ah be dıbıtısım hayat işteeveeeet kızlar
benimde serüvenim başladı
uzun zamandır bebek diye içim dışım dolmuştu
başarısız bir 6 aylık tedaviden sonra bugüne geldik
evet çağremiz mikroenjeksiyondu artık benneyaptımki
üzüldüm hemde çoook üzüldüm. neden diğer insanlar gibi değiliz
istedik oldu diyemiyoruz, soranlara cevap veremiyoruz, yok düşünmüyoruz diyoruz....
zor bir süreçti çok zor kabullenmek ayrı bir yıkım
doktorumuz uzun protokol uygun görüyor ve bir sürü ilaç beliriyor önümde
ben daha aspirin bile yutarken öğüren insan bu kadar ilacı nasıl yutucam :1no2:
tıka burnunu damla:mymeka: mecbursun iç şunları
derken günler geçiyor geçiyor.
oda ne 1 kutu iğne :1shok: ne iğne mi dedi birileri:1shok:
birde göbekden yapmak lazımmış nasıl yani?
bırakın ben kutu kutu hap içeyim kaydirigubbakcemile
mecbursun damla :mymeka: sık dişini
bugün 5. lucrini vurucam inşallah
hafta sonuna adet olmayı bekliyorum
umarım gecikmez:Saruboceq: ve ortalama 20 gün sonra belki bende......:CüvCüv:
şimdi daha yakınım sana bebeğim :ecrin_bebek:
Kızlarrrrrrrrrrrrr bursadayım nett varrr babam açtırmış oleyyyyyyyyyyy:dance:
balummmmmmmm oleyyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cancağızım geçmiş olsunaysem ınsallah azmamıstır pkon..
ayrıca bu ay topıkte bebe haberı duyacagımıza bol bol kıst haberı aldık..kaydirigubbakcemile3
bendede nurtopu gıbı kıst olumus:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dogum kontrol hapı ıcmeye basladım bende..
mınık bebegım bana baya bır hasar baktı..sanırım ben toparlanamıyacam bu gıdısle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan degerlerım cok dusuk cıkması ve pıhtılasma olmasından dolayı
drum hemotolıjı uzmanını gonderdı..bakalım 1 hafta sonra onlar bakacak bıde kan degerlerıme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sıgarada ıcemıyom..dogum kontrol hapından dolayı offf offff
Canlarım ben geçmişi okudum. Notları aldım. Yarın listeleri yeniden güncellerim. kaydirigubbakcemile2
Çok kalamıyorum. Diğer iki topikte mesaj cevaplandırıp çıkmam gerekli. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Çok gelemesem de hep aklımdasınız , kalbimdesiniz ve dualarımdasınız. Bunu sakın unutmayın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizleri çok seviyorummm. :asigim: :asigim: :asigim:
günaydınnnnn
[/B]
slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ev toplama işi benı bıtırdı kısmetse pazar gunu yenı evımde olacagım
dıptııııııısssssss benim tedavim 3 gün önce başladı canım ben senden üç gün onca bağırcam hamileyiiiiiiiiim diye
ama ayağımı sürüycem merak etme sende arkamdan gelcen canım
ne güzel hayal kuruyorum dimi inşallah rabbim gerçekleştiri:Saruboceq::Saruboceq:
aysem ınsallah azmamıstır pkon..
ayrıca bu ay topıkte bebe haberı duyacagımıza bol bol kıst haberı aldık..kaydirigubbakcemile3
bendede nurtopu gıbı kıst olumus:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dogum kontrol hapı ıcmeye basladım bende..
mınık bebegım bana baya bır hasar baktı..sanırım ben toparlanamıyacam bu gıdısle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan degerlerım cok dusuk cıkması ve pıhtılasma olmasından dolayı
drum hemotolıjı uzmanını gonderdı..bakalım 1 hafta sonra onlar bakacak bıde kan degerlerıme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sıgarada ıcemıyom..dogum kontrol hapından dolayı offf offff
Canlarım ben geçmişi okudum. Notları aldım. Yarın listeleri yeniden güncellerim. kaydirigubbakcemile2
Çok kalamıyorum. Diğer iki topikte mesaj cevaplandırıp çıkmam gerekli. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Çok gelemesem de hep aklımdasınız , kalbimdesiniz ve dualarımdasınız. Bunu sakın unutmayın. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizleri çok seviyorummm. :asigim: :asigim: :asigim:
Geçmiş olsun bitanem ya demek kist çıktı bide
hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah:1hug:
cancağızım geçmiş olsun
sağlığına ve içinde sağlıcakla bebeğinin olduğu günlere geri dönersin inşallah
ayrıca oh iyi olmuş içme sigara
sevınelımmı bılmıyorum ama..ıcmeyıcem mecburen saglık ıcın.rapunzelim bu sayede en azından sigara içmiyorsun,buna sevinebilirz bence kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHihoyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt.. Ben geldimmm. süprizzzzz hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
Eşim bana Administrator şifresi bulmuş. Girebildim buraya da sayesinde. Dedi Bakanlıktan yakalanana kadar kullanırsın. Yakalanırsam bişi yapmazlar di mi bana. :roflol: :roflol: :roflol:
Listeleri güncelleyeyim ben de o zaman. Çantama atmışım Allahtan notları. kaydirigubbakcemile5
Hihoyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt.. Ben geldimmm. süprizzzzz hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
Eşim bana Administrator şifresi bulmuş. Girebildim buraya da sayesinde. Dedi Bakanlıktan yakalanana kadar kullanırsın. Yakalanırsam bişi yapmazlar di mi bana. :roflol: :roflol: :roflol:
bu ay bebek beklerken nur topu gibi iki tane kistim oluşmuş dr um da ben senden ümitliydim dedi ama üzgünüö adet oldum bebek filan yokmuş offfffff bu ay yasmin kullanıyorum nasip olursa bidahaki ay tedawim dewam edecek hepinizi çok sewiyorum ve öpüyorum...........
canım kendine bebişe çok iyi bak şikayetlerinde geçmiş çok sevindimŞenizCanlarım ben geçmişi okudum. Notları aldım. Yarın listeleri yeniden güncellerim. kaydirigubbakcemile2
balkafam canım çok sevindim anneciğinin kucağından çıkınca bize yazmayı unutma olurnu tatlişimŞenizKızlarrrrrrrrrrrrr bursadayım nett varrr babam açtırmış oleyyyyyyyyyyy:dance:
alkisalkisalkisŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayşecim nasılsın özledik seni tatlım yaa :1hug:sagol canim,
ya kusura bakma oyunlara dalmisim yine:1ninca:
ya cok uzuldum insallah hersey yakin zamanda duzelir, hem hamis kalamiyoruz hemde bir suru sorun yasiyoruz, insallah bigun bu sinavlari basariyla geceriz ve anne oluruz...
benimde hala adtim gelmedi belki bende kistliler kervanina katilirim-tatlicadiarzu-
sigara içme zaten faydali bisey degil, canim allah yardimcin olsun
sevimli hayaletim nasılsına.s.günaydın kızlar
neyse kızlar eltim çağırdı şimdi bilgilendiriyim sizleri dedim hepiniz allaha emanet olun çooook öpüldünüz tarafımca muukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?