandın. yaşadıkların çok acıydı ama inşallah güzel ve gürültülü günler bizi bekliyor. bebeklerimizin ağlamaları ve gülücükleriyle dolacak evlerimiz. belki seneye bu zamanlar bu hayallerimiz gerçekleşmiş olacak. güzel günler, güzel umutlar olmasa nasıl çekilir bu hayat ....
selamün aleyküm
uzun zamandır misafir olarak geliyordum buraya.bazen ağlayıp bazen tebessüm edip gidiyordum.bu gece paylaşmaya karar verdim bu imtihanın duygularını.umarım bazen faydam olur bazen fayda bulurum.ben de 2 mikroenjeksiyon denemesinden eli boş döndüm ve şimdi Allahın hükmünü bekliyorum.zamanla tanıtırım kendimi inşallah.Allah hepimiz için en hayırlı sonları nasip etsin...
selamün aleyküm
uzun zamandır misafir olarak geliyordum buraya.bazen ağlayıp bazen tebessüm edip gidiyordum.bu gece paylaşmaya karar verdim bu imtihanın duygularını.umarım bazen faydam olur bazen fayda bulurum.ben de 2 mikroenjeksiyon denemesinden eli boş döndüm ve şimdi Allahın hükmünü bekliyorum.zamanla tanıtırım kendimi inşallah.Allah hepimiz için en hayırlı sonları nasip etsin...
canım hergün birşeyler değişiyor...dıptısta yazmış fadikcim klomen vb ilaçları 3 ay kullandığını belgelersen aşılamaya gerek kalmıyormuş.. ya da tek aşılama yeterli oluyormuş..
cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyoruz:asigim:Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
hoşgeldin canıma.s..selamün aleyküm
bende bir tuhafım bugün ya. cuma günü adet oldum dedim ama o gün 1-2 damla geldi dahada gelmedi. çokda sancım var. geliyosada adam gibi gelsin işte ya.bu ayda bebiş yok 3. aşılamamıda erteledim. yaptırmayacam. offfffffff offffffffffffffffffffffff
kızlar doktora gittim geldım klomenle basladık bakalım adetımın 10.gunu yumoşlarım tepkı vercekmı ilaca hadı hayırlısı bakalım durum neyı göstercekde bana neden klomen verıldı göbek iğneleri verılmıomuydu..
kızlar merhaba
bir kaç gündür pasif durumdayım topikte sadece okuyorum
cevap bile yazasım gelmiyor
özledim sizlerle konuşmayı
geçer inş üzerimdeki bu uyuşukluk
hepinizi çok seviyorum
Civcivim hayırlısı ile güzel bir doğum gecireceksin inşallah. Benimde 20-24 günüm kaldı demekki beraber dogurcas seninkisi Gazel kiz benimkisi Deniz oğlan :) Senin sezeryan olduğu için beraber doğuruyoruz gibi. Benim şimdilik normal doğum öngörüldü. Ama bizim oğlan 4 kilonun üstü olursa son anda sezeryana karar verebilirim dedi doktor bakalım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Nevronun oğlu olursa sen kızına alıcaksın Kizi olursada ben oğluma alacam öyle karar aldık. Toptan akraba olucas delikafadulden
Oh be nihayet girebildim siteye sositososito
Emeği geçenlere haber verenlere
başta Kazen e hihoyyyt
Dıptısım kaydirigubbakcemile2
tülinim rapunzelim nevom :teytey:
hepiniz sağolun kızlar :asigim:
bende prosüdürü beğenmedim nevrom
sağlıcakla inşallah hadi bakalım
şu rahim ağzı yaraları olayı nedir canım:sm_confused:
bugün sonuçlarımı göstermeye gittim
smear testim 10 gün sonra çıkacak
Rubella (kızamıkçık) testi pozitif çıkmış sanırım bu geçirdiğim anlamına geliyo
hafif anemi imişim Demir ilacı verdi
Folic Plus a başlamıştım zaten
adet olabilmek için Farlutal 3. günü oldu
Dr ufak bi rahim ağzı yaram olduğunu söylemişti bunun için bi fitil verdi 7 gün yatarken kullanacakmışım
onun haricinde bu adet düzensizliğim için herkesin yumurtlaması yumurtasının gelişmesi ve bununla ilgili evreler aynı değilmiş
bendede böyle imiş bünyem buymuşmirmirmirmir
eşinin durumu haricinde sanada yardım lazım dedi
ve aşılama yapmayı söyledi
ben bu değerlerle aşılama şansımın düşük olduğunu düşündüğümü söyledimÇok üzgünüm çoook
dr da sizin hiç sperminiz olmasada hadi direk tüp bebek diyelim dedi
sonuçta eşinizinde sizinde ilk evliliğiniz devletin tüp bebeği karşılaması içinde aşılama yaptırmanız zaten şart dedi
yok size tüp bebekte yaparız kendiniz masraflarını ödersiniz
fakat bence bu agrasifçe bi tutum olur dedi
klomen kullanıcakmışım aşılama
sonra galiba iğne ile dedi
anlıycağınız illa aşılama olsun diyo
dr la konuşunca mantıklıda geldi açıkcası
eşimin 8. ayı dolup tekrar sperm verdiğinde yani 1.5-2 ay sonra aşılama yaptırmaya karar verdim arkadaşlar
siz ne dersiniz:uhm:
nevrokycim nasıl gidiyor birtanem...umarım herşey yolundadır allah kucağına lamayı da nasip etsin birtanem...ben önceki mesjlara bakmadım ama senin laç kese var kuşum çoğul gebelik mi?benim ikiz demiştim ya bugün üçüz olduğunu öğrendik öyle şaşkın haldeyim ki ne düşüneceğimi bilmiyorum...bu sorunlu bir hamilelik demek allah korusun üçünün de yolk keseleri oluşmuş ama embriyoları henüz görmedik haftaya pazartesi randevu var.....bakalım inşallah sorun çıkmaz yaaaaa...çok korkuyorum benim başından beri sorunlu oldu çünkü.....bana da dua et tatlım..Şeniz..
selamün aleyküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?