Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaz geliyor kızzzzzzzzzz herkes kocişi koluna takmış gezmelerde yada misafirlerle meşguller ...

Meraba iyi geceler herkese kızlar rabbim bebek bekleyen herkese sabır versin işte yaşnılan muciizelerde bize aslında herşeyin bir zamanı olduğunu gösteriyor demi.yeterki bu zaman için ümitlerimizi kaybetmeden isyan etmeden bu süreyi doldurabilelim.bu yüzden rabbimden hepimiz i
çin sabır diliyorum ve en kısa zamanda kucklarımıza alacağımız evlatlar nasip etsin rabbim.

aymescim eşim bi iş için uğraştığı anda burdayım ama yazamıyorum
kilolarıma takığım şu anda çok moralim bozuk
bu meseleyi diğer topikte gündeme taşımayı düşünüyorum
yani acık mutsuzum ben şimdi

Canım o dert bendede var
ne yazıkki bende çok kilo aldım ve utanıyorum resmen kendimden:çok üzgünüm:
aynaya bakamıyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu bilmiyorum
hiçbişeyin içine giremez oldum:çok üzgünüm:

canım hayıt tohumu nasıl içilir ben bilmiyorum:sm_confused:

yaz geliyor kızzzzzzzzzz herkes kocişi koluna takmış gezmelerde yada misafirlerle meşguller ...
benim misafirim vardı....

slm ben aranıza yeni katıldım.eşimin sperm sayısı az.iki kez tüp bebek denedik tutmadı.
hoşgeldin canıma.s.
demek kısmet değilmiş...
inşallah bundan sonra gelir bebişin...

herkese hayırlı geceler canlara.s.

ayşecim değerler iyi. inş senin sorunda hallolur bebeğine kavuşursun..
daha iyisindir inş..

slm ben aranıza yeni katıldım.eşimin sperm sayısı az.iki kez tüp bebek denedik tutmadı.

hoşgeldin elif.. kendinden bahsedermisin biraz..
eşinin değerleri.. neler yaptığınızı.. neler kullandığınızı..
senin için hangi tetkikler yapıldığını ve adet tarihini yazarmısın..

nur canım üzme kendini az çok konuştuk..
hayırlı zamanı bekliyor bebişin gelmek için.. Şeniz

sagol tulin simdi daha iyi sayilirim, dun gece hic uyuyamadim bulantidan en sonundada wc basinda sabahladim...bi sorun bitiyo digeri basliyo,hep stresten oluyo ben artik bebek filan kafaya takmamaya karar verdim cunki dusundukce insan hasta oluyo

ben artik takmiyorum cani isterse ben burdayim gelsin, gelmezsede keyfi bilir:dilcikar:

günaydın topiğin gülleriiii kalkın bakalım yok öyle uyumak biz çalışırkennnn hayden kalkınnnnnn

Günaydın milleettttt.hihoyyythihoyyyt

Haydi kalkın.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Uyumayın yeter bu kadar uyku.mirmirmirmir

Nurrrr kız resimlerinde çokta zayıf duruyodun delikafadulden
Nerde sende kilo anamyerimseniben
Valla gayet güzel fiziğin vardı.Yoksa ben başkasının resmine mi baktım.:roflol::roflol:
Hayır hayır doğru hatırlıyorum sen hiç te şişman değildin canım.
Hergün yürüyüş yapıyosun verirsin anacım senalkisalkisalkis

Arkadaşım bi spor salonuna yazılsan.:dance:
Belki spor salonuna gidersen daha kolay verirsin kiloları.
Aynalarla barışırsın ondan sonra.
Ayrıca utanılcak gibi kilolu da değilsin.:mymeka:
Hatta resimlerine bakarken o tombiş yanaklarını ısırasım geldi.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..

anneneler günün verdiği burukluktanmıdır bilinmez... dünden beri en ufak şeyde ağlayasım var..
hatta dr umuz bize tüp bebek önermişti ben korktuğum için biraz geri duruyodum.. şimdi ciddi ciddi düşünür oldum..
yarın anneler günü ve bendeeeeeeeee
bende anne olmak istiyoooom

canım aynı duygulardayız hepimizde burukluk hepimizde ayrı ayrı ....................inş rabbim nasip ederde seneye anneler gününde mucizelerimiz bizimle olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende aynen bu yüzden buruğum. firmanın biri anneler günü maili atmış bana evli olduğumu biliyo ama çocuk olduğunu sanıyomuş. bütün reklamlarda anneler günü - sokaklarda anneler günü afişleri - anneler günü indirimleri kalbim buruk ama inşallah diğer anneler gününde bizde anne oluruz. hediye mediye istemiyorum zaten en güzel hediye gelirkerse eğer kendileri olacaklarda bilmiyolar işte bilseler hemencik geliverirlerdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…