Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bunları aşağı yukarı hepimiz yaşıyoruz....
bizimkisi biraz piskoloşik...
bence acele etme....günün geçerse test yaparsın....
inşalalh hilerinde yanılmassın canımyerimseniben[/B][/QUOTE]

bende psikolojik olduğunu düşündüm ama artık paylaşmak istedim.merakımı bastıramıyorum bekleyim allahım herkese sabır versin inş.
aslında belkide etkilendim iş yerimde bir iki kişi senin yüzün parlamaya başladı bi güzellik geldi yüzüne hayırdır falan dediler bende yok bişey kilo almısımdır dıyorum ama gel bide bana sor ah ah allahım ne olur sesimizi duy kkda bütün bebek isteyenlere bebeklerini kavustur yarabbim bu özlemle sınav etme bizi ne olur.:1hug:

sidelyacım çok çok geçmiş olsun canım ya ne bu kızlar sizin klomenden çektiğiniz ....gelin siz en iyisi klomenzedeler diye bir topik açın baya kalabalık olursunuz her halde allah size bu ilaç karşısında dayanma gücü versin

saol fadiğim geçicek inş.. olsun varsın bu ay da geçsin sorun değil.. Şeniz

çok geçmiş olsun inş etkileri çabuk geçer .. Şeniz

canım geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır bu ayıda kendinize ayırın bakalım :teytey:
saol canımm.. öyle yapıcaz artık Şeniz

tulinim geçmiş olsun canım. dediğin gibi önce sağlık canım. zaten bunada alıştık artık ya bebek ya kist ne yapalım allahtan ilaç içince geçiyo bu kistler.

saol casperım.. klomen artık ya bebek yapıyor ya kist.. ama çoğunlukla kist yapıyor herhalde kaydirigubbakcemile3 Şeniz

saol bengücüm.. Şeniz dediklerini biz kullanmıyoruz canım.. ama badem faydalı onu yedi eşim son 3 ayda..

bubuş hayırlısı canım.. hepimiz bir umutla bekliyoruz.. beklerken de vücudumuzdaki değişimler bizi etkiliyor.. biraz da farklı olunca hemen kaptırıyoruz.. inş seninki bebek habercisidir.. ben 2 aydır değişik belirtiler görüpte olmayınca belirti aramayı bıraktım..

güle güle otur canım oh mis gibi boya kokusu.. Şeniz komşun için hayırlı olsun.. sen de üzülme boşver kendine yapıyosun bu şekilde.. hayırlı zamanda gelsin bizimkiler de bekliyecez napalım.. ama nur ağla demiş ağla rahatla bence de... Şeniz

bubuş hayırlısı canım.. hepimiz bir umutla bekliyoruz.. beklerken de vücudumuzdaki değişimler bizi etkiliyor.. biraz da farklı olunca hemen kaptırıyoruz.. inş seninki bebek habercisidir.. ben 2 aydır değişik belirtiler görüpte olmayınca belirti aramayı bıraktım..

inş. cnm bencede hayırlısı olsun. işte her ay düzenli şekilde umutlanıyoruz yapacak bişey yok. beklemek dahada zor zaten insanın sabrını zorluyor
ben bu aksam bi test almayı düşünüyorum sabah yapıcam inş. hayırlısı olmustur ama artık gelsin bu bebişler yaaalkisalkisalkis

cnm sanada cok gecmiş olsun inş cabuk gecer.
kendine iyi bak.:1hug:

[

özlemcim seninde aşılman hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

çok sağolun kızlar tutucağını sanmıyorum ama içimden bir histe merakla bekliyor. ilk gun yattım ertesi gun kaynanamla eşimin dayısına gittik dunde temizlik yaptım .bugun 1. yıl dönümümüz maddiyattan dolayı evdeyiz biraz hazırlık yaptım.

seni ne kadr iyi anlıyorum bir bilsen ama hayırlısı olsun hakkımızda innş bizlerinde güldüğü günler gelecek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya üzme kendini vardır bir hayır innşşş inşşş bu ay hamile kelırsında o ilaçları kulanmak zorunda kalmazsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah allah sizleride çocuk sahibi yapar.

güzel bir duygu

teşekkür ederiz.. inş bir gün olur bekliyoruz..

inş sevinirsin canım yarın.. yoksa da üzülme zamanı gelmemiş de geç.. hele bi gelsinler ısırcam hep kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol canım geçicek inş.. Şeniz

hayırlısı özlemcim inş tutar seviniriz.. ne olacağı hiç belli olmaz.. evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.. nice mutlu senelere.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kız allah iyiliğini versin koptum yaa :roflol::roflol::roflol:

teşekkür edrim canım ben hep uğrarım hamile kalsam bile:)))))bi de ben sölemeyi unuttum doktor eşime varikosel dedi bi doktora daha görünecek ameliyat derse ameliyat olcak,vakit kaybetmeden.bide 1.5 yıllık evliyiz ve ocak 2009 dan beri bebiş istioruz.işallah güzel paylaşımlarda bulunucass

mrb arkadaşlar bişey sorcam bizim de sperm sayı ve hareketimiz sorunlu doktor varikosel demiş bi doktora daha gidip ol derse ameliyat olcak.değerlerimiz de aşıya uygun ama 1 negetif aşıdan sora cesaret edemiorum nolur dua edin bana kimseye doğru düzgün anlatamıyorum sizce ameliyat başarılı olur da sayımız artıp normal değerlere gelirmi?daha 4 aydır istioruz bebiş.sizce aşılamamı deniym yoksa ameliyat mı?yardııııııııııııım

evlilik yıldönümünüz kutlı olsun canıma.s.
daha nice mutlu senelere inşalalh...
canım neden hemen ayaklandın:mymeka:
hemde temizlik yapmış:mymeka:

oh oh maşallah mis gibi olmuştur artıkhihoyyyt
güle güle oturun canım:1hug:
canım azıcık ağla rahatlarsın
ama kendini bu kadar üzme ...
hayırlısı olsun bizim de zamanımız gelecek:1hug:Şeniz

amanınnnn kimseler kalmamış yahu topikte bom boş buralar hepiniz yemekmi yiyorsunuz yada kocişlerinizden ayrılamıyorsunuz demiiiiiiiii:jeyyar:

canım benim hayırlısı olsun inşallah vardır bundad hayır üzülme
sevcanım çokk şaşkınım inanki ama bende arkadaşlar gibi muhakkak bundad vardır bi hayır diyorum
tulişşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaaa
sağlık olsun be kuzum

kızlar merhaba Şeniz
nasılsınız
ben yine çook yorgunum ve galiba bu hafta bitene kadarda öyle olacakmirmirmirmir
ayrıca mayısın ikinci haftasıda küçük eltimler taşınacakmışmirmirmirmir
onlarada yardıma gitmek gerek offffffff offffff
bu pazar sözümüz var Allahın izniyle:Saruboceq:

yalnız ben çok yorulduğumdanmı
neden bilmiyorum kasıklarımda ağrılarım oluyo:sm_confused:
gelse bi adetim Allahın izniyle:Saruboceq:
bide acı bitki çayı içiyorum hergünmirmirmirmir
ufsssss

herkese iyi geceler
öpüyorum çokkkkkkŞeniz
sizleri özlüyorum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…