aminnnn canim benimmmmmmcucum bitanem çok sağol iyi dileklerin için rabbim sanada tattırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
okuyunca bende bittim ya...Allah bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün insallahh:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
Bu nasıl bişey böyle diyecek tek bir kelime bulamıyorum
bütün tüylerim diken diken alt üst olmuş durumdayım:çok üzgünüm:
bi olay bu kadar güzel anlatılır.
Allahım mucizesini göstermiş yine
herşey gerçekten çok zor çok yıpratıcı ama sonucunu almak en güzeli olmalı
Rabbim sana yalvarıyorum ne olur evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucaklarını doldur sen yardım et yarabbim sen yardımcımız ol sen bize sabırlar ihsan et bizede mucizeni göstersenağlamasenağlamasenağlama
tatlim cok sevindimmm,massallah kizina..Allah saglikli sihhatli kocaman bi ömür versin yavruna ve sizeherkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
herkeze merhaba , hayırlı akşamalar diliyorum...
szilere birşey sormak istiyorum ,ilişkiye girdikten sonra bel altına yastık koymak , yarım saat yataktan kalkmamak gibi duyumlar almıştım. bilginiz var mı ne kadar dogru olduguna?
çünkü ben ayda bir kanamalı sistit atakları geçiriyorum ki bugün o günlerden biri. ilişki sonrası temızlıgıme dıkkat etmeye calısıyordum fakat yarım saat yataktan kalkmamak gerektıgını duyunca bunu biraz ihmal etmiştim. ürolojogda yok öyle birşey asılsız deyince biraz şaşırdım.:S kendi uzmanlık alanı olmadıgı için mi öyle dedi, yoksa hemen kalkılabilir mi ilişkiden sonra acaba? ama o zmanda bütün spermler geri akıyor
herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
bu arada gunaydin kizlar guzel haberler gelmiyor bu ara yavasladikmi ne
benim su gicik reglim bi duzene girseydi tedaviye baslayacaktik iyice sapitti
14 24 birde tekrar 10 da ama cok az geldi gitti
dr da her ihtimale karsi kanda hamilelik yaptirin dedi sabah yaptidim geldim sanki cok merakliyim negatifi duydugum yetmedide
ondan sonra bi caresine bakcaklarmis ayda iki kere adet oldum ne hamileligi ise
ogleden sonra negatifi yazarim size:lepi:sırnaşık şey
heja sen ikizleremi hamilesin.ay maşallah allah istedimi ne olmazki..işallah bebişlerini kucağına alırsın sağsalim..
canım innnnşşşşş hayırlısıyla duyacaksın kalp atışlarını her zaman iyi güzel düşün merak ettme ALLAHIN izni ile her şey yolunda gidecek dua ediyoruz MEVLAM inşşş bizlerde yaşatır bu mukades duyguyu
hejam kalp atışlarını da duysun hayırlısıyla ona çok güzel takvim yapıcam benn. :asigim: Canım arkadaşım benim. :1hug: Rabbim mükafaatını çifter çifter verdi. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bitanem çok sağol evet ben de hayırlısı ile o günü bekliyorum zaten hayatta beceremem takvim yapmayı sen bana yapıcaksın allahın izni ile öptüm
canım bellide olmaz hayırlısı bakalım üstüne olanlar çok oluyor hayırlısı allahtan canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asiimm canım hakkında hayırlı olsun inş bebişin gelir hayırlısıyla ne güzel olurdu dimi cnm..hayırlısıyla gelicek bigün sadece zamanını bekliyor..geçmişi okudum civcivimin yazısı duygulandırdı beni geçen yaz ilk tüp denemesinin negatif sonucuna ne kadar üzülmüştü ağlamıştı ALLAHIM hemen arkasından mucizesini gönderdi şükürler olsun Rabbime bizi de sevindirsin hayırlısıyla inşallah.. nevomda gelmiş canım nevom kendine çok iyi bak bebişede tabii..balkafam benim gene olmucak diye tutturdu gelince bebişin görücen sen gününü hemide çifter gelsinler inş..
hepinize selam kızlar..
nevoooooo iyileşmen süper .. artık daha da iyi ol herşey eskisi gibi olsun... Şeniz
civciv Allah analı babalı büyütsün canım.. uzun ömürler versin Gazel'ine.. nazarlardan korusun..Şeniz
sevgi hayırlısıya kucağına alman da nasip olsun inş.. :teytey::teytey::teytey:
asicim hayırlısı bakalım ne çıkacak :1rolleyes:
geçmiş olsun rapunzelim.. ay şu diş ağrında geçer inş bir an önce.. kulağıma hemen dişçideki o gıy gıy ses geldi... filmleri söyle ya bende izlicem.. ama gerçekten korku olsun.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
merhaba arkadslar..yazamasamda sızlerı takıp edıyorum....Şeniz
erkek ınfertılıtesının ılk bebıklerı gelıyorlar..rabbım bebsılere uzun omurler versın...:ecrin_bebek:
nevrom duzelmene cok sevındım..ı:1hug:
hejam canım ıkz sgelıyormus...saglıkla gelsınler....kızına bır kardes derkenıkı tane geldı
sevgıcım tebrık ederım senıde..ınsallah bu gebelıgın hayırla sonna eree.9 ay sonunda sende bebeısnı kucagına alırısn:ecrin_bebek:
asılama olan ve asılama yaptıracak arkadslar sızlerde guzel haberler verırısınız bzılere..
balsuratım canım benım...bu ay olmadı dıye uzlume...onunde nıce aylar varhihoyyyt
bılyosun ılacların etksı vucuttan atılmıyor...ınsalalh yakında bal surat beben gelcek..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı gelen arkadsalar olmus sızlerde hosgeldınza.s.
acıl sıfalar versın hepınıze..ınsalah bu topık sıoze ugurlu gelır hemncecık hamıs kalırsınız:CüvCüv:
uzun bır suredır yazamadım sızlerı hastaneden cıkamıyorum
1 haftadır dıs agrısı cekıyorum..dun yıne dr gıtıtım...apse yapmıs ve ıltıhap almıs :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
caya ve suya hasret kaldım...dogru duzgun bırseyler yıyemıyorum..
bunun yanında hala pıhtılasma testlerıım devam edıyor..bugunde yıne kan vercem..ve son bulacak...hihoyyyt
artık bıktım hataneye gıtmekden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aksamlarıda esım ızın vermıyor..sureklı fılm alıp seyredıyoruz..korku fılmı seyredmekten uyku duzenımde kactı..garıp garıp ruyalar goruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendınıze cok ıyı bakın arkadslar ancak hazırlanırım..hastane yolları benı beklerdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?