:mymeka:verdimyaaa
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv cumartesi gecesi ve burası kalabalık hadi benim koca yok sizinkiledemi yok canlarım benim
QUOTE=melony;6528129]ben bişi daha diycem yaa ben adet12nisanda yani bu ay 13 gün önce sinde adet oldum ama bitiikten 2 -3 gün sonra sağ kasığımda ağrı ve kasılmalar olmaya başladı ve göğüs uclarım rengi koyulaştı ve büyüdü ve iştahım kesildi test yaptım bi akşam bi sabaah çok silik ti ikinci çizgi ( 2 sindede)emin olmak için ebe hemşireye gösterdim negatif dedi ama hala devam ediyo acaba psikolojik mii bilemiyorum bugun aldım yine test sonuç negatifti olsa bile belli olmama durumu varmıdır yardımcı olursanınız sevinirim
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv cumartesi gecesi ve burası kalabalık hadi benim koca yok sizinkiledemi yok canlarım benim
yaa lütfen kafayı yiycem üstelik 30zunda da gitcez tüp bebek merkezine
kıslarr ya cevap ne olur yardımcı olun bana
Canımm iyiyimm sen nasılsınnn :) havalarr nasıl trazbzonda... rizede bugün hava kapalı delikafadulden
u keçiboynuzuunu kaynatmaktan allaha şükür 1 ay kurtuluyorum..:roflol:
repımı alayım delikafadulden
evıt terazı ısaretı rep olayıkaydirigubbakcemile5
dogru yapıyosun
delikafaduldendelikafaduldenBende istiyom banane:roflol:
bende rep isterem
o terazi olan yerden veriyosun
:roflol::roflol:Çok beklerizz bizz jeyyarr gitmiş bilekaydirigubbakcemile3
kandırıkçı jeyand
kız çık ortaya
çabuk replerimizi ver
kaçmadım kıslar kaçarmıyım hiçç ahanda geldimm vede dağıttımm hehh bitti mii acaba replerimm:uhm:
canım iki gündür burdada kapalı hava..trabzon'a uğrarsan bana gelmeden geçme sakınnkaydirigubbakcemile5
sğl canım repin yola çıktı bile
kıs bal kafa bir sana verdiğim repi kabul etmiyorr bu neden acaba
jeyyar mıı.. jeyannd kıss:roflol:
hepinize tşk canlarımm dağıttım repleri hep güme gidiyordu doğru olup olmadığı için çok vermiyordum ..her gün verecem bundan sonra günlük replerim boşa gitmesin dimi alkisalkisalkis
bu rep vermek neki kizlar anlatirmisiniz
bitmedi jeyand aben varım burdaa. Bu arada rep veren arkadaşlarımm teşekkürlerr.
kaçmadım kıslar kaçarmıyım hiçç ahanda geldimm vede dağıttımm hehh bitti mii acaba replerimm:uhm:
:roflol:kaydirigubbakcemile3Pardon canım jeyyar yazmısımTrabzona çarşamba geliyorum havaalanına oleyyyyy uçucam tutmayın benii
tesk ederım canımcım saol..
jeyyanda alkıs
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol:kaydirigubbakcemile3Pardon canım jeyyar yazmısımTrabzona çarşamba geliyorum havaalanına oleyyyyy uçucam tutmayın benii
trabzondan gıtcen sakın havalnını karıstırmadan gıt..
jeyyarada ugrarsan kızar belkınde...ceyyar dedınyaa-tatlicadiarzu-
tesk ederım canımcım saol..
jeyyanda alkıs
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?