Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv cumartesi gecesi ve burası kalabalık hadi benim koca yok sizinkiledemi yok canlarım benim

yaa lütfen kafayı yiycem üstelik 30zunda da gitcez tüp bebek merkezine

kıslarr ya cevap ne olur yardımcı olun bana[/QUOTE]

canım normalde gebelik yoksa silik de olsa 2. çizgi çıkmıyor. Ama yine de kendini fazla umutlandırma ama bir kaç gün bekleyip testi tekrarla. Ya da kan testi yaptır kanda daha erken çıkar.

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv cumartesi gecesi ve burası kalabalık hadi benim koca yok sizinkiledemi yok canlarım benim

benimki yanıbaşımda oturuyor canımm. Sırasını bekliyor. Araba yarışı oynayacak ta :) onun yüzünden akşamları çok fazla giremiyorum. Oturunca kalkmak bilmiyor daaa.

yaa lütfen kafayı yiycem üstelik 30zunda da gitcez tüp bebek merkezine

kıslarr ya cevap ne olur yardımcı olun bana

canım normalde gebelik yoksa silik de olsa 2. çizgi çıkmıyor. Ama yine de kendini fazla umutlandırma ama bir kaç gün bekleyip testi tekrarla. Ya da kan testi yaptır kanda daha erken çıkar.[/QUOTE]

bugun yaptım yoktu bişe çıkmadı yanii silik cıkandandan sonra bugun 3. gün yaptım bişi çıkmadı

Canımm iyiyimm sen nasılsınnn :) havalarr nasıl trazbzonda... rizede bugün hava kapalı delikafadulden
u keçiboynuzuunu kaynatmaktan allaha şükür 1 ay kurtuluyorum..:roflol:

canım iki gündür burdada kapalı hava..trabzon'a uğrarsan bana gelmeden geçme sakınnkaydirigubbakcemile5

repımı alayım delikafadulden
evıt terazı ısaretı rep olayıkaydirigubbakcemile5
dogru yapıyosun

sğl canım repin yola çıktı bile

delikafaduldendelikafaduldenBende istiyom banane:roflol:

kıs bal kafa bir sana verdiğim repi kabul etmiyorr bu neden acaba

bende rep isterem
o terazi olan yerden veriyosun

:roflol::roflol:Çok beklerizz bizz jeyyarr gitmiş bilekaydirigubbakcemile3

jeyyar mıı.. jeyannd kıss:roflol:

kandırıkçı jeyand
kız çık ortaya
çabuk replerimizi ver

hepinize tşk canlarımm dağıttım repleri hep güme gidiyordu doğru olup olmadığı için çok vermiyordum ..her gün verecem bundan sonra günlük replerim boşa gitmesin dimi alkisalkisalkis

kaçmadım kıslar kaçarmıyım hiçç ahanda geldimm vede dağıttımm hehh bitti mii acaba replerimm:uhm:

bugun yaptım yoktu bişe çıkmadı yanii silik cıkandandan sonra bugun 3. gün yaptım bişi çıkmadı[/QUOTE]

hımm. o zaman negatiftir canım. Ama kafama takıntı olmasın emin olayım dersen. kanda baktır. Sen bilirsin.

kaçmadım kıslar kaçarmıyım hiçç ahanda geldimm vede dağıttımm hehh bitti mii acaba replerimm:uhm:

:roflol:kaydirigubbakcemile3Pardon canım jeyyar yazmısım Trabzona çarşamba geliyorum havaalanına oleyyyyy uçucam tutmayın benii

bu rep vermek neki kizlar anlatirmisiniz

anlatıyımm tabüü canımm ama rep isterem bende karşılığındaa delikafadulden

şimdi bu yazdığım mesajın sağ üst kısmına bak terazi işareti var orayı tıkla..tıklayınca içide katılıyorum katılmıyorum diye bişey çikıyor ..katılıyorum tıkladığın anda repler cebimde artık..istersen altta çıkan kutucuğa yorumda ekleyebirsin

bitmedi jeyand aben varım burdaa. Bu arada rep veren arkadaşlarımm teşekkürlerr.

hee yavv bitmedi bir türlüü kaç tane verebiliyom günde bunlardan benn..

bide şu nikimi doğru yazan biri çıkınca dişimi kıracam bir gün
şakkıdı

yönetime söyledim değiştirmediler dahaaa fisfisfis

trabzondan gıtcen sakın havalnını karıstırmadan gıt..
jeyyarada ugrarsan kızar belkınde...ceyyar dedınyaa-tatlicadiarzu-

sende yanlışş yazdınnn offf offff offff klava: kızmamm canımmm niyee kızıyımm birr güzel ağırlarımm ballımı evimdeee..tabii diğerr arkadaşlarıda beklerimmm

değiştirsinlerrr şu nikimii artıkkk klava:

tesk ederım canımcım saol..
jeyyanda alkıs
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkış isteyin yeterki:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bende rep verıyorum bekleyınnnnnnnnnnn

kızlar sadece balsurata ve jeyannd arkadaşımıza verebıldım dıgerlerıne nedense veremıyorum nedenkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…