Arkadaşlar merhaba,Menzilgülü isimli arkadaşın açtığı konulardan birinde eşinin sperm sonuçları var..Buradaki bir çok arkadaştan daha kötü durumda sperm seviyesi ve morfolojisi..Ama Allah mucizesini göstermiş ,haziranda doğum yapıcakmış hayırlısıyla..Allah tamamına erdirsin,nazar değmesin diyelimPreseed i denediği 2. ay da hamileliği yakalamış..Ben de araştırmaya başladım bu Preseedi...
selam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden
kızlar bende c.tesi dr a gittim.adetimin 3. günüydü...dr bu ay senin kendi yumurtlamanı takip edicem ilaç vermicem dedi.bana 'bence sizin stresten başka bi sorununuz yok' dedi..3% morfolojiyi hatırlatınca yine o önemli değil dedi.benim ikna olmadığımı görünce öbür ay aşılama yaparız dedi...bakalım bu ay yumurtalarım gelişiyomu çatlıyomu görücez...öbür ay bakıcaz hayırlısı olur inşallah..
Yaaa kızlar Cumartesi günü adetimin 2.günüydü.
Doktor adetin 2.günü gel bakalım 3. günü de iğnelere başlıycaz demişti.
Cumartesi günü doktora gittim.
"Ben bu hafta yurt dışına çok önemli bi toplantıya gidiyorum" dedi.
"Senin aşılamayı bi dahaki ay yapalım, Mayıs ayında adet olunca gel" dedi.
Ama ben kendimi çok hazırlamıştım dedim.Bu ay çok hevesliydim dedim.
Yapacak bişey yok dedi.Seni emanet edebileceğim bi doktor yok dedi.
Ben 1 hafta yokum dedi.Eğer iğnelere başlarsan seni 2 günde 1 kontrol etmem lazım dedi.
İğnelerine yazık olur, o yüzden bi dahaki ay başlıyalım dedi.
Çok sinirlendim.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.
İğnelerim nolucak peki, onlara bişey olmaz mı dedim.
Hayır buzdolabında bişey olmaz dedi.
Eşim "bunda da bi hayır vardır" dedi.Ama ben çok üzüldüm.
İyigünler deyip fırladım odasından.Kızdığımı kesin anlamıştır.
Napıyım.Böyle bişey beklemiyodum yaaaa.senağlama
lutfen benide ekleyin benim esimdede spern azligi var ve daha da kotusu benimde yumurtaliklarim az calisiyor yumurtlama normal 8 ml de kaliyo galiba 22 ml olmasi lazimmis esimin sorunuda sperm sayisi % 15 ve spermleri cansizmis bunun sebebi esimin kucukken gecirdigi kabakulakmis doktor oyle soyledi.4 senedir olmuyo yaklasik 2 3 ay once bir asilama yaptirdik ama tutmadi ve asilama yaptiracagimiz gun aradaslarda oturduk eve gec geldik esim geldikten sonra sabah gec kaliriz diye uyumadi eve asilama icin gittigimizde esimin spermlerinin normalden daha hareketsiz oldugunu soyledi yani o sartlarda aslinda asilama yapilmazmis yani tutmayacagini bile bile yaptirdik. cok uzuldum yikildim desem dogru olur ama allah bizleride boyle siniyor basa gelen cekilir henuz baska bir tedayi yaptirmadim tup bebek yapmak istiyorum ben almanyada kaliyorum burda cok pahali turkiyeden fiyat arastiriyorum ne yapacagimi bilmiyorum birde son gunlerde incir kuru duydum hazirladim ama sadece 1 sefer aldim onuda biraktim tabi bu kur benim icin,sim icin ise;keci boynuzu pekmezi duydum onuda aldim oda birsefer icti ve daha icmedi.benim cocuk deneme asamalarim bundan ibaret hic gebe kalmadim ama suan tek dusuncem tup bebek umarim onu yaptirabilirm bu arada cok uzun yazdim umarim okurken sikilmamissinizdir ..........
kızlar merhaba ben sizlere bişiy sorucam eşime dr klomen verdi aptal eczacı da üzerine yazmamış reçetede onda kaldı klomen günde 1 cmrtesi pazar kullanılmıyor dimi kızlar...yanıtlarsanız çok memnun olurum.
sağlık olsun tulinicim bu ay bişey olsa belki ilaçlarını filan kullanamayacaktın daha büyük sıkıntıların olacaktı inşallah canım sen önce kendi sağlığına kavuş sonra hamileliğini doya doya yaşarsın olurmu eeee nede olsa her zaman hamiş olamıyoz dimi
vay kistoğlu kistler vayy çok sevmiş tülişimi bırakamıyor bir türlüselam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden
canım inşallah bu kürlerin faydasını görürsün aşıya bile gerek kalmaz,neden olmasın ...bknz.alt msjÇok sağolun kızlar destekleriniz için.:asigim::asigim:
Bu site olmasaydı,sizler olmasaydınız ben napardım şimdi bilmiyorum.
İşyerimde de kimseyle paylaşamıyorum derdimi
Aileme de anlatamıyorum.
Hep içime atıcaktım sizler olmasaydınız.
Hepinizi çok seviyorum.
Dün incir kürüne başladım.Zeytinyağına akşamdan batırıp sabah aç karnına 1 tane yiyorum.
İnşallah şifa olur.:Saruboceq:
Bu ay çok sıkı çalışıcam.Ateşimi sıkı takip edicem.Ovulasyon testleri yapıcam.Kocişin benden çekeceği var bu ay.:jeyyar:
Kurtulamaz benden.Bu ay çok sıkı çalışma var bizim evde.:jeyyar:
günaydın kızlar
sevcancım benimde bi komşum vardı 13yıllık evli ve çocuğu olmuyodu özelde tüp deniyceklerdi ama birine borç vermişler gelmesini bekliyorlardı tam gidecekleri ay maleseff gidecekleri para gelmedi arayada ramazan ayı girince gidemediler adam kurban bayramına ancak verebileceğini söylemiş komşum ramazan bayramında adet gördü bir sonraki ay gene gördü kurban adetinde tedaviye başlıycaktı ama adet görmedi sinirlendi üstelik yaşıda 35 di aklına kötü şeyler geldi ama 10 gün gelmeyince yaptırdığı testte 2,5 aylık hamile olduğunu öğrendi ramazandan sonraki adetini üstüne görmüş yani düşünsene adam o ay verseydi parayı tüp bebeğe başlıycaktı belki tutmayacaktı diğer ay verseydi üstüne gördüğünü bilmeyerek bebeğinin üzerine iğnelerini vurunacaktı ve allah korusun sonuçları ne olabilirdi .
canım lafın kısası her olmayan işte bizim o an anlayamayacağımız bi hayır vardır sonradan mutlaka anlarsın ama şimdi bunu düşünüp kendini üzme tamammı can9ım arkadaşlar haklı ne biliyosun belki bu ayki çalışmaların sonuç vercek olamazmı:1rolleyes:
vay kistoğlu kistler vayy çok sevmiş tülişimi bırakamıyor bir türlü
canım inşallah bu ay kurtulursun kistciklerinden :teselli:
aayyy kendiniz için çalışcanız hee delikafadulden biz kendimiz için o işi yapmayalı neredeyse 4 sene oldu -tatlicadiarzu-
tülinim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bu hormonlar yaktı biziklava: kendinizle uğraşmayın eşinizle uğraşın diolar ama biz anlamıyoruz napalım sağlık olsun bunuda denemiş olduk :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?