Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydııııınn minik kuşlarrrrr

bugün nasılız bakalım.

sevgicim çok sevindim inan. inşlh bebişini kucağına alıp kokusunum duyacağın günler bian evvel gelir.

günaydın kadınlar kulubünün gülleriiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar........kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

kızlar günaydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:dance:Günaydın kızlarrr herkeze hayırlıı günlerr diliyorumm...:dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar
balım bu ne enerji maşallah sana yaaŞeniz

sevgi çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

Tekrar gözünaydın olsun canımm allaha emanet ol meleğinle beraberr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı benim başıma Olmasınn istemiyom iştee :dilcikar:

balım istiyoruz istiyoruz gelmiyolar. istemiyorum istemiyorum diyince bakarsın gelesi tutar bu veletler çok inatçı çıktı

Tekrar gözünaydın olsun canımm allaha emanet ol meleğinle beraberr...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..:Saruboceq::Saruboceq:
Darısı benim başıma Olmasınn istemiyom iştee :dilcikar:

canım nie öyle diyon ya meleğini küstürcen bakkkkkkkk saol canım inatla diyorum işte darısı başınaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızlar
balım bu ne enerji maşallah sana yaaŞeniz

Semiham canım sanada günaydınlarr hayırlı günlerr:asigim:Maşallah diyeyim bir günüm bir günüme tutmuyo .Ataklar peşimi bırakmıyo :jeyyar:
Enerjimmi hımmm :)Kırmızılarr sökülünce ENERJı AÇIĞA çIKTI:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sevgicim ne güzel değerinde katlanmış. ohhhhhhhhh

darısı keseyi görmene ve kalp atışlarını duymana inşallah..

saol canım iş hamile olduğunu öğrenmekle bitmiyomuş cidded değerim katlandımı acaba kese görüncekmi kesenin içinde bebk varmı sonra kalp atışı sonra ikili testi derken epey zorrr aama değer inş bu duyguyu enyakın zamanda tadarsınız kızlarrrrrrr

balım istiyoruz istiyoruz gelmiyolar. istemiyorum istemiyorum diyince bakarsın gelesi tutar bu veletler çok inatçı çıktı

Bırak şimdii bebeğiii:jeyyar:Nasılsın sevimli hayalet casperem arada uğra topiğee burası arada hayalet kasabasına dönüşüyor Şenizkaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslar a.s.
sevgi tebrik ederim tekrar canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:teytey::teytey:

Çok güzel bi duygu olsa gerek.
Allahım inşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza aldığımı günleri görürüz.:Saruboceq:

çok saol cnm darısı sana inşşş aminnnnnnnn

amiiiiiiiiiinnnn

çalışıyooooz çalıyoooooz yok bişey...
çalıyoooooz çalışıyooooz çalışıyooooozz. yine yok bişey

ehhhh bu bebişte kime çekecekse artık.. pek bi nazlı canıııım :ecrin_bebek:

Ayyy canım ya kesinleşti demek.
Allahım inşallah kucağına almayı da nasip eder.
Darısı bizim başımıza olsun.

KIZLAR GÜNAYDINLAR HAYIRLI GÜNLER OLSUN İNŞALLAH CANLARIM ALLAHIME EN KISA ZAMANDA DULARIMIZ KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN BİZLERİN SAĞLIĞINI DA KORUSUN CANLARIM

canım allahım analı babalı sağlıklı hayırlı büyütsün allahım ömrünün sonuna kadar onu sana bağaşlar inşallah canım
canım hoşgeldin hızlıca iyileşmene çok seviniyoruz inşallah bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın artık ozaman hiççç bişeyciğin kalmaz canım bizlerde senin için hep dua ediyoruz allahım sağlık versin canım
nevrosky benım ogluma vermıcenmı kızını aşk ol :çok üzgünüm::1rolleyes:
maşallah canım allah bağaşlasın
aminnnnn canım

allah sağlıcakla kucağına almayyı nasip etsin allah nazarlardan korusun canım

sevgii:) kullanıcısından alıntı
kızlar siz sormadınız ama ben söyliyim dün kan testin 414 çıktı gebeliğim kesinleşti gibi.....cumarteside keseyi görürüz inş dedi doktor allahıma bin şükür....allahım isteyn herkese nasip etsin dün gece heyecandan uyumadım.umudum yok öncki değerim 60 dı çünki...düşük diye korkmuştum allahım hayırlısıyla kucagıma almamıda nasip eder inş....öptüm sizleri darısı başınıza arkadaslar

sevgicimm bak gördünmü herşey ne de güzel ilerliyor. çok şükür allahıma.inş. sağlıkla kucağınada alırsın darısıda bizlere olsun.çok öpüyorum seni kendine ii bak. bol bol dinlen ve iyi beslen.

sevgıcım kutluyorum rabbım saglıcakla dunyaya getırmenıde nasıp etsın ınsallah..
senın morfolojıde sorun vardı deılmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…