Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar su sonucu nası degerlendirirsinz morfoloji bas anomalisi 40% boyun 30% kuyruk 30% hareketlılık 4ileri dogru hızlı hareketlı 0% 3yavas dogrusal olmayan hareketlilik 5% 2yerinde hareketli 45% hareketsiz 50% sperm sayısı ml 6 mil20mil tüm ejekülatta 30mil

hoşgeldin nesrin nasılsın..

iyiyim tulıncım sen nasılsın?valiz hazırladım.cuma akşam 6 gibi yola çıkacağız yaa.bi kaç parça da yıkanıyor makinada.yarın akşam da onları yerleştireceğim.işim bitio. öbür gün yolda olcam allahın izniyle.sabırsızlanıyorum yaa:sm_cool:

slm kıslar acık geçmişe uçup geliyorum sakın kaçmayın bir yere .....

bu arada vay ve heja arkadaşlarımı tebrik ederimm gözleri aydın bebişleri çifter çifter gelsin inşşşşşş:Saruboceq:hihoyyyt:teytey:

ealnas canım gözünüz aydınnn .:teytey:....sağlıklı günlerde büyütürsün bebişini inşşş:Saruboceq:

yarın sabah eşim ameliyat olacak varikoselden dualarınıza ihtiyacımız var canlarımm...

inşşş bizim spermlerrr en kısa zamandaaa koşmaya başlarlarrrrr delikafaduldenhihoyyyt

aramıza hoşgeldin canım....
arkadaşlar sorularına cevap yazmışlar...
inşallah zamanla değerleriniz düzelir...

aaaa çok sevindim canım:teytey:
civcivin doğumuda bugündü...acaba o ne etti..

canım ya boşverbe gitsin...ne derse desinler....sıkma canını....
ama buraya yazmakta iyi yapmışsın...zaten başka kime anlatabilirizki derdimizi...

sende aramıza hoşgeldin canım....
değerleriniz çok kötü değil...
hatta maşallah hareket çok güzel...
ama morfolojiye bakılmamaış...morfolojide çok önemli...
inşallah oda iyidir...
canım morfolojinin iyiymi kötümü olduğunu anlayamadım...
ama hareket birde sayı problemi var....

yokculuk var demek...
hayırlısıyla gidip gelirirsiniz inşallah....

yarın sabah eşim ameliyat olacak varikoselden dualarınıza ihtiyacımız var canlarımm...

inşşş bizim spermlerrr en kısa zamandaaa koşmaya başlarlarrrrr delikafaduldenhihoyyyt
şimdiden geçmiş olsun canım...
inşalalh ameliyattan sonra değerleriniz çok güzel olur...

sıkma güzel canını cnm yaa ben alıştım artık böle insanlara hangi birine dert anlatcan takmıyorum artık yaşamayan anlamaz

hiç üzülme bence bana neler sölüyolar senden sonra evlenenlern çocugu oldu büyüttü sen tembel çıktın gibi nice sözler üzülme allaha havale et yasayan anlar bizi gerisi boş

Canlarım hepinize teşekkür ederim dediğiniz gibi en iyi bizi biz anlarız. İnşallah en kısa zamanda anne oluruz da ağızları kapanır artık.Bu arada yazılan mesajlar neden gözükmüyo sitede mi bi problem var acaba son mesajları yeni okuyabildim

Laluz24 ede çok üzüldüm düşük yapmış yeni haberim oldu çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın böyle bi acı.

selam canlar
ben 6 gün kadar yokum tatile çıkıyoruz
haber vermesem beni merak ederler mi dedim
sonra korktum tersinin olmasından e yazmaya karar verdim
inş sağ salim döneriz ve inş dönüşte toplu halaydan perişan olurum
herkesi çok seviyorum ve Rabbimden gönlünüzden geçenin hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum
selamlar

günaydın kızlar
ne güzel ya herkes tatile gidiyor bende istiyorummmmm
nur krp.nesrin canlar bo bol dinlenin enerji toplayın bizim yerimizede
dönüşünüzde inş topikte halaylar çekilir kısmetli gelirsiniz.....

Günaydın canlarıma.s.
bende bu akşam biraz kafa dinlemeye gitmeye karar verdim
Alllahın izniyle pazar günü dönücem inşallah
hepinizi çoooookkk özlüycem
sizlerde beni özleyin olurmu:1hug:
döndüğümde çok güzel haberlerle akrşılaşırım inşallah

ealsnas tatlım bebişin dünyaya gelmiş çok sevindim sağlıkla büyütmeyide nasip eder inşallah Allahım

civcivin haberi gelmemiş anladığım kadarıyla canım inşallah seninde bebişini kucağına aldığın haberin tez zamanda gelir.

Tatile çıkıcak arkadaşlarım nur ve nesrincim hayırlı yolculuklar diliyorum sizlere görüşmek üzere:1hug:

morfoloji % 21 nasıl sizce .ben 25 eşim 29 yaşnda insalh herkesn buradan güzel haberlerini alrızda bize de destek olur

cnm hiççç umudunu kaybetme morfolojiniz süperinde üstünde bizim %2 mesela şimdi bir sürü ilaç kullanıyo eşim yükselsin diye sayı ve hareketliliği yükseltmek daha kolay keçiboynuzu kürünü uygulayın ama hemen içtiğinde sonuç beklemeyin vücutta spermlerin üretilip ortaya çıkması 2 ayı geçiyormuş.yumurtana gelince sen ilişkiye girdiğinde yumurtaların çatlamadıysa spermler rahim duvarına yapışıp orda bekliyorlarmış yumurta çatlayıncada üzerine doğru harekete geçiyorlarmış belgeselde izlemiştim yani 72 saat içeride canlı kalabiliyorlar.onun için dr un programına uy bence.birazda sakin ol dua et bol bol.sevgiler.a.s.

çok sevindim yaa.:sm_cool::teytey:
çok güzel bi duygu olsa gerek:dance::teytey:
Allahım inşallah bize de yaşatır bu duyguyu:Saruboceq::CüvCüv:

günaydın kızlaaarrr nasılsınız??? bende tatil istiyorum yaaaaa ama 2 ay var daha bizim tatile,
kızlar bizim liste düzenleniyomu son hali hangi sayfada bilen varmı net yavaş olduğu için arayamıyorum merak ettim son gelişmeleri buara çok uzak kaldım şekerlerimden ((

Günaydın kızlara.s.
nur -aymes size iyi tatil geçirmenizi diliyoruma.s.
Jeyyar canım allahın iziniyle eşinin ameliyatı kolay geçicekk allaha emanet olun:Saruboceq:

günaydın kızlar bende cumartesi yada cuma yola çıkıcam gibi annemlere gidicem memeleketime henüz patronuma söylemedim cuamrtesi izin olayını vermesede cuamrtsi öylen kalkıp gidicem birgün birgündür napıyım çok özledim oraları çok bunaldım buaralar çok sıkıldım biras kafa dinliyim birgünde olsa iyi gelcek eminim banaada dua edin
jeyanndcım allah yardım cınız olsun ameliat sonuçta benim eşimde oldu ameliyat kapısından bidakka ayrılmadım bizim değerlerimiz düştü ama inşallah seninkier yükselir
nesrnicim sanada hayırlı yolculuklar güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…