aaaa kimsecikler kalmamışşşş
kızlarrrr saklanmayın ltfff çıkın hadinnn
korkarım ben yanlızlıktannnnn
nevroşum gelsin söylicem hepinizi topiğimiiz yanlız bırakıyolar dicem görürsünüz sizzz
slm kızlar benide alın aranıza benim esimde 25 martta ameliyat oldu.esimin agrısı vardı doktora gittik osekılde öğrendik varikosel oldugunu.9 aylık evlıyız daha dusunmuyoduk ama varikosel oldugunu ogrendıkten sonra korunmayı bıraktık.inşallah Rabbim en kısa zamanda verir hepimizin kucagına bebişlerimizi.:CüvCüv:
Tuliyn msndesin biliyorum:roflol::roflol:çık ortayasırnaşık şey
ASimm tamamdır eklenmiş bulunmaktasın:jeyyar:kiz balsurat ne zamandir diyim diyorum aklima yeni geldi sen neden yoksun benim msnde
ben değilim sen açıksın ama ... yavrııııımmmmmmm ... sende çık ortaya :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
kiz balsurat ne zamandir diyim diyorum aklima yeni geldi sen neden yoksun benim msnde
:mymeka: :mymeka:
slm kizlar nasilsiniz??
aramiza yeni katilan adasima hosgeldin diyoruma.s.
nevrocum acil sifalar diliyorum canim sen bunuda atlatirsin:1hug:
ve tatile gidenler, sizi çoook kiskandim bende gitmek istiyorum :a015: benim kocis bu yaz yalniz gidecek 2haftaligina ben gidemicem bu sene imkanlar kisitli ben burda kalacam ve simdiden uzuluyorum belki son dakika hamlesi yaparimsositososito
offf çok yorgunum kizlar yaa valla temizlik yapmaktan oldum bittim yokmu yorgunluk kahvesi yapacakapartmanda yasayanlara çok ozeniyorum valla oglenden beri bahce teras temizledim mutfagi dip kose temizledim cam sildim simdi salon kaldi mola verdim size bakayim dedim
kızlar özlem gelmemiş galiba.ben haber vereyim.bugun dosya açtırdı.doktor iğnelerini yazdı.bu akşam ilk iğnelesini olacak.hayırlısıyla tutar inşallah canım arkadaşımın aşılaması.pazartesi gelecek tekrar hastaneye ama ben yokum...
ben geldim
kolay gelsin ayşem.. apartmanlarda da pek komşuluk yok artık canım.. hele de büyük şehirlerde.. kimse kimseyi tanımıyor.. benim apartman değil ama gördüklerim öyle.. maşallah tadilat bitmiş temizlikte nerdeyse bitmiş.. güle güle oturun inş.. Şeniz kahveyi ben yapim nasıl içersin..
kızlar özlem gelmemiş galiba.ben haber vereyim.bugun dosya açtırdı.doktor iğnelerini yazdı.bu akşam ilk iğnelesini olacak.hayırlısıyla tutar inşallah canım arkadaşımın aşılaması.pazartesi gelecek tekrar hastaneye ama ben yokum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?