orasida oyle canim gerci benim komsularimin hepsi belcikali ama aramiz iyi hele bi yasli çift var her bayramda(hirstiyan bayramlarinda) bana seker ciklata hediye getirirler hep cocuklarida yok bende devamli ilgileniyorum ...
nerde bitecek ya daha yeni basladi, 2mutfagim var simdi az kullanilan mutfagin içi komple kalebodur yapilacak kullandigim mutfak dolaplarim oraya geceke ve gunluk mutfagima yeni aldigim mutfak dolaplarim takilacak is çok ama yapan yok parada yoktu gerci, dun kredi cektik ev bittikten sonra kalan paraylada turkiyeye gidip tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz:lepi:
kahvem az sekerli bol kopuklu olsun:içelim:
inşallah canım herşey gönlünce olsun...kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur
evet ya bende isterimmmmm
asicim unuttum yazmayi, gerci sende bilirsin ama gebelik testi 2çesit yapiliyo, biri kanda varmi yokmu diye bakiliyo ve normalde gecikmen olduktan sonra yapiliyo, digeride kanda bhcg olcuyo genelde bu yapiliyo ama ablana belki digeri yapilmistir ilk yaptirdigi yerde yaptirsin daha emin olur ve insallah orani artmistir
son olarak bende msn istiyorum :dilcikar:
kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur
inş. herşey istediğin gibi olur canımm:1hug:kızlar ben yarın doktora gidicem yumişlerime bakılacak inş büyüşlerdir ve sayıları çoktur
canım allah kolaylık versin eşim dün rüyalanmış ne demek anlamadım amafisfisfiskizlaar buuaay kesin hastalanicm esim dun ruyalanms napcam bugun iliski verdi napcamm
asi74 canım inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu güzel duyguyu....
sidelyacım inşallah yumoşların büyümüştür güzelim iyi haberlerle dön aramıza bebişinde daha fazla bekletmez annesini umarım
umutsuz canım işin zor ya ilşki olsada bir ihtimal rabbim nasip ettiyse olur sıkma canını olan olmuş kısmet de ya bizmallah de başla kaydirigubbakcemile3 arkasıda hayırlıyla çift çizgi olarak gelir inşallah
asicim ablanın değerleri nasıl gelişme varmı
neslihacım amin canım benim görümcenede hayılı olsun bizlerde tedaviye başlamak için bekliyoruz butopicte tedavi olanların sayısı çok hamişler gelicek patlıcak topiğimiz inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey
aaaa kimsecikler kalmamışşşş
kızlarrrr saklanmayın ltfff çıkın hadinnn
korkarım ben yanlızlıktannnnn
nevroşum gelsin söylicem hepinizi topiğimiiz yanlız bırakıyolar dicem görürsünüz sizzz
sidelyacım inşallah yumoşların büyümüştür güzelim iyi haberlerle dön aramıza bebişinde daha fazla bekletmez annesini umarım
umutsuz canım işin zor ya ilşki olsada bir ihtimal rabbim nasip ettiyse olur sıkma canını olan olmuş kısmet de ya bizmallah de başla kaydirigubbakcemile3 arkasıda hayırlıyla çift çizgi olarak gelir inşallah
asicim ablanın değerleri nasıl gelişme varmı
neslihacım amin canım benim görümcenede hayılı olsun bizlerde tedaviye başlamak için bekliyoruz butopicte tedavi olanların sayısı çok hamişler gelicek patlıcak topiğimiz inşallah herkesin gönlüne göre olur herşey
canım allah kolaylık versin eşim dün rüyalanmış ne demek anlamadım amafisfisfis
canım biz burdayız
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook yoksa sen bizi beğenmiyormusunkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?