Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bişey sorabilr miyim caneylom kaç ayda 2 milyona cıktı değerlernz ve günde kaç bardak içrdin eşine ek olarak bişey kullandnzmı ilac bitkisel v.s

canım googleye ibrahim saraçoğlu de sitesine gir ve orda keçi boynuzu kürüne bak olurmu
ayrıca sizde morfolojiye bakılmadımı o kaç :uhm:

morfoloji % 21 nasıl sizce .ben 25 eşim 29 yaşnda insalh herkesn buradan güzel haberlerini alrızda bize de destek olur
yaşında oakadr büyük değil tatlım az daha sabret erken sanki micro için
benim hızlı hareketim %0 morfoloji %1 ve sayımızda sizin kadar yüksek değil dr bize bekleyin dedi

arkadaslar hiç bu durumdan kurtulduğu ve cocuk nsahibi olduğu müjdesi aldnzmı yaaaa nolr beni rahatlatsn birii

canım olmazmı
bizim bu topiğin hamiş listesi var pembe liste biraz geriye gidip bak orda görebilirsin hangi yollarla hangi sorunlu arkadaşlar hamiş kalmış

kusura bakam akşam mutfaktayım işim çok ilgilenemiyorum
yoksa bulurum sana

morfoloji % 21 nasıl sizce .ben 25 eşim 29 yaşnda insalh herkesn buradan güzel haberlerini alrızda bize de destek olur

morfoloji krugere göre mi bakıldı ki.. o şekilde bi ibare varsa onu da de.. eğer krugere göreyse çok iyi.. ama whoya göreyse 70 olması lazım canım..

yeni öğrendiğiniz için belki bu kadar telaşlısın.. mucizelerimiz çok var burda.. %1 morfoloji 0 morfolojiyle hamile olan çok kişi var.. kendini bu kadar yıpratma.. herşey Allah istediği zaman olur.. vakti gelmemişse ne yapsakta boş canım.. hayırlısını dile..

hımm bu değerler neye göre yazmıyo testte.6 aydır doktora gidiyorz 2 kez asılamada yapıp sonuc alamynca ben panik yapmayta basladm rabbimin mucizeleri mutlaka vardır ve bizede insalh nasip eder saol tulincim

hımm bu değerler neye göre yazmıyo testte.6 aydır doktora gidiyorz 2 kez asılamada yapıp sonuc alamynca ben panik yapmayta basladm rabbimin mucizeleri mutlaka vardır ve bizede insalh nasip eder saol tulincim

nasibimizde varsa bir gün hepimizin bebeği olacak canım.. ne yapsakta olacağın önüne geçemeyiz..

krugere göre olduğunda %1 - 2 -3 - 4 diye gidiyor değerler
whoya göre de %10 -20 -30 -40 diye o yüzden detayını öğrenmek istedim canım.. dediğim linke bak hamile olan arkadaşlarımızın sorunlarını oku canım.. hayırlısını dileyelim Allah'tan.. hayırlı sağlıklı evlatlar.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada kenzül arş isminde bir dua varmış.. ben ilk kez duydum.. bu duayı okuyanlarında dileği gerçek oluyormuş.. Allah'a dualarımız var elbet bunu da okuyacam ben.. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlarım...

bişey sorabilr miyim caneylom kaç ayda 2 milyona cıktı değerlernz ve günde kaç bardak içrdin eşine ek olarak bişey kullandnzmı ilac bitkisel v.s

canım o zaman sadece pekmezini içmişti fakat hızlı davranmadığımız için tekrar ölü çıktı spermler. canım beklemek konusundada şöyle eğer azolu olsan beklenecek hiç bi şey yok pcolu olsan çok beklemeye gerek yok ama senin gibi hatta daha kötü durumlarda olupta doğal yolla hamile kalanları gördük bu sitede mikrotesede çıkmadı arkadaşın kocasında sperm , sperm bankasını önerdiler ama ertesi ay doğal yolla hamile kaldı ve muhtemelen bugün doğum yapmış bulunmakta arkadaşımız sayfaları okuyabilirsen oku canım rabbimin büyüklüğü kaç defa daha hatırlatıldı bize bu sitede görürsün ve daha umutla yoluna devam edersin canım inşallah yoluna....
arkadaslar hiç bu durumdan kurtulduğu ve cocuk nsahibi olduğu müjdesi aldnzmı yaaaa nolr beni rahatlatsn birii

bu arada kenzül arş isminde bir dua varmış.. ben ilk kez duydum.. bu duayı okuyanlarında dileği gerçek oluyormuş.. Allah'a dualarımız var elbet bunu da okuyacam ben.. sizlere de tavsiye ederim arkadaşlarım...

evet canım ben biliyorum bu duayı biraz uzun yani burda yazılması zor ama yasin cüzlerinde bulabilirisiniz canım kolayca gerçekten çok etkili bir dua canlar okumanızı temenni ederim allahın izniyle dualarınız kabul olur inşallah....

kızlar sizlere çok güzel bi haberim var arkadaşımın affına sıgınarak bu güzel haberi sizlere ben vermek istedim canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi yaklaşık bir saat önce bana verdi bugüzel haberi allahım onları hiç ayırmasın ve enkısa zamanda bugüzel duyguyu bizlerede nasip etsin:hadi ben başı çekiyorum arkamdan gelin:teytey::teytey::teytey::dance:

negüzel inanın sanki kendim bebek sahibi olmuşum gibi mutlu oldum hoşgeldin aramıza minik bebek ömrün uzun ,hayatın huzurlu yolun hep açık olsun allahım seni bütün kötülüklerden korusun ve annene babana bagışlasın teyzesi kurban olsun....

:teytey: :teytey: :teytey:
hemen yanına ilişeyim o zaman hey heyde heyytt
ealnas rabbim sana bebeğini sağlıklı ulaştırdı :ecrin_bebek:
annelik duygusunu sana tattıran yüce rabbim bizide bu güzellikten mahrum bırakma :Saruboceq:
ooohhh mis gibi kokusuda geldi cennet kokulu minik bebek hoşgeldin delikafadulden

Alllahım hayırlı bir ömür nasip etsin
çok duygulandım, çok sevindim:teytey::teytey:

allah analı babalı uzun ömürlü eylesin canım allah bağışlasın canım halayımız bitmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:teytey::teytey:
bugün civcivde doğum yapacaktı haberi olan varmı kıslar:uhm:

allah analı babalı büyütsün canım,: allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah :dance
darısı bizim başımıza rabbim isteyen herkeze bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah:teytey::teytey::teytey::dance:

Allah analı babalı büyütsün inş.. :teytey::teytey::teytey::teytey:

civcivde gazel ine kavuşmuştur inş..

selam kızlar yeni bebeği olmuş arkadaşları kutluyorum dün seherim bugün civcivim doğuma gidicekti hayırlısıyla almışlardır kucaklarına meleklerini inşş..

hayırlı olsun, Allah analı bbalı büyütsün inş. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip eder inş.
ben bu sıtede yenıyım, bu baslık dıkkatımı cektıgı ıcın uye oldum. bizde eşimde varıkosel oldugunu öğrendık sperm sayısı 15 mılyonfakat hareketlılıgı % 80lerde... doktor hıc bırsey demeden amelıyat dedı. ben azda olsa kendılıgınden olma ıhtımalının oldugunu bılmek duymak ıstıyorum acıkcası. ve de bu operasyon gerceklesse basarısız olma ıhtımalı ne kadar? bır de bu kecı boynuzu kürü nerede satılır, ne kadar yararlıdır? bılgısı olan , benı aydınlatırsa cok sevınırımmm.. herkesın dualarının kabul olması dılegıyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…