yetiştim sidelyacım
:teytey::sm_cool::teytey::teytey::dance:
bende varııımmmm..:teytey::teytey:
yeni birşey olmadı canım....noldu noldu benden habersiz bişeymş oldu teytey
çok sevindim canım...rabbim dileyince oluyor işte:teytey:Arkadaşlar biz de birkaç ay önce eşimin sperm sayısı , hareketi ve morfolojisinde problem olduğunu öğrendik.Bize direkt tüp bebek tavsiye edildi.Hatta geçen ay yaptıracaktık ama kendimi iyi hissetmedim.Şimdi ise hamileyim. Herhangi bir tedavi uygulanmadı.Sadece eşim düzenli olarak keçi boynuzu kürünü uyguladı.Bu mu etkiledi , ne oldu bilmiyoruz ama büyük bir sürpriz yaşadık.Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Arkadaşlar biz de birkaç ay önce eşimin sperm sayısı , hareketi ve morfolojisinde problem olduğunu öğrendik.Bize direkt tüp bebek tavsiye edildi.Hatta geçen ay yaptıracaktık ama kendimi iyi hissetmedim.Şimdi ise hamileyim. Herhangi bir tedavi uygulanmadı.Sadece eşim düzenli olarak keçi boynuzu kürünü uyguladı.Bu mu etkiledi , ne oldu bilmiyoruz ama büyük bir sürpriz yaşadık.Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
Arkadaşlar biz de birkaç ay önce eşimin sperm sayısı , hareketi ve morfolojisinde problem olduğunu öğrendik.Bize direkt tüp bebek tavsiye edildi.Hatta geçen ay yaptıracaktık ama kendimi iyi hissetmedim.Şimdi ise hamileyim. Herhangi bir tedavi uygulanmadı.Sadece eşim düzenli olarak keçi boynuzu kürünü uyguladı.Bu mu etkiledi , ne oldu bilmiyoruz ama büyük bir sürpriz yaşadık.Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu.
bende varııımmmm..:teytey::teytey:
hoş geldin şeker
topiğin seyir defteri saat 17.40 personel 2 oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halaya devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yetiştim sidelyacım
:teytey::sm_cool::teytey::teytey::dance:
buyur tatlışşş sende gel
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kız inş rabbim nasip ederde kendi hamiş haberimizlede halay çekeriz
yeni birşey olmadı canım....
son hamilelerimiz için çekiyorlar:teytey:
hergün böyle güzel haberler gelse:sm_cool:
çok sevindim canım...rabbim dileyince oluyor işte:teytey:
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin amin
topiğin seyir defteri tarih 08.05.2009 ve hiç kimse kalmamış terkedilmiş durumda ve yanlızım ama gemiyi terketmicem son nefesime kadar(mesai saati oluyor).............dünde halaya yetişemedim şimdi herkez başka dünyalara gitmiş bende tek başıma devam edeyim belkide sesimi duyan olur :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canlarım ben geldim dün akşam birden boğazlarım şişti kafamçokkarıştı çok halsizleştim bugün doktorum bana rapor yazdı karnım ağrıyo die yazıcaktı zaten hastalıkta tuz biber oldu perşembeye kadar evdeyim kaydirigubbakcemile3
ahhhhhhhhhh kız işte ilk yaptığım ticker acemi işi işte evlilik tarihini yazamadım o yazı çıktı bende değiştirmedim aslında değiştirmeyi düşünüyordum uzun zamandan beri üşeniyordum........inşallah kız hepimiz yaparız hamilelik hikayelerimizi paylaşırız ...rabbim dualarımızı kabul eder kucaklarımızı boş bırakmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:HARZEM senin şu alttaki resmi görünce seni hamile sanıyorum hep.
Bide 21 haftalık yazıyo.
İnşallah çok yakında gebelik ticker'ını yaparsın canım.
İnşallah hepimiz yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?