Gözün aydın canım çok sevindim
bide ben hastalanabilsem süper olucak ama
doğru bencede halay çekilecek güzel habersonunda hastalanmayaaaaa basladım..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada kızla gulmeyın ona gore
cok ıstıyordum..pedlı gunlerımı donuyorum..3 ay sonra
bebe calısmalarınada yenıden start vercemkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim tatlım en iyisi yatıcam felaket ağrım var ağrı kesicide içtim amaCanım çok geçmil olsun sen kendini yormamaya çalış
ne yazıkki nevrodan haber yok
yaa ne bileyim garip değilmi ben hiç bişey anlamadımbunada halay cekılır:teytey::teytey::teytey:
semıhacım banada dr ılac bıtınce olursun demsıtı..ılac bıtmedı benımde..
bana verdıgı progestan..
ben yanında ekstradan bazı seylerde yaptı ılacmı getırdı yoksa baska bırseymı bılmeıyorum bu arada
Sen bir an önce doktorunla konuş canım
Allah korusun ama ters bişeyler olmasın içinde rahatlar en azından
ben hiç kullanmadığım için yorum yapamıycam ,ilaçla ilgili
ama inşallah herşey yolundadır:teselli:
nevro destan yazıyor ................................................................................................. noktayı koy artık canım.. sonra devam et...
Canlarım gelebildik çok şükür. süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz Bugün sersem ötesi olduk laelaelaelaelae laelaelaelaelae Elbette böyle sersemliğe can kurban. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: laelaelaelaelae
Sabahtan hastaneye gittik. Kan verdim , Ultrasona girdim. Şu an için bir tane kese gözüküyor dediler.:ecrin_bebek: :asigim: Resmini verdiler. :asigim:Çok erken baktığımız için göremiyor olabiliriz dediler. Arkadan gelen olabilir dediler. Kan değerimi söylemediler. Sadece kan değeriniz güzel artmış , herşey güzel gidiyor dediler. :asigim: Tabi bizim bunları öğrenmemiz her zamanki gibi öğleden sonra oldu. Çok ilgilenmediler , çok soru kabul etmediler. Yani bulduğunuz doktora gerisini sorun der gibilerdi. Sonuçta onlar hamile kalmamızı sağlamışlardı. Bize de haber verin ara ara dosyanıza işleyelim dediler. Allah razı olsun hepsinden. Onlar sayesinde bebişime ya da bebişlerime yakınım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Dediler ki artık bizimle işiniz bitti. Hamilesiniz. Hayatta başarılar. kaydirigubbakcemile3 Zaten özele geçmeyi düşünüyordum rahim ağzı yaralarına bakıldıktan sonra. Ona da bakamadılar. Crinone jel kullandığım için sağlıklı örnek alamazlarmış. Geçen sene temiz çıktığı için şu süreçte gerek yok dediler. 10 gün sonra kalp atışları için bulduğunuz bir kadın doğumcuya gidin dediler. Bu süre zarfında bir yerler araştırıcam artık.
Ovitrelle vurdur her hafta dediler. Çatlatma iğnesi var ya hani. O birşeyleri güçlendiriyormuş gebelikte. Tam da anlamış değilim.
Çarşıda biraz işimiz vardı. Bir de tedaviden sonra karnım davul gidi olduğundan hiçbir şeyin içine sığamıyordum gidip birşeyler aldık. İşlerimizi gördük. Daha yolda arıza çıkarmaya başladım. Çok kötüydüm. Eve zor geldim. Gelince hemen yattım. Yemek olunca yemek yemeye kalktım yedim yine yattım. Yine kociş izin vermedi o halimle gelip haber vermeme. Artık biraz daha iyiyim haber vericem diyince izin verdi. kaydirigubbakcemile
Yani canlar şu an bir meleğim benimle Allahıma bin şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sürprizlere açık olun dediler. Açığız. :dance: :dance: :dance: Allahım ne kadar nasip ederse o kadarına razıyız. Hayırlısını vereceğinden eminim. Şükürler olsunnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Çok mutluyum ve sürekli dilimde dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hem kendim hem de sizler için. Eminim bugün yine bizleri çok merak etmişsinizdir. Sizlerden Allah razı olsun. Allah hepinizin kucaklarını tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla doldursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ziyaretçi ve özel mesajlardan cevaplayabildiğim kadarını cevaplayacağım. Yarın iş de olduğundan fazla kalamayacağım sanırım. Halen sersem gibiyim. İlginiz için sonsuz teşekkürler. Darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hamişş arkadaşlarım da sağlıkla kucaklasınlar dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum kocamann. Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?