inşallah hastanededir ulaşabilirsem arıyacağımsmhsmh doktorunla mutlaka görüş olu ya ilacı bırakman gerekir belki. haberi olsun yanlış bişi yapmamak için mutlaka görüş canım.
bende bir kere farlutal kullanmıştım ilaç bittikten 5 gün sonrasında falan hastalanmıştım.
canımsın 1-2-3 farketmez sağlıcakla olsundaCanlarım gelebildik çok şükür. süprizzzzz süprizzzzz Bugün sersem ötesi olduk laelaelaelaelae laelaelaelaelae Elbette böyle sersemliğe can kurban.:Saruboceq: :Saruboceq: laelaelaelaelae
Sabahtan hastaneye gittik. Kan verdim , Ultrasona girdim. Şu an için bir tane kese gözüküyor dediler.:ecrin_bebek: :asigim: Resmini verdiler. :asigim: Çok erken baktığımız için göremiyor olabiliriz dediler. Arkadan gelen olabilir dediler. Kan değerimi söylemediler. Sadece kan değeriniz güzel artmış , herşey güzel gidiyor dediler.Tabi bizim bunları öğrenmemiz her zamanki gibi öğleden sonra oldu. Çok ilgilenmediler , çok soru kabul etmediler. Yani bulduğunuz doktora gerisini sorun der gibilerdi. Sonuçta onlar hamile kalmamızı sağlamışlardı. Bize de haber verin ara ara dosyanıza işleyelim dediler. Allah razı olsun hepsinden. Onlar sayesinde bebişime ya da bebişlerime yakınım. :Saruboceq:
Dediler ki artık bizimle işiniz bitti. Hamilesiniz. Hayatta başarılar. kaydirigubbakcemile3 Zaten özele geçmeyi düşünüyordum rahim ağzı yaralarına bakıldıktan sonra. Ona da bakamadılar. Crinone jel kullandığım için sağlıklı örnek alamazlarmış. Geçen sene temiz çıktığı için şu süreçte gerek yok dediler. 10 gün sonra kalp atışları için bulduğunuz bir kadın doğumcuya gidin dediler. Bu süre zarfında bir yerler araştırıcam artık.
Ovitrelle vurdur her hafta dediler. Çatlatma iğnesi var ya hani. O birşeyleri güçlendiriyormuş gebelikte. Tam da anlamış değilim.
Çarşıda biraz işimiz vardı. Bir de tedaviden sonra karnım davul gidi olduğundan hiçbir şeyin içine sığamıyordum gidip birşeyler aldık. İşlerimizi gördük. Daha yolda arıza çıkarmaya başladım. Çok kötüydüm. Eve zor geldim. Gelince hemen yattım. Yemek olunca yemek yemeye kalktım yedim yine yattım. Yine kociş izin vermedi o halimle gelip haber vermeme. Artık biraz daha iyiyim haber vericem diyince izin verdi. kaydirigubbakcemile
Yani canlar şu an bir meleğim benimle Allahıma bin şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sürprizlere açık olun dediler. Açığız. :dance: :dance: :dance: Allahım ne kadar nasip ederse o kadarına razıyız. Hayırlısını vereceğinden eminim. Şükürler olsunnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Çok mutluyum ve sürekli dilimde dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hem kendim hem de sizler için. Eminim bugün yine bizleri çok merak etmişsinizdir. Sizlerden Allah razı olsun. Allah hepinizin kucaklarını tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla doldursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ziyaretçi ve özel mesajlardan cevaplayabildiğim kadarını cevaplayacağım. Yarın iş de olduğundan fazla kalamayacağım sanırım. Halen sersem gibiyim. İlginiz için sonsuz teşekkürler. Darısı başınıza inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hamişş arkadaşlarım da sağlıkla kucaklasınlar dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum kocamann. Şeniz Şeniz Şeniz
