bişey sorabilr miyim caneylom kaç ayda 2 milyona cıktı değerlernz ve günde kaç bardak içrdin eşine ek olarak bişey kullandnzmı ilac bitkisel v.s
yaşında oakadr büyük değil tatlım az daha sabret erken sanki micro içinmorfoloji % 21 nasıl sizce .ben 25 eşim 29 yaşnda insalh herkesn buradan güzel haberlerini alrızda bize de destek olur
arkadaslar hiç bu durumdan kurtulduğu ve cocuk nsahibi olduğu müjdesi aldnzmı yaaaa nolr beni rahatlatsn birii
morfoloji % 21 nasıl sizce .ben 25 eşim 29 yaşnda insalh herkesn buradan güzel haberlerini alrızda bize de destek olur
hımm bu değerler neye göre yazmıyo testte.6 aydır doktora gidiyorz 2 kez asılamada yapıp sonuc alamynca ben panik yapmayta basladm rabbimin mucizeleri mutlaka vardır ve bizede insalh nasip eder saol tulincim
bişey sorabilr miyim caneylom kaç ayda 2 milyona cıktı değerlernz ve günde kaç bardak içrdin eşine ek olarak bişey kullandnzmı ilac bitkisel v.s
arkadaslar hiç bu durumdan kurtulduğu ve cocuk nsahibi olduğu müjdesi aldnzmı yaaaa nolr beni rahatlatsn birii
bu arada kenzül arş isminde bir dua varmış.. ben ilk kez duydum.. bu duayı okuyanlarında dileği gerçek oluyormuş.. Allah'a dualarımız var elbet bunu da okuyacam ben.. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlarım...
kızlar sizlere çok güzel bi haberim var arkadaşımın affına sıgınarak bu güzel haberi sizlere ben vermek istedim canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi yaklaşık bir saat önce bana verdi bugüzel haberi allahım onları hiç ayırmasın ve enkısa zamanda bugüzel duyguyu bizlerede nasip etsin:hadi ben başı çekiyorum arkamdan gelin:teytey::teytey::teytey::dance:
kızlar sizlere çok güzel bi haberim var arkadaşımın affına sıgınarak bu güzel haberi sizlere ben vermek istedim canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi yaklaşık bir saat önce bana verdi bugüzel haberi allahım onları hiç ayırmasın ve enkısa zamanda bugüzel duyguyu bizlerede nasip etsin:hadi ben başı çekiyorum arkamdan gelin:teytey::teytey::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?