Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucum bitanem çok sağol iyi dileklerin için rabbim sanada tattırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnn canim benimmmmmm
okuyunca bende bittim ya...Allah bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün insallahh
tatlim cok sevindimmm,massallah kizina..Allah saglikli sihhatli kocaman bi ömür versin yavruna ve size

canimm cok güzel bi haber bu,hadi insallah keseyide kalp atislarinida görürsün canimcim..yorma kendini bol bol dinlenmene bak[/B][/B]

Günaydın arkadaşlar
sevgicim canım tebrik ederiim.
allah tamamına erdirsin.
kızlar bugun benim biraz işlerim var
sizleri kocam öpüyorum

canim sistit var demisin gecmis olsun bunun acisini en cok bilenlerden birisi olarak
bol bol su ic ve sakin usutme belini ayagini ben ilerlettim yukari idrar yollarina kadar cikti
ayrica string giyme pamuklu ic camasiri iliskiden sonra idrara cikma zaten 10 15 dk beklesen cikan cikmistir bari mikroblar cikmasin
bu iliskide pozisyon alakasi yok diye bende duymustum ama sen bilirsin

tekrar gozunuz aydin gule gule buyutun darisi bizlere ins
bizde senin dedigin gibi diyoruz suanda acaba hamile kalabilecekmiyim bir gun:uhm:

bu arada gunaydin kizlar guzel haberler gelmiyor bu ara yavasladikmi ne
benim su gicik reglim bi duzene girseydi tedaviye baslayacaktik iyice sapitti
14 24 birde tekrar 10 da ama cok az geldi gitti
dr da her ihtimale karsi kanda hamilelik yaptirin dedi sabah yaptidim geldim sanki cok merakliyim negatifi duydugum yetmedide
ondan sonra bi caresine bakcaklarmis ayda iki kere adet oldum ne hamileligi ise
ogleden sonra negatifi yazarim size:lepi:sırnaşık şey

canım bellide olmaz hayırlısı bakalım üstüne olanlar çok oluyor hayırlısı allahtan canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

asiimm canım hakkında hayırlı olsun inş bebişin gelir hayırlısıyla ne güzel olurdu dimi cnm..hayırlısıyla gelicek bigün sadece zamanını bekliyor..geçmişi okudum civcivimin yazısı duygulandırdı beni geçen yaz ilk tüp denemesinin negatif sonucuna ne kadar üzülmüştü ağlamıştı ALLAHIM hemen arkasından mucizesini gönderdi şükürler olsun Rabbime bizi de sevindirsin hayırlısıyla inşallah.. nevomda gelmiş canım nevom kendine çok iyi bak bebişede tabii..balkafam benim gene olmucak diye tutturdu gelince bebişin görücen sen gününü hemide çifter gelsinler inş..

heja sen ikizleremi hamilesin.ay maşallah allah istedimi ne olmazki..işallah bebişlerini kucağına alırsın sağsalim..

canım çok sağol evet gerçekten rabbim istedikten sonra olmayacak hiç bir şey yoktur iyi dileklerin için sağol allahım sanada nasip etsin inşallahhhhhhhhh

canım inşallah duyarım hayırlısı ile kalp atışlarını rabbim sizede bu heyecanlı ve bir o kadar telaşlı günleri nasip etsin inşalllahhhhhhhhhhhh

canım bitanem çok sağol evet ben de hayırlısı ile o günü bekliyorum zaten hayatta beceremem takvim yapmayı sen bana yapıcaksın allahın izni ile öptüm

hepinize selam kızlar..

nevoooooo iyileşmen süper .. artık daha da iyi ol herşey eskisi gibi olsun... Şeniz

civciv Allah analı babalı büyütsün canım.. uzun ömürler versin Gazel'ine.. nazarlardan korusun.. Şeniz

sevgi hayırlısıya kucağına alman da nasip olsun inş.. :teytey::teytey::teytey:

asicim hayırlısı bakalım ne çıkacak :1rolleyes:

canım bitanem çok sağol evet ben de hayırlısı ile o günü bekliyorum zaten hayatta beceremem takvim yapmayı sen bana yapıcaksın allahın izni ile öptüm

kaydirigubbakcemile öncelikle merhaba... inşallah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla doğarlar, kucana alırsın, büyütürsün kaydirigubbakcemile böyle uğraştırırlar seni... peşlerinden kopyururlar....

