Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

canım tedavin hayırlı olsun sakın moralini bozma olur mu

Kızlarrrrrrrrrrrrr bursadayım nett varrr babam açtırmış oleyyyyyyyyyyy:dance:

İyi bizden kurtulamadın bak yine ne güzel

İyi geceler canlarım. Nasılsınız , iyisiniz inşallah. a.s. Şimdi geçmişi okuyup sizlerden haberdar olacağım. :lepi:

slm kizlar nasilsiniz?
ben baya bi geride kaldim herhalde okumaya kalksam oku oku bitiremem, eger son listelerden haberi olan varsa yardimci olursa sevinirim....

nevocum nasilsin canim? bayadir gorusemedik, nasil gidiyo? insallah hersey yolundadir

benim adetim hala gelmedi, en son 27martta olmustum insallah pko azmamistir yine

aysem ınsallah azmamıstır pkon..

ayrıca bu ay topıkte bebe haberı duyacagımıza bol bol kıst haberı aldık..kaydirigubbakcemile3
bendede nurtopu gıbı kıst olumus:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dogum kontrol hapı ıcmeye basladım bende..
mınık bebegım bana baya bır hasar baktı..sanırım ben toparlanamıyacam bu gıdısle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan degerlerım cok dusuk cıkması ve pıhtılasma olmasından dolayı
drum hemotolıjı uzmanını gonderdı..bakalım 1 hafta sonra onlar bakacak bıde kan degerlerıme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sıgarada ıcemıyom..dogum kontrol hapından dolayı offf offff

Canlarım ben çok iyiyim , çok şükür bebiş de çok iyi. :asigim: delikafadulden

Kabızlığı da hallettik. Günde 3 salatalık yiyiyordum düzeldi. Onun etkisi oldu sanırım. Diğer şeyleri denemeye gerek kalmadı şimdilik. Bakalım ne olacak. :sm_confused:

Dıptısımmm tedavi başlamış. Hayırlı olsun inşallah. Sonu güzel olsun inşallahhh. Bebişler çifter çifter gelsin inşallahhhhhhhhhh. Dualarımdasın bitanem. Öpüyorum çok. Şeniz

sidelya bitanem sana çok geçmiş olsun. Klomen seni de vurdu demek. Çok üzüldüm tatlım. Allah acil şifalar versin. a.s.

Balımmm seni özleyeceğiz bitanem. İyi vakit geçir tamam mı. Doya doya tadını çıkar. Ama orada internet olmasına çok sevindim. Sürpriz oldu. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sevcan canım senin ordaki cadı kıza da gıcık oldum. İnşallah tez zamanda işleri yoluna koyar dönersin. :1hug:Tedavinin iptal olmasına çok üzülme. Her işte bir hayır vardır ne de olsa. yerimseniben

hejamm yarın doktora gideceksin sen. Kalp atışlarını da hayırlısıyla duyarsın inşallahh.

aşk_meleği tatlım hasta olamamışsın yine. İnşallah bebiş yoksa tez zamanda gelir. a.s.

rapunzell canısı kistlerin mi olmuş. :çok üzgünüm: İnşallah bunu da atlatacaksın bitanem. Azıcık daha sabır. a.s.

saol nevrom ıyı olmana cok sevındım bebkınde ıyı:1hug::asigim:
ben maalesf bole kıstlerle drlarla ugrasıyorum..
kan degerlerım dusukk cıkmasından dolayıda canım sıkıldı azcuk..offff
hastaneden cıkmayacam bu gıdısle..sureklı kan vermekten kansız kalcam
zaten pıhtılasmıs bır kanım varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canlarım ben geçmişi okudum. Notları aldım. Yarın listeleri yeniden güncellerim. kaydirigubbakcemile2

Çok kalamıyorum. Diğer iki topikte mesaj cevaplandırıp çıkmam gerekli. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Çok gelemesem de hep aklımdasınız , kalbimdesiniz ve dualarımdasınız. Bunu sakın unutmayın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizleri çok seviyorummm. :asigim: :asigim: :asigim:

sagol canim,
ya kusura bakma oyunlara dalmisim yine:1ninca:

ya cok uzuldum insallah hersey yakin zamanda duzelir, hem hamis kalamiyoruz hemde bir suru sorun yasiyoruz, insallah bigun bu sinavlari basariyla geceriz ve anne oluruz...

benimde hala adtim gelmedi belki bende kistliler kervanina katilirim-tatlicadiarzu-
sigara içme zaten faydali bisey degil, canim allah yardimcin olsun

Canım kan değerlerin düşük çıkmış derken ileri derecede kansızlık mı var yoksa başka bişi mi? a.s.

neden öyle dediki benimde kafam karıştı şimdi..acaba tersten okudu test sonuçlarını ,başka bir hastayla falan karıştırmış olmasın sakın
:bbo:

Canım kan değerlerin düşük çıkmış derken ileri derecede kansızlık mı var yoksa başka bişi mi? a.s.

nevrom bende bılmıyorum...
pıhtılasma ıcın yapılan bazı testlerde suphelı durum cıkdı:çok üzgünüm:
proteın c ve s degerleerım...ne oldugunu bende bılmıyorum..acıklamada yapmıyorlar...
dırek hemetoljıye gonderdıler:a015::a015:

amın canım yeteeeeer darısı herkesın başına bıde bebışımız olsa

inşşşş canım yeni evin yeni meleklerini getirsin sana yaırlı bir isterken RABİM iki tane birden versin kocaman:CüvCüv::CüvCüv: göbüşün olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek: bebeklerin olsun innşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi::lepi:

canım benim seni burda görmek ne güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kendini çok yorma hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt meleğin sana ihtiyacı var :lepi::lepi::lepi: inşşş kucağına aldığın günleride göreceğiz: RABİMİN izni ile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Herkese günaydınlara.s.
ben biraz geçmişe bakıyım neler var neler yok
önemli olayları atlamıyım dimi:1hug:

Kızlarrrrrrrrrrrrr bursadayım nett varrr babam açtırmış oleyyyyyyyyyyy:dance:

Canım girebilmene çok sevindim bizede süpriz oldu gerçekten bu allah babandan razı olsunŞeniz

Geçmiş olsun bitanem ya demek kist çıktı bide
hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah:1hug:

Günaydın kızlar....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Günaydın canım hoşgeldina.s.
hallettinmi o gıcık kızı yoksa artık girebilicekmisin
özledik seni valla okızıda bi bizim elimize verseler:mymeka:
biz ona yapıcağımızı biliyozkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…