Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.

ewet ama emın olamıorum yarın kan testıne gıtcem cok belırtım var göğüslerım damarlaştı ucu karardı pütür pütür agrım var bel agrısı cok kasık batmaları ates yuksek gıdıo bılmıorum yaa cok saskınım asım bende sok durumdayımmm

ayyy bugun cok guzel bir gun
allah anali babali buyutsun ins yasi uzun olsun canim
gozunuz aydin cok sevindim

bitanem sasirma iste anne oluyorsun allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin
belirtilerin aynen uyuyor icini ferah tut yarin git bencede idrarda ciktiysa orda dunden cikar kesinlessin kendine dikkat et :içelim::teytey:
cok sevindim inanki ayrica birinci asilamada tutmaz diyenlere ispatlamis oldun canim ve umut olduna.s.

Canımm gözünaydınnn Allah analı babalı büyütsün inşallah..a.s.

ealnas canım tebrik ederim güle güle büyüt bebeğini rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahhh
sevgi tebrik ederim canım allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin
hejacımmmm canımmm ikiz demek çok sevindim çok benimde en büyük hayalimdir kiz annesi olmak

cornelia inşallah gelmiştir meleğin canım benim yaaaa hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum dört gözle

şimdi sıra bende.........

kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım

progesteron........60.00
bhcg.................5.20

kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

bomba haber diye buna derim bendelikafadulden
tebrik ederim canimmmmmmmm...ne diyecegimi bilemiyorum,harika bi haber buuu:sm_cool:
yarin insallah kesinlesecek icini ferah tut
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canimm ne desem bilmiyorum ki..5 in üstündeki degerler hamile olarak kabul ediliyor..daha 4 gün var,belkide cok yeni bi gebeliktir ve katlanacaktir..
insallah öyledir bitanemmm:Saruboceq:

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
:1shok: delikafadulden delikafadulden

cornelıam ne diyosuuuunnnn hamissin sen kız hamiiissss :teytey: :teytey: :teytey:

canimm ne desem bilmiyorum ki..5 in üstündeki degerler hamile olarak kabul ediliyor..daha 4 gün var,belkide cok yeni bi gebeliktir ve katlanacaktir..
insallah öyledir bitanemmm:Saruboceq:

canım yaaa drumda öyle dedi 5in üzeri çımış dedi soru işareti diyelim dedi şüpheli dedi kafamızı karıştırdı inşallah erken olduğu için az çıkmıştırda sonradan katlanır yaaa:sm_confused:

rabbim yakışıklı oğlunu sana ve babasına bağışlasın çok tatlı maşallah
bizide dualarına kattığın için allah senden razı olsun ealsnas a.s.

canım inşallah değerin katlanır sende anniş adayı olursun rabbim hayırlısını versin elchinim :Saruboceq:

canım sende biliyorsunki 5in üzeri hamişlik
evet cucunun dedigi gibi yeni olabilir ama
bence 1kaçgünsonra tekrar yaptır
inşallah hamişsindir:Saruboceq::Saruboceq:

cornelia ve elçin inşallah ikinizinde hamilleliği kesinleşir inşallah rabbim gönlünüze göre versinnn :Saruboceq:

saolun kızlar bugün adetimin 24. günü ve biraz daha bekleyip idrar testi yparım evde inşallah gelmiştir bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…