canım benim hayat devam ediyoya kızlar bu gün adet oldum sevinimmi üzülimmi bilemiyorum resmen boşluktayım bir buçuk aylık bekletmeden sonra geldi kırmızılar bilemiyorum ya aslında pek ümidim yoktu ama bir yerlerde yinede saklanıyodu kendimden bile saklıyodum ümidimi bebişin olmasımı yada olmamasımı beni üzer artık onu bile anlayamaz oldum 8 yıldan beri aynı şeyler yoruldummu ne bende anlamıyorum çözemiyorum kendimi ...galiba hep dimdik ayakta olmak bebişle ilgili olan konularla dalga geçmek hiç bir zaman çok istediğimi belli etmemek beni yordu galiba daha ben kendimleyken bile doya doya ağlamış değilim hep içimde bırakmışımdır ağlamak bile bana zor geliyor tabi ben her zaman güçlü olmak zorundayım ya onu bile beceremiyorum ağlayamıyorum bazen bende duygu kalmadı tükendi diye düşünüyorum kalbimdeki damarlar tıkandımı acaba yada kireçmi tuttu onu bile anlamış değilim.....allahım ne olursun rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu ver isteyen her kuluna hayırlı salih evlatlar nasip eyle hiç bir kulunu mahrum bırakma ...eğer benim için olmaması olmasından hayırlıysa onada binlerce kez şükür razıyım boynum kıldan ince sen ne dersen ne yazmışsan onada şükür yeterki sabrımı koru ve herzamankinden daha fazla arttır dayanbileceğim kadar yük ver omuzlarıma hiç bir zamanda sana isyan etmeme izin verme beni saptırma amin amin amin ....akşamdan beri böyleyim eminim bunuda dualarla yeneceğim sabaha bişeyim kalmaz inşallah
Günaydın kızlarhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
Kızlar bittim ya çokyoruldum malum katologlar için listeleri güncelliyordum 50-60 kişiy aramışımdır türkiyenin heryeriyle konuştum halim kalmadı artık gözümden yaş geliyor ekrana bakmaktan bir iki güne kalmaz gözüm şişer yine hiç ders çalışmaya mecalim yok ne olcak böyle bilmiyorum
eşim şuan test veriyor umarım busefer bi sorun olmaz ameliyat neler yaptı bakalım yarın alırız sonuçları herşey hayırlısı kısmet
nesrin kıs koçişinmi geldi senin hihoyyyt
slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var
dr u aradım şimdi
Farlutal bitmeden oldum ya olabilir dedi normalmi dedim normal dedi
iyi hadi bakalım
fitilimede bitince devam edebilirsin dedi
iyi bakalım azcık rahatladım
cok cok gecmis olsun canim,saglicakla alirsin melegini insallah kucagina:Saruboceq:slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var
ah bitanem,hic üzülme,zamani degilmis demekki,hayirlisi buymus..insallah türkiyede cok cok iyi sonuclar alirsin:Saruboceq:kizlar iyi aksamlar bizim malesef mikro enjeksiyon tedavimizin sonucu negatif
beyimle karar aldik türkiyeye eylülde gelip genetik tani yaptiracagiz,cünkü bizim bu 3.denememiz
hastalandigina bu kadar sevinecegimi bilemezdim canim:teytey:sonunda hastalanmayaaaaa basladım..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada kızla gulmeyın ona gore
cok ıstıyordum..pedlı gunlerımı donuyorum..3 ay sonra
bebe calısmalarınada yenıden start vercemkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayy cok üzüldüm bak simdi:çok üzgünüm:eklektık yazmıs
Kızlar benim bebeğiminde 6.haftada gelişimi durmuş.Kalp atışlarını duyamadık.Yarın operasyonla nasipse aldırmaya gidicez.Yalnız bende panik atak var.Operasyondan çok korkuyorum.Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadslar bunu gebelık sıtesınde okurken buldum..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ini-duyamayip-kaybetmek-zorunda-olan-var.html
ben didiydim sana demiiilülülülülülüdr u aradım şimdi
Farlutal bitmeden oldum ya olabilir dedi normalmi dedim normal dedi
iyi hadi bakalım
fitilimede bitince devam edebilirsin dedi
iyi bakalım azcık rahatladım
zuzu rahatımmm rahatsın rahatız Allahın izniylekaydirigubbakcemile2
hava güzel güneş açtıkaydirigubbakcemile
6 nisandada senin baharın gelecek inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?