testre serısı ful seyrettık.
sınırda,
teksas katlıamı 1,2,3
arada komedı fılmlerde syrettyoz tabıkıde..
kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
bu arada gunaydin kizlar guzel haberler gelmiyor bu ara yavasladikmi ne
benim su gicik reglim bi duzene girseydi tedaviye baslayacaktik iyice sapitti
14 24 birde tekrar 10 da ama cok az geldi gitti
dr da her ihtimale karsi kanda hamilelik yaptirin dedi sabah yaptidim geldim sanki cok merakliyim negatifi duydugum yetmedide
ondan sonra bi caresine bakcaklarmis ayda iki kere adet oldum ne hamileligi ise
ogleden sonra negatifi yazarim size:lepi:sırnaşık şey
hepinize selam kızlar..
nevoooooo iyileşmen süper .. artık daha da iyi ol herşey eskisi gibi olsun... Şeniz
civciv Allah analı babalı büyütsün canım.. uzun ömürler versin Gazel'ine.. nazarlardan korusun..Şeniz
sevgi hayırlısıya kucağına alman da nasip olsun inş.. :teytey::teytey::teytey:
asicim hayırlısı bakalım ne çıkacak :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile öncelikle merhaba... inşallah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla doğarlar, kucana alırsın, büyütürsün kaydirigubbakcemile böyle uğraştırırlar seni... peşlerinden kopyururlar....
canım ne zamandır çocuk istiyodun sizin soruınunuz neydi eğer bi sakıncası yoksa cevab yazabilirmisin....a.s.
kızlar ben yine uzun zamandır yazamıyorum...benim üçüzler 8 haftalık oldular..şu anda herşey yolunda gözüküyor...öpüyorum hepinizi tek tek..
slm canım nasılsın inşallah bebişin yola çıkmış geliyordur canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba arkadslar..yazamasamda sızlerı takıp edıyorum....Şeniz
erkek ınfertılıtesının ılk bebıklerı gelıyorlar..rabbım bebsılere uzun omurler versın...:ecrin_bebek:
nevrom duzelmene cok sevındım..ı:1hug:
hejam canım ıkz sgelıyormus...saglıkla gelsınler....kızına bır kardes derkenıkı tane geldı
sevgıcım tebrık ederım senıde..ınsallah bu gebelıgın hayırla sonna eree.9 ay sonunda sende bebeısnı kucagına alırısn:ecrin_bebek:
asılama olan ve asılama yaptıracak arkadslar sızlerde guzel haberler verırısınız bzılere..
balsuratım canım benım...bu ay olmadı dıye uzlume...onunde nıce aylar varhihoyyyt
bılyosun ılacların etksı vucuttan atılmıyor...ınsalalh yakında bal surat beben gelcek..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı gelen arkadsalar olmus sızlerde hosgeldınza.s.
acıl sıfalar versın hepınıze..ınsalah bu topık sıoze ugurlu gelır hemncecık hamıs kalırsınız:CüvCüv:
uzun bır suredır yazamadım sızlerı hastaneden cıkamıyorum
1 haftadır dıs agrısı cekıyorum..dun yıne dr gıtıtım...apse yapmıs ve ıltıhap almıs :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
caya ve suya hasret kaldım...dogru duzgun bırseyler yıyemıyorum..
bunun yanında hala pıhtılasma testlerıım devam edıyor..bugunde yıne kan vercem..ve son bulacak...hihoyyyt
artık bıktım hataneye gıtmekden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aksamlarıda esım ızın vermıyor..sureklı fılm alıp seyredıyoruz..korku fılmı seyredmekten uyku duzenımde kactı..garıp garıp ruyalar goruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendınıze cok ıyı bakın arkadslar ancak hazırlanırım..hastane yolları benı beklerdelikafaduldendelikafadulden
canım çok saol valla bi haller oluyor ya sonu hayır mı olcak bilmiyorum.. haftaya bugün öğrenicez artık... nasip diyelim.. ŞenizŞeniz
Bırak şimdii bebeğiii:jeyyar:Nasılsın sevimli hayalet casperem arada uğra topiğee burası arada hayalet kasabasına dönüşüyor Şenizkaydirigubbakcemile3
ne hallerr oluyorr kısss süyleseneeee delikafaduldendelikafadulden
merhaba arkadslar..yazamasamda sızlerı takıp edıyorum....Şeniz
erkek ınfertılıtesının ılk bebıklerı gelıyorlar..rabbım bebsılere uzun omurler versın...:ecrin_bebek:
hejam canım ıkz sgelıyormus...saglıkla gelsınler....kızına bır kardes derkenıkı tane geldı
sevgıcım tebrık ederım senıde..ınsallah bu gebelıgın hayırla sonna eree.9 ay sonunda sende bebeısnı kucagına alırısn:ecrin_bebek:
asılama olan ve asılama yaptıracak arkadslar sızlerde guzel haberler verırısınız bzılere..
