cornelia ve elçin inşallah ikinizinde hamilleliği kesinleşir inşallah rabbim gönlünüze göre versinnn :Saruboceq:
saolun kızlar bugün adetimin 24. günü ve biraz daha bekleyip idrar testi yparım evde inşallah gelmiştir bebem
canım yaaa drumda öyle dedi 5in üzeri çımış dedi soru işareti diyelim dedi şüpheli dedi kafamızı karıştırdı inşallah erken olduğu için az çıkmıştırda sonradan katlanır yaaa:sm_confused:
sagolun kızlar cok tşk ederım ınş öledır cok fazla sevınemıom kesınlşince bagrcmm artıkkk
şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
bhcg.................5.20
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmm ben sana nededmm hamilesin işte gözün aydınn canım benim inş.allahım kucaganada almayı nasip etsin cnmsn seni çok seviorummmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Elchım canım çokkk sevindimmm.İnşallahh değerin dahada artar.Belkide geç döllenmedirrr..delikafadulden
şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
bhcg.................5.20
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?