Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayşe canım kolay gelsin bizde apartmanda oturuyoruz ama müstakilelre özenmiyorda değilz kimse kimseyi tanımıyor evde canında çıksa bağırmaktann biri ne oluyo deyipte sana bakmaya gelmiyor o yüsden zor ama sizin şartların daha iyi canım

köpüksüzü benden çıkmaz zaten.. kaydirigubbakcemile3 anam geri aldım sözümü çok iş varmış daha.. bende temizliği bitirince bitti sandım.. ne yoruyorsun kendini madem.. hepsi bitsin öyle yap.. gözünüz aydın krediyi almışsınız.. inş bebeğinizde gelir.. borcunu birlikte ödersiniz..

merhabalar ben geldimm , nasılsınız bakalımm,,,
nevrocum benim kırmızılar 13 nisan itiberiyle gelmiş bulunmakta ben buraya yazmayı unutmuşumm
bu aralar çok yoğundum görümcem evlendi çeyizdi düğündü derkenn şimdi rahatım,
sizi böyle tedavi olurken gördükçe imreniyorum doğrusu bir an önce yaz gelsede ben de gitsem diyorumm ,,Rabbim tüm isteyenlerin gönüllerine göre versin inş...

evet ya bende isterimmmmm

son olarak bende msn istiyorum :dilcikar:

kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur

aysecim ilk dediginde yapildi yani varmi yokmu diye yarin da oburunden yaptircak bilmiyorum ki olsa cikardi galiba bugunde adetide yavaslamis allahim korumustur insallah bebisi kizlar sidelya ve aysecim sizlerde gonderiyorum msn ekleyin bakam
sidelya canim ins yarin guzel haberler alirsin

kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur
inş. herşey istediğin gibi olur canımm:1hug:

ayşe kolay gelsin canımm ,, gel çay demledim yorgunluk çayı içerizz hee sadece ayşe değil herkes davetli buyrun bekliyorumm

sidelyacım inşallah yumoşların büyümüştür güzelim iyi haberlerle dön aramıza bebişinde daha fazla bekletmez annesini umarım

umutsuz canım işin zor ya ilşki olsada bir ihtimal rabbim nasip ettiyse olur sıkma canını olan olmuş kısmet de ya bizmallah de başla kaydirigubbakcemile3 arkasıda hayırlıyla çift çizgi olarak gelir inşallah

asicim ablanın değerleri nasıl gelişme varmı
neslihacım amin canım benim görümcenede hayılı olsun bizlerde tedaviye başlamak için bekliyoruz butopicte tedavi olanların sayısı çok hamişler gelicek patlıcak topiğimiz inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey

sizi gidi sizi msn de kaynatıyorsunuz demekkkaydirigubbakcemile3 banane bende istiyorumm:dilcikar::sm_confused:

asi74 canım inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu güzel duyguyu....

amin canim ins bir gun bizlerde anne olucazzzzzzzz

canim yarin belli olucak sayimli yarin yaptircak allahim yuzumuze guler ins

canım biz burdayız
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook yoksa sen bizi beğenmiyormusunkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sağol canımm ,,,Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inş..inş. bu yıl bizim topiğin yılı olur hamiş olmayan kalmazz:Saruboceq: bu arada herkes kaybolduu:sm_confused:

asicim Rabbim gönlünüze göre versinn canımm ,:Saruboceq: inş. herşey istediğiniz gibi olur..

canım allah kolaylık versin eşim dün rüyalanmış ne demek anlamadım amafisfisfis

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım biz burdayız
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook yoksa sen bizi beğenmiyormusunkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ya öyle deme benim onu yazdıgımda kimsecikler yoktuuu....sizleri begenmesem beklermiydim hiçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…