yaz geliyor kızzzzzzzzzz herkes kocişi koluna takmış gezmelerde yada misafirlerle meşguller ...
slm ben aranıza yeni katıldım.eşimin sperm sayısı az.iki kez tüp bebek denedik tutmadı.
aymescim eşim bi iş için uğraştığı anda burdayım ama yazamıyorum
kilolarıma takığım şu anda çok moralim bozuk
bu meseleyi diğer topikte gündeme taşımayı düşünüyorum
yani acık mutsuzum ben şimdi
aymesim selam cnm.kaç kilo aldınki benim kadar almamışsındır
canım hayıt tohumu nasıl içilir ben bilmiyorum:sm_confused:slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik, gecmis olsun dilekleriniz içinde çok tsk ederim...
doktorla gorustugumde esimin sperm sayisinin 75milyon oldugunu morfoloji %6ymis ve eger yanlis hatirlamiyorsam hareketlilikte %40dedi ama benim pko'da kotuymus, hep kafami karistiriyolar!!!!
yumurtlama bozuklugu agir basiyo dedi, turkiyedeki doktor'da(dr karaman) esimin morfolojik sorunlarinin daha onemli oldugunu soylemisti!!!
ben hayit tohumu almistim denicem nasil kullanildigini biliyorum ama adetlemi baslanir kac gun kullanilir bilmiyorum bilen varsa yardimci olun bana ....
optum canlarim
benim misafirim vardı....yaz geliyor kızzzzzzzzzz herkes kocişi koluna takmış gezmelerde yada misafirlerle meşguller ...
hoşgeldin canıma.s.slm ben aranıza yeni katıldım.eşimin sperm sayısı az.iki kez tüp bebek denedik tutmadı.
slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik, gecmis olsun dilekleriniz içinde çok tsk ederim...
doktorla gorustugumde esimin sperm sayisinin 75milyon oldugunu morfoloji %6ymis ve eger yanlis hatirlamiyorsam hareketlilikte %40dedi ama benim pko'da kotuymus, hep kafami karistiriyolar!!!!
yumurtlama bozuklugu agir basiyo dedi, turkiyedeki doktor'da(dr karaman) esimin morfolojik sorunlarinin daha onemli oldugunu soylemisti!!!
ben hayit tohumu almistim denicem nasil kullanildigini biliyorum ama adetlemi baslanir kac gun kullanilir bilmiyorum bilen varsa yardimci olun bana ....
optum canlarim
slm ben aranıza yeni katıldım.eşimin sperm sayısı az.iki kez tüp bebek denedik tutmadı.
Canım o dert bendede var
ne yazıkki bende çok kilo aldım ve utanıyorum resmen kendimden:çok üzgünüm:
aynaya bakamıyorum nasıl vericem bu kadar kiloyu bilmiyorum
hiçbişeyin içine giremez oldum:çok üzgünüm:
günaydın kızlar..
anneneler günün verdiği burukluktanmıdır bilinmez... dünden beri en ufak şeyde ağlayasım var..
hatta dr umuz bize tüp bebek önermişti ben korktuğum için biraz geri duruyodum.. şimdi ciddi ciddi düşünür oldum..
yarın anneler günü ve bendeeeeeeeee
bende anne olmak istiyoooom
canım aynı duygulardayız hepimizde burukluk hepimizde ayrı ayrı ....................inş rabbim nasip ederde seneye anneler gününde mucizelerimiz bizimle olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?