Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
süngercim canım çok sevindim bebeğin sağlıklı olduğuna mevlam inşallah sapasağlam şekilde kucağına almayıda nasip eder ravzanı

kızlar mrh,, inşallah herkez iyidir herşeyin başı sağlık ne de olsa .....................
yetercim tatlım seni yanlış anlamadık ama dün ben çok kötüydüm senin yazdıklarında beni daha kötü etti onun için öyle düşünme olur mu,,,,,,,,,,,,,,,,,

semihacım, rylai kızlar inanın kendim hamileymiş gibi sevindim rabbim sorunsuz hamilelik geçirtsin inşş hayırlı bir şekilde de kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlerede dua etmeyi unutmayın şekerler sizleri ve eşlerinizi tebrik ediyorummmm..................

asim canım yeni bir tedaviye yelken açmış oldugunun haberine çok sevindim rabbim inş bu defa zamanıdır ve bu defa mucizesi sende varolur.rabbim yardımcın olsun ....................

ayşecim canım rahatsızmışsın çok büyük geçmişler olsun ALLAHım bir daha göstermesin tez zamanda iyileşirsin inş tatlım..................

nesrincim canım sayılı gün çabuk geçer derler inş sizde de su misali olur şeker.eşinde ALLAH a emanet inş herhangi bir problem olmadan gelir .....................

topiğin seyir defteri tarih 08.05.2009 ve hiç kimse kalmamış terkedilmiş durumda ve yanlızım ama gemiyi terketmicem son nefesime kadar(mesai saati oluyor).............dünde halaya yetişemedim şimdi herkez başka dünyalara gitmiş bende tek başıma devam edeyim belkide sesimi duyan olur :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

HARZEM senin şu alttaki resmi görünce seni hamile sanıyorum hep.
Bide 21 haftalık yazıyo.
İnşallah çok yakında gebelik ticker'ını yaparsın canım.
İnşallah hepimiz yaparız.

yetiştim sidelyacım
:teytey::sm_cool::teytey::teytey::dance:

hoş geldin şeker
topiğin seyir defteri saat 17.40 personel 2 oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halaya devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canlar ben gidiyorum hoşçakalın inş yarında süpriz güzel haberler alırız da hep beraber halay çekeriz

noldu noldu benden habersiz bişeymş oldu teytey
yeni birşey olmadı canım....
son hamilelerimiz için çekiyorlar:teytey:
hergün böyle güzel haberler gelse:sm_cool:

çok sevindim canım...rabbim dileyince oluyor işte:teytey:
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin amin

CANIM HAYIRLI OLSUN MEVLAM KUCAĞINA SAĞSALİM ALMAYI NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alll:ecrin_bebek:
ne uğurlu bir topik burası herkes kendiliğinden hamile kalıyooooooooor:CüvCüv:
allahım bizede versinnnnn:Saruboceq:
en azından bu tedavinini ardındannnnn

slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik, gecmis olsun dilekleriniz içinde çok tsk ederim...

doktorla gorustugumde esimin sperm sayisinin 75milyon oldugunu morfoloji %6ymis ve eger yanlis hatirlamiyorsam hareketlilikte %40dedi ama benim pko'da kotuymus, hep kafami karistiriyolar!!!!
yumurtlama bozuklugu agir basiyo dedi, turkiyedeki doktor'da(dr karaman) esimin morfolojik sorunlarinin daha onemli oldugunu soylemisti!!!
ben hayit tohumu almistim denicem nasil kullanildigini biliyorum ama adetlemi baslanir kac gun kullanilir bilmiyorum bilen varsa yardimci olun bana ....
optum canlarim

bende varııımmmm..:teytey::teytey:

yetiştim sidelyacım
:teytey::sm_cool::teytey::teytey::dance:

buyur tatlışşş sende gel
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız inş rabbim nasip ederde kendi hamiş haberimizlede halay çekeriz

Bende halayaa katılayımm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım kuzum hemşehrim çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin .seni kocaman öpüyorumŞeniz

HARZEM senin şu alttaki resmi görünce seni hamile sanıyorum hep.
Bide 21 haftalık yazıyo.
İnşallah çok yakında gebelik ticker'ını yaparsın canım.
İnşallah hepimiz yaparız.
ahhhhhhhhhh kız işte ilk yaptığım ticker acemi işi işte evlilik tarihini yazamadım o yazı çıktı bende değiştirmedim aslında değiştirmeyi düşünüyordum uzun zamandan beri üşeniyordum........inşallah kız hepimiz yaparız hamilelik hikayelerimizi paylaşırız ...rabbim dualarımızı kabul eder kucaklarımızı boş bırakmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…