Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar bende nevroyu merak ettim geldim.... gelmemiş heber yok galiba yine gezmeye gittiler ama mutlaka haber verir öğreniriz bebişlerin durumunu......nevrommmmm en sonunda adet oldum zahmet oldu ama teşrif etti sonunda akşam üzeri beni sobeledi...bidahaki tarih 4 mayıs benim adet normalde 5 gün sallar erken gelmez .....

slm canım evet ilk denememde benimde dölenme olmadı 22 yumurta toplandı ve hepsi boş dendi bana verilen ilaçları bünyem çevirmemiş dr öle dedi ikincide daha dikkatli oldu dr ve 12 yumurtadan 3 kaliteli embiryo oluştu amaaaaaaaaa bu defada tutmadı sebebi ne diye histereskopi yapıldı ama hiç bir şey bulunamadı sperm kalitesi sebep olabilir ama hiç bir nedeni olmayada bilir denildi şimdi 3 için bekliyorum biraz ara verdik inşş 3 de muafak oluruz RABİM yardımcımız olsun hepimizin kucaklarımızı boş bırakmasın innnşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bilgi için çok teşekkürler
siz ne aşamadasınız hiç denemeniz oldu mu?

canım hayırlısı olsum bekletiyor bu melekler bizi bakalım ne zamana kadar bekleyeceğiz RABİM İNŞŞ ÇOK BEKLETMEZ NEVRODAN HABER YOK SANIRIM BANADA HABER VERİN ÖZELİME YAZABİLİRSİNİZ :içelim::içelim::içelim::içelim:

Aynen bende öyle yapıyorum gidip bi kaç iş yapıyorum dönüyorum hala yok merak etmeye başladım çok gecikti hayırlı haberlerle gelir inşallah

merakla nevroya bir bakayım demiştim ama daha gelmemişmi ne .
eeeee 4 kişi olmak kolaymı ancak gelir heraldekaydirigubbakcemile3

canım bilgi için çok teşekkürler
siz ne aşamadasınız hiç denemeniz oldu mu?

rica ederim,buddy eşim varikosel ameliyatı oldu 10 gün önce 3 ay sonra sonuçlarda duzelme olabilirmiş ,onu beklicez..duzelmezsse mıkroenjeksıyon denicez..

hayırlısıyla inşallah 3.de mutlu sona ulaşırsınız yeter,olmazssa sizde mikroteseyle denersiniz başarıyı artıırdığı söyleniyor....:Saruboceq::Saruboceq:

nevrosky inşallah güzel haberlerle gelirsin,bekliyoruz..:Saruboceq::Saruboceq:

inaşşah bendende 11 folikül toplandı sadece 3 tanesinde yumurta bulunu ama döllenme olmadı inşallah bu denememizde sonuca ulaşırız :çok üzgünüm:

kizlar iyi aksamlar bizim malesef mikro enjeksiyon tedavimizin sonucu negatif
beyimle karar aldik türkiyeye eylülde gelip genetik tani yaptiracagiz,cünkü bizim bu 3.denememiz

canım çok üzüldüm.kısmet değilmiş.ınşallah biran önce toparlanır, tedaviye başlar ve bebeğine kavuşursun.rabbim daha fazla bekletmeden meleklerimizi gönderir inşallah...

geçmiş olsun canıma.s.
bizim topikten zencefil arkadaşımızında tadavi sırasında döllenme olmamıştı...
ama onların sorununu ben bilmiyorum...

slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var
çok geçmiş olsun canıma.s.
iyi olmanıza çok sevindim...
inşallah sağ salim kucağına alırsın....
sonunda geldi demek kırmızılar....sevindim canım:1hug:

kizlar iyi aksamlar bizim malesef mikro enjeksiyon tedavimizin sonucu negatif
beyimle karar aldik türkiyeye eylülde gelip genetik tani yaptiracagiz,cünkü bizim bu 3.denememiz
canım ya yine demek olmadı:çok üzgünüm:
bencede genetik arştırma yapın...
rabbim yardımcınız olsun....

nevro gelmemiş halafisfisfis
ama bence gündüz çok yorulduğu için eşi şimdi nete girmesine izin vermez...
iyi olsunda sonra gelir haber verir inşalallah:asigim:

sonunda hastalanmayaaaaa basladım..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu arada kızla gulmeyın ona gore
cok ıstıyordum..pedlı gunlerımı donuyorum..3 ay sonra
bebe calısmalarınada yenıden start vercemkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…