balsuratım canım benım...bu ay olmadı dıye uzlume...onunde nıce aylar varhihoyyyt
bılyosun ılacların etksı vucuttan atılmıyor...ınsalalh yakında bal surat beben gelcek..:Saruboceq::Saruboceq:
acıl sıfalar versın hepınıze..ınsalah bu topık sıoze ugurlu gelır hemncecık hamıs kalırsınız:CüvCüv:
1 haftadır dıs agrısı cekıyorum..dun yıne dr gıtıtım...apse yapmıs ve ıltıhap almıs :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bunun yanında hala pıhtılasma testlerıım devam edıyor..bugunde yıne kan vercem..ve son bulacak...hihoyyyt
aksamlarıda esım ızın vermıyor..sureklı fılm alıp seyredıyoruz..korku fılmı seyredmekten uyku duzenımde kactı..garıp garıp ruyalar goruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendınıze cok ıyı bakın arkadslar ancak hazırlanırım..hastane yolları benı beklerdelikafaduldendelikafadulden
halsizim, kasık ağrım ve bel ağrım var, başım ağrıyor, ateş olmuş 37,4 37,7 ama ateşim var gibi değilim.. bunun gibi şeyler işte.. sabah midem bulanıyordu biraz tuzlu bişeyler yedim iyi geldi gibi.. amannnn neyse belirti aramıyorum ama bunlar olunca da insan düşünmeden edemiyor..
kızlar ben yine uzun zamandır yazamıyorum...benim üçüzler 8 haftalık oldular..şu anda herşey yolunda gözüküyor...öpüyorum hepinizi tek tek..
tulıncimmm yoksa bebiş kendiliğinden mi geldi .:CüvCüv:
TULİNNN KIZZ BEBİŞMİ GELİYORRR NEEEEE:jeyyar::jeyyar:
hejacım demek ikizlerin geliyor allahım ne güzel yaa sen istedin bir melek rabbim verdi çift melek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle canım :1hug:canım çok sağol evet allah izin verirse ikizlerim olucak darısı başına inşallahhhhhhhhhhhh
nevrom hızla iyileşmene sevindim sendeki bu pozitif olduğu sürece vız gelir tırıs gider tüm olumsuzluklar,kendini fazla yorma inci taneciğinede benden selam söyle, ne şanslı talibi çok şimdiden kızının ayyy kız dedim öyle içimden geliyor belki ondan kaydirigubbakcemile3İyi geceler güzeller. a.s. :asigim: Ben ancak geliyorum. :1rolleyes: Eve gelince bir fasıl uyuyorum. mirmirmirmir Sonra yemek yiyip yine uyuyorum. mirmirmirmir Sanırım gün boyu yoruluyorum iş yerinde. kaydirigubbakcemile3 Dün geçmişi okumaya başlamıştım. Zaman kaybetmeden okumaya devam etmek istiyorum. Öncelikle geçmişi bitireyim de listeleri güncelleyeyim. Sonra muhabbetlere de katılırım. sengözlerimebaksanab Keyifler yerindedir inşallah. :içelim: Öpüyorum çok. Şeniz
gözün aydın olsun hayırlı,uğurlu olsun,rabbim bir ömür boyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin gazelimize :1hug:herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
sevgicim değerin artması çok güzel rabbim sağlıkla tamamına erdirisin canım :1hug:kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
çok geçmiş olsun rapunzelim bu diş meseleride gebelikde daha çok ortaya çıkıyor :bbo:merhaba arkadslar..yazamasamda sızlerı takıp edıyorum....Şeniz
:uhm: :uhm: :uhm:canım çok saol valla bi haller oluyor ya sonu hayır mı olcak bilmiyorum.. haftaya bugün öğrenicez artık... nasip diyelim.. ŞenizŞeniz
halsizim, kasık ağrım ve bel ağrım var, başım ağrıyor, ateş olmuş 37,4 37,7 ama ateşim var gibi değilim.. bunun gibi şeyler işte.. sabah midem bulanıyordu biraz tuzlu bişeyler yedim iyi geldi gibi.. amannnn neyse belirti aramıyorum ama bunlar olunca da insan düşünmeden edemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?