tülincim canım hasta olmuşsun:çok üzgünüm:
üstelikte kistler varmışklava:
ah canım ne yapalım boş boş durmaklada olmuyor...
elimizden geleni yapıyoruz...
sonuçtadas ya bebek yada kist oluyorklava:
hayırlısı olsun canımŞeniz
geçmiş olsun inşallah bu ay kistlerinden kurtulursun....
kızlar buarada sidelya arkaşımızın size çok selamı kendisine klomen dokunmuş hastaneye gitti sabah msne girdi çıktı ordan söyledi dudakları kıpkırmızı olmuş açamayacak kadar şişmiş rabbim şifa versin selamı sizlere iletmemi istedi
tulny geçmiş olsun olsun buayda kendinize faydanız olur umarım kistlerin biran öcne gider
fadikcim uzun zamandır yoktun heralde göremdim seni nerelerdesin nasılsn
saol canımm.. öyle yapıcaz artık Şenizcanım geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır bu ayıda kendinize ayırın bakalım :teytey:
tulinim geçmiş olsun canım. dediğin gibi önce sağlık canım. zaten bunada alıştık artık ya bebek ya kist ne yapalım allahtan ilaç içince geçiyo bu kistler.
saol bengücüm.. Şeniz dediklerini biz kullanmıyoruz canım.. ama badem faydalı onu yedi eşim son 3 ayda..geçmiş olsun canım,doğum kontrol hapıyla en yakın zamanda kistlerinden kurtulup bebişine kavuşursun inşallah :1hug:
kızlar bir şey sormak istiyorum aranızda arı sütü,polen vs. kullanan var mı ve bunun sonucunu alan var mı :uhm:
eşim gelince kendimi ve onu kampa sokacağım kaydirigubbakcemile3 arı sütü polen,preseed,havuç suyu ,badem,ceviz vs. kullanacağız ,hayırlısı bakalım :CüvCüv:
kızlar size bişey sorucam psikolojikmi bilmiyorum ama benim alt karnım şişti 4 gündür falan acayip kasıklarımda batmalar var. sabredip sesimi çıkarmayım dedim ama artık çok bariz belli birde sanki idrarımın kokusu değişti afedersiniz.
benim tahmini günümde ayın 2 si 3ü falan acaba yarın sabah test alıp yapsam çıkarmı hani şu hassas testler varya beklenen adet gününden önce veriyor sonucu
kendimi dinlemek istemiyorum ama sanki acaba mı diyede düşünmeden edemiyorum.
eşim ikinci evicap kutusunun yarısına geldi. arada havuc suyu içiyor keçi boynuzu pekmezi sabah akşam sizce bu kadar sürede morfolojiye etki etmişmidir.
merhaba arkadaşlar on gündür yoktum boya felan yaptık evde bi türlü ugrayamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım acaba beni merak edenler oldumu bilmiyorum ama ben sizleri çok özledim.bugünse yine çok üzüntülüyüm yandaki komşum test yapmış hamileymiş onun adına çok sevindim ama benim içim alev gibi yanmaya başladı üstelik yaşca benden küçük ve ikinci çocugu olaca k neden allahım bu acıyı bana yaşatıyorsun sitem etmiyorum ama neden arkadaşlar çok kötüyüm bagıra bagıra aglamak istiyorum iyiki varsınız da sizlere içimi dökebiliyorum benim sizden başka hiç dostum yokkkk
özlemcim seninde aşılman hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kızlarrr günaydınnn ben geldimmm
çok özledim sizleri yaaa.
sevcancım tedavine aksilik olduğundan başlayamamışsın
hayırlısı olsun yaa eşinin dediği gibi vardır bunda da bir hayır
belki ilaçlara gerek kalmadan KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ KALIRSIN
özlemcim senin de aşılaman hayırlı olsun
sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu inan
bütün iyi dileklerim ve dualarım seninle...
telefonu kapatıp kafa dinledim valla
nurcum aymescim aşk meleği tülin tşk ederim kızlar
iyi kği varsınız
adını unuttuğum bütün arkadaşlarım sizi çokk seviyorummmmm:asigim::1hug::1hug:
nesrin hoşgeldin cnm nasıl iyi dinlenebildinmi iyi geldimi tatil..
özlemcim aşılama olmuşsun hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler diliyorum canım..
sevcan takma kafana canım hayırlısıyla bebişin gelicek inşşş geç olsunda güç olmasın..dr un iyiymiş gene başkasına havale edebilirdi dimi
merhaba arkadaşlar on gündür yoktum boya felan yaptık evde bi türlü ugrayamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım acaba beni merak edenler oldumu bilmiyorum ama ben sizleri çok özledim.bugünse yine çok üzüntülüyüm yandaki komşum test yapmış hamileymiş onun adına çok sevindim ama benim içim alev gibi yanmaya başladı üstelik yaşca benden küçük ve ikinci çocugu olaca k neden allahım bu acıyı bana yaşatıyorsun sitem etmiyorum ama neden arkadaşlar çok kötüyüm bagıra bagıra aglamak istiyorum iyiki varsınız da sizlere içimi dökebiliyorum benim sizden başka hiç dostum yokkkk
Yaaa kızlar Cumartesi günü adetimin 2.günüydü.
