Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı günler canlara.s.
1 saattir geçmişi okuyordum biraz net yavaştı sonunda da pc donduÇok üzgünüm çoook
bütün alıntıların gittiÇok üzgünüm çoook
neyse aklımda kaldığı kaday yazayım..
unuttuğum arkadaşlar olursa kusura bakmasın

öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruma.s.
allah yardımcıları olun...

sevcancim seni anlıyorum çoktandır bu günü bekliyordun...
ama sağlık olsun canım:1hug:Şeniz
vardır bunda da bir hayır:1hug:
haaa bu arada bu ay çalışma varmış:jeyyar:
kolay gelsin:jeyyar:
canım çalışmaları gün aşırı yapın bence...

tülincim canım hasta olmuşsun:çok üzgünüm:
üstelikte kistler varmışklava:
ah canım ne yapalım boş boş durmaklada olmuyor...
elimizden geleni yapıyoruz...
sonuçtadas ya bebek yada kist oluyorklava:
hayırlısı olsun canımŞeniz
geçmiş olsun inşallah bu ay kistlerinden kurtulursun....

nevrocun emeğine sağlık liste maşallah çok güzel olmuşalkisalkisalkisŞeniz

nix canım bu ay ilaçsız deniyecekmişsiniz...
hayırlısı olsun canım hem böğlelikle kist derdiniz olmaz
eğer sonuç alamassanız aşılamaya geçersiniz...

kızlar buarada sidelya arkaşımızın size çok selamı kendisine klomen dokunmuş hastaneye gitti sabah msne girdi çıktı ordan söyledi dudakları kıpkırmızı olmuş açamayacak kadar şişmiş rabbim şifa versin selamı sizlere iletmemi istedi
tulny geçmiş olsun olsun buayda kendinize faydanız olur umarım kistlerin biran öcne gider
fadikcim uzun zamandır yoktun heralde göremdim seni nerelerdesin nasılsn

canımmmm hoşgeldin valla gerçekten güzel dinlendiğini pozitif döndüğünü topiğe bile yansıtmışsın hoşgeldin tekrar canım aramıza
canım geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır bu ayıda kendinize ayırın bakalım :teytey:

tulinim geçmiş olsun canım. dediğin gibi önce sağlık canım. zaten bunada alıştık artık ya bebek ya kist ne yapalım allahtan ilaç içince geçiyo bu kistler.

Ben bu klomeninnnklava:kötükedihüsoDiyecek birşey bulamıyorumm.Ben diyorumda kimse inanmıyor.Bu klomennn tek kelime ile bir atom bombasıı etkisi bırakıyor vücuddaa.4 aydırr mahvetti beni pis klomen:dilcikar:5.ayda da komaya sokcak sanırım beni pisss işte:dilcikar:klava:

BALUM haklsın canım inanıyoruz artık biçok kişiye dokunuyo
cuma gününden beri çekiyor kızcağız ama bu gün daha kötü olduki doktora gitti bebek olsun diye kendi sağlığımızdan oluyoruz

slm kızlar,hayırlı haftalar diliyorum herkese a.s.

canım şimdiden hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin :1hug:

nesrincim hoşgeldin,ne güzel dinlenmiş ve eğlenmişsin,birazdan resimlere bakacağım Şeniz

Arkadaşlar merhaba..Sitede preseed diye vajinal bir jel kullanıp hamile kalanlar olduğunu okudum.İçinizde deneyen var mı ?

bademcim bende preseed hakkında yazılanları okudum ve bir alışveriş sitesinden sipariş ettim,bugün geldi siparişlerim,eşim 17 Mayısta dönüyor askerden ve 12 Eylülde varikoselden ameliyat oldu,yazılanları okuyunca bende kullanmaya karar verdim ancak sanırım önce eşim sperm tahlili yaptıracak bakalım değerler ne durumda eğer düzelmişse kullanırım düzelmediyse ilaç tedavisine devam edecek ya da belli olmaz hemen de kullanmaya başlarım kaydirigubbakcemile3 sonuçlarını da mutlaka yazarım olumlu ya da olumsuz farketmez

Günaydın kızlar.......
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sevcancım arkadaşların dediği gibi bunda da vardır bir hayır,belli olmaz belki bu ay hamile kalırsın inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun canım,doğum kontrol hapıyla en yakın zamanda kistlerinden kurtulup bebişine kavuşursun inşallah :1hug:

kızlar bir şey sormak istiyorum aranızda arı sütü,polen vs. kullanan var mı ve bunun sonucunu alan var mı :uhm:
eşim gelince kendimi ve onu kampa sokacağım kaydirigubbakcemile3 arı sütü polen,preseed,havuç suyu ,badem,ceviz vs. kullanacağız ,hayırlısı bakalım :CüvCüv:

BALUM haklsın canım inanıyoruz artık biçok kişiye dokunuyo
cuma gününden beri çekiyor kızcağız ama bu gün daha kötü olduki doktora gitti bebek olsun diye kendi sağlığımızdan oluyoruz

Evet örnek şekil A da görüldüğü gibi klomen sayesinde balkafa delirdi...:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyTeşekkürler Klomen senin sayende:roflol::roflol:

:lepi:
Evet örnek şekil A da görüldüğü gibi klomen sayesinde balkafa delirdi...:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyTeşekkürler Klomen senin sayende:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ilahi bal nelerde buluyosun canım sen bi tatile git bi oksijen al şöle kırlarda bolca moral depola öyle gel bak hiçbirşeyin kalmıcak:lepi::lepi::lepi:

sizi nevroysa şikayet edicem artık yoklama alınmıyor diye kimse gelmiyor topiğimize dicem görürsünü siz kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar,yenilenen listeyi bulamadım .yardımcı olurmusunuz?kaçıncı sayfada?

kızlar size bişey sorucam psikolojikmi bilmiyorum ama benim alt karnım şişti 4 gündür falan acayip kasıklarımda batmalar var. sabredip sesimi çıkarmayım dedim ama artık çok bariz belli birde sanki idrarımın kokusu değişti afedersiniz.

benim tahmini günümde ayın 2 si 3ü falan acaba yarın sabah test alıp yapsam çıkarmı hani şu hassas testler varya beklenen adet gününden önce veriyor sonucu

kendimi dinlemek istemiyorum ama sanki acaba mı diyede düşünmeden edemiyorum.
eşim ikinci evicap kutusunun yarısına geldi. arada havuc suyu içiyor keçi boynuzu pekmezi sabah akşam sizce bu kadar sürede morfolojiye etki etmişmidir.

aymes buldum çok teşekkür ederim alakana.süper bir liste olmuş .nevrosky ellerine sağlık.çok ümit verici ve teselli edici bir tablo.herkese acil şifalar...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sidilya canım çok geçmiş olsuna.s.
nedir bizim bu klomenden çektiğimiz

canım bunları aşağı yukarı hepimiz yaşıyoruz....
bizimkisi biraz piskoloşik...
bence acele etme....günün geçerse test yaparsın....
inşalalh hilerinde yanılmassın canımyerimseniben

merhaba arkadaşlar on gündür yoktum boya felan yaptık evde bi türlü ugrayamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım acaba beni merak edenler oldumu bilmiyorum ama ben sizleri çok özledim.bugünse yine çok üzüntülüyüm yandaki komşum test yapmış hamileymiş onun adına çok sevindim ama benim içim alev gibi yanmaya başladı üstelik yaşca benden küçük ve ikinci çocugu olaca k neden allahım bu acıyı bana yaşatıyorsun sitem etmiyorum ama neden arkadaşlar çok kötüyüm bagıra bagıra aglamak istiyorum iyiki varsınız da sizlere içimi dökebiliyorum benim sizden başka hiç dostum yokkkk

canım allah bizlere böylesini nasip etmiş boşver canım rabbim bize verdiği zaman inanki daha çok kıymetini bilcez rabbim kucaklarımızı bebişlerle doldursunda inşallah bugünleri hatırlayıp üzülmeye bile vaktimiz olmaz inşallah:Saruboceq:

inşallah canım arkadaşım inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…