Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaaa kimsecikler kalmamışşşş
kızlarrrr saklanmayın ltfff çıkın hadinnn
korkarım ben yanlızlıktannnnn
nevroşum gelsin söylicem hepinizi topiğimiiz yanlız bırakıyolar dicem görürsünüz sizzz

mrb canim hosgeldin
esinin sperm testi sonucunu yazarmisin cokmu kotu insallah ameliyattan sonra hemen duzelme olur

sidelya canim sende kac kimse kalmayinca yalniz kalma buralarda
bi ara bende takinti olmustu bu sayfayi aciyordum bir daha kapatmiyordum delirmistim topik icin valla

kızlar sabahtan beri benimde açık aşağıya aldım duruyo öyle bende yeni fırsat buldum girmeye hayırlısı kızlar benn yarın gidiyorum patronumdan sevcanın gazıyla canım arkdaşım sağolsun destekledi beni izin aldım cumartersi için yarın akşam yola çıkıyorum çok özledim oraları ya ayklarım yerdn kesiliyo günde bana umut verecek inanıyorum hepinize sevgiler şimdiden

slm kizlar nasilsiniz??
aramiza yeni katilan adasima hosgeldin diyoruma.s.

nevrocum acil sifalar diliyorum canim sen bunuda atlatirsin:1hug:

ve tatile gidenler, sizi çoook kiskandim bende gitmek istiyorum :a015: benim kocis bu yaz yalniz gidecek 2haftaligina ben gidemicem bu sene imkanlar kisitli ben burda kalacam ve simdiden uzuluyorum belki son dakika hamlesi yaparimsositososito

offf çok yorgunum kizlar yaa valla temizlik yapmaktan oldum bittim yokmu yorgunluk kahvesi yapacak apartmanda yasayanlara çok ozeniyorum valla oglenden beri bahce teras temizledim mutfagi dip kose temizledim cam sildim simdi salon kaldi mola verdim size bakayim dedim

asicim unuttum yazmayi, gerci sende bilirsin ama gebelik testi 2çesit yapiliyo, biri kanda varmi yokmu diye bakiliyo ve normalde gecikmen olduktan sonra yapiliyo, digeride kanda bhcg olcuyo genelde bu yapiliyo ama ablana belki digeri yapilmistir ilk yaptirdigi yerde yaptirsin daha emin olur ve insallah orani artmistir

kolay gelsin ayşem.. apartmanlarda da pek komşuluk yok artık canım.. hele de büyük şehirlerde.. kimse kimseyi tanımıyor.. benim apartman değil ama gördüklerim öyle.. maşallah tadilat bitmiş temizlikte nerdeyse bitmiş.. güle güle oturun inş.. Şeniz kahveyi ben yapim nasıl içersin..

kızlar özlem gelmemiş galiba.ben haber vereyim.bugun dosya açtırdı.doktor iğnelerini yazdı.bu akşam ilk iğnelesini olacak.hayırlısıyla tutar inşallah canım arkadaşımın aşılaması.pazartesi gelecek tekrar hastaneye ama ben yokum...

anam iyi iyi hadi maşallah.. yetişmiş bu aya.. inş sonu güzel olur canım... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

orasida oyle canim gerci benim komsularimin hepsi belcikali ama aramiz iyi hele bi yasli çift var her bayramda(hirstiyan bayramlarinda) bana seker ciklata hediye getirirler hep cocuklarida yok bende devamli ilgileniyorum ...
nerde bitecek ya daha yeni basladi, 2mutfagim var simdi az kullanilan mutfagin içi komple kalebodur yapilacak kullandigim mutfak dolaplarim oraya geceke ve gunluk mutfagima yeni aldigim mutfak dolaplarim takilacak is çok ama yapan yok parada yoktu gerci, dun kredi cektik ev bittikten sonra kalan paraylada turkiyeye gidip tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz:lepi:
kahvem az sekerli bol kopuklu olsun:içelim:

hosgeldin canim nasilsin??
ozleminde tedavisi hayirli olsun insallah guzel sonuclar alir:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…