canım ne zamandır çocuk istiyodun sizin soruınunuz neydi eğer bi sakıncası yoksa cevab yazabilirmisin....a.s.

canım bellide olmaz hayırlısı bakalım üstüne olanlar çok oluyor hayırlısı allahtan canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tsk ederim kizlar guzel dilekeleriniz icin ama hic sanmiyorum sadece negatifi duyucam bir daha gicik olcam bile bile
gercektende dogru allahim mucizelerle dolu kime ne zaman ne verecegi hic belli olmaz
ama benim icin gecerli degilsenağlama

merhaba arkadslar..yazamasamda sızlerı takıp edıyorum....Şeniz
erkek ınfertılıtesının ılk bebıklerı gelıyorlar..rabbım bebsılere uzun omurler versın...:ecrin_bebek:
nevrom duzelmene cok sevındım..ı:1hug:
hejam canım ıkz sgelıyormus...saglıkla gelsınler....kızına bır kardes derkenıkı tane geldı
sevgıcım tebrık ederım senıde..ınsallah bu gebelıgın hayırla sonna eree.9 ay sonunda sende bebeısnı kucagına alırısn:ecrin_bebek:
asılama olan ve asılama yaptıracak arkadslar sızlerde guzel haberler verırısınız bzılere..
balsuratım canım benım...bu ay olmadı dıye uzlume...onunde nıce aylar varhihoyyyt
bılyosun ılacların etksı vucuttan atılmıyor...ınsalalh yakında bal surat beben gelcek..:Saruboceq::Saruboceq:

yenı gelen arkadsalar olmus sızlerde hosgeldınza.s.
acıl sıfalar versın hepınıze..ınsalah bu topık sıoze ugurlu gelır hemncecık hamıs kalırsınız:CüvCüv:

uzun bır suredır yazamadım sızlerı hastaneden cıkamıyorum
1 haftadır dıs agrısı cekıyorum..dun yıne dr gıtıtım...apse yapmıs ve ıltıhap almıs :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
caya ve suya hasret kaldım...dogru duzgun bırseyler yıyemıyorum..
bunun yanında hala pıhtılasma testlerıım devam edıyor..bugunde yıne kan vercem..ve son bulacak...hihoyyyt
artık bıktım hataneye gıtmekden:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aksamlarıda esım ızın vermıyor..sureklı fılm alıp seyredıyoruz..korku fılmı seyredmekten uyku duzenımde kactı..garıp garıp ruyalar goruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendınıze cok ıyı bakın arkadslar ancak hazırlanırım..hastane yolları benı beklerdelikafaduldendelikafadulden

geçmiş olsun rapunzelim.. ay şu diş ağrında geçer inş bir an önce.. kulağıma hemen dişçideki o gıy gıy ses geldi... filmleri söyle ya bende izlicem.. ama gerçekten korku olsun.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sevgi canım tekrardan gözün aydınnn inşş herşey yolunda gidecek:CüvCüv:

asiii canım belli mi olurr bakarsın bebişin süpriz yapar sana umarım öyle olurdelikafadulden

rapunzelim geçmiş olsun tatlımmmmmmm Şeniz

testre serısı ful seyrettık.
sınırda,
teksas katlıamı 1,2,3
arada komedı fılmlerde syrettyoz tabıkıde..

kızlar ben yine uzun zamandır yazamıyorum...benim üçüzler 8 haftalık oldular..şu anda herşey yolunda gözüküyor...öpüyorum hepinizi tek tek..

hoş geldin canım çokk geçmiş olsun allahım acil şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…