Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lutfen benide ekleyin benim esimdede spern azligi var ve daha da kotusu benimde yumurtaliklarim az calisiyor yumurtlama normal 8 ml de kaliyo galiba 22 ml olmasi lazimmis esimin sorunuda sperm sayisi % 15 ve spermleri cansizmis bunun sebebi esimin kucukken gecirdigi kabakulakmis doktor oyle soyledi.4 senedir olmuyo yaklasik 2 3 ay once bir asilama yaptirdik ama tutmadi ve asilama yaptiracagimiz gun aradaslarda oturduk eve gec geldik esim geldikten sonra sabah gec kaliriz diye uyumadi eve asilama icin gittigimizde esimin spermlerinin normalden daha hareketsiz oldugunu soyledi yani o sartlarda aslinda asilama yapilmazmis yani tutmayacagini bile bile yaptirdik. cok uzuldum yikildim desem dogru olur ama allah bizleride boyle siniyor basa gelen cekilir henuz baska bir tedayi yaptirmadim tup bebek yapmak istiyorum ben almanyada kaliyorum burda cok pahali turkiyeden fiyat arastiriyorum ne yapacagimi bilmiyorum birde son gunlerde incir kuru duydum hazirladim ama sadece 1 sefer aldim onuda biraktim tabi bu kur benim icin,sim icin ise;keci boynuzu pekmezi duydum onuda aldim oda birsefer icti ve daha icmedi.benim cocuk deneme asamalarim bundan ibaret hic gebe kalmadim ama suan tek dusuncem tup bebek umarim onu yaptirabilirm bu arada cok uzun yazdim umarim okurken sikilmamissinizdir ..........

günaydın kızlar yeni umutlarla bol bol hamişlerimizin haberini alacağımız bir hafta olması dileğiyle.

nevrocum seninde ellerine sağlık müthiş bir liste hazırlamıssın
benide eklemeni rica ediyorum.
morfoloji %2, yumurta çatlamıyor, evicap,ona a day for man ,coraspin havuc suyu keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz bu ay kan tahlillerine baktırıp sonrada yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum.
3 mayıs muhtemel adet tarihim.
şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,Menzilgülü isimli arkadaşın açtığı konulardan birinde eşinin sperm sonuçları var..Buradaki bir çok arkadaştan daha kötü durumda sperm seviyesi ve morfolojisi..Ama Allah mucizesini göstermiş ,haziranda doğum yapıcakmış hayırlısıyla..Allah tamamına erdirsin,nazar değmesin diyelim Preseed i denediği 2. ay da hamileliği yakalamış..Ben de araştırmaya başladım bu Preseedi...

evet canim ben hatirliyorum buraya pressede sayesinde hamile kaldigini yani ona inandigini yazmisti
herseyein bir sebebi var o yuzden o sebebin ustune gitmemiz gerektigine inaniyorum dene canim neden olmasin allahim ol dedikten sonra

sevcan uzulme canim insallah kendiliginden hamile kalirsin da asilamayada gerek kalmaz
hayirlisi olsun hakkinda canim rabbim yardimcin olsun takma kafana stres de yapma belki bu ay olur bebis gelir surpriz yapar sana ve burdaki teyzelerine insallah

kızlar merhaba ben sizlere bişiy sorucam eşime dr klomen verdi aptal eczacı da üzerine yazmamış reçetede onda kaldı klomen günde 1 cmrtesi pazar kullanılmıyor dimi kızlar...yanıtlarsanız çok memnun olurum.

selam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..

bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden

Çok sağolun kızlar destekleriniz için.:asigim::asigim:
Bu site olmasaydı,sizler olmasaydınız ben napardım şimdi bilmiyorum.
İşyerimde de kimseyle paylaşamıyorum derdimi
Aileme de anlatamıyorum.
Hep içime atıcaktım sizler olmasaydınız.
Hepinizi çok seviyorum.
Dün incir kürüne başladım.Zeytinyağına akşamdan batırıp sabah aç karnına 1 tane yiyorum.
İnşallah şifa olur.:Saruboceq:
Bu ay çok sıkı çalışıcam.Ateşimi sıkı takip edicem.Ovulasyon testleri yapıcam.Kocişin benden çekeceği var bu ay.:jeyyar:
Kurtulamaz benden.Bu ay çok sıkı çalışma var bizim evde.:jeyyar:

