Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
semiha benim bilgim yok canım ama gelmesi güzel.. doktoruna sor yine bi fitili ona göre kullan.. belki adet bitince devam etmen gerekicektir..

doğru bencede halay çekilecek güzel haber
şimdi hayırlısı tatlım

Canım çok geçmil olsun sen kendini yormamaya çalış
ne yazıkki nevrodan haber yok
teşekkür ederim tatlım en iyisi yatıcam felaket ağrım var ağrı kesicide içtim ama
yaa ne bileyim garip değilmi ben hiç bişey anlamadım
fitilide arkarkaya 7 gün kullanmam gerekti gitti şimdi bi taneside
bitkisel karışımlarımı kullandım canım

kafam çok karıştı inanki
canım başta hayır diyorum olamaz ilaç bitmediki
fitildendir dedim dedim
sonra hoopp
Folic pLus kullanıyodum ya onun etkisi olmuşmudur acaba
yada zaten olacakmıydımda :bbo:kafamçokkarıştı
neyse buda böyle olsun bakalım

nevro gelmemiş hala :uhm: benim uykum var ben tavuk gibi erken yatarım hep sabahın köründe de ayaktayım çalışma hayatından kalan bir alışkanlık
belki yarın sabah yazar nevrom delikafadulden
nçınar geçmiş olsun,Allah seni ve bebeğini korusun :Saruboceq:
rapunzel canım sonunda regli olabilmişsin,gözünaydın hihoyyyt inşallah bebiş haberini de yakında alırız :sm_cool:
ilkbahar inşallah bundan sonraki tedavinde güzel haberler alırsın,Allah yardımcın olsun a.s.
yok yav ben dayanamayacağım -tatlicadiarzu- yatıyorum hepinize iyi geceler Şeniz

smhsmh doktorunla mutlaka görüş olu ya ilacı bırakman gerekir belki. haberi olsun yanlış bişi yapmamak için mutlaka görüş canım.
bende bir kere farlutal kullanmıştım ilaç bittikten 5 gün sonrasında falan hastalanmıştım.

nevro destan yazıyor ................................................................................................. noktayı koy artık canım.. sonra devam et...

Canlarım gelebildik çok şükür. süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz Bugün sersem ötesi olduk laelaelaelaelae laelaelaelaelae Elbette böyle sersemliğe can kurban. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: laelaelaelaelae

Sabahtan hastaneye gittik. Kan verdim , Ultrasona girdim. Şu an için bir tane kese gözüküyor dediler.:ecrin_bebek:
:asigim: Resmini verdiler. :asigim: Çok erken baktığımız için göremiyor olabiliriz dediler. Arkadan gelen olabilir dediler. Kan değerimi söylemediler. Sadece kan değeriniz güzel artmış , herşey güzel gidiyor dediler. :asigim: Tabi bizim bunları öğrenmemiz her zamanki gibi öğleden sonra oldu. Çok ilgilenmediler , çok soru kabul etmediler. Yani bulduğunuz doktora gerisini sorun der gibilerdi. Sonuçta onlar hamile kalmamızı sağlamışlardı. Bize de haber verin ara ara dosyanıza işleyelim dediler. Allah razı olsun hepsinden. Onlar sayesinde bebişime ya da bebişlerime yakınım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dediler ki artık bizimle işiniz bitti. Hamilesiniz. Hayatta başarılar. kaydirigubbakcemile3 Zaten özele geçmeyi düşünüyordum rahim ağzı yaralarına bakıldıktan sonra. Ona da bakamadılar. Crinone jel kullandığım için sağlıklı örnek alamazlarmış. Geçen sene temiz çıktığı için şu süreçte gerek yok dediler. 10 gün sonra kalp atışları için bulduğunuz bir kadın doğumcuya gidin dediler. Bu süre zarfında bir yerler araştırıcam artık.

Ovitrelle vurdur her hafta dediler. Çatlatma iğnesi var ya hani. O birşeyleri güçlendiriyormuş gebelikte. Tam da anlamış değilim.

Çarşıda biraz işimiz vardı. Bir de tedaviden sonra karnım davul gidi olduğundan hiçbir şeyin içine sığamıyordum gidip birşeyler aldık. İşlerimizi gördük. Daha yolda arıza çıkarmaya başladım. Çok kötüydüm. Eve zor geldim. Gelince hemen yattım. Yemek olunca yemek yemeye kalktım yedim yine yattım. Yine kociş izin vermedi o halimle gelip haber vermeme. Artık biraz daha iyiyim haber vericem diyince izin verdi. kaydirigubbakcemile

Yani canlar şu an bir meleğim benimle Allahıma bin şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sürprizlere açık olun dediler. Açığız. :dance: :dance: :dance: Allahım ne kadar nasip ederse o kadarına razıyız. Hayırlısını vereceğinden eminim. Şükürler olsunnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok mutluyum ve sürekli dilimde dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hem kendim hem de sizler için. Eminim bugün yine bizleri çok merak etmişsinizdir. Sizlerden Allah razı olsun. Allah hepinizin kucaklarını tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla doldursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ziyaretçi ve özel mesajlardan cevaplayabildiğim kadarını cevaplayacağım. Yarın iş de olduğundan fazla kalamayacağım sanırım. Halen sersem gibiyim. İlginiz için sonsuz teşekkürler. Darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hamişş arkadaşlarım da sağlıkla kucaklasınlar dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum kocamann. Şeniz Şeniz Şeniz

oh oh hayırlısı olsun.. sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsun nevrocum.. arkaya saklanmıştır diğeri.. inş iyi bir doktora denk gellirsin.. Allah yardımcınız olsun nazarlardan korusun sizi..

sağlıklı olsunda bi tane olsun canım benim..hamilesin ya çok şükür.rabbim bizlerede nasip etsin 1 er tane işallah.sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle..

nevrom herşey yolunda demek ne güzel :1rolleyes:
rabbim meleğini veya meleklerini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :Saruboceq:

nevrom bitanem herşey yolunda demek:asigim:
çok sevindim canım:teytey:
şimdilik kaçtane olduğunu bilmiyoruzCADIARZU
ama hayırlııs olsun....
sağ salim olsunlarda:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…