- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
günaydın kadınlar kulubünün gülleriiiiiiiiiiiiiii
Günaydın kızlar........kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
kızlar günaydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
civciv ve kızıldeniz maşallahhhhh allahım esirgesin. allah analı babalı büyütsün inşallah.
kk meyvelerini vermeye başlamış ne güzel. ilk bebişler dünyaya gelmiş sağlıcakla darısı annelerinin karnında gelmeyi bekleyen yeğenlerimize. aman acele etmeyin zamanında gelin emi vede darısı bizlere kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar:dance:Günaydın kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr diliyorumm...:dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
Tekrar gözünaydın olsun canımm allaha emanet ol meleğinle beraberr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı benim başıma Olmasınn istemiyom iştee :dilcikar:
Tekrar gözünaydın olsun canımm allaha emanet ol meleğinle beraberr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar
balım bu ne enerji maşallah sana yaaŞeniz
sevgicim ne güzel değerinde katlanmış. ohhhhhhhhh
darısı keseyi görmene ve kalp atışlarını duymana inşallah..
Günaydııııınn minik kuşlarrrrr
bugün nasılız bakalım.
sevgicim çok sevindim inan. inşlh bebişini kucağına alıp kokusunum duyacağın günler bian evvel gelir.
günaydın kızlar
balım bu ne enerji maşallah sana yaaŞeniz
sevgi çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
canım nie öyle diyon ya meleğini küstürcen bakkkkkkkk saol canım inatla diyorum işte darısı başınaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
balım istiyoruz istiyoruz gelmiyolar. istemiyorum istemiyorum diyince bakarsın gelesi tutar bu veletler çok inatçı çıktı
herkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
çok saol cnm darısı sana inşşş aminnnnnnnn
Günaydın kıslar a.s.
sevgi tebrik ederim tekrar canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:teytey::teytey:
kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar:CüvCüv::CüvCüv:
canım allahım analı babalı sağlıklı hayırlı büyütsün allahım ömrünün sonuna kadar onu sana bağaşlar inşallah canımherkeze hayırlı akşamlar kızlar ;!!!!
Rabbime şükürler olsun ben sağlıcakla yavruma kavuştum
bundan 10 ay öncesine kadar bir gün anne olacağımı hayal bile edemiyordum bana çok uzak geliyordu ve tup tedavimde negatif sonucu alınca hayallerim tamamen yıkılmıştı..
bir sonraki ay hiç ummadığım anda mucizem bana geldi ve şimdi kollarımda
doğumda hepiniz için dua ettim Allahım inş kabul eder ve aynı mutluluğu sizede yaşatır desteklerinizi hiç bir zaman esirgemediniz Allah hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hikayemi en yakın zamanda yazacağım...
kızım teyzelerinin ellerinde öper ŞenizŞeniz
hayırlı akşamla ŞenizŞeniz
canım hoşgeldin hızlıca iyileşmene çok seviniyoruz inşallah bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın artık ozaman hiççç bişeyciğin kalmaz canım bizlerde senin için hep dua ediyoruz allahım sağlık versin canımÖpüyorum sizi kızlar. Şeniz Şeniz Şeniz Sizlerin desteği ve duaları sayesinde beklenilenden daha kısa sürede sağlığım iyiye gitti. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah hepinizden razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarınız her zaman yardımcımız. Hakkınızı ödeyemem. a.s. Ben de hep sizlere dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
maşallah canım allah bağaşlasınnevrosky benım ogluma vermıcenmı kızını aşk ol :çok üzgünüm::1rolleyes:
aminnnnn canımNe güzel yaa. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Yeğenlerimiz sağlıkla geliyorlar dünyaya.Çok mutluyuz. :teytey: :teytey: :teytey: Allah devamını getirsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bütün hamileler sağlıkla kucaklasınlar yavrularını. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ve bütün isteyen , dileyen , bu yolda emek veren , gözyaşı döken , heyecanını yaşayan herkese de Allahım nasip etsin hamişş kalıp kollarına almayı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?