Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
ayyy bugun cok guzel bir gun
allah anali babali buyutsun ins yasi uzun olsun canim
gozunuz aydin cok sevindim
ewet ama emın olamıorum yarın kan testıne gıtcem cok belırtım var göğüslerım damarlaştı ucu karardı pütür pütür agrım var bel agrısı cok kasık batmaları ates yuksek gıdıo bılmıorum yaa cok saskınım asım bende sok durumdayımmm
Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
bhcg.................5.20
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
:1shok: delikafadulden delikafaduldenkızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ewet ama emın olamıorum yarın kan testıne gıtcem cok belırtım var göğüslerım damarlaştı ucu karardı pütür pütür agrım var bel agrısı cok kasık batmaları ates yuksek gıdıo bılmıorum yaa cok saskınım asım bende sok durumdayımmm
canimm ne desem bilmiyorum ki..5 in üstündeki degerler hamile olarak kabul ediliyor..daha 4 gün var,belkide cok yeni bi gebeliktir ve katlanacaktir..
insallah öyledir bitanemmm:Saruboceq:
rabbim yakışıklı oğlunu sana ve babasına bağışlasın çok tatlı maşallahKızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
progesteron........60.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?