Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlarr. Ben de 2 gündür oyun kulubune takıldım kaldım yaa. Hastalık yapıyor insanda walla. Kalkamıyorum başından.

canım hayırlı uğurlu olsun
ne güzel telaştır bunlar
tadını çıkar sende bisi ösleeeee :enbuyukkk:

hoşgeldin
her dneme bir adım yaklaşmak demek benim için o yüzden rahat ol
inş. ilk ve son olur olmazsa canımız sağolsuuuuunkaydirigubbakcemile5

kızlar slm nasılsınız pınkım fadıgım nasıl gıdıyor canlarım bende ıyıym işte evımı toparlıyorum haftaya kısmetse kendı evıme taşınıyorum
einizde güle güle oturuninş
yeni ev yeni aile ferdi getirsin size dilerim

Pardon canım şimcik gördüm
ama ben sana niye veremiyorum
sürekli başka mesajları değerlendir diyo
değerlendirdim ama sana yine veremiyorum:uhm:

yakın zamanda balıma vermişsin o zaman. 20 kişiye verip ondan sonra verebilirsin tekrar

QUOTE=melony;6528129]ben bişi daha diycem yaa ben adet12nisanda yani bu ay 13 gün önce sinde adet oldum ama bitiikten 2 -3 gün sonra sağ kasığımda ağrı ve kasılmalar olmaya başladı ve göğüs uclarım rengi koyulaştı ve büyüdü ve iştahım kesildi test yaptım bi akşam bi sabaah çok silik ti ikinci çizgi ( 2 sindede)emin olmak için ebe hemşireye gösterdim negatif dedi ama hala devam ediyo acaba psikolojik mii bilemiyorum bugun aldım yine test sonuç negatifti olsa bile belli olmama durumu varmıdır yardımcı olursanınız sevinirim[/QUOTE]

yaa lütfen kafayı yiycem üstelik 30zunda da gitcez tüp bebek merkezine

kıslarr ya cevap ne olur yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…