günaydın kızlar
sevcancım benimde bi komşum vardı 13yıllık evli ve çocuğu olmuyodu özelde tüp deniyceklerdi ama birine borç vermişler gelmesini bekliyorlardı tam gidecekleri ay maleseff gidecekleri para gelmedi arayada ramazan ayı girince gidemediler adam kurban bayramına ancak verebileceğini söylemiş komşum ramazan bayramında adet gördü bir sonraki ay gene gördü kurban adetinde tedaviye başlıycaktı ama adet görmedi sinirlendi üstelik yaşıda 35 di aklına kötü şeyler geldi ama 10 gün gelmeyince yaptırdığı testte 2,5 aylık hamile olduğunu öğrendi ramazandan sonraki adetini üstüne görmüş yani düşünsene adam o ay verseydi parayı tüp bebeğe başlıycaktı belki tutmayacaktı diğer ay verseydi üstüne gördüğünü bilmeyerek bebeğinin üzerine iğnelerini vurunacaktı ve allah korusun sonuçları ne olabilirdi .
canım lafın kısası her olmayan işte bizim o an anlayamayacağımız bi hayır vardır sonradan mutlaka anlarsın ama şimdi bunu düşünüp kendini üzme tamammı can9ım arkadaşlar haklı ne biliyosun belki bu ayki çalışmaların sonuç vercek olamazmı:1rolleyes:

merhaba kızlaaarrrr a.s.

nesrincim hoşgeldin,tatilin güzel geçmiş anladığım kadarıyla :1rolleyes:

nevrom sende hoşgelmişsin listeler süper olmuş ellerine sağlık anniş adayı Şeniz

sevcancım üzüntünü anlayabiliyorum kendini çok hazırlamıştın ama bende herşeyde bir hayır vardır diyecem bir dahaki aya inşallah tedavini olursun canım :1hug:

sağlık olsun tulinicim bu ay bişey olsa belki ilaçlarını filan kullanamayacaktın daha büyük sıkıntıların olacaktı inşallah canım sen önce kendi sağlığına kavuş sonra hamileliğini doya doya yaşarsın olurmu eeee nede olsa her zaman hamiş olamıyoz dimi

hayırlısı olsun canım.. boşver ilaç kullanmamak daha iyi.. inş bu şekilde daha sağlıklı bir gebelik elde edersin.. kist olmadan da devam edersin..

sevcan herşey kısmet canım.. sağlık olsun.. bunda da bir hayır var diye düşün..

hoşgeldin canım.. en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim..

benim bilgim yok canım eşimin ilaçları farklı..

ay yok canım töbe yarabbim bu ay olsun demiyordum zaten.. önce sağlığıma kavuşayım da ondan sonra gelsin.. önce sağlık...

vay kistoğlu kistler vayy çok sevmiş tülişimi bırakamıyor bir türlü
canım inşallah bu ay kurtulursun kistciklerinden :teselli:
aayyy kendiniz için çalışcanız hee delikafadulden biz kendimiz için o işi yapmayalı neredeyse 4 sene oldu -tatlicadiarzu-
canım inşallah bu kürlerin faydasını görürsün aşıya bile gerek kalmaz,neden olmasın ...bknz.alt msj

bu tür olaylar bize her zaman psikolojik destek oluyor rabbim herşeyin kulları için en iyisini verir bize düşen sabırla ve duayla beklemek :1rolleyes:

evet ceylinim olduğu gibi duruyorlarmış.. bi de daha büyümüşler .. 4-5 cmlik olmuşlar.. aman sağlık olsun geçer nasılsa.. ilaçlarımı rahat alıcam şimdi.. delikafaduldendelikafadulden bırak bebeyi kenara kendin için çalış sende ay öyle tutar hem kesin tutar delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

selam kızlarrrr...listemiz güncellenmiş nevrom ellerine sağlık.....benim adet yaklaşıyor kasıklarımda göğüslerimde acayip ağrım var ah bide miğdeme vurmasa ağrı iyi olacak ama ne yapcaz kurtuluş yok ....daha 1 hafta var ama ağrılarım çok galiba üşüttüm akıntımda var oyyyy oyyyy olsa bir dert olmasa bir dert gününde gelsinde ben razıyım ağrıya...ya bide şu siniri ne yapacağım acayip asabi oldum eşimde evde inşallah takışmayız

tülinim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu hormonlar yaktı bizi klava: kendinizle uğraşmayın eşinizle uğraşın diolar ama biz anlamıyoruz napalım sağlık olsun bunuda denemiş olduk :sm_confused:

meraba arkadaşlar
hepinize güzel bi hafta diliyorum.
kocaman öpüyorum sizleri.
nevrocum listeler için eline sağlık canım arkadaşım

tülinim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu hormonlar yaktı bizi klava: kendinizle uğraşmayın eşinizle uğraşın diolar ama biz anlamıyoruz napalım sağlık olsun bunuda denemiş olduk :sm_confused:

çalışanları çok çalıştırdık yorulup öylece kaldılar işte.. şimdi de ilaç kullanıp yavaşlatıcaz.. doktorlar şunu yap diyor yapıyoruz napalım bebişim.. çok saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…