Doktor adetin 2.günü gel bakalım 3. günü de iğnelere başlıycaz demişti.
Cumartesi günü doktora gittim.
"Ben bu hafta yurt dışına çok önemli bi toplantıya gidiyorum" dedi.
"Senin aşılamayı bi dahaki ay yapalım, Mayıs ayında adet olunca gel" dedi.
Ama ben kendimi çok hazırlamıştım dedim.Bu ay çok hevesliydim dedim.
Yapacak bişey yok dedi.Seni emanet edebileceğim bi doktor yok dedi.
Ben 1 hafta yokum dedi.Eğer iğnelere başlarsan seni 2 günde 1 kontrol etmem lazım dedi.
İğnelerine yazık olur, o yüzden bi dahaki ay başlıyalım dedi.
Çok sinirlendim.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.
İğnelerim nolucak peki, onlara bişey olmaz mı dedim.
Hayır buzdolabında bişey olmaz dedi.
Eşim "bunda da bi hayır vardır" dedi.Ama ben çok üzüldüm.
İyigünler deyip fırladım odasından.Kızdığımı kesin anlamıştır.
Napıyım.Böyle bişey beklemiyodum yaaaa.senağlama
inşallah allah sizleride çocuk sahibi yapar.
güzel bir duygu
inş. cnm bencede hayırlısı olsun. işte her ay düzenli şekilde umutlanıyoruz yapacak bişey yok. beklemek dahada zor zaten insanın sabrını zorluyor
ben bu aksam bi test almayı düşünüyorum sabah yapıcam inş. hayırlısı olmustur ama artık gelsin bu bebişler yaaalkisalkisalkis
cnm sanada cok gecmiş olsun inş cabuk gecer.
kendine iyi bak.:1hug:[
çok sağolun kızlar tutucağını sanmıyorum ama içimden bir histe merakla bekliyor. ilk gun yattım ertesi gun kaynanamla eşimin dayısına gittik dunde temizlik yaptım .bugun 1. yıl dönümümüz maddiyattan dolayı evdeyiz biraz hazırlık yaptım.
sidelyacım çok çok geçmiş olsun canım ya ne bu kızlar sizin klomenden çektiğiniz ....gelin siz en iyisi klomenzedeler diye bir topik açın baya kalabalık olursunuz her halde allah size bu ilaç karşısında dayanma gücü versin
Canım ekledim seni listemize. İnşallah listemiz sana uğurlu gelir de hamişş kalırsın hemencik. Belki bu ay hamişşsindir belli mi olur. Yalnız kaydolup da uğramamak yapma topiğimize. Çünkü çok kaydolup da bir daha uğramayanlar oluyor. Bundan sonra böyle olanları ara ara temizleyeceğiz. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle. Allah gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok sağolun kızlar tutucağını sanmıyorum ama içimden bir histe merakla bekliyor. ilk gun yattım ertesi gun kaynanamla eşimin dayısına gittik dunde temizlik yaptım .bugun 1. yıl dönümümüz maddiyattan dolayı evdeyiz biraz hazırlık yaptım.
canım benim hayırlısı olsun inşallah vardır bundad hayır üzülmekızlar bende c.tesi dr a gittim.adetimin 3. günüydü...dr bu ay senin kendi yumurtlamanı takip edicem ilaç vermicem dedi.bana 'bence sizin stresten başka bi sorununuz yok' dedi..3% morfolojiyi hatırlatınca yine o önemli değil dedi.benim ikna olmadığımı görünce öbür ay aşılama yaparız dedi...bakalım bu ay yumurtalarım gelişiyomu çatlıyomu görücez...öbür ay bakıcaz hayırlısı olur inşallah..
sevcanım çokk şaşkınım inanki ama bende arkadaşlar gibi muhakkak bundad vardır bi hayır diyorumYaaa kızlar Cumartesi günü adetimin 2.günüydü.
Doktor adetin 2.günü gel bakalım 3. günü de iğnelere başlıycaz demişti.
Cumartesi günü doktora gittim.
"Ben bu hafta yurt dışına çok önemli bi toplantıya gidiyorum" dedi.
"Senin aşılamayı bi dahaki ay yapalım, Mayıs ayında adet olunca gel" dedi.
Ama ben kendimi çok hazırlamıştım dedim.Bu ay çok hevesliydim dedim.
Yapacak bişey yok dedi.Seni emanet edebileceğim bi doktor yok dedi.
Ben 1 hafta yokum dedi.Eğer iğnelere başlarsan seni 2 günde 1 kontrol etmem lazım dedi.
İğnelerine yazık olur, o yüzden bi dahaki ay başlıyalım dedi.
Çok sinirlendim.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.
İğnelerim nolucak peki, onlara bişey olmaz mı dedim.
Hayır buzdolabında bişey olmaz dedi.
Eşim "bunda da bi hayır vardır" dedi.Ama ben çok üzüldüm.
İyigünler deyip fırladım odasından.Kızdığımı kesin anlamıştır.
Napıyım.Böyle bişey beklemiyodum yaaaa.senağlama
tulişşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaaaselam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?