Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hislerime tercüman olmuşsunuz.
Aynen bende çok buruğum.:çok üzgünüm:
Keşke hamile olsaydım. meleğim benim için anneler günü hediyesi olsaydı.:çok üzgünüm:
Ama olmadı işte.:a015:
Etrafımdaki tanıdıklarım hep hamile, yada çocukları oldu.
Bense yerimde sayıyorum yıllardır.:çok üzgünüm:
Allahım duy sesimizi.:Saruboceq:
Bizede gönder meleklerimizi.:Saruboceq:

amin inş kızlar ya
bütün dualarımda varsınız rabbim bir gün elbette kabul edicek dualarımızı bizleride anne yapacak

gunaydin kizlar nbr yine kaynatmisiz bu arada ben neden nuru goremdim merak ettim bak simdi nerde gordunuz birbirinize bende gorem sizi yafu
bu arada kim ne derse desin tedavide bence kilo aliniyor hele ben besin olsun vitamin olsun diye yedim dr da hareket etme falan dedi bide ohss oldum hangi ara 64 oldum haberim yoktu gecen sene bu vakitler 58 dim bende cok kafama takiyorum ama iyi basladim ins devami gelir

Son düzenleyen: Moderatör:
herkesin anneler günü kutlu olsunnnna.s.
beklenen özlenen hasreti çekilen bebeklerimizi allahım seneye kucaklarımıza versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bizlerde bu günü hüzünsüz acısız mahsun olmadan geçirelim:CüvCüv:
ama bizlerde annelerimizin melekleriyiz kaydirigubbakcemile5
annelerimizinde anneler günü kutlu olsun allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin uzun ve sağlıklı ömürler versin a.s.

Son düzenleme:

amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin

evet aynen bende buruğum dışarıya çıkmak istemiyorum bugün ve yarın:a015:

bencedeeeeeeeee asi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
evet aynen bende buruğum dışarıya çıkmak istemiyorum bugün ve yarın:a015:

pinkrose canımmmm :teselli:
sabahtan beri beni çokkk üzüyorsunnn:çok üzgünüm:
bak kızacağım amaaa
yapma böyle yalvarırımmm yaaaa:Saruboceq:
inaşllah sabrının sonucunu alacaksın:ecrin_bebek:

Canım inşallah bizde seneye anneler gününü bebeklerimizle kutlarız.

sendemi yaaaaaa
sana ne desem acaba:teselli:
inşallah hepimizin bebekleri olacak rabbim güldürecek yüzümüzü inşallah

ben dün adet oldumda canımın sıkkınlığı ondan seracım...inş canım benim inşallah ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı versin ama bebişlerimiz sağ salim gelsinler artık dimialkisalkisalkis

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamaaminn canımmm aminnn

oooooooooooooooo selam kızlar ne bu ya hüzün kaplamış topiği dağıtın bakim o havayı mevlam inşallah bizlerede yaşatacak annelik duygusunu sadece sabır aşamasındayız .....geçen senelerde benim yiğenlerim hediyeler alıp kutluyorlardı anneler gününü bakalım bu yıl ne yapacaklar ne yapim bende kendimi böyle avutuyorum iyikine yiğenlerim varmış hiç değilse 8 yıllık özlemimi onlarla gideriyorum

:
canim ya ben bu gunu hic hatirlamak istemiyorum 7 yil once annemi kaybettim.kendimde anne olamadigim icin bu gunu ben hep yok sayiyorum:çok üzgünüm:

ben dün adet oldumda canımın sıkkınlığı ondan seracım...inş canım benim inşallah ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı versin ama bebişlerimiz sağ salim gelsinler artık dimialkisalkisalkis

hııı desene muayyen günündesin ondan duygu seli gel-giti yaşıyorsun canım benim
tabiki rabbim hakkımızda hayırlı olanı versinnn çok bekletmesin sağ sağlim kollarımıza versin aminnn canımmm

canım sölenecek her şeyi sölemişsin bende çok üzğünüm:1no2: :1no2: :1no2: üstelik karnım ağrıyor adettim ben giliyorum diyor CADIARZU CADIARZU CADIARZU ALLAHIM duy sesimiz artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KIZLAR BıZ BıR AıLEYıZ HEPıMıZ ANNE OLMAK ıSTıYORUZ ıNŞŞ ZAMANI GELDıĞıNDE VE RABıM OLDEDıĞıNDE OLCAĞIZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ıNNNŞŞ O GÜNLAE UZAK DEĞıLDıR :uhm: :uhm: :uhm: LÜRFEN ÜZÜLMEYELıM BURUKLAŞMAYALIM :teselli::teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…