Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayırlısı olsun innşş tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yoldn olur ama olmazsada üzülme her şeyin hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun kısss evin ne kadar seviniyorsundur bakim kendi evine göçtüğün için ...rabbim tüm olayanlarada nasip etsin inşallah...sanada kolay gelsin baya yorulacaksın ama değer

bendende aldın rep canımcım..gule gule kullan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ya bence gebelik varmış gibi geldi ama kAnadan bir baktır innşş hamilesindir RABİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlısı olsun innşş tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yoldn olur ama olmazsada üzülme her şeyin hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yetercım tup bebek konusnda cok bılgım yok ama..sen kendını nerde daha rahat hıssedıyosan orda yaptır..
oncekı gıtdıgın yere basarı sansı sanırsam dusk baska bır hastaneylede gorus ondan sonra karar ver derım...
rabbımde ol dedıkten sonra ınsalalh guzel sonuclar allırsın sonunda

kızlar ya niye konuşmuyonus bugün niyeyse içimde böyle garip bi sıkıntı var allah hayırlara yazsında inşallah kötü bişi olmaz (

harzem canım evet çok yoruluyorum ama aklım hep anne olmakta evde hiç gozum yokkı borç yuzunden tedavıme ara verdım buda morelımı bozuyor
seni en iyi anlayanlardan biri benim canım bizde mayısta tüpbebek yaptıracaktık ama eşimin ev sevdası yüzünden erteledik önce ev alalım diyor ...ama ben biliyorum bundan önceki denememizde başarılı sonuç almamıştık hem onun korkusu var hemde ameliyat ne yapalım bir vakti zamanı geldiğinde mutlaka olacak bebişlerimiz yeterki rabbim vermek istesin

CANIMTŞK BENDE YENİ MERKEZ ARAYIŞI İÇİNDEYİM BAŞKENT VE ADANA ANKARA TÜP BEBEK ARASINDA KALDIM ŞİMDİLİK DÜŞÜNÜYORUM PAYLAŞIMLARIN İÇİN SAĞOL HAKIMIZDA HAYIRLISI:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrr nasııı akıntm var yaaa inş.inş. vardr bişiii hayyyaattaaa olmazdı varyaa akıntm adetten önce sadece olacagım gün olrdu böle

ay kıslarrrrrrrrrr yaaa eşim aradı şimdi gelmiyormuş iş yerinde kalacakmış taaaaaaaaa yarın geceye doğru gelecekkkkk ve bugün yine yanlızları oynayacağım yatakta dön dur

kizlar merhaba allah öncelikle hepinizin gönlünün muradini versin inaniyorumki allahin izniyle hepinizin evlatlari olacak esimin doktoruna kalsa bende asla evlat sahibi olamiyacaktim ama cok sükür allama o ol dedikten sonra doktorda kimmis

yaa lütfen kafayı yiycem üstelik 30zunda da gitcez tüp bebek merkezine

Hayırlı akşamlar canlarım
repmi dağıtılıyor acaba:jeyyar:
bende rep vermeyi beceremeyenlerdenim
balum şimcik ben sana vermek istiyorum
başkalarını değerlendirin diyo bana yaw bu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…