hayırlı olsun, Allah analı bbalı büyütsün inş. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip eder inş.
ben bu sıtede yenıyım, bu baslık dıkkatımı cektıgı ıcın uye oldum. bizde eşimde varıkosel oldugunu öğrendık sperm sayısı 15 mılyonfakat hareketlılıgı % 80lerde... doktor hıc bırsey demeden amelıyat dedı. ben azda olsa kendılıgınden olma ıhtımalının oldugunu bılmek duymak ıstıyorum acıkcası. ve de bu operasyon gerceklesse basarısız olma ıhtımalı ne kadar? bır de bu kecı boynuzu kürü nerede satılır, ne kadar yararlıdır? bılgısı olan , benı aydınlatırsa cok sevınırımmm.. herkesın dualarının kabul olması dılegıyle....
hayırlı olsun, Allah analı bbalı büyütsün inş. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip eder inş.
ben bu sıtede yenıyım, bu baslık dıkkatımı cektıgı ıcın uye oldum. bizde eşimde varıkosel oldugunu öğrendık sperm sayısı 15 mılyonfakat hareketlılıgı % 80lerde... doktor hıc bırsey demeden amelıyat dedı. ben azda olsa kendılıgınden olma ıhtımalının oldugunu bılmek duymak ıstıyorum acıkcası. ve de bu operasyon gerceklesse basarısız olma ıhtımalı ne kadar? bır de bu kecı boynuzu kürü nerede satılır, ne kadar yararlıdır? bılgısı olan , benı aydınlatırsa cok sevınırımmm.. herkesın dualarının kabul olması dılegıyle....
teşekkür ederim cevaplarınız ıcın arkadaslar... ben verdıgım bılgıyı duzelteyım ; ılerı hızlı % 73, canlılık oranı ise % 80 diyormuş...
peki ameliyatı denedıkten sonra söyledıgınız süreci bekleyip basarıısz oldugunda mı tup bebek önerılıyor..? tüp bebek denemesının tutma yada tutmama oranı nedir? keçiboynuzunu da deneyecegım mutlaka...
tülinciğim canım sana birşey sormak istiyorum yaaa..sen bu konu hakkında oldukça bilgi edinmişsin sanırım:1hug:biz eşimin varikosel ameliyatından sonra asm de test yaptırmıştık daha önce sana da bahsetmiştim morfoloji %3 çıkmıştı,:çok üzgünüm:fakat bize sonuçlarını vermemişlerdi burda dosyanızda kalıcak denmişti :çok üzgünüm:bende o anda sormaya unutmuşumklava:.sence canım morfoloji %3 olduğuna göre krugere göre mi ?yok sa whoya göre midir?cevabın için şimdiden tşkr ederim:sm_cool:
evet canım ileri hızlı %73.. elimde kagıtta öyle yazıyor ama morfolojı dıye bırsey yok, baska bır adı olabılır mı? ayyy cok heyecanandım bırdennn , kalbım gum gum attı:)
slm arkadaslr tam benlik konulr konsmusunz banada yardmcı olursanz sevinirm
ask olsun arkadaslr cvplarınızı göremiyorm cvp vermiycek misinzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ileri hızlı%73, ileri yavaş %7, yerınde hareket %3 , hareketsiz %17, canlılık oranı %80, sperma sayısı 15 mılyon lıkefıkasyon suresı 30 dk..... yazanlar bunlar canım... ama doktor ılerı hızlı ıle canlılık oranının altını cizmiş.... o yüzden onu yazdım daha önemlı dıye dusunerek...
Kızlar gece gece sinirim bozuldu.Eşimin pek samimi olmadığımız büyük teyzesi biraz önce bizi aradı.Aynı şehirde değiliz ama kadın düğünümüze bile gelmemişti.Telefonu eşim açtı, nasılsın iyimisin faslından hemen sonra bebek olayı soruldu tabi var mı yok mu diye.Sırf bunu merak ettiğinden aramış belli.Eşim öyle kötü oldu ki yok diye geçiştiriverdi ama kadın duymuyoki bidaha sordu eşim yok yok dedi.Ama yüz ifadesini görmeliydiniz içimden keşke ben çıksaydım telefona dedim ama olan oldu bi kere.Nefret ediyorum bu tarz insanlardan bizden daha çok meraklılar.Zaten bi hamile kalsam ben onları tebrik edicem gözünüz aydın hamileyim diye.Oh be yazdım da rahatladım
hayrun her geldiğinde aynısını yapıyorsun ama.. sen yaz sıkıntını cevaplarız.. nevrosky konuyla ilgili olmayanları silmeye uğraşıyor sonra.. ona da yazık.. sen yaz biz de cevaplarız..
Kızlar gece gece sinirim bozuldu.Eşimin pek samimi olmadığımız büyük teyzesi biraz önce bizi aradı.Aynı şehirde değiliz ama kadın düğünümüze bile gelmemişti.Telefonu eşim açtı, nasılsın iyimisin faslından hemen sonra bebek olayı soruldu tabi var mı yok mu diye.Sırf bunu merak ettiğinden aramış belli.Eşim öyle kötü oldu ki yok diye geçiştiriverdi ama kadın duymuyoki bidaha sordu eşim yok yok dedi.Ama yüz ifadesini görmeliydiniz içimden keşke ben çıksaydım telefona dedim ama olan oldu bi kere.Nefret ediyorum bu tarz insanlardan bizden daha çok meraklılar.Zaten bi hamile kalsam ben onları tebrik edicem gözünüz aydın hamileyim diye.Oh be yazdım da rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?