Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım nevro yapacak perşembeye kadar hazılamaya çalışacak
teşekkür ederim canım beni bilgilendirdiğin içinŞeniz..........kız ne yapim gelde benim kaynanatörü kafaya takma cins karı. eşim bile bu sefer çıldırdı onuda bezdirdi artık ben dr götürmicem onu çenesiz dr yanındada çene yapıyor rezil ediyor insanı abuk sabuk konuşuyor ...kiyafet almaya gittik ona hiç bir şeyi beğenmiyor şişko genç kız sanki canlı şeyler arıyor..... geldi bana 1 aylık çene stoğu yaptı.... en az 1 ay görmek istemiyorum ama ah ahhhhhhhhhhh işte kurtuluş yok :mymeka: allahım sen beni affet ben ondan anca ölünce kurtulurum her cefasını ben çekiyorum sefasını diğer eltilerim sürüyor klava:

merhabalar,arkadaslar merhabalrrr,bu mesajı yazıyorum cünkü allh cok büyük ve dileyene dilediğüini veriyor kiimseyi tanımıyorum burda ama kimse moralini bozmasınn.rabbim herkese versin aylardır 1 bucuk yıldır bebek istiyoruz. rabbim en sonunda bana nasip etti sizlerede versin.cok imkansız gibiydi 2 kez aşılama yapıldı sonuc negetif negatif negatifti.ama sonunda oldu.hiçbişey imkansız deilmiş asla umudunuzu yitimeynnn.ben bu sayfalarda kendime hep ümit ışığı aradım ve simdi sizlere ümit olmak isytiyorm isteyin rabbim veriyoooooo

civciv81 bebeğin hayırlı olsun canım...........nasıl bakim gazel hanımımız.......annesini beklettiğine değdi değilmi nasıl mutlusundur şimdi sen eşin allah mutluluğunuzu daim etsin güzelim

iyiyim tatlım sen nasılsın bakim valla ben heycanlandım senin adına ama hayırlısı olsun tabiki yinede :CüvCüv:
saol bebişim.. Şeniz

Canım benim allah gönlüne göre versin inşallah
hayırlıysa gelsin
çok bekletmesin annesinii

amin zambakım hepimizin dilediği olur inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tuliny inşallah haftaya güzel haberler vereceksin canım.

bakalım ne olucak casperım.. Şeniz

morfolojide sorun yok canım.. rahat olabilirsiin.. krugere göre olması gereken normal değer %14.. süper yani.. :sm_cool: :sm_cool:

bende anlamadım canım.. ama ateşim var gibi yanmıyorum.. üşütmedim de.. sık sık sıkışıyorum tuvalete gidiyorum.. sulu şeyler pek içmediğim halde.. aman neyse ne olursa buyursun gelsin bebeğim.. doktora gittim bugün yarın gel bi kan tahlili yapalım dedi.. bakalım ne olacak..

tuliny nerdesinnnnnnnnnnnnnn...... ben sana demiştim kaynanatör gelsin gitsin beni nasıl çıldırttı neler söyledi ne yaptı etti yazacam diye gel kız bura çabuk ...hala beyin tramvası geçiriyorum

seninki de amma berbatmış be canım.. kafamçokkarıştı daha yeni mi gitti.. hani 2 gün kalcaktı kaç gündür yoksun sen..

sağlıkla kucağına almanızı dilerim.. tebrikler.. :teytey::teytey::teytey::teytey:

gözünüz aydınn..:teytey:allah nazarlardan saklasınnn bebişiniii ..ayyyyy ne güzell yaaa bir gün bende anne olabilecekmiyim acabaaaa :uhm:

Senden kurtuluş yok demekki. Ooohhh ne güzellllll. :teytey: :teytey: :teytey: Pek şanslıyım canım. :asigim:

Çok güzel bi duygu olsa gerek.
Allahım inşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza aldığımı günleri görürüz.:Saruboceq:

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz için ve dualarınızı kabyul etsin ...en büyük mutluluğu en yakın zamanda sizlerede yaşatsın inmşAllahhh hepizni öpüyorummm

kızlar selam
ben döndüm e bitiğim yerimden kalkamıyorum
geçmişi okuyayım dedim ama olacak gibi değil
ilerleyemiyorum bir türlü

CİVCİV kızına kavuşmuş...çok sevindim...Rabbim hayırlı bir ömür versin
SEVGİ beni şaşırtmadı...Allah tamamına erdirsin
HEJA ikizmiş çok sevindim gözünüz aydın...

ben iyiyim tatlin ikinci günü kırmızı kart gördüm yeni adet tarihim 17 mayıs
italyaya gittik buradan yakın değerlendirelimdedik
Tip ve hareketler Türklere çok benziyor ama hiç beğenmedim
bizim kızlarımız çok çok güzel
memleketimi çok özledim bir an önce dönmek istiyorum
burnumda tütüyor
her haliyle bir başka benim memleketim yahu

nur hoşgeldin yavrımm.. iyisin maşallah.. dinlenmişsin de gezmiş görmüşsün de ohhh..

unutmadigin icin tskler canim
evet cikti yeni ogrendim herzamanki gibi kocaman negatif hic ama hic uzulmedimkaydirigubbakcemile2
olsun buseferde negaitifi son olarak gördüğüne halay çekerim bende :teytey: bu son asicim sonnnnnnnnnnnnn emin ol :hooray:

:teytey:Canım tebriklerrr çok sevindimm.İşte Rabbimin bir mucizesi daha doğal yoldan.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yazacak birsey bulamiyorum:1shok::1shok:

canim benim ya bilmistin sen demistin agrim var falanmi
seni kocaman tbr ediyorum ama bu simdilik ne yazacagimi ne diyecegimi bilmiyorum ama bende sok oldum sok
allahim ne buyuk gordunmu morfoloji 0 diyordun imkansiz diyordun allahim istedigi zaman onune birsey gecemez gordunmu canim benim yarin bir daha yap halayimiza o zaman devam ederiz simdi baslayimda ben
:teytey::teytey::teytey::lepi:

ay inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim tebrikler bitanem inşallah rabbim sonuna kadar götürür ay benim gülümsemeler çıkmadığı için halayda çekemiyorum neyse arkadaşlar bari benim yerimede halay çekin

canim sen ingilterede degilmiydin nasil italya sana yakin anlamadim ucak la gitmis olmalisin:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…