Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AMİNNNNN AMİİİNNN NE GÜZEL DİLEKLER BUNLAR İYİ VARSINIZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi::lepi:

dıptısdıptıs canım tedavın hayırlı olsun bebişine kavuşursun inşşşşşşşş dualarım sızlerle:Saruboceq:

canım morfoloıjiniz bu değerdeyse sorun yokki o zaman..anormal yani şekli bozuk spermler çok olursa o zaman sorun olurr..sizinki gayet güzel normali %85 ise eğer

canim morfolojiniz cok iyi durumda kaygi etme bence ins digerleride duzelir

tşekkür ederim canlarım yaaa içimi rahatlattınız bende öyle düşünüyordum fisfisfis
peki bu doçent doktor olan doktorum neden eşinin morfoloji sorunu var dediii ne demek istedi neden beni endişelendirdiÇok üzgünüm çoook
acaba bir başka merkezden bazı bilgiler aldığımı söylemiştim onamı bozuldu:uhm:

kızlarya 2gundur rahmımın ust tarafında tuhaf tuhaf hareketler hıssedıyorum gurul gurul sankı bışey ordan oraya gıdıyor kafayı yıycem kendımı fazlamı dınlıyorum acaba nedendırkı sızce lutfen cvp yazın canlarım

hoşgeldin canım.. evine de hayırlısıyla geç yerleş inş.. durumunla ilgili bişey diyemiyorum.. kendini dinleme.. oluruna bırak..

:dance:
amın canım yeteeeeer darısı herkesın başına bıde bebışımız olsa

inşşş canım innnnşşşşş ocak hayırlısıyla ALLAHIN izni ile RABİM bu yalvarışları duyup bizlere meleklerimizi gönderecek mucizelerimizle buşturacak ben inanaıyorun sizlerde inanaın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance::teytey: :teytey: :teytey: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim bu gün adettimin 15 günü ama ben adet olcakmış gibi rahasızlıklar hissediyorum ayrıca baş ağrım halsizliğim mide bulantım var bana neler oluyor anlamıyorum kasıklarım patlayacmış gibi ağrıyorsizce neden :1no2:senağlamasenağlama senağlama senağlama

dıptııııııısssssss benim tedavim 3 gün önce başladı canım ben senden üç gün onca bağırcam hamileyiiiiiiiiim diye
ama ayağımı sürüycem merak etme sende arkamdan gelcen canım
ne güzel hayal kuruyorum dimi inşallah rabbim gerçekleştiri:Saruboceq::Saruboceq:

göbeğin altına doğru yapınca baya can yakıyor ama yanlardan vurunca daha az sızı oluyor. sabır diliyorum hepimiz için:Saruboceq:

inş canım ya nevromuzda ayagını sürümüşde gelmiş deriz inş...............rabbim emeklerini ve umutları boşa çıkarmaz inş seninle beraber hepimizin tatlışım

inşallah canım nevonun izinden yola devam kaydirigubbakcemile
canim insallah bu tedavinde adim adim yaklasiyorsundur melegine:Saruboceq:
insallah mujdeli haberler vericeksin bizlere:CüvCüv:
cok mukemmel bir anne olucaksin sen
biliyorum olucaksina.s

şimdi o kadar yakınımki :asigim:
ah bir olsa öper koklar gözümden sakınırım:asigim:

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun,sonucuda güzel olur ve hayırlısıyla bebişini ya da kimbilir bebişlerini kucağına alırsın inşallah a.s.
amin canım:Saruboceq: içime bebişler gibi doğuyor ya hayırlısı inşallah:lepi:

amin canım o kadar çok bekledim ki gözümde yaş tükendi :çok üzgünüm:

dıptıs rabbım yardımcın olsun ınsallah..

saol canım aminn:Saruboceq:
:CüvCüv::CüvCüv: delikafaduldendelikafadulden
inşallah inşallahhh

:CüvCüv::CüvCüv: hepimize inşallah:asigim:

dıptıssımm inş güzel haberler alırsın canımm inşşşş

inşallah canım 20 gün kaldı çok heyecanlıyım:asigim:

evet canım ben hergün bir sürü iğne yemeye razıyım
yeterki tez zamanda sağlıkla gelsin bebeğim:asigim:

DıptısDıptıs tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. bizimde güzel haberler vereceğimiz günler gelecek mi acaba ? daha tedaviye ne zaman başlayacağımız bile belli değil .....

gelmezmi canım benim elbet gelecek
her kadın annelik duygusunu tadsın inşallah:ecrin_bebek:

dıptısdıptıs canım tedavın hayırlı olsun bebişine kavuşursun inşşşşşşşş dualarım sızlerle:Saruboceq:

oy oy oykaydirigubbakcemile3
bu ne hız caneylom. desene arka arkaya müjdeli haberler bekliyor topiğimizi:CüvCüv:

Kızlarrrrrrrrrrrrr bursadayım nett varrr babam açtırmış oleyyyyyyyyyyy:dance:

hoşgeldin kuzum. kopuk yaşamayacağız birbirimizden oley:teytey:

rabbim hepimize bu duyguyu aratmadan tattırsın inşallah:Saruboceq:

inşallahhh canımmm hayırlı olsunnn.....inşallah dediğin gibi bebeşin 20 gün sonra senleee....hayırlısı herşey gönlünce olsunn........:ecrin_bebek:

dıptıs canım allah yardımcın olsun inşallah 20 gün sonra burda seninde müjdeli haberlerini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…