Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tebrik ederim canim a.s.

asim insallah beklemedigin birsey olurda bebisin sana gelir bu ay
hic belli olmaz ne mucizeler gorduk :Saruboceq:

slm canım nasılsın inşallah bebişin yola çıkmış geliyordur canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba canım güzel dileklerin için çok sağol canım benim altı yaşında bir kızım vardı zaten ama ben kızıma bile üç sene sonra kavuşmuştum o yüzden kızımdan sonrada hiç korunmadım ve altı sene oldu bebiş gelmedi bizim sorun eşimin hem sperm sayısı az hemde hareket çok kötüydü ileri hareket zaten sıfırdı aşılama denedik olmayınca direk tüp bebeğe geçtik çok şükür ilk denemede oldu rabbim her isteyene nasip etsin

slm canım nasılsın inşallah bebişin yola çıkmış geliyordur canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok saol valla bi haller oluyor ya sonu hayır mı olcak bilmiyorum.. haftaya bugün öğrenicez artık... nasip diyelim.. ŞenizŞeniz

canım arkadaşım çok sağol evet bir isterken iki olması çok iyi oldu darısı başına sanada geçmiş olsun canım ay diş ağrısı çok zor ben çok korkuyorum kızımda hamileyken iki diş birden çekmiştim allah yardımcın olsun tekrar geçmiş olsun

Bırak şimdii bebeğiii:jeyyar:Nasılsın sevimli hayalet casperem arada uğra topiğee burası arada hayalet kasabasına dönüşüyor Şenizkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sağol. arada geliyorum siz beni göremiyosunuz görünmezim benn ya.

okuyorum ama fazla yazamıyorum. işler yoğun bu aralar.

ne hallerr oluyorr kısss süyleseneeee delikafaduldendelikafadulden

halsizim, kasık ağrım ve bel ağrım var, başım ağrıyor, ateş olmuş 37,4 37,7 ama ateşim var gibi değilim.. bunun gibi şeyler işte.. sabah midem bulanıyordu biraz tuzlu bişeyler yedim iyi geldi gibi.. amannnn neyse belirti aramıyorum ama bunlar olunca da insan düşünmeden edemiyor..

Hoşgeldin canım benim.a.s.
Çok geçmiş olsun.:1hug:
Diş ağrısı berbattır.
İnşallah çabucak geçer.

tulıncimmm yoksa bebiş kendiliğinden mi geldi .:CüvCüv:

canım çok sağol evet allah izin verirse ikizlerim olucak darısı başına inşallahhhhhhhhhhhh
hejacım demek ikizlerin geliyor allahım ne güzel yaa sen istedin bir melek rabbim verdi çift melek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: kalp atışlarınıda duyarsın allahın izniyle canım :1hug:
nevrom hızla iyileşmene sevindim sendeki bu pozitif olduğu sürece vız gelir tırıs gider tüm olumsuzluklar,kendini fazla yorma inci taneciğinede benden selam söyle, ne şanslı talibi çok şimdiden kızının ayyy kız dedim öyle içimden geliyor belki ondan kaydirigubbakcemile3
gözün aydın olsun hayırlı,uğurlu olsun,rabbim bir ömür boyu sağlıkla yaşamayı nasip etsin gazelimize :1hug:
sevgicim değerin artması çok güzel rabbim sağlıkla tamamına erdirisin canım :1hug:
kızlar ben yine uzun zamandır yazamıyorum...benim üçüzler 8 haftalık oldular..şu anda herşey yolunda gözüküyor...öpüyorum hepinizi tek tek..

üçüzmü :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:vaaooww rabbim ne büyüksün nehircim 9 ay boyunca herşey yolunda gider inşllah
allahın izniyle üçüz annesi olursun da buraya imdaaattt hepsi aynı anda ağlıyor diye yazarsın canım :1hug:

çok geçmiş olsun rapunzelim bu diş meseleride gebelikde daha çok ortaya çıkıyor :bbo:
test sonuçlarında güzel çıkar canım,korku flimi falan bebiş korkmasın kıızzz :CüvCüv:

canım çok saol valla bi haller oluyor ya sonu hayır mı olcak bilmiyorum.. haftaya bugün öğrenicez artık... nasip diyelim.. ŞenizŞeniz
:uhm: :uhm: :uhm:

delikafadulden
:CüvCüv:
a.s
:dance:
:teytey:
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…