hoşgeldin nesrin nasılsın..
kızlar sizlere çok güzel bi haberim var arkadaşımın affına sıgınarak bu güzel haberi sizlere ben vermek istedim canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi yaklaşık bir saat önce bana verdi bugüzel haberi allahım onları hiç ayırmasın ve enkısa zamanda bugüzel duyguyu bizlerede nasip etsin:hadi ben başı çekiyorum arkamdan gelin:teytey::teytey::teytey::dance:
aramıza hoşgeldin canım....varikosele iki kez bakıldı yok dendi.total sperm saysı 108 milyon,hareketsiz %42,hızlı hareketli 0,yavas hareketli 26,yernde hareketli 32.doktor pek konsmayı sevmiyor bizim kısmet demekle yetiniyor.değerler bu kadar kötyken keçiboynuzunda ümit beklemelimi sizce.yoksa hemen tüp bebeğemi gemeli
aaaa çok sevindim canım:teytey:kızlar sizlere çok güzel bi haberim var arkadaşımın affına sıgınarak bu güzel haberi sizlere ben vermek istedim canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi yaklaşık bir saat önce bana verdi bugüzel haberi allahım onları hiç ayırmasın ve enkısa zamanda bugüzel duyguyu bizlerede nasip etsin:hadi ben başı çekiyorum arkamdan gelin:teytey::teytey::teytey::dance:
canım ya boşverbe gitsin...ne derse desinler....sıkma canını....Kızlar gece gece sinirim bozuldu.Eşimin pek samimi olmadığımız büyük teyzesi biraz önce bizi aradı.Aynı şehirde değiliz ama kadın düğünümüze bile gelmemişti.Telefonu eşim açtı, nasılsın iyimisin faslından hemen sonra bebek olayı soruldu tabi var mı yok mu diye.Sırf bunu merak ettiğinden aramış belli.Eşim öyle kötü oldu ki yok diye geçiştiriverdi ama kadın duymuyoki bidaha sordu eşim yok yok dedi.Ama yüz ifadesini görmeliydiniz içimden keşke ben çıksaydım telefona dedim ama olan oldu bi kere.Nefret ediyorum bu tarz insanlardan bizden daha çok meraklılar.Zaten bi hamile kalsam ben onları tebrik edicem gözünüz aydın hamileyim diye.Oh be yazdım da rahatladım
sende aramıza hoşgeldin canım....ileri hızlı%73, ileri yavaş %7, yerınde hareket %3 , hareketsiz %17, canlılık oranı %80, sperma sayısı 15 mılyon lıkefıkasyon suresı 30 dk..... yazanlar bunlar canım... ama doktor ılerı hızlı ıle canlılık oranının altını cizmiş.... o yüzden onu yazdım daha önemlı dıye dusunerek...
canım morfolojinin iyiymi kötümü olduğunu anlayamadım...kızlar su sonucu nası degerlendirirsinz morfoloji bas anomalisi 40% boyun 30% kuyruk 30% hareketlılık 4ileri dogru hızlı hareketlı 0% 3yavas dogrusal olmayan hareketlilik 5% 2yerinde hareketli 45% hareketsiz 50% sperm sayısı ml 6 mil20mil tüm ejekülatta 30mil
yokculuk var demek...iyiyim tulıncım sen nasılsın?valiz hazırladım.cuma akşam 6 gibi yola çıkacağız yaa.bi kaç parça da yıkanıyor makinada.yarın akşam da onları yerleştireceğim.işim bitio. öbür gün yolda olcam allahın izniyle.sabırsızlanıyorum yaa:sm_cool:
şimdiden geçmiş olsun canım...yarın sabah eşim ameliyat olacak varikoselden dualarınıza ihtiyacımız var canlarımm...
inşşş bizim spermlerrr en kısa zamandaaa koşmaya başlarlarrrrr delikafaduldenhihoyyyt
nergis boşuna demiyoruz canım bizi bizden başkası anlamaz diye.. herkes konuşur yapmasalar keşke ama durduramıyorlar ağızlarını.. inş kısa zamanda hamile kalırsın da söyleyecek söz bulamazlar.. :mymeka::mymeka::mymeka:
sıkma güzel canını cnm yaa ben alıştım artık böle insanlara hangi birine dert anlatcan takmıyorum artık yaşamayan anlamaz
hiç üzülme bence bana neler sölüyolar senden sonra evlenenlern çocugu oldu büyüttü sen tembel çıktın gibi nice sözler üzülme allaha havale et yasayan anlar bizi gerisi boş
morfoloji % 21 nasıl sizce .ben 25 eşim 29 yaşnda insalh herkesn buradan güzel haberlerini alrızda bize de destek olur
kızlar sizlere çok güzel bi haberim var arkadaşımın affına sıgınarak bu güzel haberi sizlere ben vermek istedim canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi yaklaşık bir saat önce bana verdi bugüzel haberi allahım onları hiç ayırmasın ve enkısa zamanda bugüzel duyguyu bizlerede nasip etsin:hadi ben başı çekiyorum arkamdan gelin:teytey::teytey::teytey::dance:
yarın sabah eşim ameliyat olacak varikoselden dualarınıza ihtiyacımız var canlarımm...
inşşş bizim spermlerrr en kısa zamandaaa koşmaya başlarlarrrrr delikafaduldenhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?