Hayırlı akşamlar canlarım
repmi dağıtılıyor acaba:jeyyar:
bende rep vermeyi beceremeyenlerdenim
balum şimcik ben sana vermek istiyorum
başkalarını değerlendirin diyo bana yaw bu:uhm:
aymesım benı degerlendırsen olmazmısengözlerimebaksanab:1ninca:
Olmaz olurmu tatlım hemen
sende beni unutma ama
:dilcikar:Kimseye vermicem daha hıhhhh hihoyyyt
ne kızıyon beeeeeeeee:bbo:görmedim canım hemende alınırmış...zaten eşim gelmiyom dedi bunalım takılıyom bide sen ağlicam iştesenağlama:dilcikar::dilcikar:rapunzeleimee alkışş ettin bana yokmu teşekkür bende vrdim sana daha vermicem sana öyle olsun :dilcikar:
askolsun aymesım gordum senı...Şeniz
borc altında kalmadııknaniknanik
bu rep vermek neki kizlar anlatirmisiniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:benneyaptımkibenneyaptımki
abbaoooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ne şercimişin sen böle görmedik dedik yahu amanın keleeeeeeeeeeeee:dilcikar:Kimseye vermicem daha hıhhhh hihoyyyt
canım hayırlı uğurlu olsunsizlere bi bakayım dedim nasılsınız kızlar:sm_confused:
annemlere geçicem gecede orda kalıcam yarın taşınıyolar
ayrıca bugün kızkardeşime taa antalyalardan yemeğe tanışmaya geliyolar Allah kısmet edersede haftaya cumartesi söz olacak bakalım durumlara işte
gördüğünüz üzre herşey üst üste geldi
kardeşim istanbulda öğretmen olunca ee 23 nisan tatili falan taşınmak araya sıkıştı
inşallah güzel geçeralkisalkisalkis
dua edin:Saruboceq:
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin
hoşgeldinslm yaa bende yeni üye oldum bendede aynı problem var ben bıktım her adet gecikmemde kit alıp denemekten sorunlarımı beni anlayan birileri ile paylaşmak istiyorum. ayın 30 da tüp bebek merkezine gitcez çok korkuyorum olumlu sonuç alamamaktan
einizde güle güle oturuninşkızlar slm nasılsınız pınkım fadıgım nasıl gıdıyor canlarım bende ıyıym işte evımı toparlıyorum haftaya kısmetse kendı evıme taşınıyorum
bu rep vermek neki kizlar anlatirmisiniz
Aşkolsun bana gelincemi böyle oldu:1closedeyes:
bu rep vermek neki kizlar anlatirmisiniz
:mymeka:verdimyaaa
Pardon canım şimcik gördüm
ama ben sana niye veremiyorum
sürekli başka mesajları değerlendir diyo
değerlendirdim ama sana yine veremiyorum:uhm:
Pardon canım şimcik gördüm
ama ben sana niye veremiyorum
sürekli başka mesajları değerlendir diyo
değerlendirdim ama sana yine veremiyorum:uhm:
canım yazılan msj ların sağ üst kösesinde terazi işareti var. İstediğin kişiye oradan puan verecilirsin
:dilcikar:Kimseye vermicem daha hıhhhh hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?