1 yıl 2 aylık evliyim evlendim adet görmeden hamile kaldım ama düştü daha da olmadı sperm hareketliliği az tam hareketli oranı %20e vitamini ve kullandı ama olmadı nedeni bilemedi doktorlar. yaşım 31 eşiminki 35 bakalım tüp bebek tedavisine bu ayın 30 zunda başlıyacağız son adet tarihim 12 nisan dı bidahaki tarih 8-9 mayıs
hayırlı olsun kısss evin ne kadar seviniyorsundur bakim kendi evine göçtüğün için ...rabbim tüm olayanlarada nasip etsin inşallah...sanada kolay gelsin baya yorulacaksın ama değer
moralin bozulmasın en önemli şey biliyosun moral bu araada yeni evin hayrılı olsunharzem canım evet çok yoruluyorum ama aklım hep anne olmakta evde hiç gozum yokkı borç yuzunden tedavıme ara verdım buda morelımı bozuyor
ben bişi daha diycem yaa ben adet12 sinde adet oldum ama bitiikten 2 -3 gün sonra sağ kasığımda ağrı ve kasılmalar olmaya başladı ve göğüs uclarım rengi koyulaştı ve büyüdü ve iştahım kesildi test yaptım bi akşam bi sabaah çok silik ti ikinci çizgi ( 2 sindede)emin olmak için ebe hemşireye gösterdim negatif dedi ama hala devam ediyo acaba psikolojik mii bilemiyorum bugun aldım yine test sonuç negatifti olsa bile belli olmama durumu varmıdır yardımcı olursanınız sevinirim
canım hayırlısı olsun innşş tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yoldn olur ama olmazsada üzülme her şeyin hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
seni en iyi anlayanlardan biri benim canım bizde mayısta tüpbebek yaptıracaktık ama eşimin ev sevdası yüzünden erteledik önce ev alalım diyor ...ama ben biliyorum bundan önceki denememizde başarılı sonuç almamıştık hem onun korkusu var hemde ameliyat ne yapalım bir vakti zamanı geldiğinde mutlaka olacak bebişlerimiz yeterki rabbim vermek istesinharzem canım evet çok yoruluyorum ama aklım hep anne olmakta evde hiç gozum yokkı borç yuzunden tedavıme ara verdım buda morelımı bozuyor
yetercim canım bence başka bir merkezde dene bunun yaşamış ve denemiş biri olarak tavsiye ediyorum ....benim eltimde adanada ankara tüpbebekte yaptırdı ilkini tutmadı ikincisini başka yerde gaziantepte gazitüpbebekte yaptırdı tuttu allahın izniyle canım her ikisinin uyguladığı tedavi farklı eltim gazidekinden daha çok memnun kaldı...genelde herkes hep aynı dr. gitmek ister çünkü sorunlarını biliyor diye olumlu sonuç almasa bile devam eder ama ben karşıyım eğer sonuç alamazsam değiştiririm hemen araştırır başkasına giderim canım banada adanada başkent hastanesini önerdiler ama ben tekrar ankarada ama başka bir hastanede deneyeceğim tüpbebeği ilk gittiğim yer üniversite hast.çok kalabalıktı hemşireler gıcıktı tabi birsürü hasta olunca onlarda bayıyordu bide biz prof.un hastasıydık eşimi doçent dr. ameliyat etti kendisi yoktu bile onada gıcık oldum ama bu sefer özelde deneyeceğim rabbim bu sefer inşallah hayırlı sonuç almamızı nasip eder...sende iyice bir araştır canım seçici ol bence gerçi mevlam istedikten sonra her halde veriyorda ama hiç değilse keşke demezsin
bendende aldın rep canımcım..gule gule kullan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisteşkür ettim baummmmmmmmmmmm
canım ya bence gebelik varmış gibi geldi ama kAnadan bir baktır innşş hamilesindir RABİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bendende aldın rep canımcım..gule gule kullan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisteşkür ettim baummmmmmmmmmmm
:dilcikar::dilcikar:rapunzeleimee alkışş ettin bana yokmu teşekkür bende vrdim sana daha vermicem sana öyle olsun :dilcikar:
kızlarrrrrrrrrrrr nasııı akıntm var yaaa inş.inş. vardr bişiii hayyyaattaaa olmazdı varyaa akıntm adetten önce sadece olacagım gün olrdu böle
inşallah ölesindir rabbim bizi bu yolda bekletmesin artıkk
kızlarrrrrrrrrrrr nasııı akıntm var yaaa inş.inş. vardr bişiii hayyyaattaaa olmazdı varyaa akıntm adetten önce sadece olacagım gün olrdu böle
ben bişi daha diycem yaa ben adet12nisanda yani bu ay 13 gün önce sinde adet oldum ama bitiikten 2 -3 gün sonra sağ kasığımda ağrı ve kasılmalar olmaya başladı ve göğüs uclarım rengi koyulaştı ve büyüdü ve iştahım kesildi test yaptım bi akşam bi sabaah çok silik ti ikinci çizgi ( 2 sindede)emin olmak için ebe hemşireye gösterdim negatif dedi ama hala devam ediyo acaba psikolojik mii bilemiyorum bugun aldım yine test sonuç negatifti olsa bile belli olmama durumu varmıdır yardımcı olursanınız sevinirim
:dilcikar::dilcikar:rapunzeleimee alkışş ettin bana yokmu teşekkür bende vrdim sana daha vermicem sana öyle olsun :dilcikar:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
balkafam ben senı alkıslayım..
harzemcım saol canımcım..gece korkarsan bana gel...sengözlerimebaksanab
benım kocıs uyudu bıle:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?