Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah be dıbıtısım hayat işte
inanıyorumki herşey güzel olacak Allahın izniyle
inşallah güzel haberlerini alacağı
bir aile olduğumuz K.K da senin doğum haberinide alacağımız hatta bebek anılarını alacağımız günlerde gelecek aLLAHIN İZNİYLE
RAbbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Kızlarrrrrrrrrrrrr bursadayım nett varrr babam açtırmış oleyyyyyyyyyyy:dance:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
balummmmmmmm oleyyyyyy
demek hemencik bursadasın
ne güzel yaa

cancağızım geçmiş olsun
sağlığına ve içinde sağlıcakla bebeğinin olduğu günlere geri dönersin inşallah
ayrıca oh iyi olmuş içme sigara

özlüyorum seni:asigim:

günaydınnnnn
[/B]

nesrin canım pek giremiyorum şuaralar siteye
gözden kaçırmış olabilirim
ama merak ettim
senin mr sonucu ne oldu:uhm:

Hoşbuldum kızlar.hihoyyyt
Kıza ağzının payını verdim.kötükedihüso
Konuşmuyoruz onunla.kötükedihüso
İşe daha yeni başladı.Bi havalar bi havalar
Neyse.:dilcikar:
Arada gelicem ben.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey:
Öpüyorum sizi.Şeniz

günaydın şekerler :icecream:

slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ev toplama işi benı bıtırdı kısmetse pazar gunu yenı evımde olacagım

yeni evin hayırlı uğurlu olsun ve inşallah bebiş de gelir hemen :1hug:

canım tedavin hayırlı olsun ,inşallah sende hamiş kalırsın a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

rapunzelim bu sayede en azından sigara içmiyorsun,buna sevinebilirz bence kaydirigubbakcemile5

nevrom seni unutur muyuz hiç,kendine ve bebişe iyi bak Şeniz

Hihoyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt.. Ben geldimmm. süprizzzzz hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden

Eşim bana Administrator şifresi bulmuş. Girebildim buraya da sayesinde. Dedi Bakanlıktan yakalanana kadar kullanırsın. Yakalanırsam bişi yapmazlar di mi bana. :roflol: :roflol: :roflol:

-duygu2008-

Doğum günün kutlu olsun

İyi ki doğdun bitanemmm :sm_cool:

Yeni yaşını kutluyor , yeni yaşında ve sonrasında herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. :Saruboceq:

İnşallah bu yeni yaşında meleğine kavuşursun bitanem. :Saruboceq: Her zaman dualarımdasın. Belki bu aşılamada bebişin sana gelmiştir. O zaman çok güzel bir doğum günü hediyesi olur sana. hihoyyyt Olmazsa da sakın üzülme. En doğru ve hayırlı zamanı bekliyordur emin ol. :asigim: Ve sen çok tatlı ve iyi bir anne olacaksın. Buna eminim. :asigim:

Eşinle ve aranıza sonradan dahil olacak bebişinle ya da bebişlerinle bir ömür mutlu olmanızı diliyorum. :Saruboceq:

Sağlık , sıhhat , mutluluk , huzur , refah seninle ve sevdiklerinle olsun. :Saruboceq:

Nice yıllara inşallah canım arkadaşım. Şeniz

Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:

Geçmiş olsun bitanem ya demek kist çıktı bide
hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah:1hug:

saol aymesım buay topıkte bebe yerıne bol bol kıst urettıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cancağızım geçmiş olsun
sağlığına ve içinde sağlıcakla bebeğinin olduğu günlere geri dönersin inşallah
ayrıca oh iyi olmuş içme sigara

semhcım saol..ınsallah saglıkla bebeslerımız geleck..
3 yıla yaklastı evlılık surem hıc korunma yontemını bılmezken bebegımden sonra bol bol korunma yonetemı ogrendım..ıstemeden
sıgar ıcmıyecem artık..napıyım..dayanamazsam gunde 1 tane alırım:çok üzgünüm:

rapunzelim bu sayede en azından sigara içmiyorsun,buna sevinebilirz bence kaydirigubbakcemile5
sevınelımmı bılmıyorum ama..ıcmeyıcem mecburen saglık ıcın.
ama arada bır burda yakarım bak cıgaramı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

bu ay bebek beklerken nur topu gibi iki tane kistim oluşmuş dr um da ben senden ümitliydim dedi ama üzgünüö adet oldum bebek filan yokmuş offfffff bu ay yasmin kullanıyorum nasip olursa bidahaki ay tedawim dewam edecek hepinizi çok sewiyorum ve öpüyorum...........

Listeleri güncelleyeyim ben de o zaman. Çantama atmışım Allahtan notları. kaydirigubbakcemile5

neyse kızlar eltim çağırdı şimdi bilgilendiriyim sizleri dedim hepiniz allaha emanet olun çooook öpüldünüz tarafımca muukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cok sevindim canim aradada olsa bizlerle olcaksin

amanin nevrocum yakalanma emi kendine dikkat et korkma zaten biz senin arkandayiz

gecmis olsun canim ins hemen gecer kistin hayirlisini versin allahim hakkinda bi dahaki sefer gelir umarim bebisin

herkese gunaydinnnnnnnn
kizlar umarim bi halay haberi aliriz ne zamandir halay cekmiyoruz
:teytey:

canım kendine bebişe çok iyi bak şikayetlerinde geçmiş çok sevindimŞeniz
balkafam canım çok sevindim anneciğinin kucağından çıkınca bize yazmayı unutma olurnu tatlişimŞeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisŞeniz
ayşecim nasılsın özledik seni tatlım yaa :1hug:
günaydın kızlar
sevimli hayaletim nasılsına.s.
neyse kızlar eltim çağırdı şimdi bilgilendiriyim sizleri dedim hepiniz allaha emanet olun çooook öpüldünüz tarafımca muukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güle güle canım bende öpüyorum:1hug:
aymesim smhsmh im sevcanım özlemcim rapunzel rylai bengusu cum asiim unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum kızlar

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

1-sema3455 - 20.10.2008 - PKO - 1 senelik evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - 2 ay yumurtlama takibi gördü - Bu ay sınav , ramazan , misafir telaşı derken bebek düşünecek fırsatı olmamıştı - Mucize ; hiç ummadıkları ayda kapılarını çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMıLE kaldı :hooray:
2-evriş - 01.12.2008 - Sebepsiz ınfertilite - 1 senelik evlilerdi - 8 aydır bebek istiyorlardı - Bütün tahlilleri yaptırmışlar hiç sorun çıkmamıştı - Eşine keçiboynuzu kürü , çinko ve e vitamini uyguladı - Kendisi de bir myom ameliyatı geçirdi - Çok dua etti bebek için , hep inançlıydı - Hanım hanımcık pek şeker bir arkadaşımızdı - Ağzı tatlı , sözleri baldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMıLE kaldı :hooray:
3-sudeyoncaa - 31.01.2009 - PKO - 16 aylık evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - Geçen ay klomen ile tedaviye başlamıştı - Yumurta 8-9 mm'de kalmış , daha fazla büyümemişti - Doktor daha fazla büyüyemeyeceğini söyleyerek tedaviyi erteledi - Ama Allahın hikmeti yumurta kendiliğinden büyümeye devam etti , kendiliğinden çatladı - Çok şükür bu mutluluğu arkadaşımız da yaşadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMıLE kaldı :hooray:
4-benssenb - 21.02.2009 - Sebepsiz ınfertilite - 2 sene 3 aylık evlilerdi , 1.5 senedir istiyorlardı - Hiçbir sorun yoktu ama bebiş gelmiyordu - Maddi sıkıntı onları tasarruf etmeye yöneltti - Bu arada da bebiş akıllardan çıktı - Hesap kitap yapmadı , hiç kafaya takmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMıLE kaldı :hooray:
5-_BERAY_
6-^^sabirsiz^^
7-el-muallim
8-sudenaz222
9-samimi (gamze2007)
10-duygu2008 - Muhtemel adet tarihi 27 Mayıs
11-asspirin
12-pınk rose
13-cucu-pete
14-selected_79
- Muhtemel adet tarihi 30 Mayıs
15-
semafatih
16-neslihan1983 - Muhtemel adet tarihi 13 Mayıs

Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.
a.s.

Son düzenleme:
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

LıSTEMıZZZZZZZZZZZZZZ

BÖLÜM 1

ayse57---27 Nisan---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---5. Tüp Bebek Denemesinde(4 Aşılama ve 3 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
cornelia35---27 Nisan---Morfoloji---1. Aşılama Tedavisinde---Klomen,Keç.Boy.kürü
caneylom---30 Nisan---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---3. Tüp Bebek Denemesinde(2 başarısız Tüp Bebek)---???
Ceylin_naz---1 Mayıs---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
Rylai---1 Mayıs---Hareket (Varikosel)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız-Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu pekmezi
smhsmh---1 Mayıs---Hareket ve Morfoloji(Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,keç.boy.pekmezi
zeliş82---1 Mayıs---Varikosel---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir oğlu var , bir de düşüğü oldu)---???
Fadik---3 Mayıs---Sayı---Varikosel(15 Temmuz'da ameliyat oldu)---Şimdilik Korunuyorlar(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
haletrn---3 Mayıs---Hareket ve Varikosel---24 Aralık'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan---Keçiboynuzu Kürü
bubuş---3 Mayıs---Morfoloji---Doğal yoldan---Evicap,one day,coraspin,havuç suyu,keç.boy. pek.
sabina---6 Mayıs---Hareket ve Morfoloji(Eylül ayında varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1 başarısız aşılama)---???
HARZEM---4 Mayıs---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
aymes---4 Mayıs---Sayı ve Hareket---Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,3 ay klomen kullandı
maviumutolsun---4 Mayıs---Sayı,Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü,GNC'den vitamin
meryem42---7 Mayıs---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik)---???
melony---8 Mayıs---Hareket---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini
ozlem82do---8 Mayıs Sonuç---Hareket---1. Aşılama Denemesinde---???
minos---9 Mayıs---Sayı---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
BTRKLC---10 Mayıs---Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız-1 aşılama kimyasal gebelik-Doğal yoldan bir düşük)(Doğal yoldan bir oğlu var)---Keçi boynuzu kürü
nesrinsavas---11 Mayıs---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir kimyasal gebelik)---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi
yeteeeeer---12 Mayıs---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçi.Boy.Kür.,Aktardan karışım
-badem----13 Mayıs---Ağır Oligospermi---Dinlenmede(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti)--- Gilaburu suyu,civan perçemi,aslan pençesi,hayıt atu ve yeşil çay(arkadaşımız) , ginseng(eşi)
birebira---16 Mayıs---Sayı ve Hareket---Varikosel(Ocak ayında ameliyat oldu)---Doğal yoldan---???
canzi3445---16 Mayıs---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
belya---19 Mayıs---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Zencefil,polen,keç.Boy.Pek,arı sütü,bal,gınseng
nergis55---21 Mayıs---Morfoloji---Doğal yoldan---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
tuliny---21 Mayıs---Sayı (Mayıs'ta varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental
jeyannd---22 Mayıs---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(2 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Macun,bitki çayı
bengusu---23 Mayıs---Sayı ve Hareket (Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---???
rapunzell_82---23 Mayıs---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kaldı , bebeğin kalbi durdu)---Bitkisel ilaç kullandı,e vitamini
sevcangoksel---25 Mayıs---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kür.Pek.,l-carnitine,klomen,betasec vitamin,1 yıldır sigara içmiyor
gaye43---25 Mayıs---Sayı---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)-???
casper33---27 Mayıs---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2. Aşılama Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi,e vitamini
..ELCHIN..---27 Mayıs---Sayı ve Hareket---Yumurta takibi---Keçi Boynuzu Kürü
Balsurat---14 Haziran---Sayı ve Hareket---Doğal Yoldan(1. Aşılama Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,keçiboynuzu pekmezi,kestane balı,incir

Not : Listemiz tarih sırasına göredir

Arkadaşlar lütfen tarihlerimize ve bilgilerimize bir göz gezdirelim. Yanlışlık varsa düzelttirelim. a.s.

Son düzenleme:
Not : Tarihleri "???" şeklinde olan arkadaşlar ; lütfen tarihlerinizi düzenli olarak belirtiniz.. Bizleri merakta bırakmayınız.. a.s.
BÖLÜM 2

adessa---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
anifora---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Trental,E vitamini,jespar,ganophene,keçi.Boy.Kürü
artık umutsuz---???---Azosperm---19 Haziran'daki Tese Maalesef başarısız(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---Bitki çayları,Keçiboynuzu pekmezi
asi74---???---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçi.Boy.Kürü(ara verdiler),pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası,arısütü
asutay-asude80---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---???
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(2 ay önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
atasbelgin---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1 Tüp Bebek başarısız---???
berenboz---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---Keçiboynuzu kürü
BeyzaNur-HH---???---Meni Kanallarında tıkanıklık---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek başarısız)---Hiçbirşey kullanmıyor
binbirgece---???---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 3 düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü,havuç suyu
blny72---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Evicap,L-arginine
bobova---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Hiçbirşey kullanmıyor
buddy---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız, 1 Tüp Bebek döllenme olmadı)---Keçiboynuzu Kürü
butterfly 's'---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,2 tüp bebek başarısız)---???
can_iso---???---Sayı ve Morfoloji---- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---Doğal Yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,l-arginine,ephynal(e vitamini),klomen
çido---???---Sayı ve Hareket (varikosel)---Doğal yoldan---E vitamini
delia---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Çinko,Keçiboynuzu kürü
demiray---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 1 Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Domates Çorbası,Folik Asit,Sigara içmiyor
desertrose---???---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
DıptısDıptıs---???---Lökosit---1. Tüp Bebek Denemesinde---Sigara içmiyor
dilanur---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Yumurta takipleri başarısız-2 aya aşılama yaptıracaklar)---Keçiboynuzu kürü---Sigara içiyor
DUYGUB---???---Sayı---Doğal yoldan---???
edebiyatci_16---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Micro başarısız)---Keçiboynuzu Kürü
emineee---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,Sütlü yumurta,bal,ceviz,meyve suyu,fındık
elitu---???---Sayı ve Hareket (Şubat ayında varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,zinco C,bemiks C,Arı sütü bal polen karışımı,badem,fındık,fıstık
esila@mısra---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---Pharmaton,Evicap,selenyum,çinko,çakşır suyu,klomen,l-arginine-l-carnitine-keçiboy.kürü,keçiboy.pek.,demir dikeni ekstrası,arısütü
fatıma zehra---???---Sayı---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz
fatos1983---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
gozdem---???---Hareket(11 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Antibiyotik (cipro) , E vitamini , C Vitamini takviyesi
gokkusagi_85---???---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
gülsu---???---Hareket---Doğal yoldan---keçiboy.pekm.,klomen
haci78---???---varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ballı cevizli fındıklı
hennas---???---Morfoloji ve Hareket---Varikosel(Mart'ta ameliyat olacak)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,arginmax,l-carnitine,pycnogenol,c vitamini,evicap
ilkbahar_20---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama ve 3 tüp bebek başarısız)---Keçiboynuzu kürü,Folik Asit,E vitamini,çinko,badem,fındık
ilknuray---???---Morfoloji---Doğal yoldan---???
karamelli neskafe---???---Sayı , Hareket , Morfoloji---2. Tüp Bebek Denemesinde---Keçiboynuzu kürü,Vitamin desteği
kkpraa---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek Denemesi düşükle sonuçlandı---???
lansor17---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek dış gebelik---???
latifeelif---???---Sayı , Hareket(varikosel)---2. Aşılama Tedavisinde(2 Aşılama başarısız)---Keçiboynuzu yendi,aktardan macun,ceviz,fındık,çinko
maviyeshill---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Ballı ısırgan tohumu , e vitamini
mekselina86---???---Sayı ve Hareket(Varikosel)---Doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü
melek23---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---???
melih---???---Morfoloji---2. Aşılama Denemesinde(1. Aşılama Başarısız)(Doğal yoldan bir düşük)---???
melorabis---???---Varikosel(8 Temmuz'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(2 başarısız tüp bebek)(pko)---???
MONA ROSA---???---Morfoloji(Haziran'da varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan(2 Aşılama ,1 Tüp Bebek Başarısız)---E Vit.,Çinko,Polen,Bal,Keç.Boy.Pek.,Keç.Boy.Kürü,Sigara içmiyor
neser---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü,bal tarçın zencefil polen karışımı
neslihan22---???---Hareket---Doğal yoldan(1 aşılama başarısız)---???
nevbahar38---???---Azosperm(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan---???
nilay74---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---3 Tüp Bebek başarısız---Sigara içmiyorlar
nilos1981---???---Sayı ve Hareket---13 Ekim'de varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,havuç suyu,trental,evicap,l-arginin
nix---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Fındık,fıstık,keçiboynuzu,bal
NURDVC---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 tüp bebek düşük)---???
nuriye---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Micro Denemesi başarısız---Sigara içmiyorlar
nur krp---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(1 Aşılama , 1 Tüp Bebek başarısız)
nzmyhn---???---Y koromozom delasyonu , oligoazospermi---1. Micro Denemesi başarısız---???
osetya2007---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
ozlemsu33---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)???---Keçi.Boy.Kürü,sigara kullanmıyor
oztun---???---Sayı ve Hareket---2. Aşılama Tedavisinde(1 Aşılama başarısız)---Klomen,Keçiboynuzu
rakkas---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Kimyasal gebelik,1 Tüp Bebek başarısız)---???
reyyan86---???---Hareket ve Morfoloji---Klomen---Keç.Boy.Kürü,e vit.,folik asit,çinko,klomen
selen83---???---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan iki düşüğü var)---Keçi.Boy.Kürü
serenalar---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sevgidolu---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)1. Tüp Bebek denemesinde---???
sevimli hayalet---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek Başarısız)---Keçi.Boy Kür.Pek
seyneb---???---Hareket---20 Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan---???
sidelya01---???---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçiboynuzu kürü,çörek otu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
sudennnas---???---Sayı,Hareket,Morfoloji---Doğal yoldan(1 tüp bebek başarısız)---Keçi boynuzu kürü
sukrann---???---Sayı(Varikosel)---Yumurta geliştirici hap ve çatlatıcı iğne ile Doğal yoldan---???
sultan49---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---???
sunflowerr80---???---Sayı(Arkadaşımızda da pko var)---Doğal yoldan(2. Tüp Bebek Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,E vitamini
Sympathique---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Keçiboynuzu kürü,nohut kürü
umutolsun---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Düşük---???
wintersun---???---Sayı ve Hareket(Arkadaşımızda da PKO var)---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---???
vavelya---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)
vesta---???---Sayı,Hareket(Varikosel)(19 Ağustos'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Fındık,ceviz,Arı sütü polen,Portakal suyu
yabangülüm.---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
yasemennnn---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---???
yiğit-yağmur---???---Hareket ve Sayı---Doğal yoldan (1 aşılama başarısız)---Mone,Larginine
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
zelal81---???---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan 1 düşüğü var)---Keçiboynuzu kürü
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan---Klomen,evicap,pentox
zhrcnr---???---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---1. Tüp Bebek Denemesinde---???

Not : Listemiz alfabetiktir

Arkadaşlarım bu liste çok kabardı. Günlerinizi lütfen bildiriniz ; üst tarafa alalım. a.s.

:hooray:HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :hooray:
Kimine Göre Pembe Köşe
Kimine Göre Pembe Liste
Hayallerimizi Süsleyen En Baş Köşe
Nazar Değmesin Hamişşlerimize

1. HAMİŞİMİZ : KızılDeniz - 09.07.2008 İleri Hareket % 0 - Sayı az - Morfoloji Bozuk (pko,sol folikül gelişememesi,prolaktin fazlalığı) - Klomen , bal , muz , fındık , fıstık , keçiboynuzu pekmezi , polen - Herşeye rağmen , Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

2. HAMİŞİMİZ : BEMT - 14.07.2008 Varikosel - 6 ay önce ameliyat oldu - Hiçbirşey kullanmadı - Varikosel Ameliyatının 6. ayında Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

3. HAMİŞİMİZ : lale3434 - 18.07.2008 Morfoloji % 2 - 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Ağustos'da tüp bebeği düşünüyorlardı "Mucize ; o kadar bekleyemem anne diyerek Temmuz'da kapılarını çaldı" - Hiçbirşey kullanmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

4. HAMİŞİMİZ : elfide - 08.08.2008 Morfoloji %1 - 2,5 senedir bebek istiyorlardı.. 4 Yumurtlama takibinden sonuç elde edemediler.. Bu ay ilk aşılamasını oldu.. Hiç birşey kullanmadı. Çünkü morfoloji bozukluğunu aşılama günü öğrendiler. Allah sabırla bekleyen bu kuluna da mucizesini gönderdi. Allah o doktor ve hemşirelerden razı olsun. Şükürler olsun. Allahın izniyle 1. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray:

5. HAMİŞİMİZ : ealsnas - 13.08.2008 Azosperm - Hiç birşey kullanmadı - Gürgan Klinik'te tüp bebek tedavisindeydi - Hep pozitif oldu. İnandı. Hep umutla baktı. Sonunda mükafatını aldı. - TESA ve ICSI yaptırdı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:

6. HAMİŞİMİZ : FOKURFOKUR - 22.08.2008 Hareket ve Morfoloji (Varikosel Başlangıcı) - Klomen,Keçiboynuzu Kürü,Domates Çorbası - Arka arkaya hapla 3 başarısız aşılama geçirdi. Yılmadı , bu ay ilk kez iğne ile aşılama tedavisine başladı. Son iki aşılamada verilen spermde olumlu sonuçlar alınmış , hepimizi umutlandırmıştı. Dualar karşılığını buldu , Düzenli ilaç ve kür kullanımının mükafatı alındı. - Allahın izniyle 4. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray:

7. HAMİŞİMİZ : bedef - 27.08.2008 Varikosel - 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu - Değerler iyileşti - Sadece keçiboynuzu pekmezi kullandılar - Hiç ummadığı bir ayda mucizesi çıkageldi - Onları çok ama çok mutlu etti - İyi ki geldi , İlaç gibi geldi - Umudumuza umut kattı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

8. HAMİŞİMİZ : civciv1981 - 27.08.2008 Azosperm - 8 yıllık evlilerdi - Evliliklerinin 1,5. yılında normal yollarla bebek sahibi olamayacaklarını öğrendiler - 7 sene sonra biriktirdikleri parayla ilk ve son olarak tese ile tüp bebek denediler - Tutmadı , sonuç negatifti - Hemen ertesi ay bir mucize gerçekleşti - Allahım "ol "dedi - Umudunu yitirenlere umut oldu - Sorun Azospermdi ama Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

9. HAMİŞİMİZ : cerencim - 13.09.2008 Morfoloji - 1 yıldır bebek sahibi olmak için çalışıyorlardı - cerencim 4 aydır klomen tedavisi görüyordu - Morfoloji sorunu olduğunu öğrendikten sonra eşi Klomen , Keçiboynuzu Kürü , ballı çörek otu kullanmaya başladı - Gelecek ay gerçek anlamda tedaviye başlamayı düşünüyorladı - Melekleri "Ben yolu biliyorum , kendim de gelirim" dedi :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

10. HAMİŞİMİZ : minervaduygu - 19.09.2008 Sayı ve Morfoloji - Morfoloji %3 sayı ise 14 milyondu - Ace Plus Selenyum,Çinko,Folik Asit,bal,fındık, ceviz,badem kullandı - Bu değerlerle tüp bebeği düşünür olmuşlardı - Umutları azdı ama ümitlerini hep yeşertmeye çalıştı - Allahım yine mucizesini gösterdi - Bu mübarek ayda , mübarek Cuma gününde bu haberi almayı ve müjdelemeyi nasip etti - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…