Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hosgeldin aramiza
keci boynuzu kurunu kendin hazirliyosun ibrahim saracoglunun sitesine bakarsan bulursun googledan gir

hoşgeldin aramıza.. sayınız biraz düşük ama hareketlilik %80 mi onu anlamadım canım.. hareketli %80 se çok iyi.. sayı az olsa da doğal yoldan hamilelik gerçekleşebilir.. varikosel ameliyatı kolay bir operasyon.. korkmayın.. düzelmesi zaman alıyor ama sabırla beklemek lazım.. bizim 1 senede düzeldi.. başarısız olma ihtimali pek yok sanırım.. çünkü bozulan damarı düzeltiyorlar ameliyatla.. keçi boynuzu aktarda satılıyor.. 5 tane keçiboynuzunu kaynayan 2 su bardağı suyun içine kırıp 3 dk kaynatıyorsunuz.. 3 dk dolunca kapağını kapatıp 20 dk bekleyip süzüyorsunuz.. en fazla 3 gün kullanabilirsiniz.. yeni hazırlamalısınız.. yararına gelince genelde iyi etki yapıyor.. bünyeye göre değişiyor.. iyi ya da kötü geldiğini anlamak için 3 ay sonraki testinizi beklemelisiniz..

teşekkür ederim cevaplarınız ıcın arkadaslar... ben verdıgım bılgıyı duzelteyım ; ılerı hızlı % 73, canlılık oranı ise % 80 diyormuş...
peki ameliyatı denedıkten sonra söyledıgınız süreci bekleyip basarıısz oldugunda mı tup bebek önerılıyor..? tüp bebek denemesının tutma yada tutmama oranı nedir? keçiboynuzunu da deneyecegım mutlaka...

ileri hızlı hareket %73 se çok iyi yaa.. eminsin dimi.. sadece sperm için ameliyat önermemişlerdir herhalde size.. çünkü olması gereken sayı 1 ml de 20 milyon sizin 15 milyonmuş çok düşük değil yani.. eee hızlı ileri harekette 73 olunca süper yani.. ilaçla da sayıyı yükseltebilirsiniz.. keçi boynuzu kürü de sayı ve hareket için faydalı.. hiç birşeyin %100 garantisi malesef yok.. aşılama da tüp bebekte illa tutar demiyor doktorlar.. zamanı gelmişse her şekilde olur.. morfoloji yok mu testinizde..

tülinciğim canım sana birşey sormak istiyorum yaaa..sen bu konu hakkında oldukça bilgi edinmişsin sanırım:1hug:biz eşimin varikosel ameliyatından sonra asm de test yaptırmıştık daha önce sana da bahsetmiştim morfoloji %3 çıkmıştı,:çok üzgünüm:fakat bize sonuçlarını vermemişlerdi burda dosyanızda kalıcak denmişti :çok üzgünüm:bende o anda sormaya unutmuşumklava:.sence canım morfoloji %3 olduğuna göre krugere göre mi ?yok sa whoya göre midir?cevabın için şimdiden tşkr ederim:sm_cool:

bazı hastanelerde dosyayı kendileri tutuyorlar.. ama en azından fotokopisini verseler iyi olur.. bundan sonrakilerin fotokopisini iste bence canım.. %3 morfoloji krugere göre bakılmış.. olması gereken %4 o yüzden fena sayılmaz.. ilaçlar bitkiseller iyi geliyor.. benim eşim 3 aydır badem yiyor biraz biraz.. belki ondan da faydası olmuştur diyorum.. 2 den 6 ya çıktı.. ameliyatı yeni mi olmuştu eşin.. değerler için üzülmeyin.. başımdan geçtiğinden biliyorum.. ilk 3 ay değerler aynıydı.. 6. ay düştü.. 9. ayda aynıydı bozuktu.. 1 sene sonra herşey düzeldi canım.. sabırla bekleyin.. Şeniz

evet canım ileri hızlı %73.. elimde kagıtta öyle yazıyor ama morfolojı dıye bırsey yok, baska bır adı olabılır mı? ayyy cok heyecanandım bırdennn , kalbım gum gum attı:)

evet canım ileri hızlı %73.. elimde kagıtta öyle yazıyor ama morfolojı dıye bırsey yok, baska bır adı olabılır mı? ayyy cok heyecanandım bırdennn , kalbım gum gum attı:)

canım hareket kendi içinde ayrılıyor.. hızlı ileri , ileri , yavaş ileri ve yerinde hareketli diye.. ama sizin hepsi hızlı ileriyse süper yani.. başka birşey diyemiyorum.. her yer morfolojiye bakmıyor canım.. olmayabilir.. morfoloji sperm yapısı demek farklı bir isimle yazılmıyordur sanırım.. iyisi mi sen yine sırasıyla ne yazıyorsa yaz buraya.. bakim..

ask olsun arkadaslr cvplarınızı göremiyorm cvp vermiycek misinzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ileri hızlı%73, ileri yavaş %7, yerınde hareket %3 , hareketsiz %17, canlılık oranı %80, sperma sayısı 15 mılyon lıkefıkasyon suresı 30 dk..... yazanlar bunlar canım... ama doktor ılerı hızlı ıle canlılık oranının altını cizmiş.... o yüzden onu yazdım daha önemlı dıye dusunerek...

slm arkadaslr tam benlik konulr konsmusunz banada yardmcı olursanz sevinirm

ask olsun arkadaslr cvplarınızı göremiyorm cvp vermiycek misinzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hayrun her geldiğinde aynısını yapıyorsun ama.. sen yaz sıkıntını cevaplarız.. nevrosky konuyla ilgili olmayanları silmeye uğraşıyor sonra.. ona da yazık.. sen yaz biz de cevaplarız..

Kızlar gece gece sinirim bozuldu.Eşimin pek samimi olmadığımız büyük teyzesi biraz önce bizi aradı.Aynı şehirde değiliz ama kadın düğünümüze bile gelmemişti.Telefonu eşim açtı, nasılsın iyimisin faslından hemen sonra bebek olayı soruldu tabi var mı yok mu diye.Sırf bunu merak ettiğinden aramış belli.Eşim öyle kötü oldu ki yok diye geçiştiriverdi ama kadın duymuyoki bidaha sordu eşim yok yok dedi.Ama yüz ifadesini görmeliydiniz içimden keşke ben çıksaydım telefona dedim ama olan oldu bi kere.Nefret ediyorum bu tarz insanlardan bizden daha çok meraklılar.Zaten bi hamile kalsam ben onları tebrik edicem gözünüz aydın hamileyim diye.Oh be yazdım da rahatladım

bu değerler sayının azlığına rağmen çok iyi canım.. canlı ve hareketli sperm hepsi nerdeyse.. bizim ileri hızlımız %10.. sizin şansınız daha yüksek.. eşinin testisleri düşük ya da ağrısı mı var.. yani bildiğim kadarıyla canlı sperm çokken sayı ilaçla da düzeltilebilir.. ameliyat illa ki şart değil.. ama ağrı varsa olabilir..

nergis boşuna demiyoruz canım bizi bizden başkası anlamaz diye.. herkes konuşur yapmasalar keşke ama durduramıyorlar ağızlarını.. inş kısa zamanda hamile kalırsın da söyleyecek söz bulamazlar.. :mymeka::mymeka::mymeka:

hayrun her geldiğinde aynısını yapıyorsun ama.. sen yaz sıkıntını cevaplarız.. nevrosky konuyla ilgili olmayanları silmeye uğraşıyor sonra.. ona da yazık.. sen yaz biz de cevaplarız..

sagl kızmana gerek yoktu cvp gelmeynce sasırıyorm haliyle pc de sorn var galiba bazn benm msjları bazn sizinkileri göstermiyo bende anlıyamıyorm neden oldugunu

sıkma güzel canını cnm yaa ben alıştım artık böle insanlara hangi birine dert anlatcan takmıyorum artık yaşamayan anlamaz

hiç üzülme bence bana neler sölüyolar senden sonra evlenenlern çocugu oldu büyüttü sen tembel çıktın gibi nice sözler üzülme allaha havale et yasayan anlar bizi gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…