canımmmm hoşgeldin valla gerçekten güzel dinlendiğini pozitif döndüğünü topiğe bile yansıtmışsın hoşgeldin tekrar canım aramızaKızlarrr günaydınnn ben geldimmm
çok özledim sizleri yaaa.
sevcancım tedavine aksilik olduğundan başlayamamışsın
hayırlısı olsun yaa eşinin dediği gibi vardır bunda da bir hayır
belki ilaçlara gerek kalmadan KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ KALIRSIN
özlemcim senin de aşılaman hayırlı olsun
sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu inan
bütün iyi dileklerim ve dualarım seninle...
telefonu kapatıp kafa dinledim valla
nurcum aymescim aşk meleği tülin tşk ederim kızlar
iyi kği varsınız
adını unuttuğum bütün arkadaşlarım sizi çokk seviyorummmmm:asigim::1hug::1hug:
canım geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır bu ayıda kendinize ayırın bakalım :teytey:selam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden
kızlar buarada sidelya arkaşımızın size çok selamı kendisine klomen dokunmuş hastaneye gitti sabah msne girdi çıktı ordan söyledi dudakları kıpkırmızı olmuş açamayacak kadar şişmiş rabbim şifa versin selamı sizlere iletmemi istedi
tulny geçmiş olsun olsun buayda kendinize faydanız olur umarım kistlerin biran öcne gider
fadikcim uzun zamandır yoktun heralde göremdim seni nerelerdesin nasılsn
Ben bu klomeninnnklava:kötükedihüsoDiyecek birşey bulamıyorumm.Ben diyorumda kimse inanmıyor.Bu klomennn tek kelime ile bir atom bombasıı etkisi bırakıyor vücuddaa.4 aydırr mahvetti beni pis klomen:dilcikar:5.ayda da komaya sokcak sanırım beni pisss işte:dilcikar: klava:
sizlere bi bakayım dedim nasılsınız kızlar:sm_confused:
annemlere geçicem gecede orda kalıcam yarın taşınıyolar
ayrıca bugün kızkardeşime taa antalyalardan yemeğe tanışmaya geliyolar Allah kısmet edersede haftaya cumartesi söz olacak bakalım durumlara işte
gördüğünüz üzre herşey üst üste geldi
kardeşim istanbulda öğretmen olunca ee 23 nisan tatili falan taşınmak araya sıkıştı
inşallah güzel geçeralkisalkisalkis
dua edin:Saruboceq:
hepinizi öpüyorumŞeniz
beni özleyin
iyidir canım senden nbr?
kızlar ben geldimmmm...
akşam 9 gibi geldik.
fırsat bulur bulmaz hemen kk yı açtım
sizleri çok özledim
çok eğlendim
bol bol gezdim bol bol resim çektim
dinlendim moral depoladım
balayı yaşadık valla.gezmediğimiz gün yoktu.fırsat bulur bulmaz resimleri ekleyeceğim
Kastamonu heryeriyle çok güzel sizler içinde resimler çektim:lepi::lepi:
Arkadaşlar merhaba..Sitede preseed diye vajinal bir jel kullanıp hamile kalanlar olduğunu okudum.İçinizde deneyen var mı ?
Günaydın kızlar.......
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Yaaa kızlar Cumartesi günü adetimin 2.günüydü.
Doktor adetin 2.günü gel bakalım 3. günü de iğnelere başlıycaz demişti.
Cumartesi günü doktora gittim.
"Ben bu hafta yurt dışına çok önemli bi toplantıya gidiyorum" dedi.
"Senin aşılamayı bi dahaki ay yapalım, Mayıs ayında adet olunca gel" dedi.
Ama ben kendimi çok hazırlamıştım dedim.Bu ay çok hevesliydim dedim.
Yapacak bişey yok dedi.Seni emanet edebileceğim bi doktor yok dedi.
Ben 1 hafta yokum dedi.Eğer iğnelere başlarsan seni 2 günde 1 kontrol etmem lazım dedi.
İğnelerine yazık olur, o yüzden bi dahaki ay başlıyalım dedi.
Çok sinirlendim.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.
İğnelerim nolucak peki, onlara bişey olmaz mı dedim.
Hayır buzdolabında bişey olmaz dedi.
Eşim "bunda da bi hayır vardır" dedi.Ama ben çok üzüldüm.
İyigünler deyip fırladım odasından.Kızdığımı kesin anlamıştır.
Napıyım.Böyle bişey beklemiyodum yaaaa.senağlama
selam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
bende doktordan geldim.. ultrasonda kistlerim göründü delikafaduldendelikafadulden 3 de çatlamamış kalmışlar.. bu ay boş geçiyoruz.. doğum kontrol kullanıcam.. adette yine gidicem.. sağlık olsun napalım ilaç fazla geliyor ama başka da yol yok.. bu ay kendimiz için çalışacaz oh ne güzel.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden delikafadulden
BALUM haklsın canım inanıyoruz artık biçok kişiye dokunuyo
cuma gününden beri çekiyor kızcağız ama bu gün daha kötü olduki doktora gitti bebek olsun diye kendi sağlığımızdan oluyoruz
Evet örnek şekil A da görüldüğü gibi klomen sayesinde balkafa delirdi...:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyTeşekkürler Klomen senin sayende:roflol::roflol:
selam arkadaşlar,yenilenen listeyi bulamadım .yardımcı olurmusunuz?kaçıncı sayfada?
sidilya canım çok geçmiş olsuna.s.kızlar buarada sidelya arkaşımızın size çok selamı kendisine klomen dokunmuş hastaneye gitti sabah msne girdi çıktı ordan söyledi dudakları kıpkırmızı olmuş açamayacak kadar şişmiş rabbim şifa versin selamı sizlere iletmemi istedi
tulny geçmiş olsun olsun buayda kendinize faydanız olur umarım kistlerin biran öcne gider
fadikcim uzun zamandır yoktun heralde göremdim seni nerelerdesin nasılsn
kızlar size bişey sorucam psikolojikmi bilmiyorum ama benim alt karnım şişti 4 gündür falan acayip kasıklarımda batmalar var. sabredip sesimi çıkarmayım dedim ama artık çok bariz belli birde sanki idrarımın kokusu değişti afedersiniz.
benim tahmini günümde ayın 2 si 3ü falan acaba yarın sabah test alıp yapsam çıkarmı hani şu hassas testler varya beklenen adet gününden önce veriyor sonucu
kendimi dinlemek istemiyorum ama sanki acaba mı diyede düşünmeden edemiyorum.
eşim ikinci evicap kutusunun yarısına geldi. arada havuc suyu içiyor keçi boynuzu pekmezi sabah akşam sizce bu kadar sürede morfolojiye etki etmişmidir.
merhaba arkadaşlar on gündür yoktum boya felan yaptık evde bi türlü ugrayamadım nasılsınız geçmişi okuyamadım acaba beni merak edenler oldumu bilmiyorum ama ben sizleri çok özledim.bugünse yine çok üzüntülüyüm yandaki komşum test yapmış hamileymiş onun adına çok sevindim ama benim içim alev gibi yanmaya başladı üstelik yaşca benden küçük ve ikinci çocugu olaca k neden allahım bu acıyı bana yaşatıyorsun sitem etmiyorum ama neden arkadaşlar çok kötüyüm bagıra bagıra aglamak istiyorum iyiki varsınız da sizlere içimi dökebiliyorum benim sizden başka hiç dostum yokkkk
canım allah bizlere böylesini nasip etmiş boşver canım rabbim bize verdiği zaman inanki daha çok kıymetini bilcez rabbim kucaklarımızı bebişlerle doldursunda inşallah bugünleri hatırlayıp üzülmeye bile vaktimiz olmaz inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?