Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CORNELİAAAAA
canımm belirtilerinn seni yanıltmadııı ne mutlu sanaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey:
bencede hamişsssiiiiiinnnnnnnn:teytey::teytey:

Kızlar ben kırmızıları gördüm neyazki. Doktor bu ay klomenle yumurtlama takibi yapacak inşallah bu işe yarar

bakalim bekleyelim bitanem..insallah katlanir degerin ve sende burdan hamileyimmmmmm diye bagirirsin :dance:

Elchım canım çokkk sevindimmm.İnşallahh değerin dahada artar.Belkide geç döllenmedirrr..delikafadulden

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...darısı bi bekleyenlerin başına.....

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

1. canımmmm ben sana nededmm hamilesin işte gözün aydınn canım benim inş.allahım kucaganada almayı nasip etsin cnmsn seni çok seviorummmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Allaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey:
corneliaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyy
çok heyecanlııııı
sen bi daha yapsana bi test
ne bileyim
bnce hamilesin
ya çıkmış işte
amaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amın cnm ınş öledr yrın kesın bellı olur hralde sende bnm cmsın bn de senı sevıorum askım:asigim::1hug:

Elchım canım çokkk sevindimmm.İnşallahh değerin dahada artar.Belkide geç döllenmedirrr..delikafadulden

balımmm daha sewinecek bişey yok kuşum ortada ama işte benimde elimde değil eşim diyoki niye sürekkli karnını tutuyon ne bilem diyorum farkında değilim heheh anlamsız bir gülümseme ifadesi var yüzümde hehehdelikafadulden

nurum cnm bnmmmm yarın sabh kan testıne gtcmmmm ozmn kesın sonucu alınca mndıllerı hazırlyın kızlrrr inş hamişimdirrrrr

elchin
ne desem bilmiyorum ki
vallahi bence gidişatın iyi
2-3 gün sonra bakarsın bi daha
ayyy ne güzel arka arkaya bizi soktunuz sıraya
tuliny falan yoru yazarlar onlar daha iyi bilirler
:Saruboceq::Saruboceq:

canim 5in ustu var birseyler ama ins bu catlatma ignesinden degildir de katlanir bize haber vermeyi unutma 3 4 gun sonra bi daha yaptir bence asilamamiydi yoksa takipmiydi canim fazla girmedigin icin aklimda kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…