Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:dance:Canım orda net var giricem arada :jeyyar:Ayrı kalamam buralardanŞeniz

sevindim canim bizi yalniz birakma

canim artik yarina kaldi yarin diger yerde yaptircak bende dedim ben inanmiyorum o i goresiye kadar umudum var dedim cunku 46 cok dusuk degilki

ins canim ya ins

haber verdigin icin tesekkurler canim
insallah nevro en kisa zamanda atlatir ya
aramiza saglikla doner insallah

canim bir kez de ilk yaptirdigi yerde yaptirsin testini
aklinda soru isareti kalmasin
simdi adet oldumu ablan

evet canim yarin artik orda yaptircak insallah allahim yuzumuze bakar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar benide alın aranıza benim esimde 25 martta ameliyat oldu.esimin agrısı vardı doktora gittik osekılde öğrendik varikosel oldugunu.9 aylık evlıyız daha dusunmuyoduk ama varikosel oldugunu ogrendıkten sonra korunmayı bıraktık.inşallah Rabbim en kısa zamanda verir hepimizin kucagına bebişlerimizi.:CüvCüv:

hoşgeldin ayşe.. geçmiş olsun.. 1 senede düzelme oluyor.. iyi ki başlarda öğrenmişsiniz.. biz 4 yıllık evliyken öğrendik.. 2 yıldır istiyoruz.. geçen sene ameliyat oldu.. artık değerler düzeldi.. bebek kapıdadır artık inş.. değerleriniz nasıl... keçi boynuzu kürü yap içsin eşin iyi geliyor..

bizim degerlerimizde bozulma pek yoktu ağrısı oldugu için yaptılar ameliyatı.cift taraflı oldu.hayırlısı hepimiz için bende yasmin kullanıyordum hemen bıraktım.

bizim degerlerimizde bozulma pek yoktu ağrısı oldugu için yaptılar ameliyatı.cift taraflı oldu.hayırlısı hepimiz için bende yasmin kullanıyordum hemen bıraktım.

o zaman sorun yok.. inş daha iyi olur artık.. iyi yapmışsınız.. hayırlısı olsun..

hoşgeldin ayşecima.s.
öncelikle geçmiş olsun...
değerleriniz güzelse o zaman sorun yok demektir...
korunmayı bırakmakta iyi yapmışsın....
çünkü zamanla ne olacağı belli olmaz...
değerleriniz güzelken bebeğin gelsin inşallah....

29 Nisan hadi gel artıkkk gell..Bende ailemin yanınasenağlama bursaya gidicem 1 ayy kalıcamm ordaahihoyyyt

balsurat demek senin ailen de bursa da canım.....benim ailem de orda bende 24 nisan da gidicem eşim işte olduğu için iki gün kalıp dönücez:1no2: bursa nın hangi semtine gidiceksin vanım?

evet doğru soyluyosun canım zamanla ne olacağı belli olmuyo.ben cok buyuk konusmustum 2 yıl istemem diye budurum cıkınca hemen fıkrım degıstı.

hoşgeldin canım:1hug:geçmiş olsun.benim eşimde yaklaşık 8 ay önce varikoselden ameliyat oldu.ama bizim ameliyattan sonra morfolojide sorun çıktı mağlesef:1no2:şuan doğal yoldan deniyoruz 2 ay sonra tekrar bir test daha yaptırıcaz inşallah ozaman iyi sonuç alırız.rabbim inşasllah en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur[/QUOTE]

sen moralını yuksek tut canım cunku herseyin bası moral.inşallah test sonuclarınız cok ıyı cıkar en kısa zamanda kavusursunuz bebeğinize.....

hoşgeldin canım.. iyiyiz sen nasılsın..yerimseniben

çook sağol canım yaa ben de iyiyim.:Saruboceq:saat 16,00 dr ye gidicem sekreteri rahatsızmış....şimdi aradı muannaneme yardıma gelirmisin dedi....bende oks dedim ama pek gidesim yok.. çünki,daha önce de gitmiştim iki kez her hastanın farklı farklı derdi olduğu için daha da çok etkilenip öyle gelmiştim..inşallah gitmişken en azından benim yumoşlara da bakar da iyi şeyler söyler bari

sen moralını yuksek tut canım cunku herseyin bası moral.inşallah test sonuclarınız cok ıyı cıkar en kısa zamanda kavusursunuz bebeğinize.....[/QUOTE]

inşallah canım inşallah

cornelia canım nasılsınn? nasıl gidiyo?umarım her şey yolundadır...test nezaman yaptıracaksın? inşallah meleğin seninledir canım

saol sabınacım iyiyim beklıorum 10 gun snra ypcz 27sınde adet olmzsam inşş hyrlısı cnm inş öledr ya cok yoruldm bn artık cunku sen nasılsnn

inş güzel haber alırsın canım.. gitmişken baktır tabi..

balsurat demek senin ailen de bursa da canım.....benim ailem de orda bende 24 nisan da gidicem eşim işte olduğu için iki gün kalıp dönücez:1no2: bursa nın hangi semtine gidiceksin vanım?

:çok üzgünüm:sabina evet canım ailem orda Biz Osmangazi_Altıparmak tayızz..sen hangi semtindensinkaydirigubbakcemile5

Nevomm canım benimm çokk geçmişş olsunn.Allahım şifalar versinn allaha emanet oll.Çokk özledim seniiii :çok üzgünüm:Artık iş yerindende giremicen off:çok üzgünüm:Hafta sonu inşallahh gelirsin öpüyıporummmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…