casper sen test yaptın mı canım
hamile olabilirsin
bademim güzel haberlerini bekliyoruz,insallah hamissindir canim:Saruboceq:Arkadaşlar eşim akşam gelirken farklı bir marka gebelik testi almış..Az evvel yaptım onda da silik çizgi çıktı çok fazla beklemeden...:dance:
3 farklı marka gebelik testinde de silik çizgiyi gördük..Cumartesi kan testi yaptırıcam...:asigim:
Canlarım evet ben müsadenizle çıkıyorum artık. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Listeleri çok şükür güncelledim. :dance: :dance: :dance: Geçmişi de bitirmiştim. :hooray: :hooray: :hooray: Sitedeki görevlerimi de genel anlamda tamamladım. :teytey: :teytey: :teytey: Sadece görev olarak 2200 mesajım kaldı okunacak.Bir de geyik topiğimizde 1000 mesaj. Artık zamanla okurum. :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: Sizleri çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim: Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. a.s. a.s. a.s. Yaşadığım mutluluğun darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz Şeniz Şeniz
sidelya benimde aynı hiç çalışmadım ne yapıcağımı düşünüyordum kafamı derslere veremiyom birtürlü
offf yaaa offffff geçenlerde hazırladığım katologları göndermek çok yakın oldu şimdi bütün hastaneleri revize edicem tekrar listeleri düzenlicem offfffffffffffff birsürü kişiyi arıcam allahım bana yardım et
birde bu şartlarda ders çalışmaktan hastalıkları düşünmekten kendime acıyorum offffffffffffffffffffffff
özlem nasıl geçti dün canın çok acıdımı
canım sağol.
fadikcimm
aymescim
sevcancım
rylıa
canzi
kıslar okuyamadığım varsa kusura bakmayın çok sağolun
size baştan anlatayım yaşadıklarımı. cuma gunu neredeyse satt 4 e kadar aç bekledim ve histeroskopiyi canlı canlı baygınlık geçirerek oldum. am sonuç uzman olmadığı için teşhis konulamadı.pazartesi gel ameliyat olucaksan karar verelim uzmana gösterelim dediler.yani boşu boşuna histereskopi oldum.
pazartesi aç gittim kan alırkar diye anestezi için ameliyat olucam ya perde alınacak ya perde olup olmadığıda belli değil bu arada laporoskopiyle bakılması gerekiyomuş. neyse uzmanlar ameliyattan 1 gibi çıktılar ben sabahtan öğlene kadar hastanede aç kan alınacak diye bekledim bu arda başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi. düşük çok yaparsam o zaman olursun dedi ama zaten ben hamile kalamıyorumki düşük yapayım. oyy oyy tabii bitmedi uzman gördü rahim filmimi felan lap+his olacaksın dedi ve bana kan tahlili yaptırmamaı istedi tabii öğleden sonra kan almadıkları için o da kaldı . olacak o kadar gbiydi yanii 2 gunluk hastahane maceram.
gecmis olsun özlem..epey oyalamislar maalesef...
ne zaman olacaksin bellimi simdi?insallah kolayca atlatirsin bunlaria.s.
geçmiş olsun canım inşllah bunlarda geçer kolaylıkla hamiş kalırsın yokyere oyalıyorlar insanı okdar aç kalmışsın testelr birdaha şimdi bunda da vardır bi hayır diceksin güzelim napalım kaderimiz buymuş bizleri uğraştırmadan gelmicekler bu veletler :)))
sidelyacım teşekkürler tatlım düşünmen yeter buda benim işim sonuçta yapıcam birtürlü ama nezaman
yok canım hiç bişey belli değil. kan tahlilleri yaptırıp dahiliyeyey göstericem sonrada ameliyat gunu vericekler.
özlemcim rabbim kolaylıklar versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?