Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah nevrom. belkide utanıp saklanmışlardır annesi hiç bell olmaz. 1-2-3 hiç fark etmez.

allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah 10 gün sonrapa pıt pıt kalp atışlarını duyacaksın inşallah.

nevrom ne gelirse allahtan hayırlısıyla gelsin bir iki farketmez ama bencede sana süpriz yapıcak diğeri inşallah güzelde bi doktor bulursun cnm gebelik sürecinde güzel geçer hayırlısıyla sen dinlen tatlım arada bize haber et yeter kaydirigubbakcemile3

nevrocum sağlıklı olsun önemli olan bu,belki süpriz yapar yumurcaklar çoğalırlar :icecream: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biz şimdi heyecanla kalp atışlarını duyduğun günü bekleyeceğiz inşallah Şeniz

nevrom canım gözün aydın maşallah ne güzel keseyide görmüşsün rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah bir dahaki gitmene ikinci bir keseyide görürsün

nevrocum hayırlı olsun canım.rabbım sorunsuz bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın sana yardım etsın ınsallah...
bılmıyorum bızımde boyle haberler verdıgımız gunler olacakmı?

nevrom tahmın tutmadı ama 1 saklanmıs olabılır yaramazlı yapıyor olabılır
olsun 1-2-3 hıc farketmez yeterkı saglıklı gelsınler
sımdı kalp atısnda..
senınmde dedıgın gıbı
cok ıyı bır kadın dogum uzmanı bulmakta..buna cok onem veryerimseniben

nevom superr guzel haberlerle geldin
cok sevindim
merakta kalmistik catladik ayooll

oh oh hayırlısı olsun.. sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsun nevrocum.. arkaya saklanmıştır diğeri.. inş iyi bir doktora denk gellirsin.. Allah yardımcınız olsun nazarlardan korusun sizi..

sağlıklı olsunda bi tane olsun canım benim..hamilesin ya çok şükür.rabbim bizlerede nasip etsin 1 er tane işallah.sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle..

nevrom herşey yolunda demek ne güzel :1rolleyes:
rabbim meleğini veya meleklerini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :Saruboceq:

nevrom bitanem herşey yolunda demek:asigim:
çok sevindim canım:teytey:
şimdilik kaçtane olduğunu bilmiyoruzCADIARZU
ama hayırlııs olsun....
sağ salim olsunlarda:asigim:

Nevrosky Canım Allah tamamına erdirsin. Bize de dua et.

Oh çok şükür Nevro tatlıma.s.

nevro allah tamamına erdirsin:teytey::teytey::teytey:

nevrom canım gözün aydın maşallah ne güzel keseyide görmüşsün rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah bir dahaki gitmene ikinci bir keseyide görürsün

Hadi gözün aydınn nevrocugummm

nevrocum hayırlı olsun canım.rabbım sorunsuz bır hamılelık gecırmenı nasıp etsın sana yardım etsın ınsallah...
bılmıyorum bızımde boyle haberler verdıgımız gunler olacakmı?

Canlarımmm , bitanelerimmm. :asigim: :asigim: :asigim: Çok teşekkürlerrr. Güzell teyze adayları. Siz de en kısa zamanda güzel anniş adayları olun inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok teşekkür ediyoruz. Aminnn , inşallah diyoruzz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizleri çoook seviyoruz. :asigim: :asigim: :asigim: 1-2-3 Allahım ne kadar takdir ederse ; hepsinin başımızın üstünde yeri var. :teytey: :teytey: :teytey: Rabbim neylerse güzel eyler , şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro hayırlı olsun canım 10 gün sonra inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın senin adna çok sevindim

Sağolun kızlar. :asigim: :asigim: :asigim: İnşallah Allahım işlerimizi yine rast getirir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Sayıdan çok sağlık çok önemli. Allahıma emanet. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canim insallah sende bize hayirli bi haber verirsin ve bizi sevindirirsin ayrica sperm sayiniz cok guzel bence insallah sende hamileyim diyeceksin allahin izniyle

iyi geceler nevrosky. güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum. herşey yolunda gider inşallah ve kucağına alırsın. bence kendine dikkat et. gerekiyorsa işinle ilgili değişiklikler yap. yani onu korumak için elinden geleni yapacağından hiç şüphem yok ama ben ilk aylar fazla dikkat etmemiştim. bazen kızıyorum kendime. allaha emanet olun ikinizde.

Canlarım ben çıkıyorum müsadenizle. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Mesai var yarın. Hepinizi öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Herşey için çok teşekkürler. a.s. a.s. a.s. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz Şeniz Şeniz

ayy nevro hoşgeldin.çatladık meraktan...kafamçokkarıştı
desene artık günler geçmez.her dr a gittiğinde yeni bir mucizeyi tadacaksın.:dance:
Allah daim ettirsin.Kucağına almayı nasip etsin..

nevrocum sana bakmak için girdim hadi hayırlsı olsun cnm allahım saglıklı sekılde kucagıuına almayı nasip etsin inş darısı bizlerin basına.. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :sm_cool: :dance: :teytey: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…