Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademim güzel haberlerini bekliyoruz,insallah hamissindir canim:Saruboceq:

ay nevrom,meleklerini ilk defa böyle yakindan tanicaksindelikafadulden
hayirli haberlerle gel insallah canimcimmm:Saruboceq:

kızlar bence bademimiz hamileee...inş rabbim bu sefer sonuna kadar güldürür yüzünü...............rabbimin mucizeleri en beklenmedik anda gelir inşallah bademimizide bizide beraberinde güldürür inşşş

kızlar hafta sonu sınavım var ama hiç çalışamadımmm napcam bilmiyorum kopyaya izin verirlermi acabaa

offf yaaa offffff geçenlerde hazırladığım katologları göndermek çok yakın oldu şimdi bütün hastaneleri revize edicem tekrar listeleri düzenlicem offfffffffffffff birsürü kişiyi arıcam allahım bana yardım et
birde bu şartlarda ders çalışmaktan hastalıkları düşünmekten kendime acıyorum offffffffffffffffffffffff

canım yaaaa yapabilcem bişey varsa yaz tatlımmmm..............:1hug: :1hug: :1hug:

birde patronum bana bitti o listeler değilmi demezmi sanki hangi arada derede yapıcaktım ki boş anım varmış gibi konuşması yokmu yaa ne olacak şimdi offf yaaa insanın sevmediği bir işi yapması ne kdar zevkli bişey olabilirki sevmiyorum işte katolog yapmayı sevmiyorum bir insan yılda 2-3 kes aynı yerlere aynı katologları gödnerirmi yaaa

özlem nasıl geçti dün canın çok acıdımı

canım sağol.

fadikcimm
aymescim
sevcancım
rylıa
canzi
kıslar okuyamadığım varsa kusura bakmayın çok sağolun

size baştan anlatayım yaşadıklarımı. cuma gunu neredeyse satt 4 e kadar aç bekledim ve histeroskopiyi canlı canlı baygınlık geçirerek oldum. am sonuç uzman olmadığı için teşhis konulamadı.pazartesi gel ameliyat olucaksan karar verelim uzmana gösterelim dediler.yani boşu boşuna histereskopi oldum.
pazartesi aç gittim kan alırkar diye anestezi için ameliyat olucam ya perde alınacak ya perde olup olmadığıda belli değil bu arada laporoskopiyle bakılması gerekiyomuş. neyse uzmanlar ameliyattan 1 gibi çıktılar ben sabahtan öğlene kadar hastanede aç kan alınacak diye bekledim bu arda başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi. düşük çok yaparsam o zaman olursun dedi ama zaten ben hamile kalamıyorumki düşük yapayım. oyy oyy tabii bitmedi uzman gördü rahim filmimi felan lap+his olacaksın dedi ve bana kan tahlili yaptırmamaı istedi tabii öğleden sonra kan almadıkları için o da kaldı . olacak o kadar gbiydi yanii 2 gunluk hastahane maceram.

gecmis olsun özlem..epey oyalamislar maalesef...
ne zaman olacaksin bellimi simdi?insallah kolayca atlatirsin bunlaria.s.

geçmiş olsun canım inşllah bunlarda geçer kolaylıkla hamiş kalırsın yokyere oyalıyorlar insanı okdar aç kalmışsın testelr birdaha şimdi bunda da vardır bi hayır diceksin güzelim napalım kaderimiz buymuş bizleri uğraştırmadan gelmicekler bu veletler :)))
sidelyacım teşekkürler tatlım düşünmen yeter buda benim işim sonuçta yapıcam birtürlü ama nezaman

bilmiyorum canım artık bezmeye başladım yaptırmamayı düşünüyorum amam bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…