herkesin anneler günü kutlu olsunnnna.s.
beklenen özlenen hasreti çekilen bebeklerimizi allahım seneye kucaklarımıza versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bizlerde bu günü hüzünsüz acısız mahsun olmadan geçirelim:CüvCüv:
ama bizlerde annelerimizin melekleriyiz kaydirigubbakcemile5
annelerimizinde anneler günü kutlu olsun allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin uzun ve sağlıklı ömürler versina.s.
Kızlar hislerime tercüman olmuşsunuz.
Aynen bende çok buruğum.:çok üzgünüm:
Keşke hamile olsaydım. meleğim benim için anneler günü hediyesi olsaydı.:çok üzgünüm:
Ama olmadı işte.:a015:
Etrafımdaki tanıdıklarım hep hamile, yada çocukları oldu.
Bense yerimde sayıyorum yıllardır.:çok üzgünüm:
Allahım duy sesimizi.:Saruboceq:
Bizede gönder meleklerimizi.:Saruboceq:
evet aynen bende buruğum dışarıya çıkmak istemiyorum bugün ve yarın:a015:
bencedeeeeeeeee asi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnamin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
evet aynen bende buruğum dışarıya çıkmak istemiyorum bugün ve yarın:a015:
Canım inşallah bizde seneye anneler gününü bebeklerimizle kutlarız.
Keşke hamile olsaydım. meleğim benim için anneler günü hediyesi olsaydı.:çok üzgünüm:
oooooooooooooooo selam kızlar ne bu ya hüzün kaplamış topiği dağıtın bakim o havayı mevlam inşallah bizlerede yaşatacak annelik duygusunu sadece sabır aşamasındayız .....geçen senelerde benim yiğenlerim hediyeler alıp kutluyorlardı anneler gününü bakalım bu yıl ne yapacaklar ne yapim bende kendimi böyle avutuyorum iyikine yiğenlerim varmış hiç değilse 8 yıllık özlemimi onlarla gideriyorum
ben dün adet oldumda canımın sıkkınlığı ondan seracım...inş canım benim inşallah ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı versin ama bebişlerimiz sağ salim gelsinler artık dimialkisalkisalkis
Canım inşallah bizde seneye anneler gününü bebeklerimizle